SolRx UVB Imah Phototherapy Treatment pikeun Vitiligo

Pangobatan alami anu mujarab pikeun repigmentasi kulit

Sistem otoimun anjeun ngahianat anjeun.

Naon Vitiligo?

Vitiligo mangrupikeun panyakit otoimun anu henteu tepa anu teu aya ubarna. Vitiligo ngabalukarkeun depigmentasi kulit localized hasilna bintik-bintik kulit teu teratur starkly bodas (lesi) mun acak muncul dina kulit darker cageur, sarta bisa mangaruhan sagala bagian awak kaasup raray, leungeun, suku, aurat jeung kulit sirah. Vitiligo mangaruhan kira-kira 1% tina populasi sadunya1 sarta lumangsung dina sakabéh jenis kulit sarta dina sakabéh ras. Kalayan vitiligo, dipercaya yén sistem imun anu kaleuleuwihan teu leres nyerang sél anu ngahasilkeun pigmén kulit anu disebut melanocytes sareng ngancurkeun kamampuan ngahasilkeun Melanin, pewarna kulit sareng panyalindungan alami tina sinar panonpoé. Vitiligo teu ngahasilkeun nyeri atanapi itching tapi tanpa pigmén lesions bisa jadi di ngaronjat résiko kangker kulit.

Pangobatan Vitiligo
vitilgo getic spidol perlakuan pikeun vitiligo

Sanajan alesan pasti pikeun vitiligo teu kanyahoan, lolobana téori nyarankeun predisposition genetik2,3 komponén digabungkeun jeung faktor éksternal kayaning gaya hirup jeung stress4. Mémang, vitiligo biasana dipicu ku kajadian anu stres, sapertos cerai, kaleungitan padamelan, atanapi kesan négatip anu kuat. Vitiligo tiasa mangaruhan pisan kana harga diri sareng kualitas hirup pasien, kalayan bintik bodas sering langkung ngaganggu pasien tibatan jalma di sakurilingna. Dina loba kasus kasakit téh timer perpetuating, sabab bintik vitiligo ngabalukarkeun stress sabar salajengna jeung progression panyakit salajengna. Jalma anu boga kulit poék bisa jadi leuwih profoundly kapangaruhan emotionally alatan kontras visual gede antara patch bodas jeung kulit poék maranéhanana cageur. Dina sababaraha budaya jalma kalawan vitiligo teu adil diperlakukeun pisan harshly.

Aya dua jenis vitiligo:

Vitiligo non-ségméntal

Vitiligo non-ségméntal

Ngabales ogé kana UVB-NB Phototherapy

Vitiligo non-ségméntal kira-kira 90% kasus sareng mangaruhan kadua sisi awak sacara simetris, kalayan lesi anu ukuran sareng bentuk anu sami muncul dina sisi kénca sareng katuhu awak. Contona, upami hiji titik tumuwuh dina taktak kénca, hiji titik ogé dipikaresep bakal ngamekarkeun dina taktak katuhu. Lamun lesions cukup deukeut jeung puseur awak, maranéhna bakal ngagabung jadi lesion badag tunggal. Vitiligo non-segméntal biasana terus sumebar ka daérah kulit sanés salami mangtaun-taun. Nalika repigmented, vitiligo non-segméntal bisa muncul deui, utamana pikeun maranéhanana dina stress konstan. Vitiligo non-ségméntal téh rada gampang repigment ti vitiligo ségméntal.

Vitiligo ségméntal

Vitiligo ségméntal

Ngabales ogé kana UVB-NB Phototherapy

vitiligo ségméntal kira-kira 10% kasus sareng ngan ukur mangaruhan sisi kénca atanapi katuhu awak. Kadang-kadang rambut anu asalna tina lesi janten bodas ogé. Vitiligo tipe ieu biasana nyebar gancang leuwih 2 nepi ka 6 bulan lajeng eureun progressing. Vitiligo ségméntal relatif hésé repigmentasi, tapi lamun repigmentation bisa dihontal, éta dipikaresep moal pernah muncul deui.

Naon perlakuan pikeun Vitiligo?

 

Sanajan naon sababaraha wani ngaku, euweuh tamba dipikawanoh pikeun vitiligo. Aya kitu, sababaraha pilihan perlakuan nu bisa ngeureunkeun progression sarta ngamajukeun repigmentation, kalawan repigmentation pinuh mungkin keur loba pasien. Pilihan perlakuan anu paling umum nyaéta:

kosmétik

Solusi murah, non-médis pikeun vitiligo nyaéta ngan saukur masker daérah anu kapangaruhan ku kosmétik, tapi anu peryogi padamelan sapopoé, pabalatak, sareng henteu ngarengsekeun masalah sistem imun anu aya, ngamungkinkeun vitiligo nyebar langkung jauh.

Zombie Boy - Modél pikeun kampanye Dermablend
perlakuan ubar psoriasis pikeun vitiligo

Narkoba Topikal

Dina loba kasus, perlakuan médis vitiligo dimimitian ku ubar topical; nyaeta, krim immunosuppressant atawa ointments dilarapkeun langsung dina "luhureun" tina lesions vitiligo. Ubar topikal anu paling umum pikeun vitiligo kalebet rupa-rupa kakuatan stéroid, sareng inhibitor calcineurin topikal (anu henteu khusus dituduhkeun pikeun vitiligo, tapi kadang-kadang dianggo dina bimbingan dokter). Seringna obat-obatan topikal mimiti jalanna saé tapi teras réspon kulit gancang luntur dina prosés anu katelah "tachyphylaxis", anu nyababkeun dosis obat anu langkung ageung sareng pamustunganana frustasi pikeun pasien sareng dokter.5. Sajaba ti éta, ubar topikal boga potensi efek samping. Contona, pamakéan stéroid berkepanjangan bisa ngabalukarkeun atrofi kulit (thinning kulit), rosacea, sarta iritasi kulit. Pikeun ngaronjatkeun hasil, ubar topikal kadangkala dipake ditéang jeung UVB-Narrowband phototherapy, tapi maranéhanana kudu dilarapkeun ngan sanggeus perlakuan lampu. Pangecualian pikeun ieu nyaéta pseudocatalase, anu diterapkeun kana kulit heula, teras diaktipkeun nganggo dosis rendah UVB-Narrowband. Pseudocatalase mangrupikeun krim topikal khusus anu ngirangan tingkat hidrogén péroxida dina lesi vitiligo.

Poto-kémoterapi atanapi PUVA

Deui dina 1970-an prosedur katelah PUVA6 éta perlakuan paling éféktif sadia pikeun vitiligo, sarta eta masih dipake kadang kiwari. PUVA diwangun ku dua léngkah:

1) Kahiji photosensitizing kulit ngagunakeun ubar dipikawanoh umum salaku psoralen, nu ngagambarkeun "chemo" bagian tina prosedur na oge "P" dina PUVA. The psoralen bisa dicokot oral dina bentuk pil, ku soaking kulit dina mandi psoralen, atawa ku ngalukis lotion psoralen onto ukur bintik vitiligo.

2) Sakali psoralen geus photosensitized kulit, nu nyokot hiji jam atawa leuwih, kulit kakeunaan dosis dipikawanoh sinar UVA (Philips / 09), nu ngagambarkeun "poto" bagian tina prosedur na oge "UVA" dina PUVA.

Di sagigireun janten pabalatak sareng sesah dikaluarkeun, PUVA ngagaduhan efek samping jangka pondok sareng jangka panjang anu signifikan. Épék samping jangka pondok kalebet pusing, seueul, sareng kabutuhan pikeun ngajagaan kulit sareng panon tina paparan sinar ultraviolét saatos perlakuan, dugi ka psoralen atos. Épék samping jangka panjang kalebet résiko kanker kulit anu kawilang luhur, ku kituna jumlah total perawatan umurna terbatas. PUVA henteu kedah dianggo pikeun murangkalih.

Solarc UVA perlakuan kurva spéktral pikeun vitiligo
Solarc 311nm perlakuan kurva spéktral pikeun vitiligo

UVB-Narrowband Phototherapy 

Dianggap di sakuliah dunya salaku standar emas7 pikeun pengobatan vitiligo UVB-Narrowband (UVB-NB) phototherapy mangrupakeun prosedur terapi lampu nu kulit sabar urang kakeunaan ukur ka panjang gelombang sinar ultraviolét medically diulik jadi paling mangpaatna (sakitar 311 nanométer ngagunakeun Philips / 01 lampu fluoresensi médis). , sarta biasana tanpa ubar nanaon. Diajar deui di handap.

308 nm Excimer Laser Phototherapy

Relatip anu caket sareng Philips UVB-Narrowband kalayan puncakna 311 nm nyaéta laser excimer 308 nm. Laser ieu gaduh inténsitas cahaya UVB anu luhur pisan sareng kapaké pikeun nargétkeun lesi vitiligo leutik, tapi kusabab ukuranana (biasana aréa perawatan pasagi hiji inci) aranjeunna masihan sakedik épék sistemik anu positif dibandingkeun sareng pototerapi UVB-Narrowband awak pinuh. . laser Excimer oge pisan mahal tur kapanggih dina ukur sababaraha klinik phototherapy. UVB LEDs (light emitting diodes) mangrupikeun téknologi anu sanés muncul, tapi biaya-per-watt LED UVB masih jauh langkung seueur tibatan lampu UVB fluoresensi.

308nm perlakuan laser pikeun vitiligo
euweuh perlakuan pemutihan pikeun vitiligo

Pemutihan Kulit Kimia

Solusi anu paling radikal sareng terakhir pikeun vitiligo nyaéta depigmentasi kulit kimiawi permanén atanapi "pemutihan kulit". Ieu ngarengsekeun masalah kosmétik tapi ngantunkeun pasién kulitna bodas pisan sareng ampir teu aya panyalindungan tina cahaya, maksa kulit salamina ditangtayungan nganggo pakean sareng / atanapi sunblock.  

Kumaha tiasa UVB-Narrowband Phototherapy mantuan?

 

 Terapi lampu UVB-Narrowband ngamajukeun repigmentasi vitiligo sahenteuna dina opat cara:

Ngaronjatkeun Tingkat Vitamin D

Ningkatkeun tingkat Vitamin D pasien, anu ogé paling hadé dihontal ku cara ngalaan saloba mungkin daérah kulit ka sinar UVB.

Ngarangsang Sél Stem Melanocyte

Dina lesi vitiligo, ku stimulasi sél stém melanocyte sahingga melanocytes anyar dijieun.

Ngarangsang Melanocytes Dormant

Dina lesi vitiligo, ku stimulasi melanocytes atrophied sahingga ngahasilkeun pigmén melanin deui.

Suppresses Sistim Kekebalan Overactive

A suprési umum sistem imun overactive sabar urang, nu pangalusna dihontal ku exposing saloba mungkin wewengkon kulit ka sinar UVB (sahingga pangalusna dipigawé maké alat phototherapy awak pinuh).

Tujuan pikeun tiap perlakuan fototerapi nyaéta nyandak cukup UVB‑Narrowband sahingga dina sahanteuna hiji lesion vitiligo warna pink pisan hampang dititénan opat nepi ka dua belas jam sanggeus perlakuan.

Dosis anu dipikabutuh pikeun ieu katelah Dosis Erythema Minimum atanapi "MED". Lamun MED ngaleuwihan, kulit bakal kaduruk tur ngurangan efektivitas perlakuan. Sakali MED parantos ditetepkeun, dosis anu sami dianggo pikeun sadaya pangobatan anu salajengna kecuali hasil saatos parobihan perawatan, dina hal ieu dosisna disaluyukeun sasuai. Sababaraha wewengkon awak kayaning leungeun jeung suku ilaharna boga MED leuwih badag batan wewengkon séjén awak, jadi pikeun hasil nu pangsaena, sanggeus perlakuan full-awak primér dibikeun, wewengkon ieu kudu sasaran pikeun dosis nu leuwih gede ku nyadiakeun perlakuan tambahan. waktos ka eta wewengkon wungkul, contona ku nyokot posisi awak husus sakumaha ditémbongkeun. 

Pikeun nangtukeun MED pasien anyar sareng nyepetkeun jadwal perawatan, sababaraha klinik fototerapi bakal ngagunakeun alat uji patch MED anu ngamungkinkeun rupa-rupa dosis UVB-Narrowband dikirimkeun ka sababaraha daérah kulit leutik dina waktos anu sami, sareng ngevaluasi hasil saatos opat dugi ka dua belas. jam. Klinik anu sanés sareng metode anu langkung dipikaresep pikeun fototerapi bumi SolRx, nyaéta laun-laun ngawangun dosis UVB-Narrowband nganggo protokol perawatan anu ditetepkeun (kalebet dina Buku Panduan Pamaké SolRx) dugi ka MED dibuktikeun. Salaku conto, SolRx 1780UVB-NB gaduh waktos perlakuan awal (ngamimitian) 40 detik per sisi kalayan kulit dalapan dugi ka dua belas inci tina bohlam lampu, sareng pikeun tiap perlakuan anu henteu ngahasilkeun MED, waktos perlakuan salajengna ningkat. ku 10 detik. Pasién ku kituna ngagampangkeun kana MED anu leres kalayan résiko kaduruk ku panon poe minimal atanapi MED awal anu salah. Protokol anu sami dianggo henteu paduli jinis kulit primér pasien: terang atanapi poék.

1000 perlakuan leungeun pikeun vitiligo

Pikeun SolRx 1780UVB-NB, waktos perlakuan MED ahir biasana dibasajankeun hiji dugi ka tilu menit per sisi pikeun vitiligo ségméntal, sareng dua dugi ka opat menit per sisi pikeun vitiligo non-segméntal. Pangobatan biasana dilaksanakeun dua kali saminggu, tapi henteu kantos dina dinten berturut-turut. Dina sababaraha kasus unggal poé kadua geus kabukti suksés. Salila perawatan, pasien kedah ngagem kacasoca pelindung UV anu disayogikeun; iwal kongkolak panon kapangaruhan, dina hal ieu perlakuan tanpa kacasoca bisa lumangsung lamun kongkolak panon ditutup pageuh (kulit kongkolak panon cukup kandel pikeun meungpeuk sagala UV tina asup kana panon). Ogé, iwal mun kapangaruhan, lalaki kudu nutupan duanana sirit jeung skrotum maranéhanana maké kaos kaki. Ubar topikal, iwal pseudocatalase, kedah diterapkeun ngan saatos perlakuan UVB-Narrowband pikeun ngahindarkeun sumbatan cahaya, réaksi kulit anu parah sareng kamungkinan panonaktifan UV tina obat. Saatos sababaraha minggu perawatan anu rajin, waktos MED pasien bakal ditetepkeun sareng dina sababaraha bulan tanda-tanda awal repigmentasi bakal muncul dina kalolobaan pasien. Kalayan kasabaran sareng konsistensi seueur pasien tiasa ngahontal repigmentasi lengkep, tapi tiasa nyandak dua belas dugi ka dalapan belas bulan atanapi langkung, kalayan alat awak pinuh genep suku anu langkung suksés tibatan alat anu langkung alit kusabab alesan anu didaptarkeun di luhur.

repigmentasi-Dina mangsa repigmentasi, sakapeung kulit séhat di sakurilingna langkung poék sabab melanositna ogé ngaréspon kana perlakuan, sareng khususna upami aranjeunna kakeunaan sinar panonpoé alami, anu ngandung langkung seueur panjang gelombang penyamakan UVA tibatan panjang gelombang UVB anu mangpaat. Pikeun ngurangan kontras anu dihasilkeun antara lesi jeung kulit cageur, sarta pikeun nyegah kaduruk ku panon poe, penderita phototherapy UVB-Narrowband kedah ngaleutikan paparan maranéhanana ka cahya panonpoé alam ku Ngahindarkeun panonpoé atawa maké sunblock a (SPF tinggi sunscreen). Lamun sunblock dipaké kulit kudu dikumbah poé saméméh perlakuan phototherapy pikeun mastikeun teu meungpeuk lampu UVB-Narrowband mangpaatna. Nalika pangobatan diteruskeun, kontras antara lesi sareng kulit anu séhat laun bakal luntur.

Saatos repigmentasi, sakapeung sabalikna lumangsung salaku lesi karek repigmented mimitina bisa jadi darker ti kulit sehat sabudeureun, balukar tina melanocytes anyar ngahasilkeun leuwih melanin ti melanocytes heubeul lamun kakeunaan jumlah sarua tina stimulating sinar UV. Ieu normal sareng kontrasna ogé laun-laun luntur ku kituna dina sababaraha bulan saatos perawatan, warna kulit pasien bakal janten langkung saé.

Pikeun pidéo anu pikaresepeun anu ngagambarkeun prosés repigmentasi UVB-Narrowband pikeun vitiligo, pertimbangkeun ningali pidéo ieu anu diproduksi ku Clinuvel di Australia:

 

Kalayan terapi sinar UVB-Narrowband, biasana raray sareng beuheung mangrupikeun daérah anu munggaran ngaréspon, dituturkeun ku awak anu sanés. Leungeun sareng suku biasana mangrupikeun bagian awak anu paling hese pikeun dirépigmentasi, khususna upami vitiligo parantos mapan. Pikeun boga kasempetan pangalusna repigmentation, penderita vitiligo kudu dimimitian perlakuan vitiligo pas mungkin.

Saatos repigmentation geus kahontal, sababaraha penderita vitiligo non-segméntal bisa boga lesions muncul deui dina bulan atawa taun datang. Pikeun ngabantosan nyegah ieu, penderita kedah nimbangkeun perawatan pangropéa UVB-Narrowband awak sapenuh sareng idéal dina dosis sareng frékuénsi anu dikirangan. Lakukeun kitu mantuan ngajaga sistim imun dina kontrol jeung ngajaga melanocytes tina serangan renewed, bari nyieun jumlah badag Vitamin D alami dina kulit.

Dina prakna, phototherapy UVB-NB éféktif di rumah sakit jeung klinik phototherapy dermatologist (anu aya ngeunaan 1000 di AS, jeung 100 publik dibiayaan di Kanada), sarta sarua ogé di imah sabar urang. Ratusan studi médis geus diterbitkeun - pilarian on Pamaréntah AS dihormat Situs wéb PubMed pikeun "UVB Narrowband" bakal balik leuwih ti 400 listings!

Imah UVB-Narrowband phototherapy geus kabuktian éféktif sabab, sanajan alat nu dipaké ilaharna leuwih leutik sarta boga bulbs pangsaeutikna ti nu aya di klinik phototherapy, unit imah ngagunakeun jumlah bagian nu persis sarua tina bohlam Philips UVB-NB, jadi hijina bédana praktis nyaeta waktos perlakuan anu rada panjang pikeun ngahontal dosis anu sami sareng hasil anu sami. Dibandingkeun sareng fototerapi klinis, genah perawatan di bumi ngagaduhan seueur kauntungan, kalebet ngahémat waktos sareng perjalanan anu saé, jadwal perawatan anu langkung gampang (pangsaeutikna perawatan anu teu lasut), privasi, sareng kamampuan pikeun neraskeun perawatan pangropéa saatos repigmentasi kahontal, tibatan dikaluarkeun ku dokter. klinik sarta letting vitiligo nu balik. Solarc percaya yén perlakuan UVB-Narrowband anu lumangsung mangrupikeun solusi jangka panjang anu saé pikeun kontrol vitiligo.

Naon konsumén urang nyebutkeun…

  • avatar Eva Amos
    Narima kuring 6 lampu Solarc System dua minggu ka tukang dina rekomendasi dermatologist kuring keur pengobatan vitiligo. Kuring kungsi narima perlakuan terapi lampu di klinik tapi éta 45 menit drive unggal jalan. Saatos perhatikeun pamutahiran … Tambih deui di klinik kuring mutuskeun mésér sorangan dina sistem imah. Layanan palanggan anu kuring tampi ti Solarc luar biasa, sistemna gampang dipasang, gampang dianggo. Janten gumbira ayeuna kuring gaduh genah gaduh sistem kuring sorangan sareng henteu gaduh drive éta tilu kali saminggu.
    ★★★★★ taun 2 tukang
  • avatar Sumur Diane
    Pameseran kami lancar pisan tina Solarc Systems ... dikirim sareng ditampi langsung sareng palayanan palanggan gancang kalayan balesan ka kami nalika kami ngagaduhan patarosan saatos nampi lampu kami! Kami bungah pikeun ningkatkeun tingkat Vitamin D dina awak urang … Tambih deui ngagunakeun lampu ieu! Hatur nuhun pisan.
    ★★★★★ taun 2 tukang
  • avatar Wayne C
    Kuring ngagaleuh sistem kuring pikeun psoriasis sareng jalanna saé! Kuring geus ngagunakeun terapi lampu leungeun dicekel Unit pikeun patch leutik sareng mareuman bari, sarta éta consuming waktu! tapi unit ieu nyertakeun daérah anu langkung ageung sareng ngabersihkeunana langkung gancang. Paling creams … Tambih deui entong damel sareng suntikan bahaya pikeun kaséhatan anjeun! Janten terapi cahaya ieu mangrupikeun jawaban! Hargana sigana rada luhur sabab asuransi kuring henteu nutupan biaya naon waé, tapi éta patut unggal Penny
    ★★★★★ sataun katukang

SolRx Home UVB Phototherapy Alat

Perawatan Gedong Sollarc pikeun vitiligo

Garis produk Solarc Systems diwangun ku opat "kulawarga alat" SolRx tina ukuran anu béda-béda dikembangkeun salami 25 taun ka pengker ku pasien fototerapi nyata. Alat-alat ayeuna ampir sok disayogikeun salaku "UVB-Narrowband" (UVB-NB) nganggo ukuran anu béda tina lampu fluoresensi Philips 311 nm /01, anu pikeun fototerapi bumi biasana bakal tahan 5 dugi ka 10 taun sareng sering langkung lami. Pikeun pengobatan sababaraha jinis éksim khusus, kalolobaan alat SolRx tiasa dipasangan bohlam khusus. pita gelombang UV: UVB-Broadband, bohlam UVA pikeun PUVA, sareng UVA-1.

Pikeun milih alat SolRx pangsaéna pikeun anjeun, mangga buka kami Pituduh Pilihan, pasihan kami telepon di 866‑813‑3357, atanapi sumping ka pabrik manufaktur sareng showroom kami di 1515 Snow Valley Road di Pertambangan (Springwater Township) caket Barrie, Ontario; nu ngan sababaraha kilométer kuloneun Jalan Raya 400. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun. pindah

E-Series

CAW 760M 400x400 1 perlakuan pikeun vitiligo

nu SolRx E-Seri nyaeta kulawarga alat urang nu pang populerna. Alat Master nyaéta panel bohlam heureut 6 kaki, 2,4 atanapi 6 anu tiasa dianggo nyalira, atanapi dilegaan sareng anu sami. Tambihan Alat pikeun ngawangun sistem multidirectional anu ngurilingan pasien pikeun pangiriman cahaya UVB-Narrowband optimal.  US$ 1295 jeung up

1000-séri

perlakuan pikeun vitiligo

nu SolRx 1000-Seri nyaéta panel Solarc 6-suku asli anu parantos nyayogikeun rébuan pasien di sakuliah dunya ti saprak 1992. Sadia sareng 8 atanapi 10 bohlam Philips Narrowband UVB. US$2595 éta 2895 $

 

500-séri

SolRx 550 3 perlakuan pikeun vitiligo

nu SolRx 500-Seri gaduh inténsitas cahaya pangageungna tina sadaya alat Solarc. Pikeun kokotor perlakuan, eta bisa diputer ka sagala arah lamun dipasang dina yoke nu (ditémbongkeun), atawa pikeun leungeun & suku perlakuan dipaké kalawan tiung removable (teu ditémbongkeun).  Daérah perawatan langsung nyaéta 18″ x 13″. US$1195 nepi ka US$1695

100-séri

100 runtuyan 1 perlakuan pikeun vitiligo

nu SolRx 100-Seri mangrupakeun-kinerja tinggi 2-bohlam alat handheld nu bisa disimpen langsung dina kulit. Éta dimaksudkeun pikeun nargétkeun tempat-tempat leutik, kalebet psoriasis kulit sirah kalayan pilihan UV-Brush. Sadaya-aluminium wand kalayan jandela acrylic jelas. Daérah perawatan langsung nyaéta 2.5″ x 5″. US $ 795

Penting yén anjeun ngabahas sareng dokter anjeun / profésional kaséhatan ngeunaan pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun; nasihat maranéhanana salawasna nyokot prioritas leuwih sagala hidayah disadiakeun ku Solarc.

Bantahan

Inpormasi sareng bahan anu aya dina halaman wéb ieu kanggo tujuan inpormasi umum wungkul.

Nalika usaha dilakukeun pikeun mastikeun yén inpormasi anu disayogikeun dina halaman wéb ieu ayeuna sareng akurat, para wali, perwira, diréktur sareng karyawan Solarc Systems Inc., ogé panulis sareng pangurus halaman wéb. solarcsystems.com jeung solarcsystems.com bakal nganggap euweuh tanggung jawab katepatan jeung correctness tina informasi dina situs ieu atawa pikeun sagala konsékuansi tina ngandelkeun eta.

Inpormasi anu disayogikeun di dieu henteu dimaksudkeun sareng henteu ngawakilan naséhat médis ka saha waé ngeunaan masalah khusus sareng henteu kedah ngagentos naséhat sareng / atanapi pangobatan ti praktisi médis. Anjeun kedah konsultasi ka dokter anjeun atanapi dermatologist spesialis pikeun kéngingkeun saran médis. Individu atanapi pangguna anu ngandelkeun inpormasi anu aya dina situs ieu ngalakukeunana sacara tanggung jawab sorangan sareng henteu aya tindakan atanapi klaim anu bakal ditagihkeun ngalawan pangarang, pangurus situs wéb atanapi wawakil, atanapi pikeun, Solarc Systems Inc., pikeun akibat naon waé. timbul tina reliance sapertos.

Tumbu kaluar

Tumbu tangtu dina situs ieu bisa mawa anjeun ka situs web lianna nu teu dipiboga atawa dikawasa ku Solarc Systems Inc.

Solarc Systems Inc. henteu ngawas atanapi ngesahkeun inpormasi anu aya dina situs éksternal ieu. Tautan disayogikeun ngan ukur pikeun ngagampangkeun pangguna. Solarc Systems Inc. henteu nanggung jawab kana inpormasi eusi anu aya dina situs wéb anu sanés diaksés ku tautan ieu, sareng Solarc Systems Inc. ogé henteu ngadukung bahan anu disayogikeun dina situs sapertos kitu. Ngalebetkeun tautan dina halaman wéb ieu henteu hartosna pakaitna sareng organisasi atanapi pangurus atanapi pangarang anu tanggung jawab kana situs-situs éta.  

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

6 + 10 =

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 9 am-5 pm EST MF