SolRx 100-Seri

Spot Leutik & Kulit Kepala Handheld Wand
Modél: 120UVB-NB

p1013230 sfw21 SolRx 100-Seri

The SolRx 100‑Series mangrupikeun alat fototerapi ultraviolet pangleutikna sareng paling portabel Solarc. Hal ieu dimaksudkeun pikeun titik targeting wewengkon kulit leutik kalawan aréa perlakuan ngeunaan 2.5 x 5 inci.

Sajauh model 100-Series anu paling umum nyaéta 120UVB-NB, nu ngahasilkeun UVB‑Narrowband dina 311 nm ngagunakeun dua bohlam Philips PL‑S9W/01. Pikeun aplikasi khusus, sayogi ogé modél UVB-Broadband# 120UVB nganggo bohlam Philips PL‑S9W/12. Pikeun UVA-1, Solarc gaduh bohlam Philips PL‑S9W/10 tapi teu aya Manual Pamaké. Anjeun tiasa diajar ngeunaan wavebands béda Ieuh.

Séri SolRx 100 dirancang pikeun fleksibilitas maksimal sareng sahenteuna sahenteuna genep fitur teu sadia dina sagala alat phototherapy handheld séjén di dunya:

p1013143 SolRx 100-Seri

1. Langsung Kontak Kulit
Wand ngabogaan jelas, jandela acrylic nu bisa ditempatkeun langsung dina kulit salila perlakuan, sedengkeun perumahan sadaya-aluminium ngajaga wand tiis. Ieu masihan 100-Series kakuatan sinar UV anu langkung ageung dibandingkeun sareng alat anu kompetitif anu meryogikeun tongkatna tetep dina jarak tetep tina kulit. Taya alat kalapa séjén di dunya ngagunakeun wand aluminium; aranjeunna sadayana palastik béaya rendah.

p1013425num SolRx 100-Seri

2. Dua Bulbs, Teu Hiji
SolRx 100‑Series ngagunakeun dua (2) bohlam Philips PL-S9W. Dibandingkeun jeung unit bohlam tunggal, 100‑Series nyadiakeun kakuatan input dua kali ganda, aréa perlakuan ganda, sarta aréa perlakuan bentukna pasagi leuwih mangpaat. Langkung Kakuatan = Waktos Perawatan anu Langkung pondok!

p1013492 SolRx 100-Seri

3. Targeting akurat
Aperture Plate System™ anu pinter ngamungkinkeun nargetkeun titik anu akurat. Hiji set genep pelat béda kaasup jeung nyadiakeun multitudes kombinasi. Éta tiasa mangpaat pikeun nargétkeun vitiligo nekad sareng lesi psoriasis. Teu aya alat genggam sanés di dunya anu gaduh kamampuan ieu.

p1010649 SolRx 100-Seri

4. Pilihan Positioning Arm
Panangan Positioning pilihan sadia pikeun pamakéan handsfree. Sistem "Gancang-Sambungkeun" ekslusif ngamungkinkeun wand napel / dipiceun tina panangan dina sababaraha detik, pikeun posisi ku leungeun upami diperyogikeun. Sadaya alat handheld séjén merlukeun manipulasi pamaké konstan.

p1010764b SolRx 100-Seri

5. UV-Sikat Perawatan kulit sirah
Pikeun pengobatan kulit sirah psoriasis, pilihan UV-Brush™ tiasa gancang dipasang kana tongkat. Congcot leutik anu kerung ngalihkeun rambut tina jalan pikeun ngantepkeun sinar UV dugi ka kulit sirah. Ngagunakeun kakuatan lampu UV tinggi dina jarak deukeut hijina cara praktis pikeun tackle masalah nangtang ieu.

p1010567 SolRx 100-Seri

6. Timer Digital + Switchlock   
Sapertos produk Solarc anu langkung ageung, 100-Series nganggo timer undur éléktronik anu diwangun sareng saklar konci. Seuseueurna unit kalapa ngagunakeun pangatur waktu cinyusu-tatu anu murah atanapi henteu aya waktos anu dipasang, sareng teu aya anu gaduh switchlock pikeun nyegah pamakean anu henteu sah. 

Spésifikasi Wand

p1013425num SolRx 100-Seri

SolRx 100-Series gaduh dua bohlam, tongkat sadaya-aluminium, sareng pemantul anu dirarancang sacara saksama. Digabungkeun sareng kamampuan pikeun ngagentos jandela akrilik anu jelas dina kulit, 100-Series gaduh kaluaran UV pangageungna tina sadaya alat handheld di dunya, sareng hartosna waktos perawatan anu langkung pondok sareng hasil anu langkung saé pikeun anjeun. Seri 100 saleresna aya dina kelas nyalira.

p1010634 SolRx 100-Seri

Dua bulbs ogé nyadiakeun bentuk aréa perlakuan leuwih mangpaat. Lesi rata-rata rada sirkular, ku kituna SolRx 100‑Series ngagaduhan aréa perawatan sakitar 5″ x 2.5″, pikeun rasio panjang-ka-lebar 2:1. Hijian bohlam tunggal panjang teuing sareng heureut, kira-kira ngan 5″ panjang ku 1″ lebar, anu ngajantenkeun rasio panjang-ka-lebar 5:1 rada ceking.

p1010017 SolRx 100-Seri

Poto anu henteu diédit ieu nunjukkeun SolRx 120UVB‑NB sareng unit bohlam tunggal pesaing. Henteu ngan ukur aréa perawatan sahenteuna dua kali langkung ageung sareng bentukna langkung mangpaat, tapi kakuatan sinar UV dina jarak perawatan anu disarankeun nyata langkung luhur dina 120UVB-NB, dugi ka 2 dugi ka 3 kali. Kalayan babarengan, éta hartosna dugi ka 5 kali langkung seueur sinar UV anu dikirimkeun ka kulit anjeun, sareng kakuatan anu langkung ageung sami sareng waktos perawatan anu langkung pondok!

p1010004 SolRx 100-Seri

Wand ieu ngawangun jadi gampang pikeun nahan atawa beristirahat dina méja, sarta perumahan sadaya-aluminium ngajaga eta tiis mun kabaran. Ku ngagunakeun bahan biokompatibel, éta hiji-hijina alat handheld US-FDA jeung Kaséhatan Kanada patuh pikeun Kontak Kulit Langsung, nu hartina bisa noel kulit Anjeun salila pamakéan. Tongkatna ngan beuratna 1.2 pon (545 gram) sareng ukuran 3.5 ″ rubak, 7.25 ″ panjang sareng 2.25 ″ jero. 

p1013448 300x225 1 SolRx 100-Seri

Pikeun operasi bébas leungeun, wand ieu ngawangun jadi bisa aman diposisikan dina permukaan sababaraha cara béda. Di dieu, contona, ku wand resting on tungtung na keur pengobatan psoriasis on elbows.

p1010806 SolRx 100-Seri

Ieu mangrupikeun cara sanés pikeun ngubaran siku, kalayan tongkatna dina sisina. Unit kalapa sadayana gaduh bentuk anu nungtut aranjeunna dicekel dina panangan anjeun, anu ngajantenkeun sesi perawatan anjeun langkung hese, sareng khususna upami aya ngan hiji bohlam.

p1010818 SolRx 100-Seri

Acan posisi sejen pikeun ngubaran siku, jeung tongkat rests dina tonggong jeung jelas, jandela acrylic ngarah lempeng ka luhur. Aya seueur, seueur kamungkinan pangobatan.

quality01 SolRx 100-Seri

Tongkat éta leres-leres éndah. Komponén perumahan utama anodized aluminium anu finely rengse tur fastened maké screws stainless steel. 100-Series mangrupikeun produk anu jelas kualitas luhur anu diwangun pikeun tahan.

p1013143 SolRx 100-Seri

Fitur konci tina SolRx 100-Series nyaéta Kontak Kulit Langsung - kamampuan pikeun ngaso tongkat langsung dina kulit pasien salami perawatan. Ieu mungkin kusabab:

  1. Susunan bohlam sareng desain pemantul masihan tongkat kaluaran cahaya anu seragam.
  2. Perumahan sadaya-aluminium gaduh sipat transfer panas anu saé sareng ngajaga wand tiis.
  3. Jandéla akrilik anu jelas nyayogikeun halangan pasien sareng netepkeun jarak perawatan. 
  4. Bahan anu dianggo nyaéta biokompatibel.
p1010809 SolRx 100-Seri

Ngidinan kulit janten caket sareng bulbs nyayogikeun mangpaat sanésna, kalebet:

  1. Ningkatkeun kakuatan sinar UV, ku kituna ngirangan waktos perawatan.
  2. Turunna lampu "tumpahan", anu tiasa ngabahayakeun upami pancegahan henteu dilaksanakeun.
  3. Pamakéan Aperture Plate System pikeun titik targeting sakumaha dibahas dihandap. 

Gambar di handap ieu ngan ukur nunjukkeun sababaraha posisi perawatan anu mungkin:

p1010808 SolRx 100-Seri

Nargétkeun ujung ramo, kalayan tongkatna nyanghareup ka handap pikeun ngaleutikan sinar UV anu tumpah ka kamar.

p1013455 SolRx 100-Seri

Ngubaran leungeun, ku tongkat dicekel ku leungeun.

p1010814 SolRx 100-Seri

Ngubaran suku ku tongkat anu dicekel ku leungeun. Éta bintik psoriasis nyata dina suku modél.

p1010824 SolRx 100-Seri

Ngubaran handap suku ku wand nyanghareup ka luhur.

sikat uv pikeun psoriasis kulit sirah p10100111 SolRx 100-Series

Ngubaran garis rambut ku ngagunakeun wand dina kontak kulit langsung pikeun nyorong rambut kaluar tina jalan.

peta irrad 120 SolRx 100-Seri

Pamantulan anu dirarancang sacara saksama sareng susunan bohlam nyiptakeun kakuatan sinar UV anu seragam (pancaran) dina "Zona Daya" ageung. (80% nepi ka 100% maksimum, beureum)

100 runtuyan SolRx 100-Seri

120UVB-NB

The Aperture Plate System™

p1013492 SolRx 100-Seri

SolRx Aperture Plate System™ nyayogikeun metode anu sederhana sareng efektif pikeun nargétkeun titik anu akurat. Ngaliwatan pamakéan rupa-rupa pelat UV-blocking disadiakeun, ukuran jeung bentuk aréa perlakuan bisa gampang ngaropéa. Ieu hususna kapaké pikeun nerapkeun sinar UV tambahan kana lesi kulit anu nekad.

p1010725 SolRx 100-Seri

Pelat aperture ngageser kana alur anu aya di luhureun jandela akrilik anu jelas dina wand. Ieu ngan ukur butuh sababaraha detik sareng teu aya alat anu diperyogikeun. Catetan: Pikeun kajelasan, pelat aperture ditémbongkeun dina gambar ieu dijieun tina bahan hideung. Piring aperture anu disayogikeun sareng alatna warna transparan-konéng, tapi sacara praktis 100% ngahalangan UV.

p1010590 SolRx 100-Seri

Hiji set genep pelat aperture béda kaasup. Kabéh pelat dirancang pikeun dipaké babarengan, iwal meureun "Body Crevice Plate". Kalawan babarengan, aranjeunna bisa nyieun loba bentuk jeung ukuran wewengkon perlakuan béda, atawa apertures. Pelat aperture dipotong tina biokompatibel, tahan kimia, tahan UV, sareng pilem palastik UV-blocking. Éta tiasa disterilisasi nganggo gas EtO, radiasi, autoklaf uap, panas garing, sareng sterilisasi tiis.

ap collage SolRx 100-Seri

Sekuen ieu gambar nembongkeun pelat slaider Utama dipaké kalawan pelat Mini slaider pikeun nyieun aperture lebar pinuh (slot) kalawan panjangna gampang adjustable. Pikeun ngarobah panjang aperture, hiji piring dipindahkeun relatif ka séjén, sarta aperture repositioned on jelas wand urang, jandela acrylic. Dina pigura 1 jeung 2, pelat tumpang tindih pikeun nyieun aperture ngawangun inten.

p1010621 SolRx 100-Seri

Di dieu, piring slaider Utama dipaké kalawan 20mm Lempeng slot (20 slot lega milimeter). Perhatikeun kumaha pelat tumpang tindih. The Main slaider sarua bisa dipaké kalawan 40mm slot Plate.

p1010825 SolRx 100-Seri

Pelat aperture dianggo ku ngan saukur ngajajar aperture sareng daérah target. Dina kalolobaan kasus, aperture bakal disimpen dina kontak kulit langsung. Gambar ieu nunjukkeun setelan plat aperture pas sateuacan posisi akhir.

p1010625 SolRx 100-Seri

Sakur pelat aperture tiasa disaluyukeun ku pangguna pikeun ukuran sareng bentuk lesi tinangtu. Ieu tiasa gampang dilakukeun ku sabeulah anu seukeut sapertos Exacto© péso. Di dieu, piring aperture Spare geus motong liang custom sarta dipaké sorangan. Piring cadang ogé tiasa dianggo salaku panutup pelindung pikeun jandela akrilik anu jelas.

p1010683 SolRx 100-Seri

Lempeng Crevice Awak langkung lega tibatan pelat anu sanés, janten ngabentuk tikungan nalika dipasang dina alur wand. Liangna cukup leutik, ku kituna tiasa disaluyukeun ku pangguna.

p1010686 SolRx 100-Seri

The Body Crevice Plate tiasa dianggo pikeun ngaksés daérah kulit anu hese dicapai, atanapi pikeun nargétkeun permukaan anu melengkung sapertos anu dipidangkeun.

p1010845 SolRx 100-Seri

Awak Crevice Plate ogé bisa dipaké pikeun tungtung ramo. Aya loba kamungkinan.

The Positioning Arm (Opsional)

panangan jeung dims SolRx 100-Seri

Pilihan 100-Series Positioning Arm nyadiakeun metodeu pikeun posisi tongkat gratis leungeun, tapi tetep ngamungkinkeun tongkatna gancang dipiceun tina panangan upami posisi ku leungeun langkung dipikaresep. The Positioning Arm mangrupakeun aksésori mangpaat pikeun penderita ngubaran loba béda atawa hésé ngahontal wewengkon, atawa pikeun klinik phototherapy nu teu hayang sabar pikeun nanganan alat, atawa nulungan perawat tina tugas éta.

p1010660 SolRx 100-Seri

Dina dasar panangan, bracket gunung meja standar dijepit kana méja-luhur sapertos anu dipidangkeun. Alternatipna, témbok dipasang bracket pilihan bisa fastened ka permukaan nangtung cocog, kayaning stud témbok (teu ditémbongkeun). Nalika méja dipasang, panangan tiasa manteng ti sirah dugi ka toes jalma genep suku. Leungeun utama duanana kira-kira 18 1/2″ panjang, pin ka pin. Méja dipasang standar. Pilihan témbok dipasang bracket sadia.

p1010905web SolRx 100-Seri

Dina tungtung panangan; beuheung stainless steel husus, washer, sarta wingnut disadiakeun dipasang ku Solarc. The washer na wingnut salawasna tetep napel panangan, jadi euweuh bagian leupas pikeun ngalacak atawa leungit.

p1010897web SolRx 100-Seri

A plat adaptor stainless steel ieu permanén napel wand ngagunakeun opat screws na spacers. Ieu nyokot ngeunaan 10 menit jeung hijina alat diperlukeun nyaéta obeng disadiakeun dina kasus mawa. Wand bisa dipaké sacara manual sakumaha-nyaéta, atawa gancang napel panangan ku saukur inserting slot plat adaptor onto beuheung di tungtung panangan, ditémbongkeun saperti ku panah konéng. Pikeun neundeun, wand sareng pelat adaptor bakal pas dina wadahna.  

p1010901web SolRx 100-Seri

Nu wingnut leungeun tightened pikeun pageuh clamp wand kana panangan. Pikeun ngaleupaskeun, sahenteuna dua péngkolan lengkep wingnut diperyogikeun. Ieu ngaminimalkeun kamungkinan wand ragrag tina panangan, sabab wand bakal janten écés leupas lila saméméh éta bakal layu atawa gugur.

p1010886web SolRx 100-Seri

Tungtungna, opat tali Velcro dipaké pikeun nyepetkeun kabel suplai wand kana bar panangan. Upami tongkatna sering dipiceun tina panangan, langkung sakedik tali tiasa dianggo pikeun ngaleutikan waktos sambungan / panyabutan.

runtuyan panangan SolRx 100-Seri

Leungeunna tiasa manjangkeun sakitar 4 suku ti dasarna dugi ka tungtung wand. Ti méja jangkungna 30 inci, éta tiasa manjangkeun ampir ka lantai. Dua bagian panangan utama duanana ngeunaan 18 1/2″ panjang, pin ka pin.

p1010668 SolRx 100-Seri

Aya loba kamungkinan perlakuan; utamana saprak sistem gancang-sambungkeun ngamungkinkeun wand jadi gampang disambungkeun tur dipiceun tina panangan nu.

runtuyan panangan 2 SolRx 100-Seri

Panangan anu serbaguna ieu parantos dianggo mangtaun-taun dina rupa-rupa aplikasi sareng dipikanyaho pikeun daya tahanna. Pikeun pangaweruh urang, teu aya alat phototherapy UVB genggam séjén boga pilihan panangan posisi pikeun pamakéan handsfree, sumawona sistem sambungan gancang.

p1010838web SolRx 100-Seri

Gambar ieu nunjukkeun sadaya bagian anu kalebet dina 100‑Series Positioning Arm Kit (bagian# 100-Arm), ditambah dasar panangan témbok pilihan panangan di belah kénca juru luhur (diurutkeun sacara misah). Ieu mangrupikeun kit panangan anu lengkep kalebet panangan sareng panangan méja.

100 runtuyan SolRx 100-Seri

120UVB-NB

SolRx UV-Brush ™ pikeun Perawatan Psoriasis Kulit Kepala

p1010764 SolRx 100-Seri

Pikeun pengobatan psoriasis kulit sirah, aksésori UV-Brush™ opsional tiasa gancang dipasang kana tongkat SolRx 100‑Series. Congcot leutik (atawa bristles) kerung ngageser bulu kaluar tina jalan pikeun ngidinan sinar UVB ngahontal kulit sirah.

p1010693 SolRx 100-Seri

Sikat UV digantelkeun kana wand nganggo alur anu sami sareng pelat aperture. Ieu ngan ukur butuh sababaraha detik sareng teu aya alat anu diperyogikeun. Catet kumaha UV-Brush flexes sasuai jeung bentuk sirah jeung ningkatkeun aréa kontak alat.

sikat uv pikeun psoriasis kulit sirah p10100111 SolRx 100-Series

Sikat UV dianggo ku ngabagi heula rambut di sakuriling daérah anu badé dirawat. Lajeng, kalayan gerakan swirling, mindahkeun susunan congcot ngadeukeutan ka kulit sirah nepi ka aranjeunna noel atawa ampir noel kulit sirah. Hasil anu dipikahoyong nyaéta yén bulk tina rambut ngumpulkeun antara congcot sikat (atawa bristles), ninggalkeun liang kaluar congcot kalawan pintonan alus tina kulit sirah, sarta kalawan sumbatan ngan kawates ku untaian bulu sésana. Nanging, ieu mangrupikeun prosés anu teu leres anu gumantung kana panjang rambut, ketebalan, sareng kaahlian pangguna.

p1010089 SolRx 100-Seri

Ieu pintonan ti jero wand test cut-jauh husus kana kulit sirah sabar urang. Perhatikeun kumaha buuk disingkirkeun sareng dikumpulkeun diantara congcot. The UV-Brush ieu flexing mun hadé akur jeung beungeut melengkung tina kulit sirah. Jalma ieu boga buuk kira-kira 5 inci panjangna. Aya sababaraha fogging dina permukaan datar tina UV-Brush sabab buukna baseuh. Dua gambar salajengna mangrupikeun close-up poto anu sami.

p1010089c SolRx 100-Seri

Ieu nutup-up tina gambar saméméhna némbongkeun yén tungtung congcot sacara signifikan diberesihan tina bulu, sahingga sinar ultraviolét ngahontal kulit sirah. Aksi UV-Brush dianggo pangsaéna dina rambut pondok dugi ka sedeng. Upami buukna panjang teuing, seueur teuing volume rambut pikeun disimpen antara congcot. Upami rambutna pondok teuing, rambutna nempel kana congcot sareng nganggo wand dina kontak langsung tanpa nu UV-Brush kamungkinan leuwih efisien. Sikat UV didamel tina Teflon anu lembut sareng biokompatibel® palastik

p1010089z SolRx 100-Seri

Sareng pandangan anu langkung caket. Catet yén tungtung unggal congcot gaduh jumlah sumbatan rambut anu béda. Hal ieu ngajadikeun eta perlu yén alat dipaké dina gerak swirling slow mun generalize pangiriman lampu. Untungna, UV-Brush sagemblengna dijieun tina palastik transmissive UVB, jadi sanajan bulu teu pinuh diberesihan tina tip congcot, masih aya lampu UVB mangpaat sadia ti wewengkon séjén tina UV-Brush, gumantung, tangtosna. on sabaraha bulu disimpen antara congcot. Mangga baca diskusi di handap ieu.

sawala: Ngirimkeun cahaya kana kulit sirah ngaliwatan rambut mangrupikeun tugas anu luar biasa. SolRx UV-Brush ™ mangrupikeun pamutahiran anu saé pikeun alat-alat jinis sisir anu aya, tapi, kusabab jarak anu diperyogikeun sareng ukuran liang, éta kaleungitan tempat perawatan anu sayogi. Contona, upami wewengkon antara congcot pinuh ngeusi bulu, liang 5.5mm diaméterna dina 11.8 x 11.8mm Asép Sunandar Sunarya téoritis ngawenangkeun ukur ngeunaan. 17% tina lampu input pikeun lulus. Aya saeutik pisan pangaruh funneling, tapi irradiance dina tungtung congcot téh badag, sarua jeung dina jelas, jandela acrylic. Ogé, bahan UV-Brush kira-kira 80% UVB transmissive, ku kituna aya sinar UVB sadia sakuliah bagian, nyadiakeun santunan pikeun inefficiencies clearance bulu. Ieu ngandung harti yén pikeun pinuh nutupan wewengkon perlakuan ukuran wewengkon kontak sikat ngagunakeun gerakan swirling acak diperlukeun, waktu perlakuan kudu ngaronjat ku faktor 1 / 0.17 = 5.9 kali, ditambah kanaékan salajengna pikeun efisiensi tina. alat pikeun meunangkeun cahaya ngaliwatan buuk ka kulit sirah (sabaraha lampu teu bulu di tungtung congcot block?). Pikeun pengobatan psoriasis kulit sirah canggih ngagunakeun UVB-Narrowband phototherapy, ieu ngajadikeun pikeun sesi perlakuan panjang nepi ka 10 atawa 20 menit pikeun sakabéh kulit sirah, tapi kalawan hasil pohara alus sakumaha ditémbongkeun ku Solarc urang nguji in-house jeung pamaké alat nu geus aya. Upami waktos perlakuan anu panjang teu tiasa ditolerir, solusi anu mungkin nyaéta ngagunakeun bohlam UVB-Broadband tinimbang bohlam UVB-Narrowband. Bohlam UVB-Broadband sacara téoritis ngan ukur sakitar saparapat dugi ka lima kali perawatan UVB-Narrowband. Kituna, skenario nu lumrah bisa jadi ngagunakeun UVB-Broadband pikeun fase clearing perlakuan, lajeng pindah ka téoritis aman UVB-Narrowband pikeun fase pangropéa. Pamakéan UVB-Broadband dina aplikasi ieu mangrupikeun terapi anu langkung agrésif tibatan UVB-Narrowband. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka dina Ngartos Narrowband UVB Phototherapy kaca. Kauntungan anu penting tina ngagunakeun SolRx UV-Brush nyaéta kulit anu teu aya rambut di sabudeureun garis rambut nampi jumlah UVB anu ageung salami perawatan kusabab teu aya rambut anu ngahalangan cahaya. Daérah-daérah anu katingali pisan sareng teu katingali ku kituna ngabersihan gancang pisan, nyayogikeun lega pikeun pangguna. Kanyataanna, biasana diperlukeun pikeun ngawatesan cahaya ka wewengkon hairless, contona, ku ngagunakeun aperture plat UVB-blocking padeukeut jeung UV-Brush, sarta ngawatesan waktu ngubaran wewengkon ieu. Mindeng ngan lampu spill tina ngagunakeun UV-Brush di wewengkon bulu-katutupan cukup. Pilihan séjén nyaéta henteu nganggo sikat UV, sareng motong rambut pondok pisan (langkung pondok langkung saé), sareng nganggo wand dina kontak langsung sareng kulit sirah sapertos daérah awak anu sanés. Ieu pasti bakal jadi metoda pangsaeutikna-consuming waktu. Dina kacindekan, kami yakin yén SolRx UV-Brush langkung unggul tibatan alat sisir lempeng anu tos aya. Hasil anu saé parantos diala nalika pasien ngagunakeun alat éta kalayan rajin sareng sakumaha anu diarahkeun.

Handheld Controller & Mawa Case

p1010592 SolRx 100-Seri

The SolRx 100‑Series ngagunakeun timer undur digital 0-20 menit anu tiasa disetel ka menit sareng detik anu dipikabutuh pikeun perawatan anjeun. Ieu nyata leuwih hade tinimbang lolobana unit kalapa nu ngagunakeun boh timers cinyusu-tatu murah nu kakurangan tina akurasi goréng (utamana pikeun waktu perlakuan pondok), atawa euweuh diwangun-di timer pisan. Timer 100-Series henteu meryogikeun ngeusian resép ti dokter anjeun.

Switchlock masihan anjeun pilihan pikeun ngonci alat sareng nyumputkeun konci pikeun nyegah pamakean anu teu sah - fitur sanés anu henteu sayogi dina kalolobaan unit kalapa.

p1010567a SolRx 100-Seri

Gambar ieu nunjukkeun sadaya komponén alat, dibungkus dina kantong plastik anu beurat, buatan AS sareng interior busa khusus. Paket standar pikeun modél SolRx UVB-Narrowband 120UVB-NB kalebet:

  • Tongkat genggam sareng 2 bohlam Philips PL-S9W/01 énggal dipasang, diduruk, sareng siap dianggo
  • Controller pikeun pamakéan ku 120-volt, 50/60Hz kakuatan suplai; kalawan timer diwangun-di na switchlock (pikeun 220 nepi ka 240-volt suplai kakuatan model urutan 120UVB-NB-230V gantina)
  • 2 kenop pikeun switchlock nu
  • Kabel catu daya anu tiasa dicabut, 3-prong grounded
  • Kacamata pelindung UV. Amber warna pikeun ngajaga ngalawan Blue Light Hazard
  • Pelat Aperture, Set tina 6
  • Buku Panduan Pamaké Komprehensif sareng Tabél Pedoman Paparan sareng waktos perlakuan pikeun psoriasis, vitiligo, sareng dermatitis atopik (éksim)
  • Mawa koper, bisa dikonci
  • Robertson # 2 alat obeng pasagi-stop kontak pikeun ngakses bulbs
  • Wadah pengiriman barang beurat
  • Bébas pengiriman barang ka kalolobaan lokasi di Kanada

Henteu aya anu sanés anu anjeun kedah mésér pikeun pengobatan tempat umum. 100-Series Positioning Arm sareng UV-Brush mangrupikeun pilihan.

wand incase SolRx 100-Seri

alat nu bisa aman dioperasikeun ti jero kasus nu, tanpa nyoplokkeun controller. Tali wand tiasa tetep nyambung ka pangendali kalayan tutup wadahna ditutup ketat, janten pangaturan sagampangna sapertos muka wadahna, sareng nyolokkeun kabel catu daya.

100 séri mawa kasus SolRx 100-Series

Kantong mawa ngagampangkeun mindahkeun alat. Ukuran 16″ x 12″ x 4.5″, sareng sadaya komponénna, beuratna ngan 8 pon (3.6 kg). Kantong mawa bisa dikonci, tapi konci teu disadiakeun.

p1010044 SolRx 100-Seri

The 120UVB-NB controller ukuran 6.5″ x 6.5″ x 3″ jero jeung weighs 3 pon. Éta gaduh konstruksi baja anu dicét bubuk 20 anu sami sareng produk SolRx anu langkung ageung. Sadaya komponén listrik disatujuan UL / ULc / CSA. Éta desain awét sareng tiasa dianggo anu bakal salami mangtaun-taun. Kalayan sifat turunan tina panyakit kulit, alat ieu tiasa dianggo turun-tumurun.

p1010108 SolRx 100-Seri

Kabel suplai wand disambungkeun ka controller ngagunakeun konektor mantap jeung pin oversized. Hiji controller bisa beroperasi wands béda bulak balik. Salaku conto, controller anu sami tiasa ngoperasikeun tongkat UVB-Narrowband atanapi tongkat UVB-Broadband. Handapeun controller ngabogaan opat bumpers karét cekelan tinggi. Labelna didamel tina Lexan© jeung moal luntur.

wand incase SolRx 100-Seri

SolRx 100-Series ogé sayogi dianggo sareng 220 dugi ka 240 volt, kakuatan suplai 50/60Hz - mangga pesen modél 120UVB‑NB‑230V.

SolRx 100-Seri

Alatna dibungkus rapih dina kantong plastik sareng dikirimkeun dina kotak kardus anu beurat. Sadayana, beuratna 8 lbs (3.6kg) sareng ukuran 16.5 x 13 x 5 inci.

singgetan

p1013230 sfw22 SolRx 100-Seri

Aya seueur alesan pikeun mertimbangkeun SolRx™ 100‑Series. Panginten éta irradiance anu luhur sareng ukuran sareng bentuk daérah perawatan anu mangpaat. Atawa meureun éta asesoris unik kawas Aperture Plate System™, Positioning Arm, atawa UV-Brush™. Naon waé masalahna, pastikeun yén produk anu dirarancang sacara saksama ieu diwangun pikeun tahan.

A kasimpulan fitur kieu.

p1013425num SolRx 100-Seri

Dua Bohlam - Henteu Hiji: Dua bohlam UVB Narrowband nyayogikeun dua kali kakuatan input, dua kali daérah perawatan, sareng bentuk daérah perawatan anu langkung mangpaat tibatan unit bohlam tunggal.

p1013143 SolRx 100-Seri

Jandéla Acrylic Jelas: Jandéla akrilik anu jelas ngamungkinkeun kontak kulit langsung sareng sinar UVB Narrowband langkung luhur tibatan alat anu kompetitif.

p1013492 SolRx 100-Seri

Aperture Plate System™: Sasaran lesi vitiligo atanapi psoriasis bandel nganggo SolRx Aperture Plate System™ ekslusif.

p1010649 SolRx 100-Seri

Posisi Panangan: Pasang tongkat dina panangan Positioning opsional pikeun panggunaan handsfree.

Sikat UV

UV-Brush™: Gantelkeun UV-Brush™ pilihan pikeun ngubaran psoriasis kulit sirah.

p1010592 SolRx 100-Seri

Timer Digital & Switchlock: Setel waktos perlakuan anjeun ka detik pasti nganggo timer digital. Sanggeus ngagunakeun, konci-kaluar alat ngagunakeun switchlock nu.

p1010567 SolRx 100-Seri

Portability: Sadaya anu anjeun peryogikeun dibungkus rapih dina kantong anu kualitas luhur. Sakabéh kit beuratna ngan 8 pon (3.6 kg).

kualitas uvb narrowband SolRx 100-Seri

Quality: Sistem Kualitas ISO-13485 Solarc mangrupikeun jaminan kualitas produk anjeun.

100seri um SolRx 100-Seri

Manual pangguna: Solarc parantos rajin nyaring Manual Pamaké na langkung ti 25 taun. Éta kalebet waktos perawatan pikeun psoriasis, vitiligo, sareng dermatitis atopik (éksim).

jaminan 1000b1 SolRx 100-Seri

Garansi Superior: The SolRx 100‑Series boga jaminan 4 taun dina alat, jaminan 1 taun dina bohlam, ditambah Garansi Kadatangan ekslusif kami.

100 runtuyan SolRx 100-Seri

120UVB-NB

Gabung rébuan nu geus kapanggih relief ngagunakeun ubar-gratis UVB-Narrowband phototherapy.