The SolRx 100-Seri

Hiji-hijina alat genggam UVB-NB di dunya anu tiasa diterapkeun langsung kana kulit

SolRx 100-Series mangrupikeun produk fototerapi genggam premium anu sampurna pikeun ngarawat daérah leutik awak, teu sapertos alat fototerapi genggam anu sanés di pasar.

 

SolRx 100-Series nganggo 2 lampu Philips asli anu ngagandakeun kakuatan unit sareng ngajaga waktos perawatan lemah sareng tiasa diatur.

SolRx 100-Series ogé hiji-hijina alat handheld anu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun unit langsung dina perawatan kulit anjeun sanés ngan ukur gancang tapi gampang. Anjeun tiasa ningali SolRx 100-Series sareng sadaya fiturna di handap.

Pencét di dieu pikeun Rincian Produk Lanjut:

solrx ditinggalkeun panonpoé slaider solrx 100-seri

SolRx 100-Seri Handheld

p1010660 solrx 100-runtuyan

SolRx 100-runtuyan Positioning Arm

solrx ditinggalkeun panonpoé slaider solrx 100-seri

SolRx 100-Seri Handheld 230V

solrx 100-runtuyan

SolRx 100-Seri UV-Sikat