Kulawarga SolRx Produk Fototerapi UVB

Pilih alat anu pas pikeun nyocogkeun anggaran sareng kabutuhan anjeun tina SolRx Store 

SolRx E-Seri E740 Master

SolRx E-Seri

Kulawarga alat kami anu pang populerna. Unggal panel sempit 6-suku, 2, 4 atanapi 6-bohlam bisa dipaké ku sorangan, atawa dimekarkeun kalawan sarupa "Add-On" alat pikeun ngawangun sistem multidirectional nu lingku sabar pikeun pangiriman lampu UVB-Narrowband optimal.
12.5″ rubak x 73″ luhur x 3.0″ jero. AS $ 1495 sareng ka luhur.

Toko SolRx 550 SolRx

SolRx 500-Seri

Inténsitas cahaya pangageungna tina sadaya alat Solarc. Pikeun kokotor perlakuan, eta bisa diputer ka sagala arah lamun dipasang dina yoke nu (ditémbongkeun), atawa pikeun leungeun & suku perlakuan dipaké kalawan tiung removable (teu ditémbongkeun).
Daérah perawatan langsung nyaéta 18″ x 13″. AS $1195 ka $1695

Toko Solarc Patient Goggles SolRx

Kacamata UV

Kacamata Pasén Pelindung UV - Warna Amber kalayan tabung & tutup panyimpen plastik jelas. Pikeun pamakéan sabar salila perlakuan UV; Kacamata staf ogé sayogi. AS $ 12.00 ka $ 15 unggal

Toko SolRx

SolRx 1000-Seri

Panel Solarc 6-suku asli kami parantos nyayogikeun rébuan pasien di sakuliah dunya saprak 1992. Sadia sareng 8 bohlam Philips UVB-Narrowband.
29″ rubak x 72″ luhur x 3.5″ jero. AS $2795 ka $3095.

100 runtuyan SolRx Store

SolRx 100-Seri

Alat handheld 2-bohlam kinerja luhur anu tiasa ditempatkeun langsung dina kulit. Hal ieu dimaksudkeun pikeun nargétkeun titik di daérah leutik, kalebet pikeun psoriasis kulit sirah kalayan pilihan UV-Brush. Sadaya-aluminium wand kalayan jandela acrylic jelas.
Daérah perlakuan langsung nyaéta 2.5 x 5 inci. US $ 825

toko bohlam SolRx Toko

Lampu UV / Lampu

Solarc Systems Inc. nyaéta supplier ngarah tina bohlam UV di Amérika Kalér. Turutan tautan ieu kanggo sadaya produk lampu kami.

SolRx CA kaluar SolRx Store
SolRx AS on SolRx Store