Sistem Kualitas ISO-13485

Sistem Solarc percaya yén sistem kualitas anu kuat penting pikeun ngarancang sareng ngadamel alat médis anu aman sareng efektif.

Pikeun mastikeun ieu, kami parantos ngembangkeun sareng ngajaga Sistem Kualitas anu diakui ku International Standards Association (ISO). Sertifikasi ISO-13485 anu luhur khusus pikeun produsén alat médis, sareng nyertakeun sagala aspek bisnis; tina desain, ngayakeun, sareng produksi dugi ka pangiriman sareng kapuasan pelanggan. Kami tunduk kana seueur kadali; kaasup ulasan manajemén, audit internal, sareng audit pihak katilu taunan.

Naon ieu hartosna pikeun anjeun? Produk anu konsisten kualitas luhur sareng jasa anu luar biasa.

Kami kerja keras pikeun ngalayanan anjeun. testimonials kami nyarita keur diri.

klik di dieu pikeun inpormasi pangaturan langkung seueur, sapertos Kaséhatan Kanada sareng syarat FDA.

Sistem Kualitas ISO Solarc ISO13485