UV Phototherapy Eyewear

Kacamata Pasén Pelindung UV - Tint Amber kalayan tabung & tutup panyimpen plastik jelas - kacamata fototerapi UV

AS $12.00 unggal

Pikeun pamakéan sabar salila perlakuan ultraviolét; nyadiakeun pisibilitas alus. Pikeun nyegah kontaminasi silang, seueur klinik mésér kacasoca ieu sareng meryogikeun unggal pasien mésér set. Warna Amber ngamungkinkeun nempoan tampilan timer beureum kapanggih dina loba alat jeung éfisién meungpeuk ultraviolét (200-400 nm) jeung lampu biru (400-500 nm).

Headband sareng nosepiece tiasa disaluyukeun. Headband dijieunna tina karét FDA bodas (non-latex). Ngawengku tabung panyimpen anu jelas (gambar handap) ku kituna pasien tiasa gampang dibawa dina jaket atanapi dompet. Alus pikeun jumlah anu henteu kawates pikeun panggunaan anu henteu kakeunaan pangleyur atanapi bahan kimia anu ngarusak anu sanés. Ieu mangrupikeun kacasoca anu sami anu disayogikeun sareng alat SolRx kami. UL didaptarkeun. Dijieun di AS. Kacasoca phototherapy ieu minuhan standar handap:

  • Peraturan Alat Radiasi Kanada & AS-FDA 21CFR1040.20 (Pancaran spéktral: kirang ti 0.001 pikeun 200-320 nm sareng kirang ti 0.01 pikeun 320-400 nm).
  • ANSI RP-27.1-05 Bagéan 4.3.2 Rétina Blue Light Hazard Exposure Wates (300-700 nm); nalika dianggo pikeun waktos paparan fototerapi ultraviolét fluoresensi médis.

pesenan bulk bakal minimum Qty. 36 Kacamata sareng saluhureuna tiasa nampi diskon.

kacamata uv phototherapy

Pelindung Ultraviolet "Kacamata Staf" - Tint Amber pikeun panggunaan "kaluar tina stan" wungkul. Bakal pas dina kalolobaan gelas resép.

AS $15.00 unggal

Pikeun pamakéan ku staf phototherapy wungkul. Henteu disarankeun pikeun dianggo ku pasien salami perawatan kusabab aranjeunna henteu nutup pinuh kana raray - nganggo kacasoca pasien. Warna Amber nyayogikeun panyalindungan bahaya cahaya biru anu langkung saé sareng bakal pas dina kalolobaan gelas anu resep. Meet ANSI Z136.1 Laser Protection Standar jeung ANSI Z87.1 Dampak Standar. Disadiakeun ku leungeun baju gudang plastik hideung ditémbongkeun. Kacamata ieu ogé katelah "UV Shields". Dijieun di AS.

Solarc Amber Staf Kacamata uv phototherapy eyewear

Pelindung ultraviolet "Kacamata Staf" - Tint anu jelas pikeun panggunaan "kaluar tina stan" wungkul. Bakal pas dina kalolobaan gelas resép. 

AS $15.00 unggal

Kacamata sakumaha didaptarkeun di luhur iwal tint jelas. Tint anu jelas masihan visibilitas anu saé tapi nyayogikeun panyalindungan bahaya cahaya biru anu kirang tibatan gelas amber di luhur.

Solarc Hapus Kacamata Staf uv phototherapy eyewear