Perhatosan Mercury

Awas: Lampu fluoresensi ngandung MERCURY. Pikeun prosedur penanganan aman, ukuran kudu dilaksanakeun bisi tina pegatna kahaja, sarta pilihan pikeun pembuangan & daur ulang; Punten klik di dieu. Buang atawa daur ulang luyu jeung hukum nu lumaku.

Merkuri raksa
Taya raksa runtah
Daur ulang raksa