Pesenan Internasional SolRx

Kusabab parantos aya dina 1992,

Solarc parantos ngirimkeun alat ka langkung ti 80 nagara

Urang tiasa ngalakukeun hal anu sami pikeun anjeun!

Kasadiaan Alat & Suplai Daya / Pertimbangan Tegangan:

Garis produk SolRx lengkep standar nganggo catu daya grounded 120-volt, 60Hz, 3-prong, tapi ogé sayogi sababaraha modél SolRx pikeun dianggo sareng catu daya grounded 230-volt, 50/60Hz, 3-prong, nyaéta:

 

E720M-UVBNB-230V (E-Series Master 2-bohlam)

E720A-UVBNB-230V (E-Series Add-On 2-bohlam)

1780UVB-NB-230V (1000-Seri 8-bohlam)

550UVB-NB-230V (500-Seri Leungeun/Suku & Spot 5-bohlam)

120UVB-NB-230V (100-Seri Handheld 2-bohlam)

 

Alat 230-volt ieu sadayana gaduh "-230V"dina nomer modélna sareng bakal beroperasi saé dina tegangan naon waé antara 220 sareng 240 volt.

Kabéh SolRx -230V alat nu biasana di-stock pikeun pangiriman gancang.

Alternatipna, upami kakuatan suplai anjeun 220 dugi ka 240 volt, trafo step-down ukuran ~ 230-volt dugi ka 120-volt tiasa dianggo sareng alat SolRx 120-volt, tapi ati-ati pikeun henteu pernah nyobian ngoperasikeun 120-volt. alat langsung maké tegangan nu leuwih luhur, kayaning 240-volt, sabab bakal ngabalukarkeun non-garansi gagalna bohlam, ballasts, jeung/atawa timer. Ieu, kumaha oge, bisa repaired.

 

Pengiriman Internasional (Pesanan Non-USA):

Alat SolRx anu langkung alit (500-Series sareng 100-Series Handheld) tiasa dikirim langsung ka panto anjeun nganggo DHL. Waktos transit biasana 5 dugi ka 12 dinten kerja. Alternatipna, bungkusan leutik kaasup 100-Series tiasa dikirim ku jasa pos nasional, asalna tina Canada Post.

Alat "Full Body" SolRx anu langkung ageung (E-Series, 1000-Series, sareng bohlam ngagantian panjangna 6-suku) biasana diatur sareng dikirimkeun ku Solarc ka bandara internasional anu pangcaketna, dimana anu ngagaleuh tanggung jawab pikeun ngimpor alat numutkeun syarat lokal. Henteu aya pangiriman "panto-panto" - anu mésér kedah angkat ka bandara pikeun nyandak produkna. Waktu transit biasana 3 dugi ka 7 dinten gumantung kana kasadiaan penerbangan. Pangiriman nganggo metodeu ieu ngagaduhan kauntungan yén alatna henteu résiko karusakan ku batur salami angkutan darat lokal akhir. Ratusan kiriman parantos nunjukkeun yén metode pengiriman ieu langkung efektif sareng aman.

Pikeun sakabéh kiriman, sagala waragad impor, pajeg, tugas, sarta brokerage dibayar ku nu meuli. Alatna dikirimkeun nganggo pakét kertas adat internasional standar Solarc, kalebet invoice komérsial sareng idéntifikasi produk. The paperwork perlu napel luar kotak pengiriman barang, sarta ogé dikirim ka anjeun ku email pas informasi hiber sadia, sangkan anjeun boga waktu pikeun nyiapkeun pickup bandara.

Catetan penting: Sateuacan nempatkeun pesenan, penting pikeun kéngingkeun sertipikat adat atanapi otorisasi impor ti nagara asal anjeun pikeun barang anu anjeun pesen. Gagal pikeun ngalakukeunana tiasa nyababkeun masalah impor sareng kamungkinan panyitaan alat ku adat lokal. Solarc Systems Inc. henteu nanggungjawaban kanggo sagala alat anu dirampas ku adat nalika sumping di nagara anjeun. Solarc Systems Nyarita ngagunakeun CPT Incoterm.

 

jaminan:

Kanggo inpo tentang kumaha jaminan SolRx lumaku pikeun pesenan internasional, mangga buka kami Garansi - Jaminan Kadatangan - Kabijakan Barang Dipulangkeun kaca. Punten dicatet yén usaha pikeun ngoperasikeun alat 120-volt dina tegangan anu langkung luhur sapertos 220-240 volt tanpa trafo step-down anu cocog bakal ngabatalkeun garansi sareng nyababkeun salah sahiji atanapi sadayana bohlam, ballast, sareng timer dina alat gagal. - mertimbangkeun purchasing alat 230-volt gantina.

 

certifications:

Sadaya alat SolRx patuh kana Kaséhatan Kanada sareng US-FDA. Alat Solarc henteu nanggung "CE" Mark sakumaha anu diperyogikeun pikeun distribusi alat médis Éropa umum, tapi pikeun impor pribadi ka Éropa ieu parantos kabuktosan janten masalah dina ngan hiji kasus. konsumén Éropa bakal manggihan yén tabungan ongkos hébat geus sadia, sanajan biaya keur kapal ti Kanada kaasup.

 

Isu komérsial:

Hargana aya dina dolar AS sapertos didaptarkeun dina Solarc internasional ramatloka, tambah ongkos angkutan barang tambahan ku cutatan. Pangmayaran dina dolar AS sareng tiasa dilakukeun ku kartu kiridit (VISA atanapi MasterCard wungkul), atanapi ku transfer kawat bank. Transfer kawat tunduk kana biaya tambahan 2% pikeun nutupan biaya anu lumayan anu dicandak ku bank asing. Sadaya penjualan parantos dibayar sareng Solarc bakal pariksa pamayaran sateuacan ngirim produk. Sakur bank khusus, kartu kiridit, atanapi "biaya transaksi internasional" mangrupikeun tanggung jawab anu mésér. Catet yén, pikeun alesan kaamanan, bank anjeun tiasa meryogikeun anjeun mastikeun niat anjeun pikeun ngalakukeun transaksi asing. Punten pertimbangkeun ngahubungi bank anjeun sateuacan ngirim inpormasi kartu kiridit anjeun ka Solarc.

 

Listrik:

  • Kakuatan Suplai: Sadaya model alat SolRx sayogi dianggo sareng catu daya grounded 120-volt, 60Hz, 3-prong. Aya ogé sababaraha model pikeun pamakéan ku 220-volt ka 240-volt, 50/60Hz, 3-prong catu daya grounded. Punten pastikeun nunjukkeun "230V" nalika mesen alat 230-volt.
  • Grounding: Sadaya alat SolRx ngabutuhkeun grounding bumi nganggo colokan 3-pin. Sadaya alat 230-volt dilengkepan standar internasional "C13 / C14 inlet kakuatan" anu ngamungkinkeun sambungan kabel catu daya khusus pikeun daérah éta. Palanggan panginten kedah nyayogikeun kabel listrik ieu, tapi kedah gampang dipendakan sabab ogé sering dianggo pikeun alat komputer. Teu ditarima tur bahaya mun beroperasi alat SolRx tanpa sambungan taneuh, contona ku motong pin taneuh tina ari catu daya. Ngoperasikeun alat tanpa grounding bisa ngakibatkeun listrik ngabalukarkeun maot.
  • Perhatosan Tegangan Lepat: Usaha pikeun ngoperasikeun alat 120-volt dina voltase anu langkung luhur sapertos 220-240 volt tanpa trafo step-down anu cocog bakal ngabatalkeun garansi sareng nyababkeun salah sahiji atanapi sadayana bohlam, ballast, sareng timer dina alat gagal. Ieu, kumaha oge, repairable.
  • Frékuénsi séjén: Alat SolRx ogé tiasa beroperasi dina 50 atanapi 60 Hertz. Skala waktu dina timer éléktronik teu kapangaruhan.
  • Transformers isolasi: Dina kaayaan husus, mungkin pikeun ngajalankeun alat SolRx dina sistem éléktrik 2-kawat ungrounded, tapi ngan lamun ngagunakeun husus "Isolation Transformer". Mangga konsultasi ka ahli listrik lokal.

Pertimbangan sejenna:

 

  • Ngagantian bohlam UV: Tabung lampu ultraviolet henteu khusus pikeun tegangan naon waé. Sadaya alat SolRx Narrowband-UVB nganggo bohlam ti Philips Lighting. Anjeun meureun tiasa sumber bohlam ngagantian sacara lokal, atanapi ti Solarc, tangtosna.
  • Suku Cadang Kit: Upami anjeun aya di lokasi anu jauh, pertimbangkeun mésér "kit suku cadang" kanggo alat anjeun. Ieu tiasa kalebet bohlam cadang, ballast, sareng/atawa timer. Pertimbangkeun ogé langkung milih E-Series tibatan 1000-Series, sabab unggal alat E-Series Add-On tiasa gaduh dua bohlam cadang tambahan anu dikirimkeun dina alat éta tanpa biaya pengiriman tambahan. Alat Master E-Series teu tiasa dikirimkeun nganggo bohlam cadang kusabab gangguan sareng unit pangontrol.
  • komunikasi: Solarc ngagaduhan staf anu tiasa nyarios basa Inggris, Perancis, sareng Spanyol. Pikeun basa anu sanés, kami mendakan yén tarjamahan wéb tiasa dianggo sareng komunikasi email. Buku Panduan Pamaké sareng panyiri alat ngan sayogi dina basa Inggris, Perancis, sareng Spanyol.
  • Resep: pesenan internasional entong merlukeun resép dokter. Resep ngan diperlukeun pikeun kiriman AS per Hukum Federal AS 21CFR801.109 "Alat Resep".
  • Nilai anu dinyatakeun: Sistem Solarc teu tiasa ngarobih nilai anu dinyatakeun tina kiriman.

SolRx alat nu aya dina loba béda nagara sareng lokasi terpencil, kalebet:

Apganistan

Albania

Angola

Argentina

Australia

Bahrain

Bangladés

Bermuda

Bolivia

Brazil

Kanada 

Chili

Cina

Colombia

Kosta Rika

Siprus

Républik Czech

Dénmark

Républik Dominika

Ékuador

Mesir

El Salvador

Finlandia

Perancis

Jérman

Yunani

Guatemala

Guam

Hong Kong

India

Indonesia

Iran

Iraq

Israél

Itali

Jamaica

Jepang

Jordan

Kuwait

Libanon

Libya

Malaysia

Malta

Méksiko

Mongolia

Walanda

Nepal

Selandia Baru

Nikaragua

Nigeria

Pakistan

Panama

Peru

Filipina

Portugal

Qatar

Romania

Rusia

Arab Saudi

Sérbia

Singapura

Slovénia

Afrika Kidul

Koréa Kidul

Spanyol

Sri Lanka

Swédia

Swiss

Taiwan

Tasmania

Thailand

Trinidad jeung Tobago

kalkun

Uganda

Uni Émirat Arab

karajaan Inggris

Amérika Sarikat

Venezuela

Vietnam

Yaman

Ngahubungan Solarc Systems

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 9 am-5 pm EST MF