Inpormasi distributor

Pikeun Panyadia DME, GPO, Farmasi sareng Distributor Lain

distributor

Solarc umumna ngajual produkna langsung ka pangguna akhir; kumaha oge, lamun anjeun panyadia DME, GPO, apoték, atawa distributor mumpuni séjén, urang tiasa nawiskeun diskon distribution. Alat biasana dikirimkeun langsung ka pangguna akhir sareng Solarc nanganan sadaya alat, garansi, sareng masalah non-komersial anu sanés. Sarat biasana dibayar ku transfer kawat bank atanapi kartu kiridit (VISA & Mastercard wungkul). 

Punten dicatet yén distributor anu milari perwakilan di nagara asal nyanghareupan sababaraha tantangan, kalebet:

  • Solarc sacara terbuka nyebarkeun hargana,
  • seueur nagara gaduh peraturan alat médis kalayan pendaptaran taunan anu mahal sareng syarat ngalaporkeun anu beurat,
  • Solarc horéam masihan eksklusivitas iwal volume penjualan anu nyukupan dijamin, sareng
  • Fokus Solarc langkung ka arah imah phototherapy tinimbang phototherapy klinis.

Sanajan kitu, lamun ningali kasempetan, mangga ngahubungan kami kalawan proposal anjeun, ideally ku email ka info@solarcsystems.com atanapi kirimkeun kami catetan ayeuna nganggo formulir di handap ieu sareng kami bakal uih deui ka anjeun pas mungkin. 

 

Ngahubungan Solarc Systems

Abdi hiji:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian