SolRx UVB Imah Phototherapy pikeun Psoriasis

Solusi anu aman, efektif, sareng merenah pikeun relief jangka panjang

Sistem Kekebalan anjeun Overreacting.

Naon Psoriasis?

Psoriasis mangrupikeun panyakit anu umum, henteu tepa, kronis, kambuh, sareng ngantunkeun anu dimédiasi ku kekebalan anu dicirikeun ku lesi kulit kalebet plak beureum sareng pérak / sisik sareng papula, anu sering gatal-gatal sareng tiasa rupa-rupa parah ti bintik-bintik lokal leutik dugi ka nutupan awak lengkep, kaasup wewengkon bulu-katutupan jeung kamungkinan aurat. Sistem imun sacara teu leres nyababkeun sél kulit ngalobaan sacara lokal dugi ka 10 kali langkung gancang tibatan normal sareng silih tumpukan pikeun ngabentuk lesi anu ningkat sareng biasana bersisik.

psoriasis siku uvb home phototherapy pikeun psoriasis
psoriasis nginum obat uvb imah phototherapy pikeun psoriasis

Naon Pilihan Pangobatan pikeun Psoriasis?

Perlakuan médis psoriasis ampir sok dimimitian ku "topicals", nu dokter prescribed ubar dina bentuk creams na ointments dilarapkeun langsung ka kulit, kayaning: rupa potencies stéroid, analog Vitamin D "calcipotriol" (Dovonex).®/Taclonex®), sareng inhibitor kalsineurin topikal (Protopic & Elidel). Dovobet® mangrupikeun topikal anu kasohor pisan anu ngagabungkeun stéroid sareng calcipotriol dina hiji krim. Sadaya pangobatan topikal gaduh kamungkinan efek samping, contona, panggunaan stéroid anu berkepanjangan tiasa nyababkeun atrofi kulit (penipisan kulit), rosacea, iritasi sareng tachyphylaxis (leungitna efektivitas). Topicals ogé bisa jadi rada mahal, kalawan hiji tube costing nepi ka $200 sarta kadangkala hiji atawa dua tube diperlukeun per bulan pikeun psoriasis éksténsif.

 

Pikeun kaayaan anu langkung parah, topikal jarang masihan seueur relief saluareun kontrol gatal sareng flake, ngajantenkeun fototerapi UVB klinis atanapi bumi.1 salajengna dina antrian, nu dina sababaraha minggu pamakean getol bisa cageur lesions lengkep sahingga maranéhanana jadi normal, cageur, jeung kulit jelas. Pangobatan pangropéa dosis anu langkung handap teras tiasa dianggo pikeun ngontrol kaayaan salamina sareng bebas narkoba sareng praktis henteu aya efek samping. Tambih Deui, aya kauntungan anu ageung pikeun ngahasilkeun jumlah ageung Vitamin D sacara alami, anu kabawa ku pembuluh darah leutik dina kulit urang pikeun kauntungan kaséhatan sapanjang awak. Salaku tés kualifikasi basajan, upami pasien psoriasis ngaréspon saé kana sinar panonpoé usum panas alami atanapi penyamakan kosmetik (duanana ngandung sajumlah leutik UVB anu mangpaat tapi ogé kalayan jumlah UVA anu ngabahayakeun anu langkung ageung), maka fototerapi UVB médis ampir pasti tiasa dianggo. ogé, sarta dipikaresep pisan hadé. 

1M2A uvb home phototherapy pikeun psoriasis
uvb home phototherapy pikeun psoriasis

Pikeun psoriasis, "UVB-Narrowband" phototherapy ngagunakeun Philips / 01 lampu standar emas sabab sacara ékonomis ngan ukur nganteurkeun panjang gelombang cahaya anu paling mangpaat sacara medis sakitar 311 nm, bari ngaminimalkeun panjang gelombang anu berpotensi ngabahayakeun (UVA sareng anu paling ngaduruk kulit tina panjang gelombang UVB sub~305 nm).

Sacara praktis, UVB-Narrowband tiasa dianggo saé di klinik dermatologist sareng rumah sakit fototerapi (anu aya sakitar 1000 di AS, sareng 100 dibiayaan umum di Kanada), sareng sami-sami di bumi pasien.2,3,4. Ratusan studi médis parantos dilakukeun dina subjek - cobian milarian "UVB Narrowband" dina pamarentah AS anu dihormat. PubMed ramatloka sarta anjeun bakal meunang leuwih 400 éntri!

A relatif deukeut Philips 311 nm UVB-Narrowband nyaeta 308 nm laser excimer. Alat ieu gaduh inténsitas cahaya UVB anu luhur pisan sareng mangpaat pikeun nargétkeun titik sareng sakapeung pikeun psoriasis kulit sirah nganggo sikat serat optik khusus. laser Excimer téh, kumaha oge pisan mahal sahingga kapanggih dina ukur sababaraha klinik phototherapy.

UVB LEDs (light emitting diodes) mangrupikeun téknologi anu ngajangjikeun, tapi biaya per watt masih langkung seueur tibatan lampu UVB fluoresensi.

Pangaruh samping anu mungkin tina fototerapi UVB sami sareng sinar panonpoé alami: kaduruk ku panon poe kulit, sepuh prématur kulit, sareng kanker kulit. Sunburning kulit gumantung kana dosis sareng dikontrol ku timer anu diwangun dina alat fototerapi anu dianggo babarengan sareng protokol perawatan anu diakui anu disayogikeun dina Tabél Panduan Paparan Manual Pamaké SolRx. Sepuh prématur kulit sareng kanker kulit mangrupikeun résiko jangka panjang téoritis, tapi nalika UVA teu kalebet, pamakean puluhan taun sareng sababaraha studi médis.5 geus ditémbongkeun ieu janten masalah minor, utamana lamun dibandingkeun resiko tina pilihan perlakuan séjén. Mémang, fototerapi UVB aman pikeun murangkalih sareng ibu hamil6, sarta kompatibel jeung paling perlakuan psoriasis séjén, kaasup biologics.

UVB-Narrowband di imah pasien mujarab sabab, sanaos alat anu dianggo biasana langkung alit sareng gaduh bohlam langkung sakedik tibatan anu aya di klinik fototerapi, aranjeunna tetep nganggo jumlah bagian anu sami sareng bohlam Philips UVB-NB, janten ngan ukur masalah. waktos perlakuan anu rada panjang pikeun ngahontal dosis anu sami sareng hasil anu sami. Imah UVB-NB kali perlakuan per aréa kulit rentang ti handapeun hiji menit nalika perlakuan mimiti dimimitian, nepi ka sababaraha menit sanggeus sababaraha minggu atawa bulan pamakéan konsisten.

Perlakuan phototherapy di imah biasana dimimitian ku pancuran atawa mandi (anu sheds kulit paéh nu disebutkeun bakal meungpeuk sababaraha sinar UVB, sarta ngaluarkeun sagala bahan asing dina kulit nu bisa ngakibatkeun réaksi ngarugikeun), dituturkeun langsung ku perlakuan lampu UVB. , lajeng lamun perlu aplikasi nu mana wae nu creams topical, ointments, atawa moisturizers. Salila perawatan, pasien kedah salawasna Anggo kacasoca pelindung UV anu disayogikeun sareng, upami teu kapangaruhan, lalaki kedah nutupan sirit sareng skrotumna nganggo kaos kaki. Pangobatan biasana 3 dugi ka 5 kali saminggu, kalayan unggal dinten kadua idéal pikeun seueur pasien. Clearing signifikan mindeng bisa dihontal dina 4 nepi ka 12 minggu, nu satutasna waktu perlakuan jeung frékuénsi bisa ngurangan sarta kaayaan dijaga salamina, sanajan keur puluhan.

Versus phototherapy di klinik a, genah nyandak perlakuan di imah boga loba kaunggulan, kaasup tabungan hébat dina waktu jeung perjalanan, jadwal perlakuan leuwih konsisten (saeutik perlakuan lasut), privasi, sarta kamampuhan pikeun neruskeun kalawan "leungit-dosis" pangropéa. perlakuan sanggeus clearing kahontal, tinimbang keur discharged ku klinik jeung letting psoriasis rebound. Solarc mangrupikeun kapercayaan anu hébat kana mangpaat tina pototerapi UVB-NB dosis rendah pikeun kontrol panyakit kulit sareng kaséhatan umum.

Garis produk fototerapi Solarc Systems diwangun ku opat "kulawarga alat" SolRx tina ukuran anu béda-béda dikembangkeun salami 25 taun ka pengker. Alat SolRx ampir sok disayogikeun salaku "UVB-Narrowband" nganggo sababaraha ukuran bohlam fluoresensi Philips / 01 311 nm, anu tahan 5 dugi ka 10 taun kanggo fototerapi bumi. Pikeun milarian alat anu pangsaéna pikeun anjeun, mangga tingali kami pilihan Guide, nelepon kami di 866‑813‑3357, atawa datang ka fasilitas manufaktur urang jeung showroom di 1515 Snow Valley Road di Springwater Township deukeut Barrie, Ontario; nu ngan sababaraha kilométer kuloneun Highway 400. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

Alat-alat SolRx tangtosna ogé dianggo ku seueur klinik fototerapi, tapi Kanada mangrupikeun nagara anu ageung sareng ngabantosan saloba-lobana jalma gairah anu leres. imah pototerapi. Kami diadegkeun dina 1992 ku penderita psoriasis seumur hirup anu terus ngagunakeun UVB phototherapy imah nepi ka poé ieu kalayan terus, kasuksésan hébat ampir 40 taun sanggeus perlakuan UVB kahijina di 1979, tur kalawan henteu efek samping ngarugikeun atawa kangker kulit.

Saluareun topikal sareng fototerapi aya ubar "sistemik", sapertos methotrexate, cyclosporine, acitretin (Soriatane), apremilast (Otezla) sareng "biologics" (Humira, Stelara, jsb). Ubar sistemik dicandak sacara lisan atanapi nganggo jarum, mangaruhan sadayana awak ("sistem"), tiasa gaduh efek samping anu serius7, sarta dina kasus biologics, jauh leuwih mahal ($15,000 nepi ka $30,000 per taun). Sistemik ngan kedah dipertimbangkeun nalika terapi anu kirang picilakaeun gagal. Salaku conto, "formulary" resmi Kementerian Kaséhatan Ontario pikeun Adalimumab (Humira) sareng Ustekinumab (Stelara) nyatakeun yén, sateuacan resep ubar, pasien kedah gagal heula "percobaan 12 minggu fototerapi (iwal teu bisa diasupan)”. Kaveat éta hanjakalna sering pisan alesan anu dianggo pikeun resep biologis sanaos phototherapy bumi sayogi sayogi. Ieu mangrupikeun hal anu Solarc narékahan pikeun dirobih ku kituna pasien tiasa ngahindarkeun résiko biologis anu berpotensi serius pikeun fraksi alit tina biaya, sareng ngalakukeun naon anu urang tiasa pikeun ngontrol biaya kasehatan umum urang.

SolRx Hypo Needle uvb home phototherapy pikeun psoriasis

Naon konsumén urang nyebutkeun…

  • avatar Linda Collins
    Sagalana lima béntang ngeunaan parusahaan ieu. Spencer nyaeta Alus pisan, nulungan urang ngaliwatan sakabéh prosés acquiring resép pikeun pangiriman hiji Unit master. Palayanan palanggan saé, pengiriman barang saé, manualna saé, sadayana … Tambih deui ngeunaan parusahaan ieu sampurna. Salaki kuring ngagaduhan psoriasis awak sadayana sareng lirén nampi terapi poto saatos COVID pencét Amérika Serikat. Anjeunna ngarasa éta unsafe keur di stan lampu di dermatologist sarta ogé hated 30 menit drive mudik, teu nyebut waktu ngantosan malah meunang kana stan. Meuli SolarRx 720M Master mangrupikeun investasi pangsaéna dina kahirupan urang. Kalayan ngan 8 pangobatan, psoriasis na parantos ngabersihkeun sareng éta leres pisan. Anjeunna henteu nyandak ubar, sareng krim stéroid henteu dianggo deui pikeun anjeunna.
    Terapi poto sok dianggo pikeun anjeunna. Janten urang nyobian damel sareng perusahaan AS anu ngajual unit anu sami, tapi masalah palayanan palanggan sareng asuransi sanés ngan ukur nyeri. Saatos sataun ngurus BS ieu, kuring mendakan Solarc online, nampi resép ti dermatologist salaki kuring, sareng ngagaleuh unit master nganggo artos urang nyalira. Henteu hoyong ngurus asuransi sareng telat deui. Alhamdulilah urang ngalakukeun, sareng kami bakal nyarankeun yén anjeun ngalakukeun anu sami !! Spencer bakal mastikeun yén pangalaman anjeun sareng Solarc luar biasa saderhana sareng suksés !!
    Linda, Maumee OH AS
    ★★★★★ taun 2 tukang
  • avatar Bet Mowat
    Kuring ngagaduhan psoriasis langkung ti 50 taun sareng parantos ngalaman pangobatan anu sayogi. Kuring geus manggihan yén terapi poto jalan pangalusna keur kuring tapi kapanggih yén multi mingguan lalampahan ka klinik pikeun perlakuan ieu janten pisan pikaresepeun. Babaturan nyarankeun ka … Tambih deui Sistem bumi Solarc sareng kuring parantos dianggo salami 4 sasih ayeuna. Abdi teu tiasa langkung bahagia sareng hasil sareng genah gaduh sistem di bumi kuring sorangan. Produk sareng dukungan produk anu saé. Kuring miharep kuring kungsi meuli sistem ieu sooner.
    ★★★★★ taun 2 tukang
  • avatar Bébas Soars D
    Abdi ngagaduhan unit fototerapi ti Solar Systems ti saprak 2006. Éta panel 6' sareng gaduh 6 bohlam. Éta henteu kantos, dina 17 taun, ngagaduhan masalah naon waé! Éta diwangun sapertos sato galak sacara mékanis. Geus salamet taun pindah sabudeureun jeung sia … Tambih deui geus pegat atawa eureun gawé. Abdi henteu kedah ngagentos bohlam! Abdi kagum sareng nganuhunkeun pikeun terapi cahaya anu saé ieu anu ngabantosan abdi sareng Psoriasis. Henteu ngan ukur ngaleungitkeun bintik-bintik anu saé (kalayan perawatan rutin anu terus-terusan) éta ogé tiasa ngajaga aranjeunna upami kuring kedul sareng ngantunkeun sabulan perawatan dugi ka kabur deui. Éta mangrupikeun berkah anu leres sareng kuring ogé kedah nyarios yén layanan palanggan di Solarc Systems mangrupikeun kiyeu. Aranjeunna responsif sarta ramah! Kuring masih émut nalika unit kuring dikirimkeun ka panto kuring di 2006. Kuring bungah yén ayeuna kuring henteu kedah angkat ka kantor Derms 3x saminggu, sareng kuring tiasa ngalakukeunana dina kanyamanan bumi kuring, dina waktos kuring. Urang ngawangun hiji kabinét sabudeureun eta kalawan sababaraha molding pikeun nyimpen eta, jadi némbongan kawas jati. Urang patri kai pinus, nempatkeun handles kuningan dina panto na dua magnet leutik pikeun nahan panto ditutup. Kami ogé ngalakukeun ieu supados tetep ditangtayungan tina poténsi ngamuk ucing nalika ngajalankeun! LOL Nalika kuring nganggo éta, kuring nganggo kaos kaki hideung panjang pikeun nutupan panangan kuring (dimana kuring henteu ngagaduhan P) sareng lawon nyeuseuh dina raray kuring (leuwih kacasoca kuring) pikeun panyalindungan tambahan. Hatur nuhun Solarc Systems pikeun unit anjeun anu luar biasa sareng diwangun! 17 taun bakal kuat!
    ★★★★★ taun 3 tukang
  • avatar William Peat
    Kuring wasted 2 taun hirup kuring berjuang jeung sores kabuka, skala itchy jeung blotches beureum unsightly ti psoriasis. Kuring bosen terus-terusan nerapkeun creme resep sareng pelembab anu ngan saukur henteu hasil. Kuring maca hiji artikel online ngeunaan terapi UVB … Tambih deui sarta kapanggih Solarc éta menit jauh ti tempat kuring cicing. Kuring langsung nelepon dokter kuring sareng nampi resép pikeun alat Terapi UVB.
    Butuh waktu 3 siklus pikeun nangtukeun tingkat perlakuan tipe kulit mah 1minute 14 detik. Dina ngan 10 poé sarta 2 perlakuan deui (total 5 sesi) timbangan jeung sores ngiles, abdi gaduh nol itchiness sarta ngan hiji pinkness slight dimana patch psoriasis pangbadagna anu lokasina.
    Upami anjeun gaduh psoriasis sareng topikal henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, ieu tiasa janten ubar mujijat anu anjeun milarian.
    Kuring ayeuna ngartos naha dokter kulit lokal kuring henteu nawiskeun perawatan ieu…manehna bakal kehabisan pasien dina saminggu.
    ★★★★★ sataun katukang
  • avatar Wayne C
    Kuring ngagaleuh sistem kuring pikeun psoriasis sareng jalanna saé! Kuring geus ngagunakeun terapi lampu leungeun dicekel Unit pikeun patch leutik sareng mareuman bari, sarta éta consuming waktu! tapi unit ieu nyertakeun daérah anu langkung ageung sareng ngabersihkeunana langkung gancang. Paling creams … Tambih deui entong damel sareng suntikan bahaya pikeun kaséhatan anjeun! Janten terapi cahaya ieu mangrupikeun jawaban! Hargana sigana rada luhur sabab asuransi kuring henteu nutupan biaya naon waé, tapi éta patut unggal Penny
    ★★★★★ sataun katukang
  • avatar John
    Kuring ngagaleuh lampu panonpoé Solarc 8-tube kuring deui dina taun 2003 nalika kuring cicing di Kanada sareng parantos damel sampurna ti saprak éta. Hiji-hijina hal anu kuring kedah laksanakeun sababaraha taun ka pengker nyaéta ngagentos tabung UV saprak aranjeunna gaduh umur kawates, sapertos bohlam atanapi tabung anu sanés. … Tambih deui Kuring ngan saukur maréntahkeun éta ti Solarc sareng aranjeunna sumping sababaraha dinten saatos.
    Anyar-anyar ieu, kuring ngalih ka Perancis sareng, saatos netep, kuring ngahubungi Solarc pikeun naroskeun upami aranjeunna tiasa ngabantosan kuring ngarobih lampu kuring ka 220VAC (saprak lampu Kanada kuring beroperasi dina 110VAC). Abdi resep pisan sareng kagum ku palanggan sareng dukungan téknis anu kuring tampi ti Solarc mangtaun-taun saatos mésér lampu kuring.
    Kuring teras mesen bagian anu diperyogikeun pikeun konvérsi tegangan ti Solarc sareng kuring nampi di Perancis sakitar saminggu. Ti dinya, Solarc masihan kuring seueur pituduh ku email pikeun ngabantosan kuring ngalakukeun konvérsi sorangan.
    Na, sanggeus disassembling panel aksés pungkur lampu pikeun ngalakonan konvérsi, Kuring ogé kungsi kapanggihna pikaresepeun sejen. The workmanship di jero lampu éta pisan profésional sarta desain sakabéh ieu ogé dipikir kaluar na, memang, gampang pikeun ngamutahirkeun malah 19 taun sanggeus éta asalna geus dijieun. Éta saé ningali dina produk, sareng teu biasa dina kalolobaan produk ayeuna.
    Gemblengna, kuring tiasa nyebatkeun yén lampu Solarc parantos ngabantosan pisan pikeun ningkatkeun psoriasis kuring salami ampir 20 taun, sareng ayeuna kuring ngarepkeun sababaraha taun operasi anu tiasa dipercaya.
    Hatur nuhun, Solarc!
    ★★★★★ taun 2 tukang

Sollarc Gedong uvb phototherapy imah pikeun psoriasis

Garis produk Solarc Systems diwangun ku opat "kulawarga alat" SolRx tina ukuran anu béda-béda dikembangkeun salami 25 taun ka pengker ku pasien fototerapi nyata. Alat-alat ayeuna ampir sok disayogikeun salaku "UVB-Narrowband" (UVB-NB) nganggo ukuran anu béda tina lampu fluoresensi Philips 311 nm /01, anu pikeun fototerapi bumi biasana bakal tahan 5 dugi ka 10 taun sareng sering langkung lami. Pikeun pengobatan sababaraha jinis éksim khusus, kalolobaan alat SolRx tiasa dipasangan bohlam khusus. pita gelombang UV: UVB-Broadband, bohlam UVA pikeun PUVA, sareng UVA-1.

Pikeun milih alat SolRx pangsaéna pikeun anjeun, mangga buka kami Pituduh Pilihan, pasihan kami telepon di 866‑813‑3357, atanapi sumping ka pabrik manufaktur sareng showroom kami di 1515 Snow Valley Road di Pertambangan (Springwater Township) caket Barrie, Ontario; nu ngan sababaraha kilométer kuloneun Jalan Raya 400. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

SolRx Home UVB Phototherapy Alat

E-Series

CAW 760M 400x400 1 uvb home phototherapy pikeun psoriasis

nu SolRx E-Seri nyaeta kulawarga alat urang nu pang populerna. Alat Master nyaéta panel bohlam heureut 6 kaki, 2,4 atanapi 6 anu tiasa dianggo nyalira, atanapi dilegaan sareng anu sami. Tambihan Alat pikeun ngawangun sistem multidirectional anu ngurilingan pasien pikeun pangiriman cahaya UVB-Narrowband optimal.  US$ 1295 jeung up

1000-séri

uvb home phototherapy pikeun psoriasis

nu SolRx 1000-Seri nyaéta panel Solarc 6-suku asli anu parantos nyayogikeun rébuan pasien di sakuliah dunya ti saprak 1992. Sadia sareng 8 atanapi 10 bohlam Philips Narrowband UVB. US$2595 éta 2895 $

 

500-séri

SolRx 550 3 uvb home phototherapy pikeun psoriasis

nu SolRx 500-Seri gaduh inténsitas cahaya pangageungna tina sadaya alat Solarc. Pikeun kokotor perlakuan, eta bisa diputer ka sagala arah lamun dipasang dina yoke nu (ditémbongkeun), atawa pikeun leungeun & suku perlakuan dipaké kalawan tiung removable (teu ditémbongkeun).  Daérah perawatan langsung nyaéta 18″ x 13″. US$1195 nepi ka US$1695

100-séri

100 runtuyan 1 UVB home phototherapy pikeun psoriasis

nu SolRx 100-Seri mangrupakeun-kinerja tinggi 2-bohlam alat handheld nu bisa disimpen langsung dina kulit. Éta dimaksudkeun pikeun nargétkeun tempat-tempat leutik, kalebet psoriasis kulit sirah kalayan pilihan UV-Brush. Sadaya-aluminium wand kalayan jandela acrylic jelas. Daérah perawatan langsung nyaéta 2.5″ x 5″. US $ 795

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

10 + 10 =

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 9 am-5 pm EST MF

Penting yén anjeun ngabahas sareng dokter anjeun / profésional kaséhatan ngeunaan pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun; nasihat maranéhanana salawasna nyokot prioritas leuwih sagala hidayah disadiakeun ku Solarc.

Rujukan & Tumbu:

  1. Sanaos dokter anu mutuskeun pangobatan médis mana anu kedah dianggo, upami sistem kasehatan mayar, pamaréntahan anu netepkeun "formulary" anu ngarahkeun obat sareng alat médis mana anu dianggo sareng iraha. Contona di Ontario, Kanada; Formularium Kamentrian Kaséhatan Ontario 2015 pikeun ubar biologis Adalimumab (Humira®) nyebutkeun yén éta téh: "Pikeun pengobatan psoriasis piagam parna 18 taun atawa heubeul anu geus ngalaman gagalna, Intoleransi, atawa boga contraindication kana percobaan nyukupan sababaraha therapies baku: 6 bulan percobaan sahenteuna 3 agén topical kaasup analog Vitamin D jeung stéroid; 12 minggu percobaan phototherapy (iwal mun teu bisa diasupan); Uji coba 6 bulan sahenteuna 2 agén oral sistemik… methotrexate, acitretin, cyclosporine…” Ieu tiasa ditafsirkeun salaku pangakuan pamaréntah yén fototerapi mangrupikeun "terapi standar", sabab éta kabuktosan efektif sacara ékonomis sareng médis. Mémang, di sakuliah Kanada aya sakitar 100 klinik fototerapi anu dibiayaan umum sareng alat fototerapi bumi anu teu kaétung.
  2. Imah versus outpatient ultraviolet B phototherapy pikeun psoriasis hampang mun parna: pragmatis multicentre randomized dikawasa percobaan non-inferiority (studi PLUTO) Koek MB, Buskens E., Van Weelden H., Steegmans PH, Bruijnzeel-Koomen CA, Sigurdsson V.
  3. Naha unit bumi ultraviolét B narrowband mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun terapi kontinyu atanapi pangropéa panyakit photoresponsive? Haykal KA, DesGroseilliers JP
  4. A review ngeunaan fototerapi protokol pikeun pengobatan psoriasis. Tujuan tina ulasan ieu nyaéta pikeun masihan sababaraha pituduh praktis ka dermatologists umum sareng warga ngeunaan spésifik ngagunakeun fototerapi, nu, sanajan pamakéan na nurun, tetep salah sahiji strategi perlakuan paling aman tur éféktif kami pikeun perawatan psoriasis. Lapolla W., Yentzer BA, Bagel J., Halvorson CR, Feldman SR
  5. Melanoma sareng non-melanoma kanker kulit dina penderita psoriatic dirawat kalayan dosis tinggifototerapi. Maiorino A., De Simone C., Perino F., Caldarola G., Peris K.
  6. Kakandungan jeung Kaperawatan guideline Nasional Psoriasis Foundation

     

  7. Ti Humira® Iklan TV ditayangkan di Barrie, Kanada dina wengi Jan09-2015: "Humira tiasa nurunkeun kamampuan anjeun pikeun ngalawan inféksi kalebet tuberkulosis. Serius, inféksi kadang fatal sarta kangker kaasup lymphoma, geus lumangsung; sapertos ngagaduhan masalah getih, ati, sareng sistem saraf, réaksi alérgi anu serius, sareng gagal jantung anu énggal atanapi parah.
  8. Manajemén Fototerapi Ultraviolét tina Psoriasis Plak Sedeng-parah, Analisis Dumasar Bukti, Kualitas Kaséhatan Ontario

Yayasan Psoriasis Nasional

Asosiasi Dermatologi Kanada

Asosiasi Pasén Psoriasis Kanada (CAPP)

Humira mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti AbbVie Inc.

Otezla mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Celgene Corporation

Soriatane mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Stiefel Laboratories, Inc.

Stelara mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Janssen Biotech, Inc.

Dovonex, Dovobet sareng Taclonex mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti LEO Laboratories Ltd.

Bantahan

Inpormasi sareng bahan anu aya dina halaman wéb ieu kanggo tujuan inpormasi umum wungkul.

Nalika usaha dilakukeun pikeun mastikeun yén inpormasi anu disayogikeun dina halaman wéb ieu ayeuna sareng akurat, para wali, perwira, diréktur sareng karyawan Solarc Systems Inc., ogé panulis sareng pangurus halaman wéb. solarcsystems.com jeung solarcsystems.com bakal nganggap euweuh tanggung jawab katepatan jeung correctness tina informasi dina situs ieu atawa pikeun sagala konsékuansi tina ngandelkeun eta.

Inpormasi anu disayogikeun di dieu henteu dimaksudkeun sareng henteu ngawakilan naséhat médis ka saha waé ngeunaan masalah khusus sareng henteu kedah ngagentos naséhat sareng / atanapi pangobatan ti praktisi médis. Anjeun kedah konsultasi ka dokter anjeun atanapi dermatologist spesialis pikeun kéngingkeun saran médis. Individu atanapi pangguna anu ngandelkeun inpormasi anu aya dina situs ieu ngalakukeunana sacara tanggung jawab sorangan sareng henteu aya tindakan atanapi klaim anu bakal ditagihkeun ngalawan pangarang, pangurus situs wéb atanapi wawakil, atanapi pikeun, Solarc Systems Inc., pikeun akibat naon waé. timbul tina reliance sapertos.

Tumbu kaluar

Tumbu tangtu dina situs ieu bisa mawa anjeun ka situs web lianna nu teu dipiboga atawa dikawasa ku Solarc Systems Inc.

Solarc Systems Inc. henteu ngawas atanapi ngesahkeun inpormasi anu aya dina situs éksternal ieu. Tautan disayogikeun ngan ukur pikeun ngagampangkeun pangguna. Solarc Systems Inc. henteu nanggung jawab kana inpormasi eusi anu aya dina situs wéb anu sanés diaksés ku tautan ieu, sareng Solarc Systems Inc. ogé henteu ngadukung bahan anu disayogikeun dina situs sapertos kitu. Ngalebetkeun tautan dina halaman wéb ieu henteu hartosna pakaitna sareng organisasi atanapi pangurus atanapi pangarang anu tanggung jawab kana situs-situs éta.