Sistem SolRx E-Series

Hiji alat nu bisa ditambahkeun kana nyieun stan Sakuliling multidirectional.

1M2A solrx

Asuransi CPT / Kode HCPCS : E0694

Naha Asuransi anjeun nutupan kodeu ieu?

Sistem SolRx E-Series diwangun dina tina 30 taun desain alat phototherapy jeung pangalaman manufaktur pikeun mawa Anjeun alat phototherapy imah full-body paling serbaguna jeung ongkos-éféktif sadunya kantos. 

Sistem fototerapi awak pinuh SolRx E-Series dimimitian ku hiji "ngawasaan” (M) alat, nu bisa boh nu 2-bohlam E720M, nu 4-bohlam E740M, Atawa 6-bohlam E760M.

Sakur E-Series "Juragan ” alat bisa disambungkeun ka hiji atawa leuwih E-seri "Tambihan” (A) alat pikeun ngidinan pamaké rék dilegakeun phototherapy imah maranéhanana sistim. Sapertos alat E-Series Master, alat E-Series Add-On ogé aya 2-bulbs E720A, 4-bulbs E740A or 6-bulbs E760A

Sistem Fototerapi SolRx E-Series ngamungkinkeun anjeun ngawangun alat fototerapi dina ukuran atanapi bentuk naon waé anu anjeun pikahoyong, kalayan ampir sajumlah bohlam anu anjeun pikahoyong, tina hiji alat E-Series Master nyalira dugi ka alat stan pinuh sareng dimana-mana. antawis. Upami anjeun klinik atanapi rumah sakit mangga tuturkeun link ieu pikeun kulawarga alat 230V urang.

Paranti SolRx E-Series individu

Alat E-Series Master sareng Add-On pikeun ngawangun sistem anjeun nyalira.

E runtuyan master solrx

SolRx E-Series 2-Bulb Master

Alat Master, ditambah nepi ka 4 Alat Add-On

$1,295.00

740M Master solrx

SolRx E-Series 4 Bulb Master

Alat Master, ditambah nepi ka 4 Alat Add-On

$2,195.00

E760M Master 1244 solrx

SolRx E-Series 6 Bulb Master

Alat Master, ditambah nepi ka 4 Alat Add-On

$2,495.00

E runtuyan nambahkeun on solrx

SolRx E-Series 2 Bulb Add-On

Pikeun dilegakeun hiji Sistim E-Series aya

$995.00

740A 1 solrx

SolRx E-Series 4 Bulb Add-On

Pikeun dilegakeun hiji Sistim E-Series aya

$1,695.00

E760A 1 solrx

SolRx E-Series 6 Bulb Add-On

Pikeun dilegakeun hiji Sistim E-Series aya

$1,995.00

SolRx E-Series poéna Paket

Kombinasi E-Series Master sareng Add-On, solusi fototerapi bumi pamungkas kalayan harga rangkep.

720M2720Apkg solrx

SolRx E-Seri 6 Bohlam

UVB-NB E720M + 2-E720A Paket

  $ 3,285.00 Simpen $ 200.00

MD262 500x500 1 solrx

SolRx E-Seri 10 Bohlam

Paket Phototherapy pamungkas

UVB-NB E760M + 2 720A Paket

$ 4,185.00 Simpen $ 300.00

E740M 2 E720A solrx

SolRx E-Seri 8 Bohlam

Paket Phototherapy pamungkas

UVB-NB E740M + 2 720A Paket

$ 3,885.00 Simpen $ 300.00

Posisi Solarc E-Series kalayan 1 master sareng 4 tambihan dina GIF anu nunjukkeun konfigurasi anu béda-béda.

SolRx E-Series 10 bohlam

UVB-NB E720M + 4 720A Paket

$ 5.175.00 Simpen $ 300.00

Individu SolRx E-Series 230V alat

230V E-Series Master sareng Alat Add-On pikeun ngawangun sistem anjeun nyalira.

Punten dicatet yén 230V dianggo pikeun pasar Internasional sareng aplikasi klinis di Amérika Kalér.

E runtuyan master solrx

SolRx E-Seri

2-Bohlam 230V ngawasaan

Alat Master, ditambah nepi ka 4 Alat Add-On

$1,495.00

740M Master solrx

SolRx E-Seri

4 bohlam 230V ngawasaan

Alat Master, ditambah nepi ka 4 Alat Add-On

$2,195.00

E760M Master 1244 solrx

SolRx E-Seri

6 bohlam 230V ngawasaan

Alat Master, ditambah nepi ka 4 Alat Add-On

$2,495.00

E runtuyan nambahkeun on solrx

SolRx E-Seri
2 bohlam 230V Tambihan

Pikeun dilegakeun hiji Sistim E-Series aya

$995.00

740A 1 solrx

SolRx E-Seri
4 bohlam 230V Tambihan

Pikeun dilegakeun hiji Sistim E-Series aya

$1,695.00

E760A 1 solrx

SolRx E-Seri
6 bohlam 230V Tambihan

Pikeun dilegakeun hiji Sistim E-Series aya

$1,995.00