The SolRx 500-Seri

 Pilih alat anu pas pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun

Seri SolRx-500 mangrupikeun pilihan alat anu idéal pikeun anu milari ngubaran sababaraha daérah tanpa kedah ngarawat sakumna awak. The SolRx 500-Series boga aréa perlakuan 16 "x 10" nu ngajadikeun eta sampurna pikeun ngubaran bagian awak husus sarta kantétan tiung katutupan ngagampangkeun ngubaran leungeun jeung suku.

500-Series ogé ngawengku hiji yoke ningkatna anu ngamungkinkeun Unit pikeun muterkeun hiji pinuh 360 * nyieun perlakuan sagala bagian awak basajan tur éféktif. Anjeun tiasa ningali SolRx 500-Series sareng sadaya fiturna di handap.

Pencét di dieu pikeun Rincian Produk Lanjut:

SolRx 550 solrx 500-seri

SolRx 500-runtuyan Leungeun / suku & titik

Pikeun dianggo di bumi pasien

SolRx 550 solrx 500-seri

SolRx 550UVB-NB-CR pikeun pamakéan klinik

Pikeun dipaké di klinik phototherapy sibuk

karanjang phototherapy solrx 500-seri

SolRx 500-Seri Karanjang Positioning

Pikeun pamakéan simultaneous dua alat di klinik a