Émbaran Mesen Imah Phototherapy

AS & Internasional 

Lengkah 1 - Ngalengkepan Panalungtikan Anjeun

Pertimbangan kahiji sateuacan mesen alat SolRx Home Phototherapy nyaéta ngartos alat anu béda anu ditawarkeun, kumaha aranjeunna tiasa dianggo sareng alat mana anu paling cocog pikeun kabutuhan khusus anjeun. Tautan di handap bakal ngabantosan anjeun milih alat anu pas pikeun kabutuhan anjeun dumasar kana kaayaan kulit, jinis kulit, bagian mana awak anu kapangaruhan sareng naon anggaran anjeun.

Imah UVB Phototherapy Pamilihan Guide

SolRx E-Series System Expandable

SolRx 1000-Series Full Body Panel Phototherapy

SolRx 500‑Series Leungeun / Foot & Spot Phototherapy

SolRx 100‑Series Titik Leutik & Fototerapi Kulit Kepala

 Patarosan remen tanya (FAQ)

 Ngartos Narrowband UVB Phototherapy Pasal

Salaku pilihan sumberdaya sejen, Anjeun bisa nyieun pasini pikeun didatangan showroom urang jeung fasilitas manufaktur lokasina di 1515 Snow Valley Rd. di Barrie, Ontario, Kanada.

 

Lengkah 2 - Kéngingkeun Resép Dokter (USA Ngan)

Alat fototerapi UVB bumi mangrupikeun alat anu serius anu tiasa ngahasilkeun kauntungan anu ageung, tapi ogé, nalika disalahgunakeun, cilaka anu ageung. Ku sabab kitu, US-FDA ngatur penjualan alat-alat ieu ku paréntah dokter wungkul, anu tiasa waé:

  1. a) Resep tulisan leungeun tradisional dina pad resep dokter;
  2. b) Surat anu ditandatanganan sareng tanggal dina kop surat dokter.

Resép idéal bakal nunjukkeun jinis pita gelombang: UVB-Broadband atanapi UVB-Narrowband (UVB-NB), sareng kulawarga alat Solarc atanapi nomer modél.

Resep tiasa diunggah langsung ngaliwatan prosés pamariksaan online atanapi dikirim ka kami ku fax atanapi email salaku file PDF atanapi gambar dina info@solarcsystems.com. 

Dokter anjeun bakal ngira-ngira kasesuaian pangobatan pikeun gangguan kulit anjeun sareng kamampuan anjeun pikeun ngagunakeun alat-alatna sacara tanggung jawab, kalebet kasabaran anjeun balik pikeun pamariksaan périodik sahenteuna sakali sataun. Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun modél Solarc mana anu kedah dipilih, kalayan bantosan Pitunjuk Pilihan Fototerapi Imah. Éta ogé tiasa nyerat "Surat Dokter ngeunaan Kabutuhan Médis" upami diperyogikeun pikeun tujuan asuransi (tingali tautan Pusat Unduh di luhur).

Upami dokter anjeun henteu daék nyerat resép, pertimbangkeun nandatanganan sareng nawiskeun "Perjanjian Pangakuan sareng Indemnity" anu aya dina halaman terakhir tina Formulir Pesenan Solarc USA (kapanggih dina Pusat Unduh). Perjangjian ieu antara anjeun sareng dokter anjeun, pikeun dianggo nalika dokter henteu resep resep kana alat-alat pikeun alesan tanggung jawab hukum. Salaku jalan terakhir, pertimbangkeun kéngingkeun pendapat kadua ti dokter sanés.

Catet yén teu perlu resép ditulis ku dermatologist a. Sakur dokter médis (MD) tiasa ditampi. Solarc Systems ngagaduhan hak pikeun ngabuktoskeun kaaslianana resép naon waé.

Catet yén parobahan régulasi panganyarna di Amérika Serikat henteu deui meryogikeun resép dokter pikeun ngagaleuh ngagantian lampu fototerapi naon waé. Sarat resép di luhur ayeuna ngan dilarapkeun ka unit phototherapy pinuh.

 

Lengkah 3 - Pertimbangkeun Reimbursement Asuransi

Ieu sering mungkin pikeun nampa sinyalna asuransi pinuh atawa parsial ti dokter prescribed parabot phototherapy home UVB, tapi ieu bisa butuh sababaraha usaha jeung kegigihan. Pikeun kasimpulan lengkep ngeunaan cara ngudag asuransi pikeun alat SolRx Home Phototherapy, mangga tingali kami Asuransi Tips kaca wéb.

Perusahaan asuransi anjeun bakal hoyong terang "Kode Prosedur" CPT / HCPCS umum, sapertos kieu:

Inpormasi pesenan fototerapi

Kodeu CPT / HCPCS : E0693

Hiji alat E-Series Master 6-foot Expandable atanapi panel awak pinuh 1000-Series 6-foot "Panel sistem terapi sinar UV, kalebet bohlam / lampu, timer, sareng panyalindungan panon; panel 6 kaki.

1M2A Tips pikeun pesenan

Kodeu CPT / HCPCS : E0694

Leuwih ti hiji E-Series 6-suku alat Expandable. "Sistem terapi lampu UV multidirectional dina kabinét 6 suku, ngawengku bulbs / lampu, timer sarta panyalindungan panon", tunduk kana verifikasi jeung parusahaan asuransi Anjeun. 

Tips pikeun Mesen

Kodeu CPT / HCPCS : E0691

500-Series Hand / Foot & Spot alat jeung 100-Series Handheld alat. "Panel sistem terapi sinar UV, kalebet bohlam / lampu, timer, sareng panyalindungan panon; perlakuan anu 2 suku pasagi atanapi kirang.

Upami perusahaan asuransi anjeun biasana henteu nutupan "Peralatan Médis Awét" atanapi "pra-otorisasi" diperyogikeun, panginten anjeun kedah nyayogikeun salinan ieu ka dokter anjeun. Surat Dokter Kabutuhan Médis template, jeung nanya lamun maranéhna boga waktu pikeun nyieun versi pribadi ieu keur anjeun dina alat tulis maranéhna, atanapi gaduh aranjeunna saukur ngeusian dina blanks. Meureun aya biaya pikeun ieu. Anjeun tiasa ngadamel pamundut ieu dina waktos anu sami anjeun nampi resep. Anjeun tiasa ogé diwajibkeun ngalebetkeun rékaman médis sareng klaim asuransi katukang; ogé sayogi ti kantor dokter anjeun.

Sakali karya ieu réngsé, aya dua pendekatan:

1) Jieun klaim anjeun langsung ka perusahaan asuransi anjeun.
Ieu mangrupikeun pendekatan pangbasajanna, tapi bakal meryogikeun anjeun mayar produk sateuacanna, teras dibales ku perusahaan asuransi anjeun. Kusabab teu aya perantara, ieu bakal mastikeun biaya produk panghandapna pikeun perusahaan asuransi anjeun sareng ngaleutikan deductible anu anjeun kedah mayar. Anjeun panginten hoyong ngalengkepan klaim anjeun ku surat ka perusahaan asuransi anjeun nganggo ieu Surat Pasien ka Perusahaan Asuransi citakan. Ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun ngadamel "kasus bisnis" pikeun kéngingkeun alat. Kalayan kecap sanésna, dumasar kana pamakean narkoba sareng biaya anu sanés, naha alat éta bakal mayar nyalira? Upami anjeun peryogi "Proforma Invoice", mangga ngahubungi Solarc Systems sareng kami bakal langsung fax atanapi email ka anjeun. Sakali klaim anjeun disatujuan, anjeun bakal nampi surat otorisasi ti perusahaan asuransi anjeun. Teras kirimkeun pesenan anjeun ka Solarc online. Produk bakal dikirim langsung ka bumi anjeun sareng kalebet invoice anu ditandatanganan sareng tanggal anu anjeun tiasa dianggo salaku bukti pameseran. Lengkepan klaim anjeun ku ngirimkeun invoice ka perusahaan asuransi anjeun pikeun ngabalikeun duit. Simpen salinan invoice pikeun rékaman anjeun sorangan.

2) Pindah ka panyadia lokal "Peralatan Médis Imah" (HME).
Ieu mangrupikeun perusahaan anu ngurus pasokan sapertos korsi roda sareng oksigén bumi, bahkan tiasa janten apoték anu anjeun anggo ayeuna. HME tiasa nganyahokeun langsung sareng perusahaan asuransi anjeun, sareng ngaleungitkeun kabutuhan anjeun pikeun mayar produk sateuacanna. HME ngumpulkeun ti perusahaan asuransi anjeun, teras mésér produk ti Solarc. Solarc lajeng biasana "turun-kapal" produk langsung ka imah anjeun, tapi dina sababaraha kasus HME bakal nyieun pangiriman. Solarc sacara tradisional ngimbangan HME ku cara masihan diskon tina harga standar. Tapi, HME ogé tiasa sacara signifikan ningkatkeun harga ka perusahaan asuransi anjeun, anu tiasa nyababkeun deductible anu langkung ageung. Deductible sareng jumlah anu sanés biasana dibayar ka HME sateuacan produkna dikirimkeun. HME peryogi inpormasi ieu:

 

  • Ngaran légal pasien kaasup awal tengah
  • Tanggal lahir pasien
  • Nama perusahaan asuransi
  • Alamat perusahaan asuransi sareng nomer telepon
  • Alamat situs wéb asuransi upami terang
  • Nomer Idéntitas Anggota
  • Grup / Nomer jaringan
  • Ngaran dunungan atawa ID#
  • Ngaran Insured primér. (Ieu nalika batur ditutupan ku pasangan atanapi kolot)
  • Insured primér tanggal kalahiran
  • Alamat Insured primér lamun béda
  • Ngaran Dokter Perawatan Primer (PCP) (mindeng béda ti dokter resep jeung sababaraha kali diperlukeun pikeun nempatkeun rujukan) primér
  • Nomer telepon Dokter Perawatan (PCP).
  • Produk Solarc & inpormasi kontak (nganggo "Paket Inpormasi Standar" Solarc)
  • Alat CPT / HCPCS "Kode Prosedur" didaptarkeun di luhur. (E0694, E0693 atanapi E0691)

Lengkah 4 - Lengkepkeun Pesenan Solarc Anjeun Online

Pikeun nempatkeun pesenan kantun pilih barang tina kami toko.

Anjeun teras tiasa turutan pitunjuk pamariksaan dina halaman wéb sareng ngalengkepan pamayaran anjeun ngalangkungan prosesor pamayaran anu aman. 

Harga kalebet angkutan barang ka kalolobaan lokasi di buana Amérika Serikat, tugas sareng calo. Harga anu didaptarkeun mangrupikeun anu anjeun mayar. Solarc henteu ngumpulkeun pajeg AS. Upami aya pajak AS anu diterapkeun, aranjeunna dibayar ku anu mésér. Ogé, sagala bank husus, kartu kiridit, atawa "biaya transaksi internasional" sagemblengna tanggung jawab nu meuli.

Upami mayar ku cek, kirimkeun pesenan anjeun ku kurir atanapi surat-surat Pos AS nganggo alamat di handap ieu. Inget pikeun nyimpen salinan resép pikeun rékaman anjeun sorangan. Panginten tiasa aya telat dina ngirim unit anjeun dugi ka cékna bérés. Cék Certified salawasna ngagancangkeun prosés ieu.

Sakali pesenan anjeun ditampi, kami bakal langsung ngaku sareng mamatahan tanggal pangiriman anu dipiharep, anu biasana dinten bisnis salajengna sabab kalolobaan modél biasana aya di saham.

Departemen Kaamanan NKRI - Adat istiadat & Perlindungan Border AS (US-CBP) meryogikeun yén sadaya impor ka AS langkung ageung ti AS $ 2500 (éta $ 2000) kedah ngaidentipikasi "pamungkas consignee" nganggo nomer jaminan sosial (SSN) palanggan atanapi, upami bisnis, nomer idéntifikasi dunungan IRS (EIN) . Ieu ilaharna manglaku ka purchases sababaraha 1000-Series jeung alat E-Series wungkul. Upami anjeun mesen salah sahiji unit ieu, punten pastikeun yén inpormasi ieu disayogikeun dina bentuk pesenan Solarc. Upami anjeun henteu hoyong masihan inpormasi ieu ka Solarc, anjeun tiasa alternatip masihan langsung ka calo adat urang atanapi US-CBP. Mangga ngahubungan kami pikeun parentah. Hapunten tina kasulitan ieu.

Langsung saatos kapal unit SolRx anjeun, kami bakal nyayogikeun anjeun tanggal kapal, nomer jalur kurir / tracking sareng inpormasi kontak kurir. Mangga nyadiakeun alamat surélék pikeun ieu lamun mungkin.

Pangiriman dilakukeun ku kurir (Fedex) sareng biasana nyandak:

AS - Northeast: 3-7 poé gawé

AS - Kulon & Kidul: 4-8 poé gawé

Langsung saatos kapal unit SolRx anjeun, kami bakal nyayogikeun anjeun tanggal kapal, nomer jalur kurir / tracking sareng inpormasi kontak kurir. Mangga nyadiakeun alamat surélék pikeun ieu lamun mungkin.

Lengkah 5 - Unit SolRx Anjeun Tiba

Sakali anjeun nampi unit SolRx anjeun, penting pisan pikeun mimiti maca Buku Panduan Pamaké. Unit 1000‑Series sareng E-Series dikirimkeun lengkep sareng nyandak 10 dugi ka 20 menit kanggo dipasang. Unit 500-Series sareng 100-Series tos siap. Bungkusan kami parantos disampurnakeun salami mangtaun-taun sareng tugasna beurat pisan, tapi, aya kamungkinan karusakan pengiriman barang. Dina acara anu jarang kajadian, kami nyuhunkeun anjeun nampi kiriman. Urang lajeng bakal, salaku minimum, ngirim Anjeun bagian ngagantian jeung nu nyieun perbaikan di euweuh muatan, per kami Garansi datangna.

Pangobatan munggaran anjeun ngan ukur tiasa dilaksanakeun saatos Buku Panduan Pamaké parantos dibaca sareng kahartos lengkep. Bulbs anyar pohara kuat - jadi pisan konservatif jeung kali perlakuan munggaran anjeun! Upami aya patarosan atanapi masalah, hubungi dokter anjeun atanapi Solarc Systems nganggo nomer bebas pulsa kami 866.813.3357 atanapi lokal 705.739.8279. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

Nyarankeun kulawarga anjeun yén éta téh teu alat tanning (anu boga waktu perlakuan leuwih lila) sarta yén maranéhna teu make alat dina kaayaan naon baé. Sanggeus ngagunakeun alat, cabut jeung nyumputkeun konci pikeun nyegah nyalahgunakeun ku batur.

Bruce Head shot Tips pikeun pesenan

Laju kasuksésan pikeun alat-alat kami kacida luhurna sarta kami tulus hayang sami pikeun anjeun.

Sanggeus opat nepi ka lima bulan, urang ilaharna nyieun nurutan up. Kami resep pisan kana kamajuan anjeun sareng resep ngadangu carita kasuksésan sareng ideu pikeun perbaikan. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

Good tuah kalayan perlakuan anjeun!

Bruce Elliott, P.Eng.

Présidén Solarc Systems Inc.

Ngadegkeun & Panyakit Psoriasis Lifelong,