SolRx 550 UVB-NB-CR

Solusi fototerapi UVB-NB anu sampurna pikeun klinik sadaya ukuran 

550UVB-NB-CR

Solarc's 550UVB‑NB‑CR mangrupikeun Lampu Phototherapy UVB Narrowband anu kuat, Foot & Spot Treatment anu "Clinic Rated" (CR) sareng cocog pikeun dianggo di rumah sakit, kantor dokter kulit, atanapi klinik fototerapi.

Alat tunggal tiasa dianggo nyalira, sapertos standar 550UVB‑NB atanapi dua alat tiasa dipasang dina Gorobag Positioning pilihan (sapertos anu dipidangkeun), ku kituna perawatan leungeun sareng suku tiasa dipasihkeun sakaligus.

500‑Series ngagunakeun bohlam "fluoresensi kompak panjang" modern anu kuat, anu gaduh kapadetan kakuatan anu langkung ageung tibatan alat anu nganggo bohlam T12 tradisional (diameter 1 1/2", janten waktos perawatan langkung pondok. Ngan 5 bohlam dipaké dina 550CR, versus ilaharna 8 pikeun leungeun & suku Unit tradisional, ngurangan biaya ulang lamping.

Beda utama antara standar 550UVB‑NB sareng 550UVB‑NB‑CR nyaéta yén alat "CR" gaduh kipas pikeun ngabantosan alat tetep tiis nalika dianggo beurat, tali tiung disayogikeun pikeun ngajaga tiung dina tempatna nalika diputer. dina karanjang, sareng alatna dilabélan sacara listrik Kelas Risk 2G (bocor rendah kelas rumah sakit). Catet yén pikeun dipasang dina Gorobag Positioning, kurung ekstensi kedah dipasang di sisi alat anu nyegah pamakean dina yoke standar saatosna.

Alat anu serbaguna ieu dianggo di seueur klinik fototerapi sareng kantor dermatologist di Kanada. Mangga nelepon Solarc pikeun rujukan. Mangga tingali di handap pikeun inpo nu leuwih lengkep.

karanjang phototherapy 550UVB-NB-CR

Di dieu, dua alat 550UVB‑NB‑CR dipasangkeun kana karanjang dina susunan "Hand & Foot" anu biasa. Luhureun méja bisa dipaké pikeun neundeun, disaluyukeun vertikal, atawa sagemblengna dipiceun pikeun aksés hadé kana alat. Opat casters lockable disadiakeun pikeun mobilitas. Diménsi karanjang Positioning nyaéta: 29.5″ rubak (33.0″ leuwih kenop rosette hideung), 24.5″ jero, jeung 50.25″ luhur kaasup casters.

karanjang terapi lampu adjustable 550UVB-NB-CR

Nilai hébat Positioning Cart nyaéta kamampuan pikeun nyaluyukeun alatna kana ratusan posisi anu béda. Henteu ngan ukur alat-alatna tiasa diputar masing-masing, tapi ogé tiasa dipindahkeun sacara gurat sareng vertikal, tanpa nganggo alat. Parabot dibutuhkeun ngan lamun kurung sorangan kudu direlokasi, nu ilaharna ngan sakali kana setelan awal. Ngan hiji rengkuh 7/16″ diperlukeun - teu disadiakeun.

ngubaran luhureun suku 550UVB-NB-CR

Contona, di dieu unit handap geus dihapus tiung (henteu aya parabot diperlukeun), sarta alat diputer ka handap pikeun ngubaran tops suku, hal anu ilaharna teu bisa dipigawé kalayan unit kalapa. Alat-alatna tiasa dipindah-pindahkeun ku hiji jalma dina waktos kirang ti hiji menit. Kantun loosen hiji kenop rosette hideung dina saban gigir unit, pindah slot ka posisi anyar, sarta tighten ulang. Taya parabot diperlukeun.

perlakuan leungeun 550UVB-NB-CR

Atawa dina hal ieu, alat-alat geus diposisikan pikeun ngubaran kadua sisi leungeun sakaligus. Pangaturan anu kuat ieu bakal ngajantenkeun waktos perawatan anu pondok. Ieu bakal mungkin pikeun nambahkeun hiji alat katilu pikeun ngubaran suku. Modelna 5′-10″, 185 pon.

perlakuan leg 550UVB-NB-CR

Alat-alat ogé tiasa ditumpuk di luhur pikeun nyiptakeun panel leutik, dianggo di dieu pikeun ngubaran sisi suku pasien. Catetan tambahan "cantilever" pelat pikeun ngidinan posisi ieu (teu ditémbongkeun dina gambar saméméhna, tapi kaasup jeung Gorobag Positioning).

perlakuan deui 550UVB-NB-CR

Di dieu, dua alat ditumpuk rada luhur pikeun ngawenangkeun pengobatan tonggong pasien. Hiji alat ogé bisa disimpen dina rak luhur, rest kana bumpers karét na tinimbang kenop rosette hideung. Kamungkinan anu sajajalan.

spésifikasi:

Kuantitas Hiji (1): Model Unit Lampu Fototerapi Solarc/SolRx Ultraviolet Anyar 550UVB‑NB‑CR (UVB Narrowband 311) pikeun Perawatan Leungeun, Suku, sareng Titik anu dipeunteun pikeun panggunaan kontinyu dina daérah perawatan setting klinis kira-kira. 2 suku pasagi, 120 Vac, 60 Hz, 1.8 Amps, fase tunggal (2 kawat tambah taneuh). Dirancang sareng diproduksi di Kanada dina sistem kualitas ISO-13485 Solarc patuh AS-FDA sareng Kaséhatan Kanada. Kumplit jeung:

  • Labél pamariksaan khusus pikeun Kelas Résiko 2G (bocor rendah kelas rumah sakit)
  • 5 Philips anyar PL-L36W / 01 / 4P UVB-Narrowband lampu fluoresensi kompak panjang. Unggal bohlam gaduh kakuatan 36 watt, jumlahna alat 180 watt
  • Sistem kipas blower kinerja tinggi pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan panas tina daérah tiung
  • Tiung leungeun & suku, tiasa dicabut tanpa ngagunakeun alat. Aktipkeun unit pikeun didengdekkeun ka sudut mana waé
  • Kawat penjaga leuwih bulbs, merlukeun parabot pikeun ngaleupaskeun
  • Mounting yoke, ngamungkinkeun adjustment unit 360 derajat sagala arah, removable
  • Timer digital, 0 -20 menit
  • Kabel catu daya anu tiasa dicabut, kelas rumah sakit, panjangna 10 kaki
  • Switchlock kalawan 2 kenop. Kenop umum pikeun sadaya alat Solarc
  • Tilu (3) pasang kacasoca UV dipeunteun, patuh FDA
  • Manual pamaké
  • Garansi (bagian 2 taun, bohlam 6 bulan, teu ngagem sareng cimata normal)
  • Alat tiasa nganggo bohlam PUVA, tapi peryogi perobahan labél. Manual Pamaké PUVA teu sadia.
  • angkutan barang kaasup
  • Dikirim pinuh dirakit
  • gambar dimensi sadia on pamundut

Spésifikasi Positioning Cart pilihan nyaéta: Kuantitas Hiji (1): Solarc/SolRx Positioning Cart énggal kanggo dianggo sareng dua Alat Seri 500 kanggo dianggo dina setting klinis sareng sababaraha posisi anu tiasa disaluyukeun pikeun unggal alat sareng rak luhur. Dirancang sareng diproduksi di Kanada dina sistem kualitas ISO-13485 Solarc Lengkep sareng:

  • konstruksi baja beurat-tugas, bubuk dicét bodas, fastened ku bolts gerbong
  • Opat (4) casters polyurethane non-skid kalawan rem
  • Rak luhur
  • Piring Kantilever (4)
  • Dikirim sawaréh dirakit
SolRx 550 550UVB-NB-CR