The SolRx UVB Phototherapy Pituduh Pilihan

Gampang, ieu hal anu anjeun kedah pertimbangkeun:

1M2A

Solarc Systems parantos nyiptakeun pituduh anu lengkep pikeun ngabantosan anjeun milih alat fototerapi bumi anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun. Panungtun tumut kana sababaraha faktor sapertos gangguan kulit anjeun, sensitipitas kulit anjeun ka sinar ultraviolét, sareng seueur deui. Kalayan pituduh ieu, anjeun tiasa kalayan gampang mendakan alat anu pas pikeun ngubaran kaayaan anjeun.

Daptar eusi:

  1. Naon Karusuhan Kulit Anjeun Boga?
    • Psoriasis
    • Vitiligo
    • Éksim / Dermatitis atopik
    • Kakurangan Vitamin-D
  2. Kumaha Sensitipna Kulit Anjeun ka Cahaya Ultraviolét?
  3. Paranti SolRx UVB-Narrowband
  4. Ngartos Narrowband UVB Phototherapy

Naon Karusuhan Kulit Anjeun Boga?

 

psoriasis p ikon1

Psoriasis

Pikeun awak pinuh UVB-Sempit Pikeun pengobatan psoriasis, model bohlam 1000-Series 6 atanapi 8 (1760UVB-NB & 1780UVB-NB) parantos janten anu pang populerna. Dumasar eupan balik ti urang sanggeus-diobral nurutan-up, aranjeunna nyadiakeun waktu perlakuan lumrah (1-10 menit per samping) jeung dianggo ogé pikeun kalolobaan pasien. Pikeun penderita psoriasis awak pinuh anu merlukeun dosages luhur, kayaning jalma-skinned poék atawa meureun ditangtukeun ku pangalaman ti klinik phototherapy, atawa pikeun maranéhanana anu teu paduli ngeunaan harga, 10-bulb 1790UVB‑NB mangrupa pilihan premium, sakumaha nyaeta multidirectional na expandable E-Series anyar, nu nawarkeun kinerja pisan pangluhurna. E-Series unik dina kamampuanna pikeun ngamimitian salaku panel 6-suku, 2-bohlam, 200-watt super-ékonomis, teras teras janten dimekarkeun ku nambahkeun leuwih alat 2-bulb ka ahirna ngurilingan sabar jeung nyadiakeun disebut "multidirectional" phototherapy, nu boga pangiriman lampu geometrically hadé ti alat tipe datar-panel. Kami ngalaksanakeun tés ngabandingkeun antara panel datar sareng unit multidirectional, anu tiasa ditingali Ieuh.

Pikeun awak pinuh UVB-Broadband pengobatan psoriasis, sabab waktu perlakuan UVB-Broadband durasi rélatif pondok, 4-bulb 1740UVB biasana nyukupan (nu 1740UVB éta alat SolRx aslina ti 1992). 6-bohlam 1760UVB mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun hoyong engké ngarobih bohlam kana UVB-Narrowband. Urang nyarankeun review ngeunaan Ngartos Narrowband UVB Phototherapy. Alat UVB-Broadband ayeuna langkung jarang tibatan alat UVB-Narrowband, tapi masih sayogi ti Solarc dina dasar pesenan khusus - mangga ngahubungi kami pikeun detil salajengna.

Pilihan modél 500‑Series ayeuna didominasi ku 5-bulb 550UVB‑NB anu kuat, khususna pikeun perawatan leungeun & suku, sabab kulit kandel peryogi dosis anu langkung luhur, sareng kaluaran cahaya langkung seragam dina jarak perawatan leungeun & suku anu disarankeun 3 inci, nu rada deukeut jeung bulbs. 3-bohlam 530UVB‑NB tiasa janten pilihan anu saé pikeun anu ngagaduhan panyakit anu kirang parna sareng niat ngagunakeun alat ukur dina jarak perawatan titik 8 inci. Pertimbangkeun 2-bohlam 520UVB‑NB pikeun kasus anu henteu nungtut atanapi panginten upami aya kabutuhan pikeun ngahémat; contona, kalawan total 72 watt kakuatan bohlam, a 520UVB-NB masih boga 4-kali kakuatan tina 18-watt 100-Series Handheld.

ikon vitiligo v

Vitiligo

Dosis vitiligo kirang ti dosis psoriasis, ku kituna penderita vitiligo sakapeung tiasa nganggo model alat anu gaduh lampu anu langkung sakedik, sapertos alat Master E-Series, atanapi 520UVB‑NB / 530UVB‑NB. Nanging, alat anu langkung seueur bohlam bakal ngaminimalkeun total waktos perawatan, anu matak ngagampangkeun nuturkeun regimen perawatan.

Upami vitiligo nyebar, Solarc nyarankeun yén a Awak pinuh alat nu dipaké. Vitiligo biasana henteu dirawat kalayan UVB-Broadband.

ikon excema

Éksim / Dermatitis atopik

Waktu perlakuan pikeun éksim / dermatitis atopik aya di antara pikeun psoriasis sareng vitiligo, ku kituna jumlah bohlam tiasa dipilih. Alat anu langkung seueur bohlam bakal ngirangan waktos perawatan sareng ngagampangkeun pikeun ngajaga jadwal perawatan anjeun. Narrowband UVB tiasa pohara efektif pikeun pengobatan éksim.

 

Kumaha Sensitipna Kulit Anjeun ka Cahaya Ultraviolét?

 

Dina pertengahan 1970-an, Dokter Thomas B. Fitzpatrick, a dermatologist Harvard disederhanakeun leuwih kolot Von Luschan métode pikeun mengklasifikasikan jenis kulit jeung kumaha aranjeunna ngabales sinar ultraviolét. Ieu geus jadi dipikawanoh salaku skala Fitzpatrick sarta dipaké ku dermatologists sakuliah dunya.

Di handap ieu aya katerangan jinis kulit anu béda. Pilih salah sahiji anu paling ngajelaskeun anjeun, tapi émut yén sakapeung jinis kulit henteu akurat ngaduga réspon kulit kana sinar UVB. Ku sabab kitu, protokol perawatan SolRx anu disayogikeun dina Buku Panduan Pamaké dimimitian ku dosis anu rendah sareng laun-laun ningkatkeunna nalika kulit anjeun adaptasi. Kadé teu meunang kaduruk.

tipe kulit1

Type I

Sok nundutan, teu kungsi samak

tipe kulit3

tipe III

Sakapeung nundutan, sok samak

tipe kulit5

tipe V

Jarang kaduruk, samak gampang

tipe kulit2

Type II

Sok nundutan, sakapeung samak

tipe kulit4

tipe IV

Teu kungsi kaduruk, sok samak

tipe kulit6

ketik VI

Pernah kaduruk, tans pisan gampang

Nyaho jinis kulit anjeun bakal ngabantosan anjeun milih sabaraha kakuatan alat anu anjeun peryogikeun. Nalika sabagéan ageung palanggan mésér unit anu dikuatkeun langkung luhur pikeun ngirangan total waktos perawatan, penderita Tipe I atanapi Tipe II (kulit terang) tiasa nganggap alat anu langkung handap pikeun kontrol dosis anu langkung tepat, atanapi ngahémat. Pasien Tipe V atanapi Tipe VI (kulit poék) biasana peryogi kakuatan maksimal. Inpormasi pikeun nangtukeun jinis kulit anjeun kalebet dina Buku Panduan Pamaké SolRx. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingali pituduh lengkep dina Asosiasi Dermatologi Kanada.

Sabaraha Kulit Anjeun Dipangaruhan?

 

Panyakit kulit tiasa ngalibatkeun ngan sababaraha patches leutik, atawa pikeun sababaraha malang, ampir sakabéh awak. Pikeun nutupan rentang ieu, Solarc geus ngembangkeun opat SolRx "Series" (unggal alat médis "kulawarga"), nu béda utamana dina ukuran aréa perlakuan, tapi ogé ku fitur mangpaat pikeun ngubaran wewengkon kulit ilahar aub.

Dina unggal SolRx Series aya sababaraha "Modél" anu gaduh konstruksi sareng fitur dasar anu sami, tapi béda dina kuantitas bohlam UV (atanapi dina kasus E-Series, jumlah alat), sareng panjang gelombang sinar ultraviolét. ngahasilkeun (UVB-Narrowband atanapi UVB-Broadband).

Sadaya alat SolRx UVB-Narrowband hadir sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian perawatan anjeun, kalebet alat sorangan nganggo bohlam Philips /01 asli, kacasoca pasien, sareng Buku Panduan Pamaké anu lengkep sareng pedoman paparan lengkep pikeun psoriasis, vitiligo, sareng éksim.

Diagram sareng katerangan di handap ieu bakal ngabantosan anjeun mutuskeun alat SolRx mana anu paling cocog pikeun ngubaran daérah kulit anjeun anu kapangaruhan, kalayan sorotan biru ngalambangkeun cakupan daérah kulit anu khas. Sadaya alat SolRx ngabagi hiji tujuan umum: nyayogikeun fototerapi UVB anu aman sareng efektif di bumi pasien.

Awak lengkep
Toko leungeun sareng suku v2
Handheld

Hayu urang Tingali dina Dua Awak pinuh Kulawarga Alat

 

Awak lengkep

Solarc Nyarankeun Alat Full Awak 6-suku:

 

  • Nalika aya persentase ageung kulit anu kapangaruhan,
  • Lamun aya loba lesi leutik merata sakuliah awak,
  • Nalika vitiligo nyebar (nalika bintik bodas tumuwuh dina ukuran sareng jumlahna),

 

Nyaéta dua kulawarga alat Full Body béda. The wraparound E-seri expandable & multidirectional, sarta klasik 1000 - séri datar Panel.

Kadua sistem Full Body ieu istirahat di lantai sareng dipasang kana témbok di luhur.

E Series Bisa Dilegaan 1 1

nu SolRx E-Seri nyaeta kulawarga alat urang nu pang populerna. Panel sempit 6-foot, 2, 4 atanapi 6-bulb anu tiasa dianggo nyalira, atanapi dilegakeun sareng alat "Add-On" anu sami pikeun ngawangun sistem multidirectional anu ngurilingan pasien pikeun pangiriman cahaya UVB-Narrowband anu optimal. 12.5″ rubak x 73″ luhur x 3.0″ jero. US$1195 nepi ka US$4895.

nu SolRx 1000-Seri nyaéta panel Solarc 6-suku aslina anu geus disadiakeun relief pikeun rébuan pasien di sakuliah dunya saprak 1992. Sadia kalawan 8 atawa 10 Philips UVB-Narrowband bulbs. 29″ rubak x 72″ luhur x 3.5″ jero. US$2595 nepi ka US$2895.

Opat Alesan pikeun milih E-seri

 

Performance pangluhurna

E-Series nyaeta multidirectional. Alat anu angled pikeun ngabungkus pasien sacara géométri langkung saé dina ngirimkeun sinar UVB kana awak, anu ngirangan jumlah posisi perawatan sareng total waktos perawatan.

Expandable

Iraha waé kembangkeun sistem anjeun nganggo alat Add‑On pikeun ningkatkeun cakupan sareng ngirangan total waktos perawatan anjeun, contona saatos anjeun yakin sapinuhna kumaha jalanna, atanapi nalika langkung seueur sumber kauangan. Jieun stan pinuh upami anjeun hoyong!

 

Paling Portabel Awak Full

Dina sababaraha menit, rakitan E-Series tiasa dipisahkeun kana alat bohlam bohlam 33 pon individu anu kuat, masing-masing gaduh dua gagang anu digentos. Alternatipna, pasangan alat bisa narilep babarengan jeung fastened di sakabeh opat juru pikeun sakabéhna ngalampirkeun sakabeh bulbs dina baja.

 

Panghandapna Cost Full Awak

Alat E-Series Master mangrupikeun alat awak pinuh biaya panghandapna di dunya. Ku sorangan éta sagemblengna sanggup nyadiakeun perlakuan éféktif, sarta utamana lamun ngan-dosis low phototherapy diperlukeun. 

 

 

E séri master 1

720 Juragan

AS $ 1,195.00

740M Master

740 Juragan

AS $ 2,095.00

E760M Master 1244

760 Juragan

AS $ 2,395.00

Opat Alesan pikeun milih 1000 - séri

Desain akrab

Alat tipe panel basajan tur ogé kabuktian. Seueur rébuan pasien psoriasis, vitiligo sareng éksim parantos mendakan relief nganggo panel 1000-Series ti saprak mimiti diciptakeun di Barrie, Ontario dina 1992.

 

Kurang Spasi

Nalika spasi dina premium a, mertimbangkeun 1000-Series sabab ngan 3-1 / 2″ kandel x 29″ rubak jeung dipasang datar ngalawan tembok. Hiji pangkeng mangrupakeun tempat nu sae pikeun nyimpen eta, jadi Anjeun bisa balik langsung ti pancuran ka lampu, lajeng pakéan. Jieun rutin!

 

Biaya panghandapna per Bohlam

10-bohlam 1000-watt SolRx 1790UVB-NB gaduh biaya-per-bohlam panghandapna tina sadaya alat awak pinuh SolRx, dituturkeun raket ku 8-bohlam 1780UVB‑NB populér (ogé sayogi dina 230‑volt pikeun konsumén internasional urang).

Panel Kinerja Tinggi

Panel 1000-suku Seri 6 hadir sareng bohlam 8 atanapi 10 Philips TL100W/01‑FS72 dugi ka kilowatt kakuatan UVB-NB. Langkung Kakuatan = Waktos Perawatan anu Langkung pondok!

Solrx1790 2

1790UVB-NB

(10 bohlam)

AS $ 2,895.00

1780UVB-NB

(8 bohlam)

AS $ 2,595.00

Ayeuna Hayu urang Tingali di kulawarga Alat Leutik

 

Toko leungeun sareng suku v2

Lamun anjeun ngan kudu ngubaran wewengkon sedeng-ukuran kayaning leungeun anjeun, suku, suku, elbows, tuur, atawa beungeut; sarta alat awak pinuh sigana badag teuing, éta SolRx 500-Seri kamungkinan pilihan pangalusna.

Wewengkon paparan langsung nyaéta 18″ x 13″ sareng unit pencahyaan utama tiasa diposisikan pikeun ngubaran ampir sadaya daérah kulit.

Opat Alesan pikeun milih 500 - séri Leungeun / suku & titik

versatility

Unit pencahyaan utama tiasa dipasang dina yoke (Layung) sareng diputar 360 ° ka arah mana waé pikeun kokotor perlakuan wewengkon kulit sedeng-ukuran kayaning siku, tuur, awak, jeung beungeut. Atawa muterkeun alat pikeun nunjuk ka handap pikeun ngubaran luhureun suku. Aya loba kamungkinan.

 

Idéal pikeun Perawatan Leungeun & Kaki

Kalayan tiung anu tiasa dicabut sareng lampu Philips PL‑L36W/01 anu kuat, éta idéal pikeun perawatan leungeun sareng suku; kawas di klinik, tapi dina privasi imah anjeun sorangan!

 

Inténsitas Tinggi UVB

Kalayan dugi ka lima bohlam Philips PL-L36W/01 anu kuat sareng kakuatan bohlam 180 watt, 500-Series gaduh sinar UVB-Narrowband pangageungna (inténsitas cahaya) tina sadaya alat SolRx. Éta ngirangan waktos perawatan sareng khususna berharga nalika ngarawat seueur daérah kulit anu béda, atanapi nembus lesi psoriasis kandel dina panangan sareng suku. 

 

Portability & Kateguhan

500-Series diwangun tangguh tur dirancang pikeun dipindahkeun sabudeureun, nganggo atawa tanpa yoke (Layung). Beuratna 15 dugi ka 25 pon. Ngan cabut colokan, cabut tina gagangna sareng angkat.

 

550UVB-NB

(5 bohlam)

AS $ 1,695.00

530UVB-NB

(3 bohlam)

AS $ 1,395.00

520UVB-NB

(2 bohlam)

AS $ 1,195.00

Sareng pikeun Wewengkon Leutik, Psoriasis Kulit Kepala, sareng Portability…

 

Handheld

Lamun anjeun ngan boga sababaraha wewengkon leutik pikeun ngubaran, atawa lamun kudu ngubaran psoriasis kulit sirah, éta SolRx 100-Seri Handheld sigana mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Alat bohlam kembar anu kuat ieu gaduh aréa paparan anu 2.5″ x 5″ sareng sababaraha fitur inovatif. Sareng anjeun tiasa nyandak dimana waé!

Opat Alesan pikeun milih 100 - séri Handheld

Performance Handheld pangluhurna

SolRx 100-Series gaduh inténsitas cahaya UVB‑Narrowband pangageungna tina sadaya alat genggam di dunya, dimungkinkeun ku ngagunakeun dua bohlam PL‑S9W/01 tinimbang ngan hiji, sareng tongkat biokompatibel, sadaya-aluminium sareng jandela akrilik anu jelas anu tiasa disimpen dina kontak kulit langsung salila perlakuan. Langkung Kakuatan = Langkung pondok waktos Perlakuan = Hasil anu langkung saé.  

 

Kulit sirah Psoriasis

Jaga garis rambut anjeun jelas ku cara nempatkeun wand dina kontak kulit langsung sareng nyorong rambut ka luhur sareng kaluar tina jalan. Atawa ngagantelkeun pilihan Sikat UV sarta mindahkeun bulu kaluar tina jalan kalawan 25 congcot leutik na jadi lampu UVB boga sababaraha jalur pikeun ngahontal kulit dina kulit sirah.

 

Fitur Mangpaat

Taya alat handheld séjén boga nanaon kawas urang Sistim Plat aperture pikeun precision targeting, atawa pilihan pikeun gancang Gunung tur dismount wand kana a Panangan Posisi pikeun pamakéan handsfree; fitur anu dipikacinta ku klinik.

The Ultimate dina Portability

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun perawatan dibungkus rapih dina kantong plastik anu kualitas luhur, AS anu ukuranna ngan 16″ x 12″ x 4.5″, sareng beuratna ngan 8 pon (3.6 kg). Pikeun nyandak pangobatan, cukup colokkeun, pasang kacasoca, sareng cokot tongkatna. Entong tanpa fototerapi anjeun - bawa ka mana waé!

 

100 séri 1

120UVB-NB

(2 bohlam)

AS $ 825.00

Penting yén anjeun ngabahas sareng dokter anjeun / profésional kaséhatan ngeunaan pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun; nasihat maranéhanana salawasna nyokot prioritas leuwih sagala hidayah disadiakeun ku Solarc.

Resép Dokter mangrupa pilihan pikeun kiriman Internasional, jeung nu diparentahkeun pikeun kiriman AS.

Keur sakabeh AS kiriman, resép a diperyogikeun ku hukum per Code AS Peraturan Federal 21CFR801.109 "Alat Resep". 

Sanaos resép henteu diperyogikeun, Solarc naroskeun ka Jalma anu Tanggung Jawab pikeun naroskeun naséhat ka dokter, sareng saéna ahli dermatologi, sabab:

  • Diagnosis dokter urang diperlukeun pikeun nangtukeun lamun UVB phototherapy mangrupakeun pilihan perlakuan pangalusna
  • Dokter aya dina posisi anu pangsaéna pikeun nangtoskeun upami pasien kamungkinan ngagunakeun alat éta kalayan tanggung jawab
  • Dokter maénkeun peran dina pamakean alat anu aman, kalebet pamariksaan kulit rutin

Resépna tiasa ditulis ku dokter médis (MD) atanapi perawat-praktisi, kalebet, tangtosna, Dokter Umum (GP) anjeun nyalira - éta henteu kedah ditulis ku dokter kulit.. Solarc nganggo kecap "dokter" sareng "profesional kasehatan" silih ganti pikeun ngartikeun grup ieu.