Story urang

Solarc parantos dikhususkeun pikeun ngawangun solusi fototerapi bumi anu mampuh, kelas médis, saprak 1992

Imah Phototherapy Leyuran

Bruce Elliott, P.Eng

Présidén & pangadeg

Bruce Elliott nyaéta Présidén sareng Pangadeg Solarc Systems. Bruce mangrupikeun penderita psoriasis plak seumur hirup sareng pangguna phototherapy UVB saprak 1979.

Saatos lulus ti program rékayasa mékanis Universitas Waterloo di 1985, Bruce teras janten insinyur desain dina sagala rupa industri sateuacan ngarancang garis SolRx alat fototerapi UVB bumi.

Gairahna nyaéta ngajantenkeun fototerapi UVB bumi sabisa-gancang sareng ngamajukeunana salaku solusi pamungkas pikeun kalolobaan penderita panyakit kulit. Bruce ogé boga minat getol di UVB phototherapy pikeun kakurangan vitamin-D. Anjeunna mangrupikeun panulis Buku Panduan Pamaké SolRx sareng anjeunna teras-terasan ngagunakeun fototerapi UVB-Narrowband pikeun ngontrol psoriasis na.

Solarc Systems diadegkeun dina 1992 sareng parantos nyayogikeun langkung ti 12,000 alat SolRx ka langkung ti 100 nagara di dunya. Mangga tuturkeun link ieu maca "Masa laluku anu ditingali", carita balik naha Bruce ngamimitian Solarc Systems Inc.

Bruce Elliott dina taun 1990-an
Spencer Elliott. General Manajer, Solarc Systems Inc.

Spencer Elliott, BCom Marketing

Ménéjer umum

Spencer tumuwuh nepi katuhu sapanjang kalawan Solarc sakumaha eta sadayana dimimitian di imah anjeunna tumuwuh nepi di na geus mantuan kantos saprak anjeunna bisa leumpang. Anjeunna geus diajar unggal aspék bisnis dimimitian salaku teknisi assembly pikeun sakabéh alat urang pikeun akting salaku spesialis jualan teknis primér pikeun ayeuna ngatur sagala aspek ngajalankeun dinten-ka poé pausahaan salaku General Manajer.

Saatos lulus ti Universitas Ottawa sareng nampi sababaraha pangalaman lapangan, Spencer balik deui ka Solarc pikeun nuturkeun jejak ramana sareng laun-laun nyandak tanggung jawab janten Manajer Umum perusahaan.

Anjeunna ngalaksanakeun audit taunan ISO 13485-2016 kami, ngawas sadaya usaha pamasaran, sareng mastikeun operasi lancar di fasilitas penjualan sareng produksi urang. Kusabab larangan anu dikuatkeun ku COVID-19, Spencer parantos mastikeun yén perusahaan parantos lancar pikeun nyumponan tungtutan para nasabah anu terus-terusan ningkat bari ngajaga protokol kaamanan anu paling luhur pikeun sadaya karyawan sareng konsumén urang.

Dina 2020, Spencer koordinasi peluncuran garis produk panganyarna kami; SolRx E740 sareng E760. Anjeunna terus ngabantosan ngembangkeun perusahaan sareng jalur produkna bari mastikeun layanan palanggan premium. Spencer ogé ngagaduhan psoriasis sareng nganggo SolRx E760M énggal pikeun ngabantosan gejalana supados anjeunna tiasa nikmati gaya hirup luar anu aktip sapanjang taun.

Spencer Elliott dina taun 1990-an
Narciso Peralta, Perwakilan Penjualan Téknis, ahli Vitilgo.

Narciso Peralta

Spesialis Penjualan Téknis

Narciso "Nick" Peralta mangrupikeun Spesialis Penjualan Téknis Solarc Systems. Narciso mangrupikeun panyawat vitiligo ti saprak 2007 sareng pangguna fototerapi UVB ti saprak 2009. Anjeunna ayeuna ahli klinik phototherapy sareng béntés dina basa Inggris, Perancis, sareng Spanyol.

Saatos karir 20-taun dibédakeun di Air France, anjeunna nuluykeun pikeun muka dua klinik phototherapy swasta munggaran, dermacentro.com.do, di Républik Dominika di 2010. Narciso specializes di UVB-Narrowband perlakuan vitiligo ngagunakeun alat SolRx sarta boga. ngahontal kapercayaan kalolobaan dermatologists ngarah nagara urang.

Narciso dipindahkeun ka Kanada di 2014 sarta ayeuna gawe passionately di Solarc pikeun mantuan unggal sabar manggihan solusi perlakuan pangalusna pikeun kaperluan individu maranéhanana. Anjeunna terus ngagunakeun UVB-Narrowband phototherapy rutin pikeun ngadalikeun vitiligo sorangan nu mere anjeunna kapercayaan ngarasakeun hiji-buleud sataun tur gaya hirup outdoor nu ngawengku Ngabuburit, kémping, hiking, sarta ski dina usum tiis.

Bruce jeung NP Imah phototherapy solusi

Bagéan fitur ngeunaan Solarc Systems Inc. dina CTV News

Naon Produk Kami Bisa Ngabantosan Anjeun

psoriasis Imah leyuran phototherapy
vitiligo Imah solusi phototherapy
Imah solusi phototherapy
kakurangan vitamin d Solusi phototherapy Imah

Kulawarga Produk SolRx

Pilih alat anu pas pikeun nyocogkeun anggaran sareng kabutuhan anjeun.

E Series Expandable 1 1 Imah solusi phototherapy

SolRx E-Seri

Imah solusi phototherapy

SolRx 1000-Seri

SolRx 550 3 Solusi fototerapi imah

SolRx 500-Seri

100 runtuyan 1 Imah phototherapy solusi

SolRx 100-Seri

Solarc Pasén Kacasoca Imah solusi phototherapy

Kacamata UV

toko bohlam Imah solusi phototherapy

Lampu UV / Lampu