Tips pikeun Reimbursement asuransi

AS & Internasional

Ieu sering mungkin pikeun nampa sinyalna asuransi pinuh atawa parsial dokter prescribed parabot phototherapy home UVB, tapi ieu bisa butuh sababaraha usaha jeung kegigihan. Kahiji, pariksa ningali naon cakupan rencana benefit asuransi anjeun pikeun "Awét Médis Equipment (DME)", sarta nangtukeun prosedur pasti keur nyieun hiji aplikasi. Buka situs wéb perusahaan asuransi anjeun atanapi nelepon aranjeunna upami diperyogikeun.

Perusahaan asuransi anjeun bakal hoyong terang "Kode Prosedur" CPT / HCPCS umum, sapertos kieu:

Tips asuransi pikeun phototherapy imah

Kodeu CPT / HCPCS : E0693

Hiji alat E-Series Master 6-foot Expandable atanapi panel awak pinuh 1000-Series 6-foot "Panel sistem terapi sinar UV, kalebet bohlam / lampu, timer, sareng panyalindungan panon; panel 6 kaki.

1M2A tips asuransi keur phototherapy imah

Kodeu CPT / HCPCS : E0694

Leuwih ti hiji E-Series 6-suku alat Expandable. "Sistem terapi lampu UV multidirectional dina kabinét 6 suku, ngawengku bulbs / lampu, timer sarta panyalindungan panon", tunduk kana verifikasi jeung parusahaan asuransi Anjeun. 

Tips asuransi pikeun phototherapy imah

Kodeu CPT / HCPCS : E0691

500-Series Hand / Foot & Spot alat jeung 100-Series Handheld alat. "Panel sistem terapi sinar UV, kalebet bohlam / lampu, timer, sareng panyalindungan panon; perlakuan anu 2 suku pasagi atanapi kirang.

Philips NB TL 100W 01 FS72 tips asuransi jempol pikeun phototherapy imah

Kode CPT / HCPCS : A4633

Ngagantian bohlam / lampu pikeun terapi sinar UV, unggal.

Upami perusahaan asuransi anjeun biasana henteu nutupan "Peralatan Médis Awét" atanapi "pra-otorisasi" diperyogikeun, panginten anjeun kedah nyayogikeun salinan ieu ka dokter anjeun. Surat Dokter Kabutuhan Médis template, jeung nanya lamun maranéhna boga waktu pikeun nyieun versi pribadi ieu keur anjeun dina alat tulis maranéhna, atanapi gaduh aranjeunna saukur ngeusian dina blanks. Meureun aya biaya pikeun ieu. Anjeun tiasa ngadamel pamundut ieu dina waktos anu sami anjeun nampi resep. Anjeun tiasa ogé diwajibkeun ngalebetkeun rékaman médis sareng klaim asuransi katukang; ogé sayogi ti kantor dokter anjeun.

Sakali karya ieu réngsé, aya dua pendekatan:

1. Jieun klaim anjeun langsung ka parusahaan asuransi Anjeun.
Ieu mangrupikeun pendekatan pangbasajanna, tapi bakal meryogikeun anjeun mayar produk sateuacanna, teras dibales ku perusahaan asuransi anjeun. Kusabab teu aya perantara, ieu bakal mastikeun biaya produk panghandapna pikeun perusahaan asuransi anjeun sareng ngaleutikan deductible anu anjeun kedah mayar. Anjeun panginten hoyong ngalengkepan klaim anjeun ku surat ka perusahaan asuransi anjeun nganggo ieu Surat Pasien ka Perusahaan Asuransi citakan. Ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun ngadamel "kasus bisnis" pikeun kéngingkeun alat. Kalayan kecap sanésna, dumasar kana pamakean narkoba sareng biaya anu sanés, naha alat éta bakal mayar nyalira? Upami anjeun peryogi "Proforma Invoice", mangga ngahubungi Solarc Systems sareng kami bakal langsung fax atanapi email ka anjeun. Sakali klaim anjeun disatujuan, anjeun bakal nampi surat otorisasi ti perusahaan asuransi anjeun. Teras kirimkeun pesenan anjeun ka Solarc online. Produk bakal dikirim langsung ka bumi anjeun sareng kalebet invoice anu ditandatanganan sareng tanggal anu anjeun tiasa dianggo salaku bukti pameseran. Lengkepan klaim anjeun ku ngirimkeun invoice ka perusahaan asuransi anjeun pikeun ngabalikeun duit. Simpen salinan invoice pikeun rékaman anjeun sorangan.

2. Pindah ka supplier lokal "Home Medical Equipment" (HME).
Ieu mangrupikeun perusahaan anu ngurus pasokan sapertos korsi roda sareng oksigén bumi, bahkan tiasa janten apoték anu anjeun anggo ayeuna. HME tiasa nganyahokeun langsung sareng perusahaan asuransi anjeun, sareng ngaleungitkeun kabutuhan anjeun pikeun mayar produk sateuacanna. HME ngumpulkeun ti perusahaan asuransi anjeun, teras mésér produk ti Solarc. Solarc lajeng biasana "turun-kapal" produk langsung ka imah anjeun, tapi dina sababaraha kasus HME bakal nyieun pangiriman. Solarc sacara tradisional ngimbangan HME ku cara masihan diskon tina harga standar. Tapi, HME ogé tiasa sacara signifikan ningkatkeun harga ka perusahaan asuransi anjeun, anu tiasa nyababkeun deductible anu langkung ageung. Deductible sareng jumlah anu sanés biasana dibayar ka HME sateuacan produkna dikirimkeun. HME peryogi inpormasi ieu:

  • Ngaran légal pasien kaasup awal tengah
  • Tanggal lahir pasien
  • Nama perusahaan asuransi
  • Alamat perusahaan asuransi sareng nomer telepon
  • Alamat situs wéb asuransi upami terang
  • Nomer Idéntitas Anggota
  • Grup / Nomer jaringan
  • Ngaran dunungan atawa ID#
  • Ngaran Insured primér. (Ieu nalika batur ditutupan ku pasangan atanapi kolot)
  • Insured primér tanggal kalahiran
  • Alamat Insured primér lamun béda
  • Ngaran Dokter Perawatan Primer (PCP) (mindeng béda ti dokter resep jeung sababaraha kali diperlukeun pikeun nempatkeun rujukan) primér
  • Nomer telepon Dokter Perawatan (PCP).
  • Produk Solarc & inpormasi kontak (nganggo "Paket Inpormasi Standar" Solarc)
  • Alat CPT / HCPCS "Kode Prosedur" didaptarkeun di luhur. (E0694, E0693 atanapi E0691)

3. Anjeun tiasa ngalengkepan sarta ngalebetkeun formulir di handap salaku pamundut pikeun pitulung kalayan filing klaim asuransi. Inpormasi anjeun bakal diteruskeun ka supplier Alat Médis Durable (DME) di Amérika Serikat anu tiasa ngabantosan ngolah klaim anjeun pikeun sinyalna alat kami. Kaasup resép anjeun sarta catetan médis salaku lampiran di handap bakal ngidinan prosés asuransi dimimitian leuwih gancang. Anjeun bakal dikontak teu lila sanggeus ngirimkeun formulir.

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

13 + 12 =

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 9 am-5 pm EST MF