SolRx 500-Seri

Leungeun / suku & Spot Alat Pertengahan Ukuran
Modél: 550, 530, 520

uvb narrowband 2045a Solrx 500-Seri

SolRx 500‑Series mangrupikeun alat fototerapi UVB-Narrowband ukuran pertengahan anu kuat kalayan aréa perawatan sakitar 16″ x 13″ (208 inci kuadrat). Unit portabel ieu dirancang pikeun versatility maksimum dina pakét kompak, ongkos-éféktif. Kalawan duanana ningkatna yoke na tiung removable, aya myriad of kemungkinan perlakuan. Éta tiasa disetél pikeun pengobatan Spot ampir di mana waé daérah awak, atanapi tiasa dianggo salaku unit Leungeun / Kaki, sapertos di klinik. Éta ngagunakeun bohlam UVB-Narrowband médis anu sami sareng di klinik phototherapy. Bohlam 36-watt Philips Narrowband UVB PL‑L36W/01 modéren "Long Compact Fluorescent" nyadiakeun kaluaran cahaya UV anu langkung ageung tibatan alat-alat saingan anu nganggo bohlam 20-watt "T12" anu langkung lami, anu hartosna waktos perawatan langkung pondok pikeun anjeun.

uvb narrowband 2167 Solrx 500-Seri

Panaliti médis mandiri nunjukkeun yén alat anu dirancang sareng diproduksi Solarc ieu "éféktif pisan dibandingkeun sareng terapi rumah sakit." Panalitian negeskeun yén "sadayana pasien anu terapi di bumi wareg ku perlakuanna, rencanana neraskeunana, sareng nyarankeun ka batur dina kaayaan anu sami." Sadaya unit dikirimkeun pinuh dirakit sareng patuh AS-FDA sareng Kaséhatan Kanada. Sadaya gambar dicandak nganggo bohlam UVB-Narrowband nyata.

uvb narrowband 6049a Solrx 500-Seri

The mounting yoke (Layung) ngamungkinkeun alat bisa tilted ka sagala sudut pikeun perlakuan Spot ampir sagala wewengkon awak. Jarak perlakuan nyaéta 8 inci (20cm) ti hansip kawat. A cecekelan dina luhureun unit matak ngamudahkeun pikeun mindahkeun sabudeureun.

uvb narrowband 4057b Solrx 500-Seri

Kalayan dipasang yoke dipasang sareng tiung dipasang (henteu aya alat anu diperyogikeun), alat tiasa dianggo salaku unit Hand / Foot khusus, sapertos di klinik. Dina hal ieu, jarak perlakuan aya dina hansip kawat.

uvb narrowband 3332b Solrx 500-Seri

Unit Solarc 500-Series "UVB Narrowband" nganggo bohlam Philips PL‑L36W/01. Ieu mangrupikeun jinis bohlam fototerapi UV anu sami anu kami nyayogikeun ka klinik-klinik di Amérika Kalér. Solarc Systems nyaéta hiji-hijina OEM otorisasi Kanada sareng distributor pikeun lampu UV médis Philips. Kami lokasina deukeut Barrie, Ontario, Kanada; kira-kira 1 jam kaléreun Toronto.

nyaéta unit uvb narrowband giat Solrx 500-Series

Ieu mangrupikeun alat anu sami anu dipuji di Universitas Ottawa Divisi Dermatology home phototherapy ulikan médis: "Naha Unit Imah Narrowband Ultraviolet B mangrupikeun Pilihan anu Layak pikeun Terapi Kontinyu atanapi Pangropéa Panyakit Kulit Fotoresponsif?"

iso 13485 phototherapy Solrx 500-Seri

Solarc Systems geus ISO-13485 Certified pikeun rarancang jeung manufaktur parabot phototherapy ultraviolet médis saprak 2002. Kami produsén phototherapy Amérika Kalér munggaran pikeun ngahontal designation ieu. Sadaya alat SolRx nyaéta patuh AS-FDA sareng Kaséhatan Kanada.

uvb narrowband 3358 Solrx 500-Seri

Sadaya alat SolRx dirancang sareng diproduksi di Kanada. The SolRx 500‑Series dirarancang dina taun 2002 ku panyawat psoriasis saumur hirup, insinyur mékanis profésional, sareng pamake alat SolRx UVB-Narrowband.

Perlakuan Spot

 

uvb narrowband 1153b Solrx 500-Seri

Pikeun pengobatan spot, alat ieu biasana dipasangan kana yoke ningkatna ngagunakeun leungeun-knobs hideung dina saban gigir. Pikeun muterkeun unit, kenop nu loosened rada lajeng deui tightened. Washers gesekan husus nyadiakeun gerakan lemes jeung clamping positif.

Ngaliwatan pamakéan rupa platform jangkungna, ampir sagala wewengkon awak bisa sasaran. Opat bumpers karét dina handapeun yoke nyadiakeun footing padet jeung cecekelan dina luhureun unit matak ngamudahkeun pikeun mindahkeun sabudeureun. Sakumaha anu dipidangkeun, model 5 bohlam 550UVB‑NB sareng yoke beuratna ngan 22 pon (10 kg). Model anu nganggo bohlam langkung sakedik beuratna kirang.

Catetan: Pasién anu ngagaduhan seueur daérah awak anu béda pikeun dirawat bakal peryogi sababaraha setélan alat. Ieu bisa ngakibatkeun waktu rada lila diperlukeun pikeun ngalengkepan sakabéh wewengkon. Pasién ieu tiasa gaduh hasil jangka panjang anu langkung saé kalayan ngagunakeun alat awak pinuh sapertos SolRx E-Series atanapi 1000-Series.

uvb narrowband 220t Solrx 500-Seri

alat nu bisa muterkeun hiji pinuh 360 derajat sabudeureun! Ngan loosen leungeun-knobs hideung dina saban gigir.

uvb narrowband 4019 Solrx 500-Seri

Dengdekkeun unit pikeun nyadiakeun cakupan maksimum wewengkon perlakuan. Jarak perlakuan titik nyaéta 5 nepi ka 9 inci tina penjaga kawat.

uvb narrowband 4054 Solrx 500-Seri

Ieu sampurna pikeun perlakuan raray, sakumaha mindeng diperlukeun pikeun penderita vitiligo. Kadé kacasoca pelindung UV salawasna dipaké.

uvb narrowband 60491 Solrx 500-Seri

Atawa ngubaran siku pikeun psoriasis. Aya sakedik waktos set-up antara posisi.

uvb narrowband 6052 Solrx 500-Seri

Bisa didengdekkeun tibalik ka handap, jadi puncak suku bisa dirawat.

uvb narrowband 6077 Solrx 500-Seri

Jeung gancang diputer pikeun pengobatan psoriasis tina tuur. Aya seueur, seueur kamungkinan pangobatan.

uvb narrowband 7022 Solrx 500-Seri

Sababaraha urang nyimpen unit handapeun meja pikeun perawatan suku merenah.

uvb narrowband 7012 Solrx 500-Seri

Pikeun neundeun, simpen dina lomari. Éta ogé tiasa disimpen di handapeun ranjang anu dipasang ku yoke upami aya jarak 8" atanapi kalayan jarak anu dipareuman upami aya jarak 7".

uvb narrowband 6059 Solrx 500-Seri

Kalayan gagang anu kuat, diménsi kompak, sareng beurat hampang, anjeun tiasa nyandak dimana waé!

Leungeun & Foot Treatment

 

uvb narrowband 2021 Solrx 500-Seri

Pikeun perawatan leungeun sareng suku, alatna disayogikeun ku tiung anu tiasa dicabut anu ngabatesan paparan ka leungeun atanapi suku wungkul, bari ngaminimalkeun paparan UV ka bagian awak anu sanés, sapertos raray.

The yoke ningkatna bisa dipaké pikeun ngidinan Unit utama muterkeun kana posisi nyaman, atawa yoke nu bisa dihapus sagemblengna jadi Unit utama rests di lantai atawa desktop dina susunan Hand & Foot tradisional. Boh yoke sareng unit utama gaduh bemper karét dina dasarna.

Jarak perlakuan leungeun jeung suku aya dina hansip kawat, nu maximizes UVB-Narrowband kakuatan lampu sarta ngidinan Anjeun pikeun beristirahat leungeun atawa suku salila perlakuan. Périodik leungeun atawa suku kudu dipindahkeun dina ngajaga pikeun mastikeun cakupan seragam.

uvb narrowband 5039 Solrx 500-Seri

Kalayan dipasang yoke dipasang, unit utama tiasa dimiringkeun ka posisi perawatan anu nyaman. Dina conto ieu, handap suku bisa diolah heula, lajeng, dina ngan sababaraha detik tiung bisa dihapus sarta Unit utama tilted handap pikeun ngubaran tops tina suku.

uvb narrowband 3274 Solrx 500-Seri

Yoke tiasa dicabut ku cara ngaleungitkeun kenop leungeun hideung dina saban gigir. Taya parabot diperlukeun.

uvb narrowband 3204 Solrx 500-Seri

Kalayan yoke dicabut, alatna nganggo susunan leungeun sareng suku tradisional, sapertos di klinik phototherapy.

uvb narrowband 4057 Solrx 500-Seri

perlakuan leungeun kalawan tiung dipasang na yoke dihapus. Leungeun ngan saukur dibalikkeun pikeun ngubaran sisi séjén.

uvb narrowband 5043 Solrx 500-Seri

Ngubaran handap suku kalawan tiung dipasang na yoke dihapus. 

uvb narrowband 2137 Solrx 500-Seri

Optionally, yoke bisa tetep napel na diputer sabudeureun deui sakumaha ditémbongkeun. Catet opat bumper karét dina dasar yoke.

uvb narrowband 5046 Solrx 500-Seri

The tiung weighs ngeunaan genep pon sarta fits leuwih hansip kawat. Éta ngan ukur angkat tina unit utama. Taya parabot diperlukeun.

uvb narrowband 2199 Solrx 500-Seri

Tiung sadaya-baja ukuran 18 x 13 x 9.5 inci luhur. Henteu aya bagian plastik khusus pikeun umur UV, rengat sareng putus.

Bulbs Ultraviolet & Katerangan Modél

 

uvb narrowband 3404 Solrx 500-Seri
philips solarc Solrx 500-Seri

Fitur penting séjén tina alat SolRx 500-Series UVB-Narrowband nyaéta kapadetan kakuatan anu langkung unggul. Paling alat kalapa ngagunakeun dalapan atawa sapuluh 20-watt, 2-suku panjang tunggal tube "T12" bohlam, (Philips TL20W/01) jumlahna 160 nepi ka 200 watt kakuatan bohlam. Bohlam ieu gaduh a diterbitkeun Radiasi UVB 5 jam masing-masing 2.3 watt.

The SolRx 500‑Series, di sisi séjén, ngagunakeun nepi ka lima 36-watt modern "panjang kompak fluoresensi" bohlam kembar-tube, (Philips PL-L36W/01) jumlahna 180 watt kakuatan bohlam. Dimanfaatkeun ku bentukna anu unggul, bohlam anu langkung alit tapi langkung kuat ieu gaduh a diterbitkeun Radiasi UVB 5 jam masing-masing 6.2 watt; 2.7 kali tina bohlam TL20, kalayan ngan 1.8 kali kakuatan input.

What does this mean to you? More UV light intensity (irradiance) means shorter treatment times, while still providing adequate coverage for hand/foot treatments & spot targeting.

Éta ogé hartosna alat anu langkung alit, kirang beurat, sareng portabilitas anu langkung saé. Mangpaat séjén kaasup waragad re-bulbing handap sabab aya pangsaeutikna bulbs sarta dua jenis bohlam rival boga ngeunaan biaya anu sarua. Bohlam PL-L36W ogé langkung kuat tibatan TL20, ngirangan kamungkinan pegatna.

Klik di dieu pikeun inpo nu langkung lengkep ihwal bohlam phototherapy.

pamahaman narrowband uvb Solrx 500-Seri

Narrowband UVB is now the worldwide treatment of choice for psoriasis, vitiligo, and eczema. More than 99% of SolRx devices use this pita gelombang. UVB-Narrowband ogé nyieun jumlah badag Vitamin D dina kulit manusa, nepi ka sarua jeung 20,000 IU per perlakuan awak pinuh.

Klik di dieu pikeun muka artikel kami "Ngarti Narrowband UVB".

uvb narrowband 3313 Solrx 500-Seri

Sanggeus ngaleupaskeun tilu fasteners dina hiji sisi hansip, hansip swings kabuka pikeun ngakses bulbs. Kanggo sabagéan ageung pangguna pototerapi bumi, bohlam tahan 5 dugi ka 10 taun atanapi langkung lami. 

uvb narrowband 3293b Solrx 500-Seri

Reflektor aluminium anodized di tukangeun bohlam ngagambarkeun kira-kira 90% tina kajadian cahaya UVB sareng penampilanna sapertos eunteung. Éta pisan ningkatkeun inténsitas lampu UV alat, anu ogé katelah "Irradiance", sareng biasana dinyatakeun dina mili-watt per centimeter kuadrat (mW/cm^2).

Rupa-rupa model 500-Series sadayana nganggo pigura utama anu sami, sareng ngan ukur béda dina jumlah bohlam ultraviolet. Dina nomer modél, angka kadua nunjukkeun jumlah bohlam. Contona, hiji 530 boga 3 bulbs. 500-Series ampir sok disayogikeun salaku UVB-Narrowband nganggo bohlam Philips PL-L 36W/01, tapi UVB-Broadband ogé sayogi nganggo bohlam PL-L 36W-FSUVB (non-merek Philips), dimana nomer model. ngan boga ahiran "UVB", kayaning "550UVB". Solarc ogé gaduh bohlam pikeun UVA (PL-L 36W/09) sareng UVA1 (PL-L 36W/10), tapi Buku Panduan Pamaké henteu sayogi pikeun varian ieu, janten pasien kedah konsultasi ka profésional kasehatan pikeun protokol perawatan. Solarc ogé tiasa ngabantosan ku nyayogikeun inpormasi ti perpustakaan urang.

Alat anu langkung seueur bohlam gaduh inténsitas cahaya UV anu langkung ageung (pancaran) sahingga waktos perawatan langkung pondok. Ieu kieu yén nilai alat pangalusna bisa ditangtukeun ku saukur ngabandingkeun ongkos-per-watt. Contona, pikeun 550UVB‑NB, bagikeun biayana ku 180 watt daya bohlam, teras bandingkeun sareng unit kalapa anu sanés. Seri 500 biasana ngagaduhan biaya-per-watt anu panghandapna sareng nilai anu paling luhur, teu kedah disebatkeun versatilitasna anu langkung ageung.

Gambar di handap ngajelaskeun rupa-rupa model. 

Solrx 500-Seri

550UVB-NB or 550UVB-NB-CR 5 Bohlam, 180 Watt

550UVB‑NB mangrupikeun alat anu paling kuat sareng populér dina kulawarga 500-Series. Bakal nyayogikeun waktos perawatan anu paling pondok sareng sinar UV anu paling seragam dina permukaan jaga (henteu aya spasi antara bohlam).

550UVB‑NB‑CR mangrupikeun unit khusus "Clinic Rated" anu dirarancang khusus pikeun dianggo beurat di klinik fototerapi. Mibanda kipas blower pikeun ngajaga tiung jeung bulbs tiis, sarta dipeunteun listrik pikeun pamakéan rumah sakit "leakage low". Pamaké di bumi henteu kedah nganggap modél ieu. Rumah sakit sareng klinik tiasa diajar langkung seueur ngeunaan éta 550UVB‑NB‑CR kaca wéb.

550UVB-NB

Solrx 500-Seri

530UVB-NB 3 Bohlam, 108 Watt

530UVB‑NB mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pengobatan "Spot" dasar. Eta nyadiakeun waktu perlakuan lumrah pikeun kalolobaan pasien. Anu ngarawat psoriasis kandel dina panangan atanapi suku peryogi langkung seueur sinar UV pikeun nembus lesi sahingga kedah mertimbangkeun 550UVB-NB, sabab irradiance anu langkung ageung bakal nyepetkeun waktos perawatan, sareng gaduh seragam sinar UV anu langkung saé dina permukaan jaga ( euweuh spasi antara bohlam).

530UVB-NB

Solrx 500-Seri

520UVB-NB 2 Bohlam, 72 Watt 

520UVB‑NB mangrupikeun alat 500-Series UVB-Narrowband anu paling kuat. Ieu cocog pikeun jalma anu merlukeun dosages handap, kayaning penderita vitiligo; atawa pikeun maranéhanana needing pikeun ngubaran ngan wewengkon leutik, kayaning ramo. Pasién ieu ogé tiasa nganggap 18-watt anu langkung alit  SolRx 100-Series Handheld.

520UVB-NB

Rincian produk

 

uvb narrowband 1164a Solrx 500-Seri

Kadali pikeun alat SolRx 500‑Series Hand/Foot & Spot gampang kahartos sareng dioperasikeun.

Timer mundur digital nyayogikeun kontrol waktos ka detik, sareng gaduh setting waktos maksimal 20:00 menit: detik. Fitur anu rada kapaké dina waktos ieu nyaéta yén éta sok émut kana setélan waktos anu terakhir, sanaos kakuatan dicabut tina alat éta kanggo waktos anu lami. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal salawasna dibere setelan waktos perlakuan panungtungan anjeun pikeun rujukan. Waktu perlakuan anjeun diatur ku ngan saukur mencét kenop panah kaluhur atanapi kahandap, sareng bohlam UV dihurungkeun/pareuman ku mencét tombol START/STOP. Bulbs pareum sacara otomatis sawaktos timer diitung dugi ka 00:00, teras timer ngareset ka waktos perlakuan terakhir. Angka tampilan beureum timer gampang ditingali tina kacasoca pasien warna amber anu disayogikeun. Timer teu merlukeun refills resép ti dokter anjeun.

A switchlock keyed mangrupakeun kakuatan megatkeun sambungan utama pikeun unit. Ku ngahapus sareng nyumputkeun konci, panggunaan anu henteu sah tiasa dicegah. Ieu mangrupikeun fitur anu penting, khususna upami murangkalih aya di sabudeureun, sabab salah sangka alat UVB médis ieu pikeun mesin penyamakan UVA tiasa nyababkeun kaduruk kulit anu serius, sabab waktos perawatan panyamak biasana langkung lami.

Labelna didamel tina Lexan® jeung moal luntur.

uvb narrowband 6074 Solrx 500-Seri

Alat 500-Series ngagunakeun outlet témbok grounded 3-prong baku sakumaha kapanggih dina ampir sakabéh imah di Amérika Kalér (120 Volts AC, 60 Hertz, fase tunggal, NEMA 5-15P colokan). Henteu aya sarat listrik khusus. Pikeun konsumén internasional urang kalawan kakuatan suplai 220 nepi ka 240 volt (50/60Hz), Solarc stock 550UVB-NB-230V.

uvb narrowband 2096 Solrx 500-Seri

Pikeun ngagampangkeun transportasi, kabel catu daya tiasa dicabut tina unit utama. Talina sakitar 3 méter panjangna (~ 10 suku), anu ngaminimalkeun kamungkinan yén anjeun peryogi kabel ekstensi.

uvb narrowband 33131 Solrx 500-Seri

Komponén listrik dirakit babarengan dina pigura utama jeung diakses ku nyoplokkeun panutup tukang. Sadaya komponén listrik didaptarkeun UL / ULc / CSA. Ballasts mangrupikeun jinis éléktronik frekuensi tinggi modern pikeun maksimalkeun kaluaran UV sareng ngaleutikan beurat.

uvb narrowband 2139a Solrx 500-Seri

Pikeun durability maksimum, pigura dijieunna tina 20 gauge steel (kira-kira kandel sakumaha récéh a) lajeng bubuk dicét bodas pikeun nyieun geulis, finish langgeng panjang. Aya minimum bagian palastik pikeun UV-umur, retakan, sarta megatkeun. Ngabersihkeun alatna saderhana, angkat ka luar sareng niupkeun hawa anu dikomprés bersih.

uvb narrowband 2107 Solrx 500-Seri

Alat dikawinkeun kana yoke nganggo kenop-leungeun hideung dina unggal sisi alat. Pikeun muterkeun unit, kenop nu loosened rada lajeng deui tightened. Washers gesekan husus (dina coklat) nyadiakeun gerakan lemes jeung clamping positif.

uvb narrowband 2089a Solrx 500-Seri

Alatna dirakit ku Solarc di Kanada nganggo sekrup mesin anu dilapis ku locknuts selapkeun nilon dimana waé mungkin. locknuts ieu mastikeun yén sendi tetep kedap tur unit tetep kaku. alat nu dikirim pinuh dirakit.

Manual Pamaké & Métode Pangobatan

 

Solrx 500-Seri

Buku Panduan Pamaké anu komprehensif mangrupikeun bagian anu penting dina 500-Series Hand/Foot & Spot alat. Buku Panduan Pamaké SolRx parantos dikembangkeun langkung ti 25 taun ku karyawan Solarc anu ogé pasien anu leres-leres ngagunakeun alat SolRx, sareng ditaliti ku sababaraha ahli dermatologi. Inpormasi anu disayogikeun ngamungkinkeun anjeun aman maksimalkeun hasil perawatan anjeun. Anu paling penting, kalebet pedoman paparan anu lengkep sareng waktos perawatan pikeun psoriasis, vitiligo, sareng dermatitis atopik (éksim). Tabél Pedoman Paparan anu dipidangkeun nyayogikeun protokol perawatan anu lengkep dumasar kana jinis kulit anjeun (henteu relevan pikeun vitiligo), kakuatan alat, sareng pita gelombang UV. Buku Panduan Pamaké 500-Series sayogi dina basa Inggris, Perancis, sareng Spanyol. Dicitak dina kertas 8 1/2″ x 11″ sareng dibeungkeut dina polder 3 liang, ku kituna anjeun tiasa sacara gampil fotokopi halaman upami diperyogikeun.

Manual pamaké ogé ngawengku:

  • Peringatan ngeunaan saha anu henteu kedah nganggo alat (contraindications phototherapy)
  • warnings umum ngeunaan UVB phototherapy jeung kaamanan alat
  • pertimbangan instalasi, assembly sarta setelan
  • Pedoman paparan kaasup tekad jinis kulit, posisi sareng tip sanés
  • Pedoman pamakéan & prosedur perlakuan
  • Psoriasis program pangropéa jangka panjang
  • Pangropéa alat, ngagantian bohlam & ngungkulan
  • Sababaraha taun Solarc sacara unik mangpaat Phototherapy Calendar

Ajén Manual Pamaké ieu geus dipikawanoh ku ulikan phototherapy imah Ottawa nu nyatakeun: "Perawat jeung dermatologists nu teu ngajalankeun puseur phototherapy kudu sadar kana parentah lengkep disadiakeun ku Solarc Systems. Peranna [dermatologis] janten langkung salaku tindak lanjut profésional tinimbang pendidikan ngeunaan operasi unit bumi.

Perlakuan spot: Gambar-gambar di handap ieu nunjukkeun sababaraha kamungkinan posisi Perlakuan Spot:

Pikeun pengobatan titik, sabar ngajaga jarak minimum 5 mun 9 inci tina hansip kawat sarta ngagunakeun Spot Treatment Paparan Guideline Table husus pikeun nangtukeun waktu perlakuan. Wewengkon perawatan tiasa langkung terbatas ku cara ngahalangan ku pakean. Perlakuan Spot tiasa mangpaat pikeun nangtukeun réspon pasien kana pototerapi UVB Narrowband, sateuacan ngenalkeun perawatan awak lengkep nganggo alat anu langkung ageung. 

uvb narrowband 4019f Solrx 500-Seri

balik deui

uvb narrowband 6049f Solrx 500-Seri

Elbows

uvb narrowband 5025f Solrx 500-Seri

Beungeut sareng garis rambut

uvb narrowband 4033f Solrx 500-Seri

Sisi awak

uvb narrowband 6050f Solrx 500-Seri

Siku meuntas ngahalangan beungeut

uvb narrowband 6052f Solrx 500-Seri

Puncak suku

uvb narrowband 4035f Solrx 500-Seri

dada

uvb narrowband 5026f Solrx 500-Seri

Hiji tuur

uvb narrowband 6054f Solrx 500-Seri

Sisi handap leg & tuur

uvb narrowband 4051f Solrx 500-Seri

Deui ku sumbatan parsial maké pakéan

uvb narrowband 5027f Solrx 500-Seri

Sisi suku

uvb narrowband 6077f Solrx 500-Seri

Duanana tuur

 

Perawatan leungeun & suku: Gambar-gambar di handap ieu nunjukkeun sababaraha kamungkinan posisi Leungeun/Suku:

Pikeun perlakuan leungeun atawa suku, sabar rests kulit maranéhanana langsung dina hansip kawat sarta périodik ngarobah posisi pikeun mastikeun malah sinyalna (sabab kawat hansip meungpeuk sababaraha sinar UV). Tabel pedoman paparan Perawatan Tangan & Kaki khusus dianggo pikeun nangtukeun waktos perlakuan. Waktu perlakuan Hand & Foot kurang ti waktu perlakuan Spot sabab beungeut kulit leuwih deukeut ka sumber cahaya.

uvb narrowband 4057f Solrx 500-Seri

leungeun

uvb narrowband 5039f Solrx 500-Seri

Suku sareng dipasang yoke dipasang

uvb narrowband 5043f Solrx 500-Seri

Suku tanpa dipasang yoke

uvb narrowband 5046f Solrx 500-Seri

Panyabutan tiung - euweuh alat!

Lingkup Pasokan (Naon Anu Anjeun Kéngingkeun)

 

uvb narrowband 20211 Solrx 500-Seri

Unit Perawatan Leungeun / Foot & Spot SolRx 500-Series disayogikeun sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian perawatan anjeun, kalebet:

  • Alat SolRx 500-Series; pinuh dirakit sarta diuji per Solarc urang Sistim kualitas ISO-13485
  • Leungeun removable / Foot Hood
  • Removable ningkatna yoke & hardware
  • Bohlam ultraviolét anyar, diduruk sareng siap dianggo
  • Buku Panduan Pamaké SolRx 500‑Series, kalayan tungtunan paparan lengkep pikeun psoriasis, vitiligo, sareng dermatitis atopik (eksim)
  • Hiji sét kacasoca pelindung ultraviolét kalayan tabung panyimpen plastik anu jelas, kanggo dianggo nalika pangobatan
  • Dua kenop pikeun switchlock nu
  • Kabel catu daya 3-prong anu tiasa dicabut, panjangna 3m/10ft
  • Bungkusan kelas ékspor tugas beurat
  • Imah Phototherapy Rek produk: 4 taun dina alat; 1 taun dina bohlam UV
  • Imah Phototherapy Garansi datangna: Ngajaga anjeun dina acara saperti teu mirip Unit datang ruksak
  • Pengiriman barang ka kalolobaan lokasi di Kanada

Henteu aya anu sanés anjeun kedah mésér.
Mangga tingali gambar di handap pikeun leuwih rinci.

uvb narrowband 3332a Solrx 500-Seri

Sadaya alat kalebet sakumpulan bohlam Philips PL-L36W01 UVB Narrowband énggal. Bohlam diduruk, diuji dina alat pikeun mastikeun kaluaran UV anu leres, sareng siap dianggo. Tapi ke heula - mangga baca Manual Pamaké.

uvb narrowband 3369 Solrx 500-Seri

Alatna kalebet Buku Panduan Pamaké SolRx anu berharga, hiji sét kacasoca ngahalangan UV, dua kenop, sareng kabel catu daya anu tiasa dicabut. Penting pisan yén anjeun maca Buku Panduan Pamaké sateuacan ngoperasikeun alat.

jaminan 10001 Solrx 500-Seri

Solarc urang Imah Phototherapy Rek produk nyaeta 4 taun dina alat jeung 1 taun dina bohlam UVB.

urang Garansi datangna hartina dina acara saperti teu mirip nu Unit Anjeun datang ruksak, Solarc bakal ngirim suku cadang ngagantian tanpa biaya.

pengiriman barang kaasup kanada Solrx 500-Series

Pengiriman barang kalebet kana kalolobaan lokasi di Kanada. Biaya tambahan ditagihkeun pikeun "diluar titik". Alat 500-Series sok aya di stock, ku kituna anjeun tiasa kéngingkeun unit anjeun gancang. Di Ontario, ieu biasana hartosna pangiriman 1-3 dinten. Di Kanada-Wétan sareng Kanada-Kulon, kiriman biasana dikirimkeun dina 3-6 dinten.

uvb narrowband 1112 Solrx 500-Seri

Alatna dirakit lengkep sareng dibungkus dina kotak tugas beurat sareng bolsters busa interior. Kotakna 30″ x 17.5″ x 17″ jangkungna. Unit ieu dikirimkeun kalayan bohlam di tempat. Ngahapus sareng nyetél peryogi 5 dugi ka 10 menit sareng tiasa dilakukeun ku hiji jalma. Sadaya bahan bungkusan tiasa didaur ulang.

staff solarc1 Solrx 500-Seri

Seueur urang di Solarc Systems mangrupikeun pasien fototerapi nyata, sapertos anjeun. Kami leres-leres resep kana kasuksésan anjeun sareng sayogi pikeun ngajawab patarosan anjeun dina basa Inggris, Perancis, sareng Spanyol.

singgetan

 

uvb narrowband 2176 Solrx 500-Seri

Saacanna kantos gaduh alat fototerapi UVB ukuran pertengahan anu sanggup pisan. SolRx 500-Series tiasa dianggo salaku alat Hand & Foot khusus, atanapi salaku alat perawatan Spot anu serbaguna pikeun ngubaran ampir sadaya daérah kulit anu tiasa dibayangkeun. 

500-Series dimaksudkeun pikeun dianggo di bumi pasien sareng parantos kabuktosan janten alternatif anu merenah, efektif, sareng ekonomis pikeun fototerapi di klinik.

Fitur konci tina 500-Series nyaéta:

uvb narrowband 165nt Solrx 500-Seri

sasakabeh bisa 

Seri 500 ngagaduhan pilihan perawatan Leungeun / Kaki sareng Titik. The yoke removable nyadiakeun pinuh rotasi 360 °.

Pedoman paparan uvb narrowband top Solrx 500-Series

Manual pamaké 

Ngawengku tabel guideline paparan jeung waktu perlakuan sabenerna. Kritis penting pikeun pamakéan aman tur éféktif alat.

uvb narrowband 1153d Solrx 500-Seri

padet 

Desain efisien ngaminimalkeun ukuran alat jeung maximizes Narrowband kakuatan lampu UVB.

garansi 1000b Solrx 500-Seri

Garansi unggul 

4 taun dina alat, 1 taun dina bohlam, ditambah Garansi Kadatangan ekslusif kami. Hiji alat kualitas dijieun di Kanada.

uvb narrowband 3332c Solrx 500-Seri

kawasa 

Bohlam UV 36-watt sinar-luhur modern ngaminimalkeun waktos perlakuan.

nyaéta unit uvb narrowband giat s1 Solrx 500-Series

Médis Kabuktian 

Ottawa Home Phototherapy Study parantos ngabuktikeun efektivitas alat ieu. "Sadaya pasien dina terapi bumi wareg ku perlakuanna."

uvb narrowband 6059d Solrx 500-Seri

Gampang pikeun nanganan 

Gagang anu kuat, beurat rendah, sareng dimensi anu kompak ngajantenkeun 500-Series pisan portabel.

pengiriman barang kaasup canadaalt Solrx 500-Series

Free pengiriman barang 

Pikeun kalolobaan lokasi di Kanada. 500-Series sok aya di stock, ku kituna anjeun tiasa langsung ngamimitian perawatan.

Gabung rébuan nu geus kapanggih relief ngagunakeun terapi lampu UVB-Narrowband-gratis narkoba.