Imah Phototherapy Study

Ku Kay-Anne Haykal sareng Jean-Pierre DesGroseilliers

Ti Universitas Ottawa Divisi Dermatologi; Klinik Fototerapi, Kampus Civic Rumah Sakit Ottawa; sareng Sisters of Charity Ottawa Health Service, Pusat Kaséhatan Elisabeth Bruyere, Ottawa, Ontario, Kanada. Reprinted kalawan idin ti Jilid 10, Ngaluarkeun 5, tina Journal of Cutaneous Kedokteran sarta Bedah; publikasi resmi ti Canadian Dermatology Association.

nyaeta narrowband uvb unit imah giat Solarc Systems Imah Phototherapy Study

Dina 2006, sanggeus sababaraha taun resep Narrowband UVB phototherapy imah pikeun penderita anu "geus ngabales favorably mun phototherapy" di salah sahiji klinik Ottawa, ulikan bebas ieu dipigawé pikeun assess "viability sarta kaamanan perlakuan misalna". Disimpulkeun: "Fototerapi bumi NB-UVB kapanggih janten efektif pisan dibandingkeun sareng terapi rumah sakit. Ieu aman tur presents sababaraha efek samping lamun penderita narima tungtunan luyu, pangajaran, jeung nurutan-up.

Henteu ngan ukur merenah, éta ogé nyayogikeun tabungan anu épéktip pikeun pasien anu henteu tiasa sumping ka rumah sakit kusabab waktos, perjalanan, sareng ngaganggu jadwal damel. "Sadaya pasien dina terapi di bumi wareg ku perlakuanna, rencanana neraskeunana, sareng nyarankeun ka batur dina kaayaan anu sami." Klik dina gambar pikeun ngundeur artikel lengkep. (189 kB pdf)

Ringkesan Fakta Artikel nyaéta:

(Kalayan kutipan langsung tina tulisan dina "tanda petik")

Pasén Aub

Dua puluh lima pasien nyandak bagian dina pangajaran; 12 awéwé jeung 13 lalaki. Umurna antara 10 dugi ka 72 taun sareng umur rata-rata 49 taun.

R

Alat Solarc Ngan

Sadaya pasien nganggo alat fototerapi bumi Solarc / SolRx sacara éksklusif.

Kaayaan kulit

Tina 25 pasien; 20 ngagaduhan psoriasis, 2 ngagaduhan vitiligo, 2 ngagaduhan fungoides mycosis, sareng 1 ngagaduhan dermatitis atopik.

Paranti Dipaké

Tina alat Solarc/SolRx anu digunakeun; 18 éta 1000‑Series panel awak pinuh (1760UVB-NB jeung 1780UVB‑NB) jeung 7 éta 500‑Series Hand / Foot & Spot alat (550UVB-NB).

}

Panjang Perlakuan

Durasi terapi di bumi rupa-rupa ti 2 minggu dugi ka 1.5 taun, sareng jumlah perawatan dugi ka ayeuna aya dina kisaran 10 dugi ka 200 perlakuan.

Taya Rojongan Financial

"Solarc Systems Inc. henteu masihan dukungan kauangan pikeun ulikan ieu."

i

Statistik Survey

Survey diwangun ku kira-kira 30 patarosan. Tempo Appendix dina artikel pikeun patarosan sabenerna.

l

Tanggapan Sabar

Sadaya pasien "parantos ngaréspon kana fototerapi" di salah sahiji klinik Ottawa sareng parantos nganggo alat fototerapi bumi Narrowband UVB sareng bohlam Philips / 01 311 nm.

Papanggihan ieu konsisten sareng réspon palanggan anu ditampi Solarc dina halaman wéb Testimonials kami. Klik di dieu pikeun ngundeur artikel lengkep. (189 kB pdf)

Solarc Systems hoyong hatur Dr Kay-Anne Haykal, Dr Jean-Pierre DesGroseilliers sarta sakabeh staf di Elisabeth Bruyere na Ottawa Civic Hospitals pikeun completing ulikan ieu, sarta purity tujuanana.