SolRx UV Phototherapy Alat Médis

 Pasokan Fototerapi UVB pikeun Rumah Sakit & Klinik

Solarc Systems diadegkeun dina 1992 sareng tetep ngan ukur produsén alat asli Kanada (OEM) alat-alat fototerapi UV médis pikeun gangguan kulit. Tempatna caket Barrie, Ontario, kami parantos ngadamel sareng ngajual langkung ti 10,000 alat SolRx kami ka langkung ti 80 nagara di dunya.

Klinik ageung, sapertos rumah sakit sareng kantor dermatologi multi-dokter bakal gaduh alat-alat kalayan saloba 48 bohlam anu ngurilingan pasien. Solarc reueus janten supplier utama bohlam ngagantian pikeun alat-alat ieu.

Nanging, henteu unggal kantor tiasa nanggung mesin ageung ieu sareng jarang gaduh rohangan lantai. Alat SolRx mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun prakték anu langkung alit sareng lingkungan klinik sapertos dermatologists praktisi tunggal, chiropractors, fisioterapis, pusat rehabilitasi olahraga, sareng naturopaths. Alat SolRx dirancang pikeun gampang sareng aman dianggo ku pasien sareng dokter.

Staf kami ahli dina fototerapi UV sareng tiasa ngabantosan anjeun dina basa Inggris, Perancis, atanapi Spanyol. Mun anjeun merlukeun lampu ngagantian atawa Kacamata UV pikeun klinik phototherapy Anjeun, nelepon kami pikeun cutatan bébas tol di 1-866-813-3357, langsung di 705-739-8279 atanapi teraskeun ngagulung ka ▼ pikeun diajar langkung seueur.

E-Series

CAW 760M 400x400 1 Inpormasi pesenan fototerapi rumah sakit & klinik

nu SolRx E-Seri nyaeta kulawarga alat urang nu pang populerna. Alat Master nyaéta panel bohlam heureut 6 kaki, 2,4 atanapi 6 anu tiasa dianggo nyalira, atanapi dilegaan sareng anu sami. Tambihan Alat pikeun ngawangun sistem multidirectional anu ngurilingan pasien pikeun pangiriman cahaya UVB-Narrowband optimal.  US$ 1295 jeung up

1000-séri

Inpormasi pesenan fototerapi rumah sakit & klinik

nu SolRx 1000-Seri nyaéta panel Solarc 6-suku asli anu parantos nyayogikeun rébuan pasien di sakuliah dunya ti saprak 1992. Sadia sareng 8 atanapi 10 bohlam Philips Narrowband UVB. US$2595 éta 2895 $

 

500-séri

SolRx 550 3 Inpormasi pesenan fototerapi rumah sakit & klinik

nu SolRx 500-Seri gaduh inténsitas cahaya pangageungna tina sadaya alat Solarc. Pikeun kokotor perlakuan, eta bisa diputer ka sagala arah lamun dipasang dina yoke nu (ditémbongkeun), atawa pikeun leungeun & suku perlakuan dipaké kalawan tiung removable (teu ditémbongkeun).  Daérah perawatan langsung nyaéta 18″ x 13″. US$1195 nepi ka US$1695

100-séri

100 runtuyan 1 Rumah Sakit & klinik phototherapy mesen info

nu SolRx 100-Seri mangrupakeun-kinerja tinggi 2-bohlam alat handheld nu bisa disimpen langsung dina kulit. Éta dimaksudkeun pikeun nargétkeun tempat-tempat leutik, kalebet psoriasis kulit sirah kalayan pilihan UV-Brush. Sadaya-aluminium wand kalayan jandela acrylic jelas. Daérah perawatan langsung nyaéta 2.5″ x 5″. US $ 795

SolRx E-Series Multidirectional Panel

The SolRx E-Series pilihan hébat sejen pikeun klinik leutik. Éta tiasa saderhana sareng béaya rendah sapertos alat Master E-Series 2 bohlam sapertos ieu di Kampala, Uganda; atawa dimekarkeun pikeun nyieun stan lengkep rélatif low-ongkos.

1m2a-animasi

 

Info pesenan Rumah Sakit Klinik Uganda & pototerapi klinik
Kampala, Kabupatén Majalengka
Klinik Persatuan

SolRx 1000-Series Full Awak Panel Datar

 

The SolRx 1000-séri panels sampurna pikeun klinik rumah sakit leutik sarta kantor dermatologist nu hoyong nyadiakeun phototherapy awak pinuh, tapi tanpa kudu méakkeun puluhan rébu dollar pikeun stan pinuh nu boga syarat listrik husus sarta nyokot up leuwih spasi.

imah-phototherapy-6138Seri 1000 nyaéta 72″ luhur ku 29″ lebar ku ukur 3-1 / 2″ kandel, sareng dipasang dina témbok atanapi di juru. Urang terang sababaraha alat 1000-Series di kantor dermatologist anu parantos dianggo ampir 20 taun!

 

 

Domican Rebuplic klinik Rumah Sakit & klinik phototherapy mesen info
Santiago jeung Santo Domingo
Républik Dominika klinik

SolRx 500-Seri Leungeun / Suku & Spot

The SolRx 500-séri Leungeun / Foot & Spot mangrupikeun alat Hand & Foot tradisional anu ogé tiasa dianggo pikeun pengobatan tempat ampir sadaya daérah awak. 

adjustable-cahaya-terapi-karanjang500-Series sayogi dina fitur-dipak "Klinik Dipeunteun" 550-CR Vérsi pikeun minuhan sarat leakage low kelas resiko listrik 2G sakumaha diperlukeun ku sababaraha rumah sakit. Alat 550-CR kalebet kipas pendingin anu diwangun pikeun kanyamanan pasien nalika dianggo di klinik phototherapy anu sibuk. Hiji pilihan Karanjang Positioning nu nahan dua alat pikeun leungeun jeung suku perlakuan simultaneous oge sadia, ditémbongkeun saperti. 

Unit 550-CR dianggo di seueur klinik rumah sakit di Kanada, kalebet Rumah Sakit Awéwé di Toronto sareng Bruyere Continuing Care di Ottawa.

 

550CRs di Bruyere 2006 Rumah Sakit & klinik phototherapy mesen info
Ottawa, ON Kanada
Bruyere Nuluykeun Kamanusaan sarta Studi

SolRx 100-Seri Handheld

The SolRx 100-séri mangrupakeun alat handheld 2-bohlam kuat cocog pikeun pengobatan wewengkon kulit leutik jeung psoriasis kulit sirah.

p1010660-300x225

Panangan Positioning pilihan sayogi janten dokter atanapi pasien henteu kedah nahan tongkat.

 

Kampala2 Rumah Sakit & klinik phototherapy mesen info
Kampala, Kabupatén Majalengka
Klinik Persatuan

SolRx UV Ngagantian Bulbs & UV Eyewear

 

Kami ngan ukur distributor otorisasi Philips Lighting Kanada.

Solarc ogé gaduh inventaris lampu panggantian ultraviolét médis panggedéna di Kanada sareng harga pangsaéna di Kanada.

 

toko bulbs Rumah Sakit & klinik phototherapy mesen info
Solarc Patient Goggles Rumah Sakit & klinik phototherapy mesen info

 

Mangga ngahubungan kami bébas tol di 866-813-3357 atawa surélék kami di info@solarcsystems.com pikeun cutatan dina urutan lampu ngagantian Anjeun salajengna.

Biasana urang tiasa ngintunkeun dinten salajengna, sareng kalayan sistem pengiriman tugas beurat urang, aranjeunna bakal sumping tanpa pegat! Upami henteu, urang ngagentos aranjeunna tanpa biaya (Kanada sareng AS wungkul).

Sistem Solarc disertipikasi ISO-13485 sareng sadaya alat SolRx patuh Kaséhatan Kanada sareng US-FDA. Henteu aya sarat listrik khusus - sadaya alat SolRx beroperasi nganggo catu daya grounded 120-volt, 3-prong, 15-amp. Sababaraha model 230-volt sadia pikeun konsumén internasional urang.

Pikeun mesen alat SolRx atanapi lampu ngagantian pikeun rumah sakit anjeun, punten ngaluarkeun pesenan pameseran sareng selapkeun dina prosés pamariksaan. Upami e-commerce sanés pilihan, punten fax pesenan pameseran anjeun ka 705-739-9684. Klinik anyar tiasa dipenta pikeun satuju kana "Sarat & Kaayaan Dijual Solarc pikeun Aplikasi Fototerapi NON-Imah". 

Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sareng pasien anjeun.

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

4 + 10 =

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 9 am-5 pm EST MF