The SolRx 1000-Series Full Body Alat

Model Panel Awak pinuh:
1790 na 1780

SolRx 1000-Seri UVB-Narrowband Panel Awak pinuh

Merenah, éféktif, jeung ekonomis; Ieu mangrupikeun alesan kunaon, saprak 1992, rébuan pasien parantos milih sareng mendakan relief ngagunakeun Panel Awak Pinuh SolRx 1000-Series pikeun fototerapi bumi UVB.

Panaliti médis mandiri nunjukkeun yén alat anu dirancang sareng diproduksi Solarc ieu "éféktif pisan dibandingkeun sareng terapi rumah sakit." Panalitian negeskeun yén "sadayana pasien anu terapi di bumi wareg ku perlakuanna, ngarencanakeun pikeun neraskeunana, sareng nyarankeun ka batur dina kaayaan anu sami." Klik di dieu pikeun leuwih jéntré. "

Unit pinuh awak 6-suku ieu ngagunakeun lampu médis Philips UVB-Narrowband /01 (311 nm) persis sarua, sakumaha ogé klinik phototherapy sakuliah dunya. UVB-NB mangrupikeun pita gelombang anu paling umum dianggo ku dermatologist pikeun ngubaran gangguan kulit.

Perawatan dilaksanakeun dina hiji sisi, teras anu sanés. Pangalaman puluhan taun nunjukkeun yén ieu mangrupikeun sistem anu paling praktis sareng efektif pikeun fototerapi bumi, sareng seueur ahli dermatologi ogé nganggo unit ieu. Seri SolRx 1000 parantos kabuktosan janten solusi anu pangsaéna pikeun ampir sadayana.

narrowband uvb 0803 awak pinuh

Unit Solarc 1000-Series "Narrowband-UVB" nganggo bohlam Philips TL100W/01‑FS72 (311 nm). Ieu mangrupikeun bohlam UVB-NB anu paling umum dianggo di Amérika Kalér. Solarc Systems mangrupikeun OEM otorisasi Philips Kanada sareng distributor pikeun lampu médis ieu. Kami lokasina deukeut Barrie, Ontario, Kanada; kira-kira 1 jam kaléreun Toronto. Datang ka showroom kami!

mangrupakeun unit uvb narrowband giat awak pinuh

Ieu mangrupikeun alat anu sami anu suksés dianggo dina studi médis Divisi Dermatologi Universitas Ottawa: "Naha Unit Imah Ultraviolet B Narrow-Band mangrupikeun Pilihan anu Layak pikeun Terapi Kontinyu atanapi Pangropéa Panyakit Fotoresponsif?"

iso 13485 phototherapy awak pinuh

Sistem Solarc disertipikasi ISO-13485 pikeun desain sareng manufaktur alat-alat fototerapi ultraviolét médis. Sadaya alat SolRx patuh kana US-FDA sareng Health Canada.

narrowband uvb 0080 awak pinuh

Sadaya produk dirancang sareng diproduksi di Kanada. The SolRx 1000‑Series dirarancang dina 1992 ku pasien psoriasis seumur hirup, insinyur profésional, sareng pangguna produk SolRx. Loba rébuan alat geus dijual di sakuliah dunya.

Konsép Desain

narrowband uvb 0131p awak pinuh

Konci pikeun SolRx 1000‑Series Full Body Panel nyaéta kumaha cara nyebarkeun cahaya. Awak anjeun henteu datar sahingga alatna gaduh pemantul parabola di tukangeun dua bohlam pangluarna pikeun ngagedékeun kaluaranna sareng ningkatkeun jumlah cahaya anu dikirimkeun ka sisi awak anjeun. Digabungkeun sareng pita sentral unit anu henteu gaduh pemantul (band bodas ka handap pusat dimana aya timer sareng labél), aya paningkatan anu saé dina karataan sareng simétri distribusi cahaya dina awak anjeun. Ieu jelas dipidangkeun dina gambar dimana bohlam luar katingalina langkung lega tibatan bohlam jero.

Desain ieu ogé ngajadikeun hiji unit rélatif lega (29″ sakabéh), nyadiakeun cakupan nyukupan pikeun jalma nu leuwih gede. Lebar lampu luar lega pisan: 22.5″ ti tengah ka tengah, dibandingkeun ngan 14″ pikeun salah sahiji model pesaing urang!

Rupa-rupa model 1000-Series sadayana nganggo pigura utama anu sami sareng béda ngan dina jinis pita gelombang sareng jumlah bohlam ultraviolet. Dina nomer modél, angka katilu nunjukkeun jumlah bohlam. Contona, hiji 1780 boga 8 bulbs. Sufiks ngajelaskeun jinis pita gelombang sareng UVB-NB anu paling umum.

Alat anu langkung seueur bohlam nyayogikeun waktos perawatan anu langkung pondok. Ieu kieu yén nilai alat pangalusna bisa ditangtukeun ku saukur ngabandingkeun ongkos-per-watt maranéhanana. Contona, pikeun 1790UVB-NB, bagikeun biayana ku kakuatan 1000 watt, sareng bandingkeun sareng unit kalapa anu sanés. Seri 1000 umumna sok gaduh biaya-per-watt panghandapna sareng nilai pangluhurna.

Gambar di handap ngajelaskeun rupa-rupa model.

narrowband uvb 0044 awak pinuh

1780UVB-NB
8 Bohlam, 800 Watt

Alat 1000-Series anu pang populerna. The 1780UVB‑NB nyadiakeun waktu perlakuan lumrah pikeun kalolobaan penderita psoriasis (1 nepi ka 5 menit per sisi), sarta kakuatan ample pikeun vitiligo atawa perlakuan éksim. Ieu oge sadia dina versi 220 nepi ka 240 volt disebut 1780UVB‑NB‑230V.

narrowband uvb 8014 awak pinuh

Hiji fitur penting tina SolRx 1000‑Series Full Body Panel nyaéta yén bohlamna caket pisan ka lantai, ngaminimalkeun kabutuhan anjeun nangtung dina platform pikeun ngubaran bagian handap suku anjeun sareng luhureun suku anjeun. . Kaseueuran unit kalapa diangkat langkung luhur tina lantai, ngajantenkeun platform anu dipikabutuh pikeun seueur pasien. Gambar ieu nunjukeun yen diménsi ti handap kaca tube fluoresensi ka lantai ngan ngeunaan 2 inci.

narrowband uvb 0079 awak pinuh

alat nu biasana dipasang datar nepi ngalawan témbok a, sarta dina ngan 3 1/2 inci kandel, diperlukeun hiji minimum mutlak spasi di imah anjeun. Handap rests di lantai, sarta luhur geus fastened kana témbok ngagunakeun dua kurung basajan sakumaha ditémbongkeun.

narrowband uvb 8062 awak pinuh

Unit 1000-Series ogé tiasa dipasang di juru, tapi ieu peryogi langkung rohangan lantai sareng upami aya anu turun di tukangeun alat, éta kedah diturunkeun pikeun dimeunangkeun.

narrowband uvb 0114 awak pinuh

The kurung ningkatna anu permanén fastened ka luhureun unit di tukang, sarta ngan saukur diputer kana posisi lamun diperlukeun. Dua screws na dua jangkar drywall disadiakeun pikeun nyieun sambungan nu. Teu perlu screws jadi fastened ka stud témbok sabab beurat Unit urang sagemblengna di lantai. Kurung dasarna ngan ukur ngajaga unit tina ragrag ka hareup. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun aranjeunna dipasang.

narrowband uvb 0103 awak pinuh

Handapeun unit boga opat bemper karét beurat-tugas pikeun beristirahat di lantai. Ditarima pikeun alat pikeun ngaso dina lantai karpét.

narrowband uvb 8111 awak pinuh

Alat SolRx 1000-Series nganggo stop kontak témbok grounded 3-prong standar anu sayogi di kalolobaan bumi di Amérika Kalér (120 Volts AC, 60 Hertz, fase tunggal, colokan NEMA 5-15P). Henteu aya sarat listrik khusus. Pikeun anu gaduh kakuatan suplai 220 dugi ka 240 volt, Solarc ngadamel 1780UVB‑NB‑230V. 

narrowband uvb 0088 awak pinuh

Alatna dirakit nganggo sekrup mesin anu dilapis ku locknuts selapkeun nilon dimana waé mungkin. locknuts ieu mastikeun yén sendi tetep kedap tur unit nahan rigidity. alat nu dikirim pinuh dirakit.

narrowband uvb 3049 awak pinuh

Hasilna mangrupikeun produk awét kalayan diménsi kompak sareng beurat anu lumayan. Hiji jalma biasana tiasa ngadamel unit, nyekel ti tukangeun sapertos anu dipidangkeun. Sanajan kitu, eta leuwih hade mun dua jalma nanganan eta, hiji di unggal tungtung. Upami dijaga, alatna tiasa dipindah-pindahkeun bari bohlamna di tempatna.

Bulbs Ultraviolét & Pita Gelombang UV

pita gelombang ultraviolét 4034a awak pinuh

SolRx 1000‑Series Full Body Panel tiasa silih ganti nganggo salah sahiji jinis bohlam di handap ieu, masing-masing nyayogikeun pita gelombang sinar ultraviolét anu béda. Iwal mun dicatet, bohlam ieu Amérika Kalér "FS72" panjangna (nominal 6 suku) sarta ngagunakeun "recessed kontak ganda" (RDC) endpins pikeun nyegah pamakéan maranéhanana dina alat tanning kosmetik.

UVB Narrowband Philips TL100W/01‑FS72
Ieu mangrupikeun versi "pondok" tina bohlam Philips 6-suku UVB-Narrowband. Éta dirancang pikeun ditukeurkeun sareng bohlam panjangna "FS72" Amérika Kalér. Catetan: Philips ogé ngadamel vérsi anu rada panjang tina bohlam UVB-Narrowband 6-suku anu disebut TL100W/01. Éta ngeunaan ½ inci leuwih panjang sarta bakal cocog kana 1000-Series, tapi rada pageuh.

UVB Broadband FS72T12 / UVB / HO
Dina hal ieu, labél swasta Solarc, dijieun di AS. UVB-Broadband boga 4 nepi ka 5 kali leuwih poténsi ngaduruk kulit ti UVB-Narrowband, jadi waktu perlakuan anu ilaharna rada pondok tur perawatan leuwih diperlukeun pikeun nyegah kaduruk ku panon poe.

UVA (PUVA) F72T12 / BL / HO
Dina hal ieu, merek Sumber Cahaya didamel di AS. Nalika bohlam UVA ieu tiasa ditukeurkeun, Solarc henteu aktip ngajual alat UVA 1000-Series. Henteu aya Buku Panduan Pamaké anu sayogi. Pamaké PUVA kedah konsultasi sareng dokterna pikeun protokol perawatan.

UVA1 Philips TL100W / 10R
Bohlam Philips TL100W/10R UVA1 kirang langkung ½ inci langkung panjang tibatan bohlam panjang FS72 anu sanés, sareng saatos nambihan adaptor RDC anu diperyogikeun, aranjeunna bakal pas kana 1000-Series, tapi rada ketat. Solarc henteu aktip ngajual alat 1000-Series UVA1. Henteu aya Buku Panduan Pamaké anu sayogi.

Klik di dieu pikeun inpo nu langkung lengkep ihwal bohlam phototherapy.

pamahaman narrowband uvb1 awak pinuh

Narrowband UVB parantos mapan salaku pangobatan phototherapeutic pilihan pikeun psoriasis, vitiligo sareng éksim. Langkung ti 99% alat SolRx nganggo pita gelombang ieu.

narrowband uvb 0095 awak pinuh

Penjaga dina dua sisi unit ngayun kabuka pikeun ngaksés bohlam. Sisi penjaga dicekel ku tilu bantalan Velcro.

narrowband uvb 0065 awak pinuh

Reflektor aluminium anodized di tukangeun bohlam ngagambarkeun kira-kira 90% tina kajadian cahaya UVB sareng penampilanna sapertos eunteung. Éta pisan ningkatkeun total kaluaran lampu UV alat.

Fitur Produk: Timer, Switchlock, Listrik

New Artisan Timer 2020.jpeg full body

Kadali pikeun SolRx 1000‑Series Full Body Panel saderhana sareng lugas, sakumaha dikonfirmasi ku panilitian médis mandiri anu nyatakeun: "Dua puluh tilu pasien (92%) ngarasa yén betah operasi unit bumi éta luhur, sareng ngan ukur. dua pasien nyarios yén éta rata-rata.

Timer mundur digital nyayogikeun kontrol dosis ka detik sareng gaduh setting waktos maksimal 20:00 menit: detik. Fitur anu pohara kapaké pikeun timer ieu nyaéta yén éta sok émut kana setélan waktos anu terakhir, sanaos kakuatan dicabut kanggo waktos anu lami. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal salawasna boga setelan waktos perlakuan panungtungan pikeun rujukan. Waktu diatur ku saukur mencét kenop panah kaluhur atanapi kahandap, sareng lampu dihurungkeun/pareuman ku mencét tombol START/STOP. Lampu pareum sacara otomatis sawaktos timer diitung dugi ka 00:00, teras tampilanna ngareset kana setélan waktos terakhir. Pintonan beureum timer gampang ditingali tina kacasoca pasien warna amber anu disayogikeun. Timer teu merlukeun refills resép ti dokter anjeun. Relay kaluaran timer mawa rating UL-508 [NEMA-410] sapuluh Amp (10Amp) "Ballast" sareng parantos diuji ku Solarc dina 1790 (8 Amps) langkung ti 30,000 siklus on-off - éta 2 perlakuan per dinten. salila 41 taun. Timer nyaéta kualitas luhur, UL / ULc Certified, sarta dijieun di AS.

A switchlock keyed nyaeta kakuatan pegatna utama alat. Ku ngahapus sareng nyumputkeun konci, panggunaan anu henteu sah tiasa dicegah. Ieu mangrupikeun fitur anu penting, khususna upami murangkalih aya di sakurilingeun kusabab kasalahan alat UVB médis ieu pikeun mesin panyamak UVA tiasa gaduh akibat anu serius.

Labelna didamel tina Lexan® jeung moal luntur.

narrowband uvb 01021 awak pinuh

Panutup tukang dicekel ku 12 screws sarta bisa dihapus pikeun ngalaan komponén listrik. Kabel catu daya panjangna 3 méter (10 suku), ngaminimalkeun kamungkinan anjeun peryogi kabel ekstensi.

narrowband uvb 01721 awak pinuh

Kalayan panutup tukang dipiceun, anjeun tiasa ningali, ti luhur: timer, switchlock sareng ballast (4 kanggo 1780UVB‑NB ieu). ballast éléktronik frékuénsi luhur modern dipaké pikeun maksimalkeun pungsi kakuatan lampu UV jeung ngaleutikan beurat. Sadaya komponén listrik anu UL / ULc / CSA Certified sarta gampang serviceable kalawan parabot umum. 

narrowband uvb 01221 awak pinuh

Pikeun durability maksimum, pigura dijieunna tina 20 gauge steel (kira-kira kandel sakumaha récéh a) lajeng bubuk dicét bodas pikeun nyieun geulis, finish langgeng panjang. Aya minimum bagian plastik pikeun UV-umur, retakan sarta megatkeun.

awak pinuh

1780UVB-NB

Manual Pamaké & Métode Pangobatan

awak pinuh

Fitur anu penting dina Panel Awak Pinuh SolRx‑1000 Series nyaéta Buku Panduan Pamaké anu komprehensif. Eta geus relentlessly dimekarkeun pikeun leuwih 25 taun ku pamaké alat sabenerna sarta vetted ku rupa-rupa professional dermatology. Éta kalebet seueur inpormasi supados anjeun tiasa maksimalkeun hasil perawatan anjeun. Anu paling penting, éta kalebet Tabel Pedoman Paparan lengkep sareng waktos perawatan pikeun: psoriasis, vitiligo, sareng dermatitis atopik (éksim). Tabél nyayogikeun protokol perawatan lengkep dumasar kana jinis kulit anjeun (henteu lumaku pikeun vitiligo), kakuatan alat, sareng pita gelombang UVB. Manual pamaké ogé ngawengku:

  • Peringatan ngeunaan saha anu henteu kedah nganggo alat (contraindications phototherapy) 
  • warnings umum ngeunaan UVB phototherapy jeung kaamanan alat
  • Pertimbangan instalasi, assembly, sarta setelan 
  • Kumaha nangtukeun jenis kulit Anjeun
  • Posisi awak sareng tip sanés
  • prosedur perlakuan
  • Psoriasis program pangropéa jangka panjang
  • Pangropéa alat, ngagantian bohlam, sareng ngungkulan masalah
  • Sababaraha taun kalénder fototerapi unik Solarc, ku kituna anjeun tiasa ngalacak perawatan anjeun 

Ajén Manual Pamaké ieu geus dipikawanoh ku ulikan phototherapy imah Ottawa nu nyatakeun: "Perawat jeung dermatologists nu teu ngajalankeun puseur phototherapy kudu sadar kana parentah lengkep disadiakeun ku Solarc Systems. Peranna [dermatologis] janten langkung salaku tindak lanjut profésional tinimbang pendidikan ngeunaan operasi unit bumi. Buku Panduan Pamaké 1000-Series sayogi dina basa Inggris, Perancis, sareng Spanyol. Dicitak dina kertas 8 1/2″ x 11″ sareng dibeungkeut dina polder 3-liang supados anjeun tiasa gampang fotokopi halaman upami diperyogikeun.

Gambar di handap ieu nunjukkeun sababaraha posisi perawatan anu mungkin. Pikeun sakabéh posisi, sabar ngajaga jarak minimum 8 nepi ka 12 inci tina bulbs.

imah phototherapy 6136 awak pinuh

Posisi perlakuan tradisional pikeun phototherapy imah maké panel hiji kahiji jeung sisi hareup awak nyanghareup alat. Posisi dicekel nepi ka waktu béakna. Catet cakupan anu disayogikeun ku unit 1000-Series ieu. Modelna 5ft-10in sareng 185lbs.

imah phototherapy 61381 awak pinuh

Teras pasien malik, balikan deui timer sareng ngubaran sisi tukang. Kadé kacasoca pelindung ultraviolet salawasna dipaké. Pikeun lalaki, iwal mun kapangaruhan, eta disarankeun yén duanana sirit jeung skrotum ditutupan maké kaos kaki a. 

imah phototherapy 6147 awak pinuh

Pikeun jalma anu peryogi perawatan di sisina, ieu tiasa janten posisi anu sanés. Leungeun dicekel pikeun ngidinan cahaya pikeun ngahontal sisi awak. Leungeunna bisa dipaké pikeun nutupan sisi beungeut.

imah phototherapy 6143 awak pinuh

Aya seueur metode alternatif. Kalayan prakna, pasien tiasa ngembangkeun sistem posisi khusus pikeun nerapkeun lampu ka daérah anu paling peryogi. Pertimbangan anu penting nyaéta pikeun ngahindarkeun sisi perlakuan anu tumpang tindih sacara signifikan, anu tiasa nyababkeun overexposure lokal sareng kaduruk panonpoé.

imah phototherapy 6148 awak pinuh

Sababaraha urang panginten hoyong ngirangan jumlah cahaya anu diterapkeun kana raray. Ieu tiasa dilakukeun ku ngagem topéng atanapi ngahalangan lampu ku panangan anjeun sapertos anu dipidangkeun di dieu.

imah phototherapy 6149 awak pinuh

Ieu cara sejen pikeun meungpeuk beungeut maké leungeun. Dina hal ieu, siku meunang paparan maksimum sabab pangdeukeutna ka sumber cahaya.

imah phototherapy 6151 awak pinuh

Pikeun langkung ngaleutikan cahaya kana raray sareng langkung lengkep ngubaran suku handap, bangku anu kuat tiasa dianggo.

imah phototherapy 6164 awak pinuh

Wewengkon awak séjén bisa ditangtayungan ku saukur maké pakéan. Pakean bisa dirobah ku motong sababaraha eta jauh pikeun ngalaan wewengkon nu tangtu.

imah phototherapy 6152 awak pinuh

situs awak pisan husus bisa sasaran kalawan panel a. Dina hal ieu, luar leg katuhu meunang paparan maksimum.

imah phototherapy 6156 awak pinuh

Atawa dina hal ieu, siku kénca jeung tuur kénca keur sasaran. Aya loba, loba kamungkinan.

Lingkup Pasokan (Naon Anu Anjeun Kéngingkeun)

narrowband uvb 0012b awak pinuh

The SolRx 1000‑Series Full Body Panel disayogikeun sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian perawatan anjeun, kalebet:

  • Alat SolRx 1000-Series; pinuh dirakit sarta diuji per Sistim kualitas ISO-13485 Solarc Systems '.
  • Bohlam ultraviolet anyar, diduruk, sareng siap dianggo.
  • Buku Panduan Pamaké SolRx 1000‑Series dina pilihan basa Inggris, Perancis, atawa Spanyol; kalawan tungtunan paparan lengkep pikeun psoriasis, vitiligo, sarta dermatitis atopik (éksim).
  • Hiji set kacasoca pelindung UV warna amber sareng tabung panyimpen plastik anu jelas pikeun dianggo salami pangobatan.
  • Dua kenop pikeun switchlock nu.
  • hardware ningkatna: 2 screws na 2 drywall jangkar.
  • Bungkusan kelas ékspor tugas beurat.
  • Garansi Produk Imah Phototherapy: 4 taun dina alat; 1 taun dina bohlam UV.
  • Jaminan Datangna Fototerapi Imah: Ngajagi anjeun upami teu mungkin unitna ruksak.
  • Pengiriman barang ka kalolobaan lokasi di Kanada.

Henteu aya anu sanés anu anjeun kedah mésér pikeun ngamimitian perawatan anjeun.

Mangga tingali gambar di handap pikeun leuwih rinci.

narrowband uvb 0810b awak pinuh

Sadaya alat kalebet sakumpulan bohlam ultraviolet fluoresensi énggal, kalayan Philips UVB-Narrowband TL100W / 01-FS72 anu paling umum. Bohlam diduruk-di, diuji pikeun mastikeun kaluaran UV anu leres, sareng siap dianggo. Tapi baca heula Manual Pamaké!

narrowband uvb 9238b awak pinuh

Alatna kalebet Buku Panduan Pamaké SolRx anu berharga, hiji set kacasoca ngahalangan UV, dua konci, dua sekrup dipasang, sareng dua sisipan drywall. Penting pisan yén anjeun maca Buku Panduan Pamaké sateuacan ngoperasikeun alat.

jaminan 10002 awak pinuh

Garansi Produk Fototerapi Imah Solarc nyaéta 4 taun dina alat sareng 1 taun dina bohlam UVB. Jaminan Kadatangan kami hartosna yén upami unit anjeun dugi ka ruksak, Solarc bakal ngirim suku cadang anu teu aya biaya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka kami Garansi / Kadatangan Garansi kaca wéb.

pengiriman barang kaasup Kanada awak pinuh

Pengiriman barang kalebet kana kalolobaan lokasi di Kanada. Biaya tambahan ditagihkeun pikeun "diluar titik". Alat SolRx 1000-Series sok aya di stock, ku kituna anjeun bakal gancang kéngingkeun unit anjeun. Di Ontario, ieu biasana hartosna pangiriman dinten salajengna. Di Kanada-Wétan sareng Kanada-Kulon, kiriman biasana dikirimkeun dina 3-5 dinten. Nomer nyukcruk disayogikeun ku email nalika alatna dikirimkeun.

narrowband uvb 3103 awak pinuh

Alatna dirakit lengkep sareng dibungkus dina kotak tugas beurat sareng bolsters busa interior. Kotakna kira-kira saukuran kasur tunggal pikeun saré (80″ x 34″ x 8″). Unit ieu dikirimkeun kalayan bohlam di tempat. Parentah pikeun ngabongkar bungkusan disayogikeun di luar kotak. Lengser jeung setelan nyokot 10 ka 20 menit sarta bisa dipigawé ku hiji jalma, tapi leuwih gampang kalayan bantuan babaturan. Sadaya bahan bungkusan tiasa didaur ulang.

b Narciso Saatos awak pinuh

Staf anu ramah sareng berpengetahuan di Solarc Systems sayogi pikeun ngajawab patarosan anjeun dina basa Inggris, Perancis, atanapi Spanyol. Kami genuinely museurkeun kasuksésan Anjeun. Kami pasien nyata, sapertos anjeun!

singgetan

narrowband uvb 0081 awak pinuh

Kusabab 1992, Panel Awak Lengkep SolRx 1000-Series parantos kabuktosan janten solusi jangka panjang anu merenah, efektif, sareng ekonomis pikeun gangguan kulit, sareng alternatif anu saé pikeun fototerapi rumah sakit.

alat kualitas ieu geus disadiakeun relief ubar-gratis pikeun rébuan psoriasis, vitiligo jeung éksim penderita di sakuliah dunya; sarta dina ngalakukeun kitu, geus jadi standar de facto pikeun UVB home phototherapy. 

Unit ieu dirancang pikeun utilitas jangka panjang maksimum dina pakét anu kompak sareng efektif.

Fitur konci tina SolRx 1000-Series nyaéta:

narrowband uvb 3049b awak pinuh

Diménsi kompak: Alatna nyandak rohangan lantai minimum mutlak di bumi anjeun. Ieu gampang pikeun nanganan sarta diwangun tangguh.

narrowband uvb 0131b awak pinuh

Desain Éfisién: Reflektor parabolik dina bohlam luar ningkatkeun karataan sinar UV anu dikirimkeun ka awak anjeun.

narrowband uvb 8014s awak pinuh

Bulbs Deukeut ka Lantai: Ngaminimalkeun kabutuhan anjeun pikeun nangtung dina platform pikeun ngubaran suku handap sareng puncak suku.

pita gelombang ultraviolét 4034b awak pinuh

Pita Gelombang anu Bisa Ditukeurkeun: Upami anjeun kedah ngarobih protokol perawatan anjeun, alat tiasa nampi bohlam UVB-Narrowband, UVB-Broadband, UVA, sareng UVA1.

imah phototherapy protokol s awak pinuh

Manual Pamaké: Ngawengku tabel pedoman paparan sareng waktos perawatan anu saleresna. Kritis penting pikeun pamakéan aman tur éféktif alat.

mangrupakeun unit uvb narrowband giat s2 awak pinuh

Kabuktian sacara Médis: Studi Fototerapi Imah Ottawa parantos ngabuktikeun efektivitas alat ieu. "Sadaya pasien dina terapi bumi wareg ku perlakuanna."

jaminan 1000b1 awak pinuh

Garansi Superior: 4 taun dina alat, 1 taun dina bohlam, ditambah Garansi Kadatangan ekslusif kami. Dijieun di Kanada.

pengiriman barang kaasup canadaalt awak pinuh

Bébas Pangiriman: Pikeun kalolobaan lokasi di Kanada. Alat-alatna sok aya di stock, ku kituna anjeun tiasa gancang nyandak milik anjeun.