Resep Phototherapy

Pituduh pikeun meunangkeun resép pikeun alat phototherapy UVB-NB

Resép Dokter mangrupa pilihan pikeun kiriman Internasional, jeung nu diparentahkeun pikeun kiriman AS.

Keur sakabeh AS kiriman, resép a diperyogikeun ku hukum per Code AS Peraturan Federal 21CFR801.109 "Alat Resep".

Sanaos resép henteu diperyogikeun, Solarc naroskeun ka Jalma anu Tanggung Jawab pikeun naroskeun naséhat ka dokter, sareng saéna ahli dermatologi, sabab:

  • Diagnosis dokter urang diperlukeun pikeun nangtukeun lamun UVB phototherapy mangrupakeun pilihan perlakuan pangalusna
  • Dokter aya dina posisi anu pangsaéna pikeun nangtoskeun upami pasien kamungkinan ngagunakeun alat éta kalayan tanggung jawab
  • Dokter maénkeun peran dina pamakean alat anu aman, kalebet pamariksaan kulit rutin

Resépna tiasa ditulis ku dokter médis (MD) atanapi perawat-praktisi, kalebet, tangtosna, Dokter Umum (GP) anjeun nyalira - éta henteu kedah ditulis ku dokter kulit.. Solarc nganggo kecap "dokter" sareng "profesional kasehatan" silih ganti pikeun ngartikeun grup ieu.

 Dokter anjeun tiasa nyerat resép anjeun:

  • Dina pad resép kertas tradisional
  • Dina wangun surat dina kop surat dokter
  • Ngagunakeun bagian "Persetujuan Dokter" dina kertas Bentuk Pemesanan Solarc

Pikeun ngirimkeun resép anjeun ka Solarc, mangga unggah dina prosés pesenan online. Alternatipna, anjeun tiasa:

  • Nyeken eta jeung surélék ka orders@solarcsystems.com
  • Candak gambar eta dina smartphone anjeun sarta surélék ka orders@solarcsystems.com
  • Fax ka 1.705.739.9684
  • Kirimkeun ku surat ka: Solarc Systems, 1515 Snow Valley Road, Pertambangan, ON, L9X 1K3, Kanada.
  • Upami nganggo kertas Solarc Formulir Pemesanan, lebetkeun ujung luhur resép dimana dituduhkeun sareng kirimkeun Formulir Pemesanan anu parantos ditandatanganan nganggo salah sahiji tina opat metode anu didaptarkeun di luhur.

Inget pikeun nyimpen salinan resép anjeun pikeun rékaman anjeun. Solarc henteu ngabutuhkeun anu asli.

 

Naon anu kudu diomongkeun ku Resép?

Naon anu disebatkeun ku resép éta gumantung ka Profesional Kaséhatan anjeun, tapi sigana pilihan umum anu pangsaéna nyaéta:

"Alat Fototerapi Imah UV pikeun xxxxxx"

Dimana xxxxxx mangrupikeun "tujuan / indikasi pikeun dianggo" anjeun, sapertos: psoriasis, vitiligo, dermatitis atopik (eksim), kakurangan Vitamin D, atanapi salah sahiji tina seueur gangguan kulit photoresponsive anu sanés.

Rationale:

Aya sarat husus pikeun naon nyebutkeun resép, tapi kudu, salaku minimum, nyebutkeun yén éta téh pikeun "alat ultraviolet", sarta ideally yén éta téh pikeun pamakéan di "imah".

Janten tiasa saderhana: "Alat fototerapi bumi ultraviolét" atanapi bahkan "Unit UV bumi", tapi anu nempatkeun tanggung jawab pikeun Jalma anu Bertanggung Jawab terang naon pita gelombang anu kedah dianggo, anu ampir sadayana nyaéta "UVB-Narrowband", tapi bisa jadi sababaraha waveband séjén pikeun kasus husus.

Resép ogé bisa jadi leuwih lengkep jeung kaasup alat jeung tipe waveband, contona "SolRx 1780UVB-NB Imah Phototherapy Unit" atawa "Full Awak UVB-Narrowband alat", tapi nu daun kirang kalenturan bisi engké anjeun resep alat béda. Tapi dina sababaraha kasus, dokter tiasa keukeuh kana alat anu tangtu, contona 500-Series pikeun dianggo dina bagian awak anu béda dina dinten anu béda pikeun pasien anu kasabaran UV kawates, sapertos anu mutasi reséptor Vitamin D sareng komponén virus. .

Resépna ogé tiasa kalebet gangguan kulit anu dimaksudkeun pikeun ngubaran, sapertos "Unit UV Imah pikeun psoriasis". Ieu tiasa ngabantosan upami perusahaan asuransi kalibet.

Pilihanna gumantung ka Profesional Kaséhatan anjeun, tapi sigana pilihan umum anu pangsaéna nyaéta:

"Alat Fototerapi Imah UV pikeun xxxxxx"

Dimana xxxxxxx mangrupikeun "tujuan / indikasi pikeun dianggo", sapertos: psoriasis, vitiligo, dermatitis atopik (eksim), kakurangan Vitamin D, atanapi salah sahiji tina seueur gangguan kulit anu responsif kana fototerapi UV.