SolRx UVB Phototherapy pikeun éksim / Dermatitis Atopic

Pangobatan anu efektif sacara alami, tanpa ubar pikeun ngaleungitkeun éksim / dermatitis atopik akut & kronis jangka panjang

Kamampuhan pikeun nahan Uap parantos leungit.

Naon éksim?

Éksim mangrupikeun istilah umum pikeun sakelompok gangguan kulit anu henteu tepa anu nyababkeun peradangan sareng iritasi kulit lokal.1. Gejala bisa rupa-rupa pisan antara penderita sarta bisa ngawengku garing, kasar, beureum, bareuh, jeung / atawa kulit scaly, hives, sarta mindeng pisan ateul - kadang parna. Éksim ngabalukarkeun ruksakna lapisan luar pelindung kulit disebut stratum corneum, hasilna kulit jadi inflamed, itchy, sarta leungit kamampuhna pikeun nahan cai.

leungeun éksim uvb phototherapy pikeun éksim

Kaseueuran jinis éksim ngalibatkeun réspon sistem imun sareng teu aya sababna anu dipikanyaho2, tapi aya bukti yen sistem imun compromised muterkeun hiji peran penting3,4,5. Nalika kaancam, sél getih bodas sistem imun ngaleupaskeun zat anu nyababkeun peradangan, rasa kaduruk, sareng gatal-gatal. Kalayan gatal-gatal asalna scratching, mindeng sub-sadar peuting, nu worsens kaayaan dina disebut siklus ateul-scratch hasilna sleeplessness, sénsitip, sarta stress sabar-langkung. Dina kasus parna, kulit bakal thicken, rengat, getihan, sarta cairan ceurik; nu bisa ngidinan baktéri asup jeung inféksi sekundér pikeun ngembangkeun.

Naon Pilihan Perawatan?

Pilihan pangobatan pikeun éksim gumantung pisan kana jinis éksim anu pasti, janten penting pikeun konsultasi ka dokter anjeun pikeun diagnosis anu leres sareng pangobatan anu disarankeun. Naséhat dokter anjeun salawasna diutamakeun tina sagala inpormasi anu disayogikeun ku Solarc, kalebet halaman wéb ieu.

psoriasis nginum obat uvb phototherapy pikeun éksim

topicals

Perlakuan éksim ampir sok dimimitian ku moisturizers basajan pikeun mantuan panghalang kulit cageur, jeung mandi oatmeal jeung lotions suksés dipaké pikeun sababaraha dekade. Pikeun ngirangan gatal-gatal, kadang-kadang dianggo antihistamin topikal. Pikeun kasus anu langkung parah, ubar stéroid topikal atanapi inhibitor calcineurin topikal Protopic (tacrolimus) sareng Elidel (pimecrolimus) tiasa diresmikeun ku dokter anjeun. Obat topikal tiasa mujarab tapi tiasa nyababkeun komplikasi sapertos atrofi kulit (penipisan kulit), rosacea, iritasi, sareng tachyphylaxis (leungitna efektivitas). Ubar topikal ieu ogé tiasa rada mahal, kalayan tabung tunggal hargana dugi ka $200 sareng kadang-kadang hiji atanapi dua tabung diperyogikeun unggal bulan pikeun éksim éksténsif. bagian ieu

UVB Phototherapy pikeun éksim

Saluareun topikal, pangobatan salajengna pikeun seueur jinis éksim nyaéta fototerapi UVB-Narrowband (UVB-NB) klinis atanapi di bumi, anu dina sababaraha minggu laun-laun ngawangun waktos perawatan tiasa masihan remisi anu signifikan. Pangobatan pangropéa dosis rendah teras tiasa dianggo pikeun ngontrol kaayaan salamina sareng bebas narkoba sareng praktis henteu aya efek samping. Tambih Deui, aya kauntungan anu ageung pikeun ngahasilkeun jumlah ageung Vitamin D alami dina kulit, dibawa kabur ku pembuluh getih leutik kulit pikeun mangpaat kaséhatan sakuliah awak.

Dina praktékna, terapi cahaya UVB-Narrowband tiasa dianggo saé di klinik fototerapi profésional (anu aya sakitar 1000 di AS, sareng 100 dibiayaan umum di Kanada), sareng sami-sami di bumi pasien.4,5. Aya seueur panilitian médis ngeunaan éta - milarian "Narrowband UVB" anu dihormatan ku Pamaréntah AS PubMed ramatloka sarta anjeun bakal manggihan leuwih ti 400 éntri!

 

1M2A uvb phototherapy pikeun éksim
Pél lisan uvb phototherapy pikeun éksim

Immunosuppressants sistemik

Pikeun sababaraha sial anu henteu ngaréspon kana terapi standar, immunosuppressant sistemik sapertos methotrexate sareng cyclosporine kedah dianggo samentawis pikeun ngeureunkeun siklus gatal-gatal sareng ngantepkeun kulit cageur. Obat-obatan ieu dicandak sacara internal, mangaruhan sakumna awak, sareng gaduh efek samping anu signifikan kalebet résiko inféksi, seueul, sareng karusakan ginjal / ati.

Sababaraha Jenis Éksim, sareng Kumaha Ngabales Fototerapi:

Dermatitis Atopik

Dermatitis Atopik

Ngabales ogé kana UVB-NB Phototherapy

Dermatitis atopik mangrupikeun jinis éksim anu paling umum. Éta turunan, biasana dimimitian dina umur awal, sareng sering dipatalikeun sareng alergi. Éta ngaréspon ogé kana terapi lampu UVB-Narrowband, di bumi atanapi di klinik.

Varicose éksim

Varicose éksim

Fototerapi henteu disarankeun

Ruam jangka panjang ieu pakait sareng urat varicose. Biasana dirawat ku ubar topikal sareng kaos kaki komprési. Fototerapi henteu disarankeun.

Éksim Seborrheic orok

Éksim Seborrheic orok

Fototerapi klinis wungkul

ISE mangaruhan orok sareng normalna mupus dina sababaraha bulan. Phototherapy UV henteu dianjurkeun iwal pikeun kasus parna, sarta ngan dina hidayah dokter di klinik phototherapy.

Dermatitis Kontak Alérgi (ACD)

Dermatitis Kontak Alérgi (ACD)

Fototerapi PUVA klinis tiasa dipertimbangkeun

Ngaranna nunjukkeun, alérgi dermatitis kontak disababkeun ku hiji allergen ngahubungan kulit, jeung awak nyokot respon sistim imun, sakapeung ogé sanggeus kontak awal. Alérgi umum kalebet nikel sapertos anu aya dina perhiasan, lateks sapertos sarung tangan lateks, sareng pepelakan sapertos poison Ivy. Tujuan perlakuan primér nyaéta pikeun ngaidentipikasi sareng ngaleungitkeun alérgi, biasana ku ngagunakeun tés patch alérgi. Nalika pangobatan sanés sapertos stéroid topikal gagal, fototerapi PUVA klinis tiasa dipertimbangkeun.

Irritant Kontak Dermatitis

Irritant Kontak Dermatitis

Bisa ngabales UVB-NB Phototherapy

Ngaranna nunjukkeun, iritasi dermatitis kontak disababkeun ku irritant kimiawi atawa fisik ngahubungan kulit, tapi tanpa awak nyandak respon sistim imun. Irritants umum kaasup detergents, gesekan pakean, sarta kulit remen baseuh. Tujuan perlakuan utama nyaéta pikeun ngaidentipikasi sareng ngaleungitkeun agén anu ngalanggar. Dina seueur kasus, pasien ogé ngagaduhan jinis dermatitis atopik anu langkung umum tina éksim, dina hal ieu aranjeunna tiasa nyandak kauntungan tina phototherapy UVB-Narrowband.

Dermatitis diskoid atanapi Nummular

Dermatitis diskoid atanapi Nummular

Ngabales ogé kana UVB-NB Phototherapy

Bentuk éksim ieu aya hubunganana sareng inféksi staphylococcus aureus sareng muncul dina bentuk buleud anu sumebar dina anggota awak. Plak tiasa janten gatal pisan sareng ngakibatkeun komplikasi salajengna. Phototherapy UVB-Narrowband geus kabuktian éféktif dina ngubaran éksim discoid.

Éksim Seborrheic déwasa / Dermatitis

Éksim Seborrheic déwasa / Dermatitis

Ngabales ogé kana UVB-NB Phototherapy

Bentuk éksim anu hampang ieu biasana disebut dandruff, tapi tiasa nyebarkeun saluareun kulit sirah ka bagian awak anu sanés sapertos raray, ceuli, sareng dada. UVB-Narrowband mangrupikeun protokol perawatan anu suksés pikeun pasien anu ngagaduhan kasus kronis atanapi parah anu henteu tiasa diurus nganggo produk topikal.6.

Kumaha UVB Phototherapy pikeun Éksim Ngabantosan?

Fototerapi UVB-Narrowband di bumi efektif sabab, sanaos alat anu dianggo biasana langkung alit sareng gaduh bohlam langkung sakedik tibatan anu aya di klinik, alat-alat éta masih nganggo nomer bagian anu sami persis tina bohlam Philips UVB-Narrowband anu penting, janten hiji-hijina anu nyata. Bedana nyaéta waktos perlakuan anu langkung panjang pikeun ngahontal dosis anu sami sareng hasil anu sami.

Sesi fototerapi di bumi biasana dimimitian ku mandi atanapi pancuran (anu ngabersihkeun sababaraha kulit paéh anu ngahalangan UVB, sareng ngaleungitkeun bahan asing anu tiasa nyababkeun réaksi ngarugikeun), dituturkeun langsung ku perawatan sinar UVB, teras, upami diperyogikeun. , aplikasi tina sagala creams topical atawa moisturizers. Salila perawatan, pasien kedah salawasna ngagem kacasoca pelindung UV anu disayogikeun sareng, kecuali kapangaruhan, lalaki kedah nutupan sirit sareng skrotumna nganggo kaos kaki.

Pikeun éksim, perlakuan UVB-Narrowband ilaharna 2 nepi ka 3 kali per minggu; pernah dina poé padeukeut. Dosis maksimal nyaéta anu nyababkeun warna pink kulit sakedik dugi ka dinten saatos perawatan. Upami ieu henteu kajantenan, setting waktos kanggo perawatan salajengna dua atanapi tilu dinten saatosna ningkat ku jumlah anu alit, sareng unggal perlakuan anu suksés pasien ngawangun kasabaran kana sinar UV sareng kulit mimiti nyageurkeun. Waktu perlakuan UVB-NB di bumi per aréa kulit dibasajankeun sahandapeun hiji menit pikeun perlakuan kahiji, nepi ka sababaraha menit sanggeus sababaraha minggu atawa bulan pamakéan getol. Clearing signifikan mindeng bisa dihontal dina 4 nepi ka 12 minggu, nu satutasna waktu perlakuan jeung frékuénsi bisa ngurangan sarta éksim dijaga salamina, sanajan keur puluhan. 

Dibandingkeun sareng nyandak perawatan UVB-Narrowband di klinik, perawatan di bumi ngagaduhan seueur kauntungan, kalebet: 

  • Waktos sareng tabungan perjalanan
  • Kasadiaan anu langkung ageung (pangsaeutikna pangobatan anu kantun)
  • kalaluasaan
  • Pangobatan pangropéa anu leungit-dosis saatos ngabersihkeun kahontal, tibatan dikaluarkeun ku klinik sareng ngantepkeun éksim muncul deui.

Poténsi efek samping tina UVB phototherapy sarua jeung cahya panonpoé alam: kaduruk ku panon poe, sepuh kulit prématur, sarta kanker kulit. Kaduruk ku panon poe gumantung kana dosis sareng dikendalikeun ku timer diwangun dina alat anu dianggo babarengan sareng protokol perawatan éksim dina Buku Panduan Pamaké SolRx. Sepuh kulit prématur sareng kanker kulit mangrupikeun résiko jangka panjang téoritis, tapi nalika ngan ukur sinar UVB anu dianggo sareng UVA teu kalebet, sababaraha dekade pamakean sareng sababaraha studi médis.7 geus ditémbongkeun ieu ngan perhatian minor. UVB phototherapy aman pikeun murangkalih sareng ibu hamil8, sareng tiasa dianggo sareng seueur pangobatan éksim anu sanés.

Naha UVB Phototherapy pikeun Éksim Aman Digunakeun Sadayana Taun?

Hiji studi anyar diterbitkeun dina Agustus 2022 ti Vancouver (Incidence of kanker kulit di penderita éksim dirawat kalayan ultraviolét phototherapy) nyimpulkeun yén:

"Sacara umum, lian ti pasien anu ngagaduhan riwayat terapi imunosupresif†, henteu aya résiko ningkat tina melanoma, karsinoma sél skuamosa, atanapi karsinoma sél basal dina pasien anu nampi fototerapi ultraviolet, kalebet narrowband UVB, broadband UVB, sareng UVA plus broadband. UVB, ngarojong ieu salaku perlakuan non-karsinogenik pikeun penderita éksim atopik.

Naon konsumén urang nyebutkeun…

  • avatar Soshana Nickerson
    Solarc Systems geus endah pikeun nungkulan. Aranjeunna gancang, responsif sareng ngabantosan pisan. Sistem lampu éta gampang diatur sareng kuring parantos aya dina perbaikan.
    ★★★★★ sataun katukang
  • avatar Shannon Unger
    Produk ieu parantos ngarobih kahirupan urang! Nganggo panel lampu Solarc Bapa kuring ngagaleuh Solarc pikeun psoriasis anu parah pisan dina taun 1995 sacara harfiah ngarobih hirupna sacara positif, kulitna ampir jelas ti saprak ngagunakeunana. Sakitar 15 taun ka pengker, psoriasis abdi … Tambih deui parah pisan janten kuring bakal angkat ka kolot kuring sareng nganggo lampu sareng kuring ayeuna dikaruniai kulit anu jelas ogé. Anyar-anyar ieu putri grand 10 bulan kuring parantos kaluar sareng éksim anu parah sareng kuring ngahubungi Solarc pikeun ningali upami anjeunna bakal janten calon pikeun ngagunakeun panel sareng aranjeunna parantos nyarankeun jinis bohlam anu béda ti anu kami kantos tapi kalayan pangawasan dermatologist anjeunna. bisa boga kulit jelas ogé! Kuring nyarankeun pisan ka perusahaan ieu sareng produkna sareng mamatahan. Hatur nuhun Solarc!
    ★★★★★ taun 3 tukang
  • avatar Graham Sparrow
    Kuring boga éksim hampang, jeung meuli 8 Sistim bohlam 3 sababaraha bulan kapengker.
    Abdi nyandak sesi fototerapi di klinik, sareng mendakan éta ngabantosan, tapi perjalanan, sareng waktos ngantosan nyandak seueur waktos, sareng ayeuna sareng Covid-19, fototerapi ditutup.
    Unit ieu ogé
    … Tambih deui dijieun, dipercaya, jeung aman lamun paparan diawaskeun ku dermatologist a.
    Aranjeunna sumping siap dianggo, sareng ngagantelkeun kana témbok kalayan gampang sareng jerona ukur 6 inci. Kulit kuring ampir jelas, sareng gatal-gatalna ampir sadayana leungit....
    ★★★★★ taun 4 tukang
  • avatar Eric
    Kami parantos nganggo unit témbok nangtung 8 bohlam salami sababaraha taun. Hasilna pamajikan kuring parantos ngalaman mangrupikeun berkah pikeun diagnosis MF na. Anjeunna didiagnosis ku mycosis fungoides (bentuk kanker) anu nyababkeun bintik beureum anu luar biasa. … Tambih deui seueur awakna sareng éta angkot ka urang sadayana. Mimitina sareng salami 5 taun sateuacana didiagnosis salaku éksim! nu robah sakali manéhna nempo hiji dermatologist ditangtoskeun. Cacat beureum ieu anu teu dirawat tiasa janten tumor - urang mimiti ngahubungi Solarc ngeunaan réplikasi perawatan rumah sakit di bumi kami ... .. naon anu kami kéngingkeun tina Solarc langkung seueur inpormasi sareng tautan kana inpormasi anu nyababkeun urang langkung ngartos naon anu kami urus - kami teu bisa nyebutkeun cukup hal alus ngeunaan jalma ieu - informasi disadiakeun ogé mantuan kami mutuskeun parabot naon urang diperlukeun tur bakal jadi pangalusna - kami reviewed sagala rupa nu dikirim ka kami kalawan spesialis kami ditugaskeun ka kasus pamajikan kuring. Aranjeunna sapinuhna ngadukung rencana kami sareng marios sadaya spésifikasi anu nambihan kayakinan urang - dinten ayeuna kami bagja ngalaporkeun yén anjeunna caket tina sagala cacad sareng tetep sapertos kitu kalayan paparan rutin kana perawatan cahaya - Sadaya anu kuring tiasa nyebatkeun nyaéta yén kami bungah urang ngangkat telepon tur nelepon Bruce jeung parusahaan di Solarc - jalma ieu changers kaulinan sarta teu bisa nyebutkeun cukup hal alus.
    ★★★★★ taun 4 tukang
  • avatar Ali Amiri
    Bapa kuring sareng kuring resep ngagunakeun mesin Solarc kami salami 6 taun ka pengker. Pikeun dad mah eta sacara harfiah geus robah hirupna. Anjeunna biasa kedah nyetir nganggo sarung tangan kusabab panonpoe sareng moal kantos kakeunaan panonpoé kana kulitna tanpa réaksi gélo ... … Tambih deui meureun alatan karacunan ati ti nginum obat resép salila sababaraha taun. Janten anjeunna henteu kaluar ka panonpoé salami 20 taun. Anjeunna ngagunakeun mesin Solarc na unggal dinten sareng sababaraha taun ka pengker kami parantos ngumbara ka Thailand dua kali, Mexico dua kali sareng Kuba ... sagala masalah. Anjeunna moal bakal kantos malah ngimpi bisa ngalakukeun éta saméméh ... jadi enya, mesin anjeun geus sacara harfiah robah hirupna! Hatur nuhun pikeun ngadamel produk anu luar biasa sapertos kitu !!! Pikeun kuring eta geus mantuan kalawan depresi leuwih usum Vancouver hujan panjang. Sadayana di Kanada kedah gaduh salah sahiji ieu!
    ★★★★★ taun 4 tukang
  • avatar Guillaume Thibault
    Abdi estu senang jeung beuli. layanan palanggan alus teuing! 5 béntang!
    ★★★★★ taun 3 tukang

SolRx Home UVB Phototherapy Alat

Solarc Gedong uvb phototherapy pikeun éksim

Garis produk Solarc Systems diwangun ku opat "kulawarga alat" SolRx tina ukuran anu béda-béda dikembangkeun salami 25 taun ka pengker ku pasien fototerapi nyata. Alat-alat ayeuna ampir sok disayogikeun salaku "UVB-Narrowband" (UVB-NB) nganggo ukuran anu béda tina lampu fluoresensi Philips 311 nm /01, anu pikeun fototerapi bumi biasana bakal tahan 5 dugi ka 10 taun sareng sering langkung lami. Pikeun pengobatan sababaraha jinis éksim khusus, kalolobaan alat SolRx tiasa dipasangan bohlam khusus. pita gelombang UV: UVB-Broadband, bohlam UVA pikeun PUVA, sareng UVA-1.

Pikeun milih alat SolRx pangsaéna pikeun anjeun, mangga buka kami Pituduh Pilihan, pasihan kami telepon di 866‑813‑3357, atanapi sumping ka pabrik manufaktur sareng showroom kami di 1515 Snow Valley Road di Pertambangan (Springwater Township) caket Barrie, Ontario; nu ngan sababaraha kilométer kuloneun Jalan Raya 400. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun. 

E-Series

CAW 760M 400x400 1 uvb phototherapy pikeun éksim

nu SolRx E-Seri nyaeta kulawarga alat urang nu pang populerna. Alat Master nyaéta panel bohlam heureut 6 kaki, 2,4 atanapi 6 anu tiasa dianggo nyalira, atanapi dilegaan sareng anu sami. Tambihan Alat pikeun ngawangun sistem multidirectional anu ngurilingan pasien pikeun pangiriman cahaya UVB-Narrowband optimal.  US$ 1295 jeung up

1000-séri

uvb phototherapy pikeun éksim

nu SolRx 1000-Seri nyaéta panel Solarc 6-suku asli anu parantos nyayogikeun rébuan pasien di sakuliah dunya ti saprak 1992. Sadia sareng 8 atanapi 10 bohlam Philips Narrowband UVB. US$2595 éta 2895 $

 

500-séri

SolRx 550 3 uvb phototherapy pikeun éksim

nu SolRx 500-Seri gaduh inténsitas cahaya pangageungna tina sadaya alat Solarc. Pikeun kokotor perlakuan, eta bisa diputer ka sagala arah lamun dipasang dina yoke nu (ditémbongkeun), atawa pikeun leungeun & suku perlakuan dipaké kalawan tiung removable (teu ditémbongkeun).  Daérah perawatan langsung nyaéta 18″ x 13″. US$1195 nepi ka US$1695

100-séri

100 runtuyan 1 UVB phototherapy pikeun éksim

nu SolRx 100-Seri mangrupakeun-kinerja tinggi 2-bohlam alat handheld nu bisa disimpen langsung dina kulit. Éta dimaksudkeun pikeun nargétkeun tempat-tempat leutik, kalebet psoriasis kulit sirah kalayan pilihan UV-Brush. Sadaya-aluminium wand kalayan jandela acrylic jelas. Daérah perawatan langsung nyaéta 2.5″ x 5″. US $ 795

Penting yén anjeun ngabahas sareng dokter anjeun / profésional kaséhatan ngeunaan pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun; nasihat maranéhanana salawasna nyokot prioritas leuwih sagala hidayah disadiakeun ku Solarc.

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

11 + 15 =

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 9 am-5 pm EST MF