Unak sabar

Kumpulan testimonials UVB Phototherapy konsumén geus dibagikeun kalawan kami leuwih taun

Parios sababaraha testimonial fototerapi SolRx UVB tina Ulasan Google

  • avatar Brian Young ★★★★★ sabulan katukang
    Palayanan anu saé, sareng dukungan anu saé. Saatos 6 minggu pamakean sakumaha per program maranéhanana, psoriasis kuring nu kuring geus diurus salila 30+ taun, tapi geus gotten beuki parah, sarta sumebar ka 40% wewengkon kulit, geus smoothed jeung subsided, sarta itching lolobana musna. A relief badag pikeun manggihan hal anu hade! hatur nuhun!!
  • avatar Edmond Wong ★★★★★ bulan 10 ago
    Abdi ngagaleuh unit fototerapi di dieu. Spencer hébat pikeun digawe sareng aranjeunna leres-leres masihan anjeun jasa pribadi. Anjeunna ngabantosan kuring damel dina anggaran kuring sareng dukungan saatos penjualan na ogé saé. Éta ogé tiasa mamatahan anjeun dumasar kana panyadia asuransi anu anjeun gaduh, upami aranjeunna nyangka éta tiasa katutupan.
    Éta leres-leres diwangun sareng anjeun tiasa terang naha hargana naon éta. Diwangun pikeun tahan sareng padet pisan. Éta datang sareng seueur petunjuk sareng dokuméntasi anu masihan anjeun kayakinan yén éta mangrupikeun hal anu kedah dilereskeun upami éta rusak atanapi bagian anu tiasa diganti.
    Gemblengna pangalaman alus.
  • avatar Ryan Conrad ★★★★★ bulan 4 ago
    Aya seueur ulasan di dieu anu nyarioskeun sadaya kualitas Solarc Systems, tina kualitas produkna anu teu tiasa ditandingkeun dugi ka layanan palanggan anu saé sateuacan sareng saatos ngagaleuh, janten kuring moal ngulang naon anu parantos dibuktikeun. Anu langkung penting pikeun kuring nyaéta ngucapkeun hatur nuhun anu paling ageung pikeun nyirorot ngarobih kualitas kahirupan kuring pikeun langkung saé. Hatur nuhun pisan!
  • avatar Kerry Mummery ★★★★★ bulan 6 ago
    Abdi bagja sareng setelan UV kuring tapi gaduh patarosan ngeunaan colokan. Kami ngalih ka Australia sareng hoyong colokan Australia (kaasup gambar) pikeun ngagentos colokan anu disayogikeun sareng unit (gambar 2nd) naha anjeun tiasa ngirim kabel ngagantian?
  • avatar Marion Gariepy ★★★★★ sabulan katukang
    beuli pangalusna Ive kungsi dijieun! Staf Solarcsysyems masihan kuring naséhat anu hadé pikeun milih unit, instalasi gampang, sareng saatos tilu minggu nganggo kulit kuring ampir écés tina psoriasis!
  • avatar Ron Dub ★★★★★ bulan 3 ago
    Sababaraha bulan kuring mariksa halaman wéb Solarc, ngalangkungan seueur inpormasi anu mangpaat pikeun patarosan naon waé. Abdi bagja pisan sareng pilihan kuring! Dina saeutik leuwih saminggu, kuring geus katempo parobahan noticeable dina angriest maranéhanana lesions Psoriatic awon (naon anjeun nelepon aranjeunna). Upami anjeun nuturkeun pitunjuk anjeun bakal saé. Nangtung deukeut teuing ka lampu atawa lila teuing, Chances anjeun bakal meunang saeutik beureum. Deui, sagalana geus dieja kaluar dina parentah. Timerna saé pikeun ngajaga hal-hal konsisten. Kuring ogé nempatkeun sababaraha pita di lantai pikeun ngajaga jarak kuring tina lampu anu konsisten ogé. Abdi sepuh sepuh tapi aya katumbiri di kajauhan anu kuring ngarep-ngarep pikeun ngahontal. Dugi ka waktos éta, kuring bagja, tapi tetep ambek-ambekan, lalaki kolot anu kirang goresan.
  • avatar Dave ★★★★★ bulan 3 ago
    layanan palanggan pohara alus. E740- UVBNB tiasa dianggo saé pikeun ngabersihan psoriasis plak kuring. Nanging, kuring nembe nambihan 4 bohlam tambihan, jumlahna aya 8 bohlam, supados ngirangan waktos paparan per sési.
  • avatar N Bren ★★★★★ bulan 3 ago
    Psoriasis ngabersihkeun saatos 4 pangobatan! Kacida nyarankeun investasi dina produk ieu. Kacida alusna dijieun tur profésional. Gampang dianggo. Bagja pisan sareng produk ieu!
  • avatar Lillian Bayne ★★★★★ bulan 8 ago
    Kuring maréntahkeun unit Solarc 10-bohlam pikeun dianggo di bumi kuring dina ngubaran éksim kronis, ngahémat waktos kedah ngalakukeun sesi tri-mingguan di dermatologist. Sateuacan mésér unit éta, kuring nelepon pikeun nyarios sareng batur di Solarc sareng nampi inpormasi sareng dukungan anu saé dina telepon. Parentah anu disayogikeun sareng unit éta jelas pisan sareng janten unit éta gampang dipasang sareng dianggo langsung.
    Abdi nyarankeun pisan ka Solarc. Produkna saé sareng dukungan palanggan luar biasa! Kuring teu boga reservations pisan dina méré pangalaman kuring rating 5 béntang sarta dina nyarankeun Solarc ka batur.
  • avatar Pak Gator ★★★★★ bulan 8 ago
    Pangalaman anu saé pikeun ngurus perusahaan ieu. I am a customer pikeun hirup. Barang dikirimkeun super gancang. Pohara sopan tur mantuan. Kuring nyarankeun pisan jalma layanan palanggan maranéhanana ogé produk maranéhanana. Produkna didamel pikeun tahan sareng tiasa dianggo saé pisan. (Psoriasis)
  • avatar Joyce Leung ★★★★★ bulan 3 ago
    Kuring ngagaleuh séri SolRX E 2 bohlam master tunggal. Hatur nuhun Nick juragan pikeun nganteurkeun sareng nyetél. Anjeunna ngagaduhan klinik sanés di Amérika Kidul pikeun usaha anu sami. Saatos pamakéan sataun kalawan protopic, euweuh épék. Kuring dipindahkeun ka klinik Mississauga pikeun Davvin publik 29 bagian. Bintik badag vitiligo robah jadi bintik leutik. Tanpa perlakuan naon waé musim ieu, tonggong handap kuring pulih 50% ka normal.
  • avatar TT ★★★★★ bulan 5 ago
    produk hébat sarta layanan hébat. Nelepon kaluar Kevin Boddy anu super mantuan. Kuring ngagaduhan alat kuring dikirimkeun ka Asia tanpa halangan. Abdi kedah nampi sababaraha persetujuan adat sateuacana di bumi pikeun panggunaan pribadi alat médis tapi alhamdulillah éta ogé tiasa dianggo.
  • avatar JimDawn Robson ★★★★★ bulan 4 ago
    Sistem ieu sigana ngahasilkeun hasil anu positif pikeun kaayaan kuring. Wangunan dina tonggong kuring ngirangan pisan. Butuh sababaraha waktos kanggo milarian waktos anu cocog pikeun ngahindarkeun kulit kaduruk. Abdi rada gumbira sakabéh. hatur nuhun.
  • avatar Marco Yeung ★★★★★ bulan 10 ago
    Produk hebat sareng layanan palanggan. Nyetel unit éta angin ngahiliwir. Abdi parantos nganggo unit 4-bohlam salami langkung ti sabulan sareng ampir sadayana psoriasis kuring parantos diberesihan! Entong ragu mésér hiji upami anjeun ngagaduhan psoriasis. Kaseueuran gaduh unit bumi henteu tiasa dikalahkeun.
  • avatar Veronica "Veronica" ★★★★★ bulan 5 ago
    Abdi ti Australia sareng kuring ngahubungi Solarc ku email pikeun terang ngeunaan unit fototerapina sareng kuring gaduh pangalaman anu hébat dina urusan perusahaan ieu khusus sareng Spencer sareng Kevin. Urang disilihtukeurkeun sababaraha surelek tur kungsi ngobrol ngaliwatan telepon dimana Spencer ngajawab sagala patarosan abdi. Palayanan palanggan anu saé sareng gancang pisan. Sakabeh proses saprak kuring maréntahkeun E‑Series 6 Bulb Master UB narrowband ngahiji, nepi ka kuring nyokot eta ti bandara Sydney nyokot ngan saminggu. Abdi nyarankeun pisan perusahaan ieu sareng produk anu kuring mésér. Kuring mimiti noticing pamutahiran dina kulit kuring sanggeus ukur 5 sesi phototherapy. Upami anjeun kakurangan tina kaayaan kulit sapertos psoriasis, entong ragu mésér ti Solarc, kualitas unitna kadua pikeun henteu sareng éta leres-leres artos!
  • avatar James Brewer ★★★★★ bulan 7 ago
    Kuring nembe ngagaduhan patarosan ngeunaan ngagantian bohlam sareng nampi réspon langsung sareng ngabantosan ti Spencer Elliott. Kuring mutuskeun pikeun mesen anu anyar sareng pangiriman éta sampurna. Lalaki ieu ngalakukeun padamelan anu saé, kalayan produk anu saé.
  • avatar Matt Habil ★★★★★ sataun katukang
    produk endah tur layanan palanggan. Kuring ngagaleuh lampu séri 1000 sababaraha taun ka pengker sareng éta saé pikeun psoriasis. Sababaraha taun ti harita... Kuring boga flare deui jeung hayang ngamimitian lampu. Teu bisa manggihan konci pikeun ngahurungkeun lampu sanajan. Dina waktu kurang ti 2 menit dina telepon kalawan sistem c surya aranjeunna ngawartoskeun kuring maranéhna bakal kintun konci anyar pikeun kuring asap.
    Disarankeun pisan!
  • avatar J2 D ★★★★★ bulan 11 ago
    1. Produk - saperti nu diharapkeun sarta ogé diwangun. Dipasang ngalawan témbok jeung ngajalankeun dina menit.
    2. Materi Pituduh Disadiakeun - wijaksana, pinuh, henteu aya patarosan anu teu dijawab. Website - ogé hébat.
    3. Pengiriman barang - pisan saum sareng kacida alusna dipak pikeun produk alam ieu.
    4. Bantuan jeung Patarosan: mun anjeun nelepon nomer web-situs jalma nu promptly ngajawab telepon, sabenerna nyaho sagala jawaban kana patarosan anjeun. Sopan, mantuan, sareng siap.
    Ieu langka tur wilujeng sumping di dagang nanaon.
    5. parusahaan luar biasa, well-ngajalankeun, diatur, miara tur wijaksana. Ogé, langka.
    6. Leuwih ti 5 béntang, turun tangan.
    7. Perusahaan ieu mangrupikeun modél anu saé pikeun kumaha sadayana perusahaan milik pribadi kedah dijalankeun.
    8. produk ieu geus bisa dipake kacida alusna pikeun pamaké, tapi kuring terang yen eta bakal saméméh ieu dibeuli. Waktos disimpen teu dihargaan.
  • avatar mk ★★★★★ sataun katukang
    Abdi nganggo lampu pikeun ngubaran psoriasis abdi. Kuring geus dipigawé ngeunaan 35 perlakuan dina increments paparan nu dimimitian dina ngeunaan 1. 5 mnt. mun ayeuna ngeunaan 8 mnt. Kuring sarua dibeulah kali paparan ka sudut awak béda pikeun ngalengkepan hiji 360 deg. rotasi awak kuring. Kuring geus ngalakonan perlakuan unggal poé séjén sanggeus mandi.
    Dugi ayeuna mah saé. Plak geus suda ampir sakabéhna, ngan nyésakeun wewengkon kulit slight discoloration. Kuring ngirangan frékuénsi sési ka unggal dinten katilu. Abdi ngarepkeun parobahan warna anu sésana bakal ngirangan, tapi bakal nyaluyukeun eksposur anu sasuai.
    Alat parantos ngalaksanakeun sakumaha anu diharapkeun tanpa masalah. Gampang dianggo sareng ngartos.
    Henteu aya klaim asuransi aub. Abdi diwartosan ngeunaan alat anjeun ku putri abdi. Manehna teh dokter. Kuring parantos ngalaman perlakuan anu sami di klinik dermatologi sareng nampi hasil anu sami
  • avatar Bébas Soars D ★★★★★ taun 3 tukang
    Abdi ngagaduhan unit fototerapi ti Solar Systems ti saprak 2006. Éta panel 6' sareng gaduh 6 bohlam. Éta henteu kantos, dina 17 taun, ngagaduhan masalah naon waé! Éta diwangun sapertos sato galak sacara mékanis. Geus salamet mangtaun-taun pindah-pindah sareng teu aya anu pegat atanapi lirén damel. Kuring malah teu merlukeun bohlam diganti! Abdi kagum sareng nganuhunkeun pikeun terapi cahaya anu saé ieu anu ngabantosan abdi sareng Psoriasis. Henteu ngan ukur ngaleungitkeun bintik-bintik anu saé (kalayan perawatan rutin anu terus-terusan) éta ogé tiasa ngajaga aranjeunna upami kuring kedul sareng ngantunkeun sabulan perawatan dugi ka kabur deui. Éta mangrupikeun berkah anu leres sareng kuring ogé kedah nyarios yén layanan palanggan di Solarc Systems mangrupikeun kiyeu. Aranjeunna responsif sarta ramah! Kuring masih émut nalika unit kuring dikirimkeun ka panto kuring di 2006. Kuring bungah yén ayeuna kuring henteu kedah angkat ka kantor Derms 3x saminggu, sareng kuring tiasa ngalakukeunana dina kanyamanan bumi kuring, dina waktos kuring. Urang ngawangun kabinét sabudeureun eta kalawan sababaraha molding pikeun nyimpen … Tambih deui eta, jadi nembongan kawas jati. Urang patri kai pinus, nempatkeun handles kuningan dina panto na dua magnet leutik pikeun nahan panto ditutup. Kami ogé ngalakukeun ieu supados tetep ditangtayungan tina poténsi ngamuk ucing nalika ngajalankeun! LOL Nalika kuring nganggo éta, kuring nganggo kaos kaki hideung panjang pikeun nutupan panangan kuring (dimana kuring henteu ngagaduhan P) sareng lawon nyeuseuh dina raray kuring (leuwih kacasoca kuring) pikeun panyalindungan tambahan. Hatur nuhun Solarc Systems pikeun unit anjeun anu luar biasa sareng diwangun! 17 taun bakal kuat!
  • avatar Bartek Derbis ★★★★★ sataun katukang
    layanan palanggan pohara mantuan. Kami parantos nganggo alat pikeun murangkalih sareng dugi ka ayeuna saé. Kami ngan ukur nganggo sababaraha bulan dugi ka ayeuna, janten hasilna henteu acan jelas. Kuring definitively bakal nyarankeun nungkulan parusahaan Kanada ieu. alat-alat maranéhanana sabenerna dijieun di dieu!
    hatur nuhun
  • avatar Robert Ish ★★★★★ sataun katukang
    Impressed kalayan layanan profésional. Saran anu saé sareng bantosan pribadi nalika kuring ngalakukeun kasalahan dina pesenan kuring. Perusahaan langsung nelepon pikeun ngajelaskeun kasalahan kuring sareng ngabenerkeun kasalahan éta sacara lancar. lampu anjog saméméh ekspektasi. Bungkusan éta kuat pisan sareng dugi dina kaayaan anu sampurna. Parentah anu saé sareng gampang diatur sareng ngamimitian perawatan. Nyaan bagja pikeun ngagaleuh ieu.
  • avatar Janet Klasson ★★★★★ sataun katukang
    Kuring nembe maréntahkeun 4 ngagantian bohlam 6-suku ti Solarc pikeun Unit phototherapy imah kuring. Kuring pohara gumbira kalayan kumaha gancang aranjeunna sumping, sareng kumaha aranjeunna dibungkus. Kuring ngagaduhan pangalaman anu positip sareng Solarc. Nganggo unit numutkeun petunjuk dermatologist kuring, kuring gancang-gancang ngamimitian perhatikeun pangurangan plak psoriasis kuring.
  • avatar Lucy Soulliere ★★★★★ sataun katukang
    Kuring boga sistem sapuluh lampu sarta dipaké pikeun sakabéh awak kuring. Tim penjualan pisan terang sareng ngabantosan. Unit éta dibungkus saé sareng gampang diatur. Gampang dianggo. fitur kaamanan hébat. Cinta genah gaduh perawatan kuring di bumi. Hatur nuhun Solarc Systems.
  • avatar Wayne C ★★★★★ sataun katukang
    Kuring ngagaleuh sistem kuring pikeun psoriasis sareng jalanna saé! Kuring geus ngagunakeun terapi lampu leungeun dicekel Unit pikeun patch leutik sareng mareuman bari, sarta éta consuming waktu! tapi unit ieu nyertakeun daérah anu langkung ageung sareng ngabersihkeunana langkung gancang. Kaseueuran krim henteu tiasa dianggo sareng suntikan bahaya pikeun kaséhatan anjeun! Janten terapi cahaya ieu mangrupikeun jawaban! Hargana sigana rada luhur sabab asuransi kuring henteu nutupan biaya naon waé, tapi éta patut unggal Penny
  • avatar Dave Olson ★★★★★ sataun katukang
    Anu pangheulana, Solarc ngawangun produk KUALITAS di dieu di Kanada anu kelas médis pikeun dianggo bumi. Henteu cocooan! Kuat ieu putting eta enteng, Kuring boga mesin lima bohlam, leuwih kuat batan klinik dermatologist.
    Leungeun jeung suku kuring LOVE IT!!!!! Kitu deui I. Kahirupan ayeuna henteu aya rasa nyeri sareng pamulihan aya dina jalanna. Perawatan salajengna ningkat ku dalapan detik, peryogi waktos kanggo ngawangun tapi oh kitu patut. Kabagjaan kulit !!!
    Hiji-hijina kaduhung kuring, kuring kedah mésér ieu nalika Covid pencét, tapi langkung saé telat tibatan henteu kantos. Patut unggal sen !!!!!
  • avatar John ★★★★★ taun 2 tukang
    Kuring ngagaleuh lampu panonpoé Solarc 8-tube kuring deui dina taun 2003 nalika kuring cicing di Kanada sareng parantos damel sampurna ti saprak éta. Hiji-hijina hal anu kuring kedah laksanakeun sababaraha taun ka pengker nyaéta ngagentos tabung UV saprak aranjeunna gaduh umur kawates, sapertos bohlam atanapi tabung anu sanés. Kuring ngan saukur maréntahkeun éta ti Solarc sareng aranjeunna sumping sababaraha dinten saatos.
    Anyar-anyar ieu, kuring ngalih ka Perancis sareng, saatos netep, kuring ngahubungi Solarc pikeun naroskeun upami aranjeunna tiasa ngabantosan kuring ngarobih lampu kuring ka 220VAC (saprak lampu Kanada kuring beroperasi dina 110VAC). Abdi resep pisan sareng kagum ku palanggan sareng dukungan téknis anu kuring tampi ti Solarc mangtaun-taun saatos mésér lampu kuring.
    Kuring teras mesen bagian anu diperyogikeun pikeun konvérsi tegangan ti Solarc sareng kuring nampi di Perancis sakitar saminggu. Ti dinya, Solarc masihan kuring seueur pituduh ku email pikeun ngabantosan kuring ngalakukeun konvérsi sorangan.
    Na, sanggeus disassembling panel aksés pungkur lampu pikeun ngalakonan konvérsi, Kuring ogé kungsi kapanggihna pikaresepeun sejen. Karyana
    … Tambih deui jero lampu éta pisan profésional sarta desain sakabéh ieu ogé panginten kaluar na, saleresna, gampang pikeun ngamutahirkeun malah 19 taun sanggeus éta asalna geus dijieun. Éta saé ningali dina produk, sareng teu biasa dina kalolobaan produk ayeuna.
    Gemblengna, kuring tiasa nyebatkeun yén lampu Solarc parantos ngabantosan pisan pikeun ningkatkeun psoriasis kuring salami ampir 20 taun, sareng ayeuna kuring ngarepkeun sababaraha taun operasi anu tiasa dipercaya.
    Hatur nuhun, Solarc!
  • avatar Linda Collins ★★★★★ taun 2 tukang
    Sagalana lima béntang ngeunaan parusahaan ieu. Spencer nyaeta Alus pisan, nulungan urang ngaliwatan sakabéh prosés acquiring resép pikeun pangiriman hiji Unit master. Palayanan palanggan saé, pengiriman barang saé, manualna saé, sadayana ngeunaan perusahaan ieu sampurna. Salaki kuring ngagaduhan psoriasis awak sadayana sareng lirén nampi terapi poto saatos COVID pencét Amérika Serikat. Anjeunna ngarasa éta unsafe keur di stan lampu di dermatologist sarta ogé hated 30 menit drive mudik, teu nyebut waktu ngantosan malah meunang kana stan. Meuli SolarRx 720M Master mangrupikeun investasi pangsaéna dina kahirupan urang. Kalayan ngan 8 pangobatan, psoriasis na parantos ngabersihkeun sareng éta leres pisan. Anjeunna henteu nyandak ubar, sareng krim stéroid henteu dianggo deui pikeun anjeunna.
    Terapi poto sok dianggo pikeun anjeunna. Janten urang nyobian damel sareng perusahaan AS anu ngajual unit anu sami, tapi masalah palayanan palanggan sareng asuransi sanés ngan ukur nyeri. Sanggeus sataun urus
    … Tambih deui Kalayan BS ieu, kuring mendakan Solarc online, kéngingkeun resép ti dermatologist salaki kuring, sareng ngagaleuh unit master nganggo artos urang nyalira. Henteu hoyong ngurus asuransi sareng telat deui. Alhamdulilah urang ngalakukeun, sareng kami bakal nyarankeun yén anjeun ngalakukeun anu sami !! Spencer bakal mastikeun yén pangalaman anjeun sareng Solarc luar biasa saderhana sareng suksés !!
    Linda, Maumee OH AS
  • avatar D Kurnia ★★★★★ sataun katukang
    Kuring ngamimitian terapi poto di klinik pangdeukeutna anu jarakna sajam. Éta ngabantosan tapi biaya perjalanan sareng waktos seueur teuing. Kuring ngagaleuh Series 100 ti SolarC sareng neraskeun terapi kuring di bumi. Kuring terus ningkatkeun unggal minggu. Nick éta paling mantuan dina manggihan Unit lamun ieu improperly discan di depot pangiriman lokal urang, tapi leuwih importantly mantuan kuring ngartos kaluaran unit jadi kuring seamlessly bisa neruskeun terapi di imah.
  • avatar harold maki ★★★★★ sataun katukang
    Kuring parantos nyobian seueur krim sareng pil oral sareng seueur hasilna ngabantosan psoriasis kuring. Ngagaleuh sistem bohlam 4 ngan langkung ti sabulan kapengker ayeuna sareng parantos aya perbaikan anu nyata.
    Up date 2 bulan hasil hébat.
  • avatar Eva Amos ★★★★★ taun 2 tukang
    Narima kuring 6 lampu Solarc System dua minggu ka tukang dina rekomendasi dermatologist kuring keur pengobatan vitiligo. Kuring kungsi narima perlakuan terapi lampu di klinik tapi éta 45 menit drive unggal jalan. Saatos perhatikeun paningkatan di klinik kuring mutuskeun mésér sorangan dina sistem bumi. Layanan palanggan anu kuring tampi ti Solarc luar biasa, sistemna gampang dipasang, gampang dianggo. Janten gumbira ayeuna kuring gaduh genah gaduh sistem kuring sorangan sareng henteu gaduh drive éta tilu kali saminggu.
  • avatar Soshana Nickerson ★★★★★ sataun katukang
    Solarc Systems geus endah pikeun nungkulan. Aranjeunna gancang, responsif sareng ngabantosan pisan. Sistem lampu éta gampang diatur sareng kuring parantos aya dina perbaikan.
  • avatar Jared Télér ★★★★★ taun 2 tukang
    Gawéna hébat! Janten saé tiasa ngadamel kotak lampu di bumi anjeun nyalira.
  • avatar Blu Room Hawaii ★★★★★ sataun katukang
    Service salawasna hébat! Kami diperlakukeun salaku kulawarga, anu teu aya hargana. Hatur nuhun Nick!
  • avatar Jd Espid ★★★★★ sataun katukang
    Produkna sapertos anu dijelaskeun sareng dina biaya anu lumayan. Nicholas éta pisan mantuan jeung accomodating. Kami bagja pisan sareng jasa anu disayogikeun sareng produk anu dibeli.
    Kami pasti bakal nyarankeun Solarc Systems ka réréncangan, kulawarga sareng saha waé anu peryogi produk anu disayogikeun.
  • avatar Andrew Colborne ★★★★★ taun 2 tukang
    Unit anu kuring mésér persis sapertos anu dijelaskeun. Éta diwangun saé sareng saderhana dianggo. Salah sahiji staf ngahontal kaluar sanggeus kuring maréntahkeun pikeun mastikeun kuring meunang colokan bener keur outlet Kanada sakumaha Kuring kungsi salah maréntahkeun hiji keur outlet Éropa. Anjeunna profésional sarta ramah. Pangiriman gancang pisan. Abdi bagja pisan sareng unit ieu.
  • avatar George Cornali ★★★★★ taun 2 tukang
    layanan palanggan hébat sarta pitulung kalayan staf pangaweruh.
    Kuring ngagaleuh sistem panel 5 lengkep sareng gampang diatur sareng petunjuk anu jelas pisan.
    Kuring ngamimitian perlakuan kuring saminggu ka tukang sareng ngan ukur opat pangobatan sareng kulit kuring parantos ningkat sacara signifikan! Pasti salah sahiji Investasi pangalusna Kuring geus dijieun pikeun diri.
    Dr George
  • avatar William Peat ★★★★★ sataun katukang
    Kuring wasted 2 taun hirup kuring berjuang jeung sores kabuka, skala itchy jeung blotches beureum unsightly ti psoriasis. Kuring bosen terus-terusan nerapkeun creme resep sareng pelembab anu ngan saukur henteu hasil. Kuring maca artikel online ngeunaan terapi UVB sareng mendakan Solarc jarakna sababaraha menit ti tempat kuring cicing. Kuring langsung nelepon dokter kuring sareng nampi resép pikeun alat Terapi UVB.
    Butuh waktu 3 siklus pikeun nangtukeun tingkat perlakuan tipe kulit mah 1minute 14 detik. Dina ngan 10 poé sarta 2 perlakuan deui (total 5 sesi) timbangan jeung sores ngiles, abdi gaduh nol itchiness sarta ngan hiji pinkness slight dimana patch psoriasis pangbadagna anu lokasina.
    Upami anjeun gaduh psoriasis sareng topikal henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, ieu tiasa janten ubar mujijat anu anjeun milarian.
    Kuring ayeuna ngartos naha dokter kulit lokal kuring henteu nawiskeun perawatan ieu…manehna bakal kehabisan pasien dina saminggu.
  • avatar Maureen Ward ★★★★★ taun 2 tukang
    Pangiriman unit lampu gancang. Éta rangkep sacara ahli sareng gratis tina karusakan. Unit lampu sorangan gampang dianggo sareng urang henteu tiasa ngantosan ningali hasilna. (Pangalaman saméméhna dina klinik phototherapy profésional éta suksés tapi teuing tina komitmen pikeun tetep nepi - home is the way to go!)
  • avatar Sumur Diane ★★★★★ taun 2 tukang
    Pameseran kami lancar pisan tina Solarc Systems ... dikirim sareng ditampi langsung sareng palayanan palanggan gancang kalayan balesan ka kami nalika kami ngagaduhan patarosan saatos nampi lampu kami! Kami bungah pikeun ningkatkeun tingkat Vitamin D dina awak urang nganggo lampu ieu! Hatur nuhun pisan.
  • avatar Bet Mowat ★★★★★ taun 2 tukang
    Kuring ngagaduhan psoriasis langkung ti 50 taun sareng parantos ngalaman pangobatan anu sayogi. Kuring geus manggihan yén terapi poto jalan pangalusna keur kuring tapi kapanggih yén multi mingguan lalampahan ka klinik pikeun perlakuan ieu janten pisan pikaresepeun. Babaturan nyarankeun sistem bumi Solarc sareng kuring parantos ngagunakeunana salami 4 sasih ayeuna. Abdi teu tiasa langkung bahagia sareng hasil sareng genah gaduh sistem di bumi kuring sorangan. Produk sareng dukungan produk anu saé. Kuring miharep kuring kungsi meuli sistem ieu sooner.
  • avatar Gordon Montgomery ★★★★★ taun 2 tukang
    Nembé pisan kuring ngagaleuh sistem ti Solarc pikeun ngabantosan psoriasis kuring. Nepi ka ayeuna kuring teu acan ningali aya perbaikan dina kaayaan kuring, tapi éta ngan ukur dua minggu anu kuring henteu yakin yén waktosna cekap. Abdi tiasa nyebatkeun sanaos yén sistem éta gampang pisan dipasang (dasarna ngan ukur sababaraha screws dina témbok), gampang dianggo sareng katingalina kuat pisan. Kuring nyokot unit sorangan di Solarc-sakabeh tim éta ramah tur kabagjaan pikeun digawekeun ku.
  • avatar Shannon Unger ★★★★★ taun 3 tukang
    Produk ieu parantos ngarobih kahirupan urang! Nganggo panel lampu Solarc Bapa kuring ngagaleuh Solarc pikeun psoriasis anu parah pisan dina taun 1995 sacara harfiah ngarobih hirupna sacara positif, kulitna ampir jelas ti saprak ngagunakeunana. Sakitar 15 taun ka pengker, psoriasis abdi parah pisan janten kuring bakal angkat ka kolot kuring sareng nganggo lampu sareng kuring ayeuna dikaruniai kulit anu jelas ogé. Anyar-anyar ieu putri grand 10 bulan kuring parantos kaluar sareng éksim anu parah sareng kuring ngahubungi Solarc pikeun ningali upami anjeunna bakal janten calon pikeun ngagunakeun panel sareng aranjeunna parantos nyarankeun jinis bohlam anu béda ti anu kami kantos tapi kalayan pangawasan dermatologist anjeunna. bisa boga kulit jelas ogé! Kuring nyarankeun pisan ka perusahaan ieu sareng produkna sareng mamatahan. Hatur nuhun Solarc!
  • avatar Louise Lavigne ★★★★★ taun 3 tukang
    Kuring mimiti nalangsara ti psoriasis ngeunaan 8 sababaraha taun ka pengker na mimitina éta rada manageable tur bisa diubaran ku krim cortisone tapi worsen kalawan waktu. Kuring geus bisa ngadalikeun flair-up utama kalawan phototherapy di kantor dermatologist urang tapi ku pandémik musim semi ieu nu teu mungkin. Perusahaan ieu disarankeun ku dermatologist ka putri kuring anu ogé ngagaduhan psoriasis. Abdi biasa kedah nyetir 30 menit kanggo perawatan 5 menit teras nyetir deui sahenteuna 3 kali saminggu. Kuring tungtungna ngagaleuh unit témbok 10 bohlam sareng éta mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna pikeun kulit kuring. Hasilna luar biasa sareng genah ngagunakeun unit ieu dina kanyamanan bumi kuring sorangan hebat pisan. Saatos 8 minggu perlakuan unggal 2 dinten, kuring sakali deui remisi sareng kulit kuring jelas. Abdi henteu tiasa langkung gumbira sareng nyarankeun pisan ka perusahaan ieu.
  • avatar Nancy Leston ★★★★★ taun 3 tukang
    Kusabab kuring cicing rada jarak jauh, kuring mutuskeun mésér sistem lima unit (hiji master sareng opat tambihan-ons) tibatan nyetir opat jam perjalanan babak kirang ti menit phototherapy di kantor dokter kulit kuring tilu kali saminggu. Ieu changer hirup. Ngobrol ngeunaan merenah.
    jasa éta hébat nalika kuring meuli sistem di 2012, jeung deui dinten nalika kuring disebut bagian anu leungit nalika Unit ieu dipak pikeun pindah.
  • avatar Guillaume Thibault ★★★★★ taun 3 tukang
    Abdi estu senang jeung beuli. layanan palanggan alus teuing! 5 béntang!
  • avatar Kathy D ★★★★★ taun 4 tukang
    Kuring ngagaleuh 2 panel sistem Solarc awal Maret. Kuring satia ngagunakeun éta sahenteuna 4 dugi ka 6 dinten per minggu. Ieu parantos ngarobih kahirupan abdi tanpa kedah nganggo obat resép atanapi stéroid atanapi iinditan pikeun ngarawat ieu. Kuring boga psoriasis sakuliah awak kuring ... sarta psoriasis abdi ampir musna dina satengah bulan. Kuring boga kulit lemes jeung timbangan anu mulus tur ngan kasampak saeutik pink ayeuna. Kuring bakal tiasa ngagem kolor usum panas ieu teu sapertos usum panas kamari.
    Hatur nuhun Solarc ieu mangrupikeun pangropéa kaulinan.
  • avatar Jeff McKenzie ★★★★★ taun 4 tukang
    Kuring geus kaayaan psoriasis keur rada lila ayeuna. Saatos nganggo lampu kuring tiasa nyarios kalayan yakin pisan yén éta tiasa dianggo sareng bakal nyarankeun ka saha waé anu ngalaman kaayaan anu sami. Teu tiasa langkung bagja sareng produk ogé jasa anu disayogikeun pikeun kuring. Sabudeureun, ngaleuwihan ekspektasi kuring jeung kuring ayeuna boga kulit jelas.
  • avatar Graham Sparrow ★★★★★ taun 4 tukang
    Kuring boga éksim hampang, jeung meuli 8 Sistim bohlam 3 sababaraha bulan kapengker.
    Abdi nyandak sesi fototerapi di klinik, sareng mendakan éta ngabantosan, tapi perjalanan, sareng waktos ngantosan nyandak seueur waktos, sareng ayeuna sareng Covid-19, fototerapi ditutup.
    Unit ieu didamel saé, dipercaya, sareng aman nalika paparan diawaskeun ku dokter kulit.
    Aranjeunna sumping siap dianggo, sareng ngagantelkeun kana témbok kalayan gampang sareng jerona ukur 6 inci. Kulit kuring ampir jelas, sareng gatal-gatalna ampir sadayana leungit....
  • avatar Eric ★★★★★ taun 4 tukang
    Kami parantos nganggo unit témbok nangtung 8 bohlam salami sababaraha taun. Hasilna pamajikan kuring parantos ngalaman mangrupikeun berkah pikeun diagnosis MF na. Anjeunna didiagnosis ku mycosis fungoides (bentuk kanker) anu nyababkeun bintik-bintik beureum anu luar biasa dina seueur awakna sareng éta ngangkut urang sadayana. Mimitina sareng salami 5 taun sateuacana didiagnosis salaku éksim! nu robah sakali manéhna nempo hiji dermatologist ditangtoskeun. Cacat beureum ieu anu henteu dirawat tiasa janten tumor - urang mimiti ngahubungi Solarc ngeunaan ngayakeun réplikasi perawatan rumah sakit di bumi kami ... teu bisa nyebutkeun cukup hal alus ngeunaan jalma ieu - informasi disadiakeun ogé mantuan kami mutuskeun parabot naon urang diperlukeun tur bakal jadi pangalusna - urang reviewed sagala hal anu dikirim ka kami kalawan spesialis kami ditugaskeun pikeun kasus pamajikan kuring. Aranjeunna pinuh disatujuan rencana kami sarta reviewed sagala spésifikasi nu ditambahkeun kana kapercayaan urang … Tambih deui - dinten ayeuna kami bagja ngalaporkeun yén anjeunna caket tina cacad sareng tetep sapertos kitu kalayan paparan rutin kana perawatan cahaya - Sadaya anu kuring tiasa nyebatkeun nyaéta yén kami bungah yén kami ngangkat telepon sareng nelepon Bruce sareng perusahaan di Solarc - ieu jalma anu changers kaulinan sarta teu bisa ngomong cukup hal alus.
  • avatar Guy Constantin ★★★★★ taun 5 tukang
    Je suis très satisfait de mon appareil. Anjeun tiasa ngontrol psoriasis!
  • avatar Ali Amiri ★★★★★ taun 4 tukang
    Bapa kuring sareng kuring resep ngagunakeun mesin Solarc kami salami 6 taun ka pengker. Pikeun dad mah eta sacara harfiah geus robah hirupna. Biasana anjeunna kedah nyetir nganggo sarung tangan kusabab panonpoe sareng moal kantos kakeunaan panonpoé kana kulitna tanpa réaksi gélo ... sigana kusabab karacunan ati tina nginum obat resép salami mangtaun-taun. Janten anjeunna henteu kaluar ka panonpoé salami 20 taun. Anjeunna ngagunakeun mesin Solarc na unggal dinten sareng sababaraha taun ka pengker kami parantos ngumbara ka Thailand dua kali, Mexico dua kali sareng Kuba ... sagala masalah. Anjeunna moal bakal kantos malah ngimpi bisa ngalakukeun éta saméméh ... jadi enya, mesin anjeun geus sacara harfiah robah hirupna! Hatur nuhun pikeun ngadamel produk anu luar biasa sapertos kitu !!! Pikeun kuring eta geus mantuan kalawan depresi leuwih usum Vancouver hujan panjang. Sadayana di Kanada kedah gaduh salah sahiji ieu!
  • avatar David Nixon ★★★★★ taun 4 tukang
    Abdi yuswa 24 taun sareng parantos berjuang sareng psoriasis mangtaun-taun. Kuring nyobian seueur krim sareng pangobatan anu béda-béda tapi teu aya anu hasil. Saatos nampi sistem lampu Solarc, kuring ningali pamutahiran drastis sareng kulit kuring sareng teu tiasa ngabayangkeun ngalangkungan usum tiis tanpa éta.
  • avatar Libby Nixon ★★★★★ taun 4 tukang
    Alat ieu persis anu kuring peryogikeun, kuring parantos ningali hasil anu saé sareng tim henteu tiasa langkung terang atanapi ngabantosan!
  • avatar Bonnie Castonguay ★★★★★ taun 3 tukang
    Leungeun kuring anu retak, garing, kandel, sareng mesek, sakapeung ngaluarkeun getih nalika kuring tungtungna ningali dermatologist, didiagnosis psoriasis, nganggo krim stéroid anu ngabantosan tapi henteu seueur, teras kuring ngamimitian terapi photolight di Rumah Sakit Pasqua di Regina. Kuring ngalakukeun dua perlakuan saminggu pikeun lila. Nalika kuring parantos ngalaksanakeun 350 pangobatan, damel dugi ka 10 menit, anu sok ngabantosan pisan, kuring bosen angkat pikeun perawatan ieu. Kuring sering ngumbara salila sabulan dina usum tiris sareng perjalanan anu langkung pondok dina taun-taun ieu sareng kitu, nalika kuring uih deui kedah ngamimitian deui dina 3 atanapi 4 menit supados panangan kuring henteu kaduruk. Mangpaat terapi cahaya bakal naék-turun. Teras kuring mendakan iklan pikeun Solarc sareng ngagaleuh unit lima bohlam supados kuring tiasa ngalakukeunana di bumi. Kuring mimiti ngalakukeun perlakuan 3 lajeng 4 lajeng 5 menit (Kuring pernah indit luhur) unggal dua poé konsistén, euweuh ngarecah pikeun 6 bulan ti Désémber nepi ka Juni. Leungeun abdi janten langkung saé sareng langkung saé sareng langkung saé sareng ayeuna jelas tina psoriasis. Upami aya faktor anu sanés, … Tambih deui Abdi henteu terang tapi unit bumi kalayan perawatan anu langkung sering pasti mangrupikeun bagian tina ubar kuring. Kuring ngarti psoriasis bisa "ngan balik kana remisi". Naha éta datang sareng kunaon éta, teu aya anu terang. Nyaan "katingal" cageur, leungeun kuring lemes, kulit euweuh thickens. Phototherapy méré kasempetan bener alus pikeun perbaikan sarta mungkin clearing. Abdi henteu kedah ningali dermatologist kuring sareng kuring henteu acan nganggo unit ieu salami 4 sasih ayeuna. Kuring bakal tetep. Sakur tanda mulang sareng kuring bakal nganggo deui. (Kuring ngan ukur nyerahkeunana sareng dianggo dina panangan kuring)

Ieu mangrupikeun kasenangan anu paling hébat pikeun ngadangu carita kasuksésan para nasabah, sareng sumber inspirasi anu hébat.

Tanjeunna mangrupikeun conto sababaraha koméntar anu kami tampi dina sababaraha taun ka pengker.

Kuring ngagaleuh 2 panél awal Maret sareng parantos ningkatkeun waktos sinar ultraviolét. unggal minggu. jeung kulit kuring geus healed ampir 100%. Ieu sateuacan poto sareng saatos poto.

Hatur nuhun. abdi bagja pisan
Sareng éta ngan ukur sabulan
Kathy D., ON, Kanada

Pasien Psoriasis, Sistem Lengkep SolRx E-Series - 2

K saméméh uvb phototherapy testimonial
K sanggeus uvb phototherapy kasaksian

Hi Tim Solarc,

Kuring ngagunakeun sistem awak pinuh anjeun pikeun pengobatan psoriasis utamina. Nanging, kuring kedah ngaku, éta parantos ngabantosan sendi kuring ogé. Kuring masih dina fase clearing.

Abdi leres-leres henteu ngagaduhan masalah nyata sareng unit, ngan ukur kaduruk sakali, kuring ngan saukur dipencét deui kana setélan sateuacana sareng sadayana saé. Kuring angkat saluhur 2:36 tapi ayeuna kuring dipencét deui ka 2:14 sareng sigana henteu kunanaon, kuring nganggo unit tilu kali saminggu sakumaha anu dipénta ku dokter.

Manulife Financial sabenerna hébat nungkulan, sarta kuring narima 100% sinyalna kalawan rencana kuring.

Tim Solarc Systems saé pisan sareng kuring jujur ​​​​salah sahiji perusahaan pangsaéna anu kuring kantos damel. Abdi nyarankeun pisan aranjeunna sareng sistem Bulb Philips. Kuring geus teu ngarasa ieu alus dina taun.

hatur nuhun

Bruce P., ON, Kanada

Pasien Psoriasis, SolRx 1790

Produk phototherapy Solarc geus berkah.

Psoriasis kuring parah sareng teu aya relief tina pangobatan anu diresepkeun. Nalika unit leungeun dicekel lampu UVB ieu dipaké, éta pisan consuming waktu sarta masihan kasuksésan kawates. Kusabab Covid, klinik fototerapi ditutup. Mutuskeun pikeun mésér unit Solarc opat bohlam mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna.

Dina dua minggu kuring ningali hasil anu positif. Perawatan dimimitian ku dua menit per sisi unggal dua dinten saatos mandi sareng diteruskeun nganggo 2.5 menit per sisi unggal 4 dinten. Asalna, kaduruk hampang slight lumangsung alatan diajar nyaluyukeun paparan éféktif kana lampu UVB. Ayeuna, kuring dina tahap pangropéa.

Unitna mahal sahingga urang nyobian ngaku sababaraha santunan ti Manulife tanpa hasil, bahkan saatos ngalamar banding. Paling hanjakal pikeun pengobatan anu efektif pisan di bumi anjeun sareng henteu meryogikeun pangobatan salajengna.

Gemblengna, kuring nyarankeun pisan terapi sinar UVB Solarc ieu pikeun psoriasis. Eta geus malikkeun harga diri kuring, utamana dina usum panas nalika kuring bisa maké kaos leungeun baju pondok tur kolor deui tanpa isin.

Kuring meunteun éta 10 tina 10.

Peter R., ON, Kanada

Pasien Psoriasis, SolRx E-Seri 740 Master

Abdi gumbira sareng unit sareng bagja pisan pikeun ngabebaskeun diri tina tedium nerapkeun salep anu henteu leres-leres dianggo dina jangka panjang. Abdi parantos ngalaman panyakit ieu langkung ti 30 taun, umumna kalayan gejala anu langkung parah. Ieu mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun ngubaran, sajauh kuring prihatin, sareng ngaharepkeun kuring bakal ngalakukeun ieu lami pisan.

Perbaikan katingal dina sababaraha minggu mimiti pamakean, kalayan perbaikan dramatis saatos 2-1 / 2 bulan. Abdi ayeuna dina fase pangropéa perawatan.

Kuring mimitina ngubaran pikeun 3:20 per sisi, sakumaha per rekomendasi, teras dituluykeun dina 4:00 menit per samping sanggeus ngeunaan hiji bulan. Kuring ieu completing 4 atawa 5 perlakuan per minggu. Kuring nembe indit dina lalampahan bisnis salila saminggu sarta geus noticed nu psoriasis masih dina kontrol (ngan dimimitian datang deui), jadi bakal ngamimitian fase pangropéa saminggu sakali.

Greg P., ON, Kanada

Pasien Psoriasis, SolRx E-Series Lengkep Systems

Kuring ngagaleuh alat genggam anjeun pikeun ngubaran psoriasis kuring. Kuring boga patches on elbows kuring, shins ti luhureun suku nepi ka tuur kuring dina duanana suku jeung sababaraha spot dina tonggong suku, patch leutik dina tonggong jeung kulit sirah kuring.

Siku kuring jelas sareng tambalan tukang ampir leungit. Abdi bungah pisan! Suku kuring masih aya dina kamajuan. Sanajan suku kuring geus ningkat aranjeunna henteu cara diberesihan kawas elbows kuring.

Abdi kedah ngadangukeun anjeun. Anjeun nyarankeun kuring nganggo unit awak pinuh sareng kuring ngarepkeun. Kuring ngarasa hésé pisan pikeun ngubaran suku kuring supados henteu overexpose dimana kuring parantos dirawat. Dupi anjeun ngagaduhan rekomendasi?

Upami teu kitu, kuring resep pisan sareng unit terapi UVB anjeun.

Kuring yakin yén kuring bakal aya dina total remisi ayeuna upami kuring ngagaleuh unit anjeun anu langkung ageung.

Laurie M., ON, Kanada

Pasien Psoriasis, SolRx 100-Seri Handheld

Kuring nganggo alat pikeun psoriasis anu kuring kantos ti saprak 1981. Kuring parantos nganggo terapi poto salami 38 taun (PUVA sareng UVB). UVB ngan pikeun 23 taun ka pengker. Kaayaan kulit kuring parantos ningkat sacara dramatis sareng unit bumi kusabab kuring henteu kantun pangobatan sapertos kuring nalika kuring kedah hadir di kantor Dr (45 mil jauh).

Kuring ayeuna dina fase pangropéa, nu hiji perlakuan unggal 4 poé salila 2 menit per sisi. Kuring ngalakukeun 4 sisi, hareup, tukang jeung dua sisi. Upami kuring henteu ngeureunkeun pangobatan kuring ka Hawaii salami dua bulan, kuring laun-laun ngirangan perlakuan kuring ka sakali unggal 10 dinten atanapi langkung teras ngeureunkeun dugi ka psoriasis balik.

Kuring henteu ngagaduhan masalah sareng unit, kuring henteu ngagaduhan épék ngarugikeun. Kuring geus kungsi 26 perlakuan saprak kuring narima alat. Kuring ngamimitian dina 45 detik per sisi sarta geus digawé nepi ka 2 menit nu Kuring geus di pikeun panungtungan 6 perlakuan. Kuring bade ka Hawaii salila dua bulan jadi moal boga perlakuan naon bari kuring jauh. Kuring bakal ngadagoan psoriasis kuring balik deui sateuacan ngamimitian perawatan deui. Abdi ngarepkeun kuring kedah saé pikeun 6 bulan ka hareup atanapi langkung dumasar kana pangalaman anu baheula sareng kulit kuring.

Kuring teu boga pitulung asuransi. Dibayar kanggo unit sorangan. Éta ngarugikeun kuring $ 20 dina gas sareng tilu jam waktos perjalanan pikeun ngadatangan sési di kota sanés (pangdeukeutna ka tempat kuring cicing) sateuacan kuring ngagaduhan unit. Kuring geus disimpen leuwih $500 di gas lamun kuring kungsi ngarambat 26 kali jadi jauh tambah tilu jam poé kuring. Abdi ngarepkeun unit bakal mayar nyalira dina 3 taun.

Abdi leres-leres wareg dina waktos ieu sareng pangalaman kuring sadayana nyaéta kuring kedah ngagaduhan unit bumi sababaraha taun ka pengker. Kulit henteu kantos langkung jelas, teu aya perawatan anu sono deui sareng kuring ngahémat artos sareng waktos.

Kuring ningali dermatologist kuring sataun sakali sareng anjeunna sadar kuring gaduh unit bumi.

Ngarasa Luncat ngagunakeun eupan balik kuring sakumaha kahayang anjeun.

Pelanggan puas pisan,

Rick G., SM, Kanada

Pasien Psoriasis, Sistem Lengkep SolRx E-Series - 2

Halo

psoriasis abdi musna! Duit pangalusna Kuring geus spent! Kuring ngagaduhan 70% tina awak kuring, éta sacara mental mangaruhan kuring dina waktos éta. Kuring mimiti nganggo sareng éta musna dina 1 bulan! Kuring ayeuna make ngan 1 saminggu sakali atawa sakumaha diperlukeun lamun stress brings flair a. Dokter kulit kuring kagum kana hasilna.

Kuring cicing di pulo leutik di luar Vancouver, ku kituna terapi lampu tradisional sanés pilihan kusabab perjalanan. Hatur nuhun!

Pikeun bulan kahiji, kuring dipaké 3 nepi ka 4 kali saminggu pikeun 1.5 menit hareup jeung deui jeung 30 detik dina saban gigir. Ayeuna ngan 2 menit presided saminggu sakali.

Hatur nuhun,

Oydis N., SM, Kanada

Pasien Psoriasis, SolRx 1790

Kami senang mun masihan anjeun eupan balik sanggeus ngagunakeun Unit salila sataun. Abdi bogoh Unit Solarc Phototherapy kuring sarta kualitas hirup abdi geus ningkat jadi loba sanggeus ngagunakeun éta. Kuring nganggo éta pikeun psoriasis sareng ayeuna sakitar 90% ayeuna.

Nyaéta tina ngagunakeun unit dina usum usum kamari, 3-4 dinten saminggu, dimimitian dina 1.5 menit sareng dugi ka 5 dugi ka 7 menit di daérah anu paling parah. Kuring ngagaduhan sababaraha kemerahan teras ngan ukur ngirangan waktosna. Sajauh ieu, kuring henteu ngagaduhan masalah sareng unit.

Pikeun kahiji kalina dina 15 taun, sanggeus ngagunakeun unit phototherapy sakabeh usum kamari, nalika Méi anjog, kuring mimiti kaluar di panonpoé sarta ngojay di sagara sarta éta ngeunaan 90% jelas ku pertengahan Juni jeung bisa eureun ngagunakeun unit pikeun. sésana usum panas. (Kacuali pikeun daérah tukang kuring, anu kuring masih ngalakukeun tapi ngan sakitar dua kali saminggu kanggo waktos anu pondok - pangropéa lampu.

Kuring balik ngagunakeun unit phototherapy ayeuna ngeunaan 3-4 kali saminggu, salila kira 5 menit hareup / balik sarta unggal sisi. Abdi ngeunaan 85% jelas sakumaha datang deui dina mangsa, tapi bener, éta 50/50 clearing / pangropéa.

Kuring maén ténis sareng ngagem rok ayeuna sareng teu aya anu neuteup suku kuring sabab jelas pisan iwal sababaraha bintik nekad dina tuur kuring, anu, saatos 15 taun katukang, kuring tiasa hirup bahagia.

Abdi nyarankeun unit ieu ka saha waé anu ngagaduhan masalah kulit. Gawéna sareng kuring resep pisan sareng nganuhunkeun pisan pikeun perusahaan anjeun. Kuring miharep kuring terang ngeunaan eta sababaraha taun ka pengker. Janten, leres, anjeun tiasa nganggo réspon kuring dina cara naon waé anu anjeun pikahoyong sabab kuring ngarepkeun éta ngabantosan jalma sanés anu gaduh masalah kulit diajar produk anjeun.

Abdi teu tiasa mikir naon perbaikan.

Hatur nuhun deui,

Karen R., NS, Kanada

Pasien Psoriasis, SolRx E-Seri Master

  • Loba ningkat. 90% jelas
  • Teu aya masalah sareng petunjuk.
  • Taya nundutan atawa nanaon. Kuring ngamimitian ku sesi anu pondok pisan sareng henteu kedah ningkatkeunana
  • 1 menit sareng 25 detik per sisi
  • Kuring nyieun blok kaluar dewan pikeun satengah luhur lampu sabab masalah kuring éta ti cangkéng ka handap. Éta ngagantung dina kait.
  • Upami anjeun ngadamel papan blok-kaluar anu ngagantung dina kait sareng tiasa dilipat dina panjang anu béda, éta bakal janten aksésori anu saé.
  • Puas pisan. Kulit pangsaéna anu kuring kantos mangtaun-taun sareng kuring ngahémat salep resep
  • 9/10 kapuasan. Anggap kuring promotor
Frank D. ON, Kanada

Pasien Psoriasis, Sistem Lengkep SolRx E-Series - 2

Leungeun kuring sateuacan sareng saatos terapi Sinar UV narrowband nganggo mesin leungeun sareng suku Solarc Systems 550. Hasilna saatos perawatan ngan ukur 7 minggu.

Rick, AB, Kanada

Pasien Psoriasis

The SoIarc Home Phototherapy parantos janten PERUBAHAN KAHIRUPAN. Henteu aya anu ngabantosan Psoriasis Parah kuring sapertos terapi cahaya ieu. Sadaya anu dipikahoyong MD nyaéta masihan anjeun ubar pang anyarna di pasar kalayan efek samping anu ngancam kahirupan parah di AS. Nekat meunang relief ti Psoriasis kuring nu katutupan 80% awak kuring, Kuring diusahakeun sababaraha. Réngsé di rumah sakit kalayan pankréitis sareng ampir maot tina obat anu resep. 

Pamajikan kuring milarian bantosan internét. Gusti sareng anjeunna nalika anjeunna mendakan Terapi Poto Imah Solarc. Sisikna ngirangan sareng kulit leres-leres pulih dina imbit sareng tonggong handap anu parah sareng nyeri nalika calik atanapi iklas. Boro-boro aya timbangan dina ranjang isuk-isuk. Suku boga leuwih penyembuhan pikeun ngalakukeun, tapi kuring nyaho aranjeunna bakal healed dina waktu. Abdi nganuhunkeun pisan ka Solarc Systems. 

Hatur nuhun!!!

Randy G.

Pasien Psoriasis

RL l before1 uvb phototherapy kasaksian
RL 1 saméméh uvb phototherapy testimonial
RL l after1 uvb phototherapy kasaksian
RL r after1 uvb phototherapy kasaksian

Abdi nyarios kaayaan kuring parantos ningkat sakitar 98% !! Kuring nulis ieu kalawan cimata kabagjaan! Kuring geus ngagem kolor usum panas ieu sareng kaos leungeun baju pondok pikeun digawé malah!! Salaki kuring teu tiasa ngeureunkeun noél tonggong sareng suku kuring anu mulus! Hal pangalusna kantos!! Kuring keur approaching fase pangropéa kuring! Kuring jadi thrilled ku ieu. 

Irung kuring rada kaduruk nalika kuring nyéépkeun waktos. Kuring geus saprak ngan ngaronjat waktos abdi ku 5 detik tinimbang 10 na ieu sigana geus mantuan tremendously. Kami ayeuna di 2.35 per sisi, 3 dinten saminggu.

pangalaman kuring sakabéh éta endah!! Lalaki anu kuring diajak ngobrol sareng naroskeun patarosan sateuacan ngagaleuh kuring janten sabar sareng bageur nalika urus kuring. Anjeunna malah nahan tangisan kuring sapertos juara (air mata bungah, tapi tetep !!). Sistemna gancang pisan sareng parantos ngarobih kahirupan kuring sareng kuring bungah ngeunaan usum panas pikeun kahiji kalina dina kahirupan kuring!

Tammy, AB, Kanada

Pasien Psoriasis

Abdi hoyong nyarios yén kuring resep pisan sareng alat ieu. Kuring henteu ngagaduhan masalah sareng alat ieu sareng tiasa dianggo saé pisan pikeun ngajaga kaayaan kulit kuring. Éta ngamungkinkeun kuring pikeun ngubaran kaayaan kuring di bumi tinimbang ngadamel dua jam perjalanan ka Dokter 2 dugi ka 3 kali saminggu. Kuring kakurangan tina kaayaan kulit yén 4 Dermatologist béda Kuring geus katempo teu bisa nangtukeun cukang lantaranana atawa malah mengklasifikasikan salaku nanaon lian ti sababaraha nurun "Dermitits".
Kuring geus kaasup sababaraha gambar nu dicandak dina 2010 nalika masalah mimiti muncul. Perawatan awal kalebet ubar anu béda sapertos Prednisone dosis tinggi sareng Cellcept. Kuring ngeureunkeun pamakean obat-obatan ieu kusabab bahaya samping anu aya hubunganana sareng aranjeunna. Dokter kuring teras ngamimitian kuring dina perawatan NB UVB anu damel saé saatos sakitar 3 bulan. 
Nanging, sakumaha anu ku kuring disebatkeun sateuacana, waktos drive mangrupikeun pembunuh janten kuring lirén saatos sakitar 9 bulan ngaharepkeun masalahna parantos diubaran. Teu kitu, lesions kulit balik sanajan teu parah tapi cukup goréng. Kuring teras ngagaleuh produk anjeun sareng ngamimitian perawatan pas dugi Kuring ngagaleuh alat ieu tina saku kuring sorangan sabab asuransi kuring moal nutupan (Kaiser Permanente of California). Tapi éta henteu kunanaon. Éta patut unggal Penny kuring mayar. Kuring nuturkeun garis pituduh manual pangguna pikeun waktos perawatan sareng saatos sakitar 2 bulan kaayaan kuring ningkat ku 90%. Éta ampir teu aya sareng ngan ukur aya wabah anu jarang pisan. Butuh waktu saeutik deui jeung kuring kudu ngarobah posisi 3 atawa 4 kali salila perlakuan ti unit di kantor dokter urang, nu ieu unit pinuh enclosed. Lian ti eta woks ngan ogé. Abdi ayeuna dina fase pangropéa perawatan. waktos perlakuan abdi; 3mnt 30sec nyanghareup hareup, 3mnt 30sec pungkur nyanghareup jeung 2mnt 40sec samping nyanghareup (unggal sisi). Perawatan nyaéta 2 atanapi 3 kali saminggu upami diperyogikeun. Kuring geus teu kaduruk atawa ngarareunah. Sakumaha anu kuring nyarios sateuacanna kuring henteu ngagaduhan masalah sareng alat éta tiasa dianggo sampurna. Gampang ngabongkar sareng nyetél sareng kuring bagja pisan. Anjeun wilujeng sumping nganggo bagian mana waé tina eupan balik ieu pikeun bahan pamasaran anjeun kalebet gambar anu katutup.

Larry, CA, Amérika Sarikat

Pasien Psoriasis

LD1 uvb phototherapy kasaksian
LD2 uvb phototherapy kasaksian

Kami senang ngalaporkeun yén Unit lampu Phototherapy (1000 runtuyan, genep suku, 10 panel bohlam) geus digawé kacida alusna pikeun kuring. Saatos nampi unit dina ahir Januari 2015, kuring teras-terasan nganggo unit unggal dintenna kanggo sababaraha waktos (Feb-Mar). Nepi ka tungtun taun Maret 2015 kaayaan kuring geus ningkat nepi ka titik nu keur April jeung Méi I dipaké Unit ukur tilu kali per minggu. 20 Mei mangrupikeun waktos terakhir kuring nganggo unit kusabab kaayaan kuring parantos diberesihan. Alesan kuring pikeun ngagunakeun unit éta pikeun mupus nabrak beureum itchy anu disebut Panyakit Grover. Éta mangrupikeun panyakit saheulaanan. Dina wabah saméméhna, kuring kungsi dirawat di kantor dokter (dermatologist). Sanajan kitu, Medicare nampik nutupan perlakuan waktos ieu. Akibatna, kalayan persetujuan dokter kuring, kuring ngagaleuh unit anjeun. Abdi badé uih deui ka dokter énjing kanggo pamariksaan. Nanging, kuring bagja ngalaporkeun yén, pikeun ayeuna, kuring jelas tina masalahna. Kuring teu boga masalah jeung alat atawa manual pamaké. Sanajan kitu, kacasoca éta hésé. Tab dina sisi anu pas kana irung nyeri kana kulit. Kuring nganggo kacasoca anu kuring tampi ti dokter nalika kuring nampi perawatan di dinya. Kuring nuturkeun naséhat dina manual sareng ningkatkeun waktos paparan kuring laun-laun dugi ka salapan menit. Taya kaduruk atawa masalah sejenna. Janten, kasimpulanna, alat éta damel saé pikeun kuring. Anjeun tiasa nganggo eupan balik kuring dina pamasaran anjeun.

David, Ohio, Amérika Sarikat

Pasén acantholytic dermatosis (panyakit Grover).

Masalah kulit sigana mangrupikeun kombinasi pruritus sekundér pikeun umur sareng pangobatan, sareng angioedema sekundér pikeun salah sahiji ubar kuring (anu kuring dieureunkeun). Sanajan kitu, phototherapy pasti mantuan ateul, sarta ayeuna kuring nyoba ngan ngagunakeun panonpoé! Kuring dipikaresep bakal make alat deui dina gugur, lamun aya kirang paparan panonpoé mungkin. Abdi dokter sareng kuring henteu acan naroskeun ieu sareng GP kuring.

Pausahaan anjeun ngusulkeun ka kuring ku batur sapagawean, anu dirina boga Psoriasis, salila seminar isuk. 

Wewengkon anu kuring dirawat jelas langkung saé tibatan anu kuring henteu gaduh (gatal anu paling parah aya dina panangan kuring anu dikadalikeun saé) tapi kuring condong teuing kedul pikeun ngubaran tonggong kuring (tongkatna rada leutik teuing pikeun éta, sanaos. Kuring meunang paparan anu langkung ageung ku nangtung langkung jauh sareng nganggo waktos paparan anu langkung panjang.

Sadayana, abdi rada senang jeung eta.

Brian, ON, Kanada

Pasien éksim

Pangobatan kuring suksés pisan. Dina kajujuran sadayana, manual pamilik SolArc sareng perwakilan penjualan Gary parantos langkung ngabantosan kuring tibatan MD anu kuring kantos ningali. Kuring yakin alat-alat bumi anjeun langkung unggul tibatan alat klinis Biologis Nasional anu kuring dianggo di Departemen Dermatologi Universitas lokal.

Kuring ngalaman masalah anu terus-terusan sareng Universitas Dermatologists sareng keukeuhna pikeun ngubaran kalayan pendekatan Hiji Ukuran Cocog Sadayana. Di klinik kuring sering kaduruk NBUVB sareng bullying konstan pikeun henteu tiasa nampi "dosis terapi pinuh." Untungna, salah sahiji Dermatologists lumrah tur responsif kana masalah perlakuan kuring ngeunaan CTLC-MF (Mycosis Fungoides) diagnosis. Bari Dermatologist biasa abdi hoyong abdi nampi korticol-stéroid jeung perlakuan ubar chemo, manehna ngarojong dina ngubaran kalawan NBUVB wungkul.

Update: Kuring ngamimitian Psoriasis Protocol tina manual anjeun nganggo Expandable M1 + 2A nyetél. Waktu paparan ngaronjat jauh leuwih laun ti protokol nunjukkeun, tungtungna ngahontal 2:05 dua x per minggu dina ahir bulan kadua. Nepi ka tungtun taun bulan kadua, kulit abdi 95% jelas. Bari kulit aya kalana bakal meta pikeun tx ku reddening haneut hampang nu pas dina sababaraha jam, Kuring geus ngalaman pancen euweuh kulit nundutan tina perlakuan imah.

Kuring mertahankeun di 2:05 hiji x per minggu na kulit abdi beautifully jelas tur lengkep nyaman. Abdi henteu ningali oncologist, tapi nganjang ka dokter kulit kuring 2-3 kali sataun. Anjeunna rada kagum ku hasil sareng nyarankeun yén kuring neraskeun protokol ayeuna.

Cate, NM, Amérika Sarikat

pasien CTCL-MF

Abdi nyarios kaayaan kuring parantos ningkat sakitar 98% !! Kuring nulis ieu kalawan cimata kabagjaan! Kuring geus ngagem kolor usum panas ieu sareng kaos leungeun baju pondok pikeun digawé malah!! Salaki kuring teu tiasa ngeureunkeun noél tonggong sareng suku kuring anu mulus! Hal pangalusna kantos!! Kuring keur approaching fase pangropéa kuring! Kuring jadi thrilled ku ieu. 

Irung kuring rada kaduruk nalika kuring nyéépkeun waktos. Kuring geus saprak ngan ngaronjat waktos abdi ku 5 detik tinimbang 10 na ieu sigana geus mantuan tremendously. Kami ayeuna di 2.35 per sisi, 3 dinten saminggu.

pangalaman kuring sakabéh éta endah!! Lalaki anu kuring diajak ngobrol sareng naroskeun patarosan sateuacan ngagaleuh kuring janten sabar sareng bageur nalika urus kuring. Anjeunna malah nahan tangisan kuring sapertos juara (air mata bungah, tapi tetep !!). Sistemna gancang pisan sareng parantos ngarobih kahirupan kuring sareng kuring bungah ngeunaan usum panas pikeun kahiji kalina dina kahirupan kuring!

Tammy, AB, Kanada

Pasien Psoriasis

Abdi bogoh pisan lampu kuring moal pernah hirup tanpa aranjeunna. Kulit kuring parantos ngabersihkeun ku 90 persen dina sataun. Kulit sirah masih janten masalah tapi henteu parah sapertos éta. Kudu nyukur bulu kaluar pikeun mupus lengkep hihi. Anggo unggal dinten kadua ayeuna, giliran opat kali salami 1:55 detik. Unggal péngkolan. Janten bagja sareng pameseran kuring, éta tiasa ngarugikeun kuring tanpa asuransi tapi éta patut harga awal. Hatur nuhun pisan pikeun bantosan anjeun sareng nuturkeun.
Ryan, CA, Amérika Sarikat

Pasien vitiligo

Abdi bogoh pisan lampu kuring moal pernah hirup tanpa aranjeunna. Kulit kuring parantos ngabersihkeun ku 90 persen dina sataun. Kulit sirah masih janten masalah tapi henteu parah sapertos éta. Kudu nyukur bulu kaluar pikeun mupus lengkep hihi. Anggo unggal dinten kadua ayeuna, giliran opat kali salami 1:55 detik. Unggal péngkolan. Janten bagja sareng pameseran kuring, éta tiasa ngarugikeun kuring tanpa asuransi tapi éta patut harga awal. Hatur nuhun pisan pikeun bantosan anjeun sareng nuturkeun.
Theresa, ON, Kanada

Pasien Psoriasis

Ti 2003 nepi ka 2013, éksim dina tonggong anak sapi kuring beuki parah. Dina Natal 2012, cicing di Toronto, kuring kedah ngabungkus suku ku perban tensor anu aya dina jeans kuring sateuacan ka luar. Dina Oktober 2013, kuring mimiti nganggo lampu narrowband UVB Solarc anu jangkungna 6 suku (kuring gaduh 2) sareng usum tiris éta kaayaan kulit kuring leungit sareng tetep leungit! Salajengna, kuring ngalakukeun panalungtikan ngeunaan Vitamin D sareng kuring diuji tingkat getih vitamin D kuring dina April 2013 sareng éta hasil anu paling kakurangan: 25 nmol/l. Dina Méi 2015, saatos 8 bulan sési lampu Solarc anu konsisten pisan, vitamin D kuring diuji dina 140 nmol/l. 140 dianggap dina rentang optimal ku loba praktisi kasehatan progresif. Ieu ngagambarkeun tingkat vitamin D nu gatherers hunter sésana di Afrika boga. Gemblengna, kuring bungah janten bébas tina kaayaan kulit kuring sareng ngaoptimalkeun vitamin sinar panonpoé anu kuring kurang.

LI, ON, Kanada

Pasién éksim sareng Vitamin D

Kuring parantos nganggo fototerapi pikeun sababaraha bulan ayeuna sareng parantos puas sareng hasilna. Mimitina aya ngeunaan 90% clearing on elbows jeung ankles abdi nu wewengkon awon abdi. Ieu lumangsung sanggeus ngeunaan 15 nepi ka 20 perlakuan 2:30 mnt.

Sistem Phototherapy parantos damel saé, kuring parantos nganggo éta pikeun ngabantosan kaayaan psoriasis kuring. Asalna awak kuring kira-kira 50% katutupan utamana dina panangan, suku, pungkur, sareng tonggong. Punggung sareng pungkur kuring ayeuna jelas, masih aya dina siku, sareng suku masih gaduh sinyalna anu paling seueur. Kira-kira 35% cakupan psoriasis dina awak kuring, jadi kuring masih dina tahap clearing. Parantos nganggo sistem 3 kali saminggu, 3 menit di payun sareng tukang, 2 menit di sisi katuhu sareng kenca, jumlahna 10 menit unggal sési. Henteu aya kaduruk kulit atanapi naon waé anu sapertos kitu, dokter kulit kuring terus ngingetkeun kuring pikeun henteu overexpose pikeun nyegah kanker kulit ka hareup atanapi kaayaan anu sami. Sistemna parantos berkah, langkung saé dianggo di bumi, teras nganjang ka kantor dokter tilu kali saminggu. Asuransi kuring dina waktos éta henteu nutupan éta, alesanana nyaéta lokasi kuring ka kantor dokter caket pisan sareng kuring tiasa nganggo sistem di dinya. Atoh, hatur nuhun deui pikeun nyayogikeun sistem bumi anu saé ieu kalayan harga anu lumayan. Jujur sareng anjeun, sistem anu anjeun bina pikeun ngabantosan jalma-jalma ngubaran kaayaanana leres-leres hargana. Gusti ngaberkahan salawasna.

John, ATAWA, AS

Pasien Psoriasis

Kuring parantos suksés kalayan unit ieu. Kuring geus ngalaman psoriasis pikeun 40 taun sarta teu kungsi loba sukses ieu kalawan produk topical. Kuring milih alat ieu salaku modeu pangubaran primér kuring sabab kuring henteu hoyong nyandak biologis. Pangobatan topikal henteu tiasa dianggo deui. 

Abdi nyarankeun unit ieu ka saha waé anu kaserang psoriasis salaku alternatif pikeun pengobatan stéroid topikal atanapi biologis.

Randee, ON, Kanada

Pasien Psoriasis

Abdi bagja ngalaporkeun yén 'sistem' jalanna saé. Butuh sababaraha minggu sateuacan kulit kuring diberesihan. Kuring rajin nyandak pangobatan unggal dinten kadua sakumaha anu disarankeun, damel dugi ka 5 menit unggal sisi. Kuring dieureunkeun dina 5 menit sabab Kami hiji jalma teu sabar jeung mikir yén cukup lila. Kabeneran kuring teu parna kaserang Psoriasis, lolobana suku kuring kapangaruhan ku titik ganjil di ditu di batang atawa leungeun kuring. Sakali kulit abdi jelas, abdi nuluykeun program pangropéa, sarta kuring jauh dina pakansi pikeun sababaraha minggu. Tapi tangtosna henteu lami, sareng sakedik setrés, pikeun lesi muncul deui. Janten ayeuna kuring balik deui kana rutinitas biasa deui. Henteu aya masalah sareng alat sareng manualna jelas pisan. Kami pisan impressed jeung kualitas pakakas jeung salaki kuring teu boga masalah masang sarua. Kuring teu kungsi kaduruk kulit, dina awalna rada beureum saulas, tapi euweuh épék ngarugikeun sajauh Kami prihatin. Produkna padet pisan sareng diwangun saé, jasa éta gancang sareng saé.

Gwen, NY, AS

Pasien Psoriasis

Kuring meuli 1740 narrowband mesin UVB sarta geus ngagunakeun eta ditéang jeung Protopic. Wewengkon utama anu kapangaruhan ku vitiligo nyaéta beuteung, kelek, beuheung, suku, sareng siku.

Kuring manggihan yén Unit Solarc jeung protopic digabungkeun geus pisan éféktif dina repigmenting ampir sakabéh wewengkon. Perbaikan dina kelek sareng siku langkung laun tibatan daérah anu sanés. Kuring nempo sababaraha titik mimiti warna mucunghul ngan sanggeus dua minggu ngagunakeun mesin. Sanggeus kira-kira 4 bulan pamakean, kuring aya dina ngeunaan 50% repigmentation sareng saatos 6 bulan, kuring sakitar 80-90% di sadaya daérah kecuali kelek sareng siku anu tetep sakitar 50%. Jelas, unit solarc parantos kabuktosan efektif pisan pikeun kuring sareng kuring bakal nyarankeun pisan ka saha waé. Najan kitu, kuring yakin efektivitasna gumantung kana wewengkon mana awak anjeun kapangaruhan ku vitiligo jeung sabaraha lila anjeun geus ngalaman eta, jsb Contona, kuring yakin yén leungeun jeung suku loba harder ka repigment. Hatur nuhun pikeun pitulung anjeun sarta pikeun nyieun mesin hébat.

Lucy, ON, Kanada

Pasien VItiligo

Kuring geus ngagunakeun Sistim nu, ampir éksklusif pikeun ngubaran dampal leungeun kuring. Perlakuan geus jalan ogé; kaayaan kulit kuring geus jadi alus sakumaha éta nalika kuring di handapeun perawatan dokter urang. Henteu aya masalah sareng alat atanapi Buku Panduan Pamaké. Abdi henteu ngagaduhan kaduruk atanapi épék ngarugikeun anu sanés. Kuring suksés kalayan klaim asuransi kuring. Hatur nuhun pikeun produk Anjeun.

Roger, Inggris

Pasien Psoriasis

Ngan hayang masihan anjeun apdet. Psoriasis abdi ampir lengkep diberesihan (Abdi hiji-hijina anu tiasa ningali leres-leres). Abdi atoh pisan. Geus 2 ½ taun saprak kuring panungtungan nempo kulit kuring kasampak jadi alus. Lega sareng dorongan pikeun kapercayaan diri kuring. Nepi ka 3 minggu ka tukang panginten kuring bakal nganggo leungeun baju panjang sareng calana panjang sapanjang usum panas - henteu deui! Janten anjeun panginten parantos ngaduga Abdi hoyong terang pilihan kuring pikeun ngagaleuh mesin anu kuring gaduh atanapi ngagaleuh anu énggal atanapi bekas?

Tracy, ON, Kanada

Pasien Psoriasis

Urang ngan nyetél unit. Kami nganggo éta pikeun koréksi kakurangan Vit D. Urang bakal pariksa deui sérum Vitamin D urang bulan hareup sanggeus ngeunaan 10 perlakuan. Kami nyandak 2 perlakuan / minggu. Manual jeung setelan éta lugas.

Ruth, VT, AS

penderita vitamin D

Abdi malah teu tiasa ngawitan nganyatakeun ka anjeun kumaha alat ieu geus robah hirup abdi. Dina sababaraha poé perlakuan kuring nempo bédana. Ayeuna, seuseueurna bintik-bintik kuring parantos diréduksi janten bintik-bintik garing atanapi pink kalayan sakedik atanapi henteu aya flaking. Abdi tiasa ngagem kaos leungeun baju pondok tanpa pamikiran kadua pikeun kahiji kalina dina ampir 1 taun. Psoriasis kuring parantos langkung parah (patch énggal sareng anu lami sok tumbuh), tapi kalayan UVBNB, seueur anu lengkep musna tanpa aya tanda-tanda uih deui sareng anu sanés, caket kana suku kuring rada tahan. Gemblengna, kuring ngarasa kuring hirup deui, sapertos hukuman kurungan bumi parantos dicabut. Kuring ngarasa liberated! Ayeuna kuring lumayan ngan ngalakukeun perawatan pangropéa meureun saminggu sakali. Perusahaan asuransi abdi nyaéta United Health Care; sarta sanggeus loba ado, sarta loba nelepon, aranjeunna tungtungna mayar 10% tina biaya. Phenominal! Kuring éta pisan untung na pisan pengkuh. Janten, kuring nyangka anjeun tiasa nyarios kuring SUPER bagja sareng produk anjeun. Upami kuring percanten ka mujijat, kuring kedah nyarios yén ieu mangrupikeun hiji. Kuring miharep ieu hiji-hijina garis perlakuan dibikeun ka psoradics, Maksad abdi pikeun 90 taun kuring geus dipaké steriods nu teu nanaon tapi aggravate kaayaan, sarta dina poé ... DAYS!!! Kuring nempo béda anu signifikan. Hatur nuhun pikeun mariksa, Abdi ngarep pisan ngawartosan anjeun sadayana Hatur nuhun!
HC

Pasien Psoriasis

Kuring ampir lengkep diberesihan. Kuring ngan boga meureun dua atawa tilu lesions ukuran kacang polong saeutik. Kuring geus kungsi pancen euweuh masalah jeung kotak lampu. Éta leres-leres ngajantenkeun dunya bédana. Abdi henteu kedah hariwang ngeunaan setrés angkat ka Dokter Kulit pikeun perawatan. Abdi tiasa ngalakukeun aranjeunna dina kanyamanan bumi kuring sorangan. Hanjakal asuransi pamaréntah teu nutupan purchases kotak lampu, sahenteuna teu milik. Pangobatan sayogi di rumah sakit dimana kuring ngalakukeun tindak lanjut sareng kusabab éta dokter kuring sacara khusus nyarios yén pamaréntah moal mayar éta. Éta nyatakeun yén dina resép. Terus ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun. Ieu salah sahiji purchases smoothest Kuring geus kungsi dipigawé. Kuring éta bener impressed kalayan layanan anjeun. Kuring éta saeutik saraf mimitina; nyieun misalna hiji beuli badag dina garis. Tapi anjeun sopan sareng pangiriman gancang. Kuring pasti bakal nyarankeun perusahaan anjeun ka saha waé anu kuring terang anu peryogi terapi

NT

Pasien Psoriasis