Bulbs ngagantian UV pikeun Alat SolRx

Inventory panggedena Amérika Kalér ngeunaan lampu médis ultraviolét fluoresensi

Rumah sakit mangga ngahubungan Solarc di
1 866 813 3357 pikeun diskon volume

Pikeun definisi sareng jinis endpin, mangga tingali bagian handap halaman wéb ieu.

Punten dicatet yén resép geus euweuh diperlukeun pikeun meuli lampu ngagantian di Amérika Serikat.

 

lampu uv pikeun phototherapy

SolRx E-seri

lampu uv pikeun phototherapy

SolRx 1000 - séri

FILIP TL100W/01‑FS72 6-suku UVB-Narrowband "Pondok" High Kaluaran USD $ 130.00  Cocog sareng kalolobaan alat Amérika Kalér anu diwangun saatos 2003 kalebet alat Solarc SolRX, Houvalite National Biological, Daavlin, Ultralite, UV-Biotek, Psoralite, sareng anu sanésna.

Bohlam ukuran 69.75″ tebih-tungtung ka tebih-tungtung sareng sacara dimensi tiasa ditukeurkeun sareng bohlam FS72T12 sareng F72T12. Bisa dipaké pikeun ngarobah heubeul UVB-Broadband atawa alat PUVA kana UVB-Narrowband. Sarupa jeung TL100W/01 didaptarkeun di handap iwal pondok - pariksa nomer bagian saméméh mesen.

Ogé katelah Houvalite Biologis Nasional atanapi Daavlin FS72T12 / NBUVB / HO, F72T12‑100W‑UVB‑NB (LET), NBC Bagian # 7TL-072. ENDTYPE=RDC, WATTS=100, DIA=T12, L=69.75″ jeung FS72T12 / NBUVB / HO

Catetan: Dina kavling produksi heubeul bohlam ieu, "FS72" téks dina nomer bagian teu langsung balik "TL100W / 01" téks. Tingali tempat sejenna dina cap etch pikeun leutik "FS72". Ieu engké dilereskeun.

Ngepas: SolRx E-Series sareng 1000‑Series 6-foot devices (kavling produksi S jeung up).

Pikeun ningali pidéo kumaha cara ngarobah lampu dina alat SolRx 1000-Series anjeun, klik di dieu

SolRx 550 lampu uv pikeun phototherapy

SolRx 500 - séri

FILIP PL‑L36W/01 36-Watt Panjang Compact Fluoresensi UVB-Narrowband

USD $ 90.00

Bohlam fluoresensi kompak tabung kembar gaduh kapadetan kakuatan anu luhur pisan sareng nyayogikeun sinar anu langkung ageung tibatan jinis bohlam T12. Ngepas: SolRx 500-Seri Alat leungeun / Foot & Spot. Ogé katelah: Néglasari Part # 7TL-036.

ENDTYPE=4 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=36, DIA=T5, L=16.25″

Pikeun ningali pidéo kumaha cara ngarobah lampu dina alat SolRx 500-Series anjeun, klik di dieu. 

100 runtuyan lampu uv pikeun phototherapy

SolRx 100 - séri

FILIP PL‑S9W/01 9-Watt pondok Compact fluoresensi UVB-Narrowband

USD $ 70.00

Cocog sareng seueur alat handheld kalebet SolRx 100-Seri. Ogé cocog: Daavlin DermaPal, NBC Dermalight‑80 & 90, Kernel KN-4003 & KN-4006, Dermfix 1000MX, Sigma SH1 & SH2 jeung sajabana. Kembar-tabung kalawan diwangun-di starter. Ogé katelah: NBC Part # 7TL-050.

ENDTYPE=2 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=9, DIA=T4, L=6.5″

Lampu Philips UVB-Narrowband

Warna Philips /01 - Puncak 311nm kuat -
The waveband paling umum dina dermatology.

Ogé katelah: UVB-NB, NB-UVB, NB-311,
311-NB, TL01, L-01, TL/01, NBUVB, jsb.

UVB-Narrowband (Philips /01, puncak kuat 311 nm)

Ampir sadaya alat SolRx dijual salaku UVB-Narrowband sareng pikeun sabagéan ageung pasién kedah janten pita gelombang anu dicobian heula. 

Ieu jauh pilihan paling umum pikeun psoriasis, vitiligo, atopic-dermatitis (éksim), sarta kakurangan Vitamin D; sabab geus kabuktian pohara efektif sarta sacara téoritis leuwih aman ti alternatif.

Éta pisan sababna naha ampir sakabéh klinik phototherapy ngagunakeun Philips UVB-NB salaku perlakuan utama. 

Alat UVB-Narrowband SolRx gaduh ahiran "UVB-NB" atanapi "UVBNB" dina nomer modél, sapertos 1780UVB-NB.

Solarc 311nm lampu uv kurva spéktral pikeun phototherapy

FILIP TL100W/01 6-suku UVB-Narrowband "Long" High Kaluaran 

USD $ 130.00

Ieu mangrupikeun bohlam Philips TL/01 Narrowband UVB asli. Bohlamna "F71" panjangna sareng ukuran 70.25″ tebih-tungtung dugi ka-tungtung sareng pas sareng seueur alat 6ft UVB-Narrowband anu langkung lami (Daavlin, NBC, Solarc, Ultralite), sareng terus dianggo dina alat awak pinuh Éropa. Sarupa jeung TL100W/01‑FS72 didaptarkeun di luhur iwal panjang - pariksa nomer bagian saméméh mesen. Bohlam sakitar 1/2" panjang teuing kanggo tiasa ditukeurkeun sareng bohlam panjangna FS72T12 (ganti nganggo TL100W/01‑FS72). Cocog jeung Solarc/SolRx 1000‑Series 6-foot devices (production lots R and down). Ogé katelah: Waldmann F85/100W‑01.

ENDTYPE=RDC, WATTS=100, DIA=T12, L=70.25″

FILIP TL100W/01‑FS72 6-suku UVB-Narrowband "Pondok" High Kaluaran

USD $ 130.00

 

Cocog sareng kalolobaan alat Amérika Kalér anu diwangun saatos 2003 kalebet alat Solarc SolRX, Houvalite National Biological, Daavlin, Ultralite, UV-Biotek, Psoralite, sareng anu sanésna. Bohlam ukuran 69.75″ tebih-tungtung ka tebih-tungtung sareng sacara dimensi tiasa ditukeurkeun sareng bohlam FS72T12 sareng F72T12.

Ogé katelah Houvalite Biologis Nasional atanapi Daavlin FS72T12 / NBUVB / HO bohlam.

Bisa dipaké pikeun ngarobah heubeul UVB-Broadband atawa alat PUVA kana UVB-Narrowband. Sarupa jeung TL100W/01 didaptarkeun di handap iwal pondok - pariksa nomer bagian saméméh mesen.

Catetan: Dina kavling produksi heubeul bohlam ieu, "FS72" téks angka bagian teu langsung balik "TL100W / 01" téks. Tingali tempat sejenna dina cap etch pikeun leutik "FS72". Ieu engké dilereskeun. Cocog: SolRx E-Series sareng 1000‑Series 6-foot devices (production lots S and up). Ogé katelah: F72T12‑100W‑UVB‑NB (LET), NBC Part # 7TL-072.

ENDTYPE=RDC, WATTS=100, DIA=T12, L=69.75″

FILIP TL40W/01 4-suku UVB-Narrowband

USD $ 100.00

Cocog sareng alat UVB-Narrowband 4ft. Bisa dipaké pikeun konversi UVB-Narrowband tina unit 4-kaki ayeuna maké bohlam FS40T12/UVB Broadband, kayaning panel Solarc 1000‑Series 4-kaki heubeul (Modél 1440 & 1460), sarta NBC Panasol 4-kaki.

ENDTYPE=BI-PIN, WATTS=40, DIA=T12, L=47.75″

FILIP PL‑L36W/01 36-Watt Panjang Compact Fluoresensi UVB-Narrowband

USD $ 90.00

Bohlam fluoresensi kompak tabung kembar gaduh kapadetan kakuatan anu luhur pisan sareng nyayogikeun sinar anu langkung ageung tibatan jinis bohlam T12. Cocog: SolRx 500‑Series Hand / Foot & Spot Alat. Ogé katelah: Néglasari Part # 7TL-036.

ENDTYPE=4 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=36, DIA=T5, L=16.25″

FILIP TL20W /01 2-suku UVB-Narrowband

USD $ 95.00 

Cocog sareng alat UVB-Narrowband 2-suku, kalebet kalolobaan unit leungeun & suku non-Solarc. Bisa dipaké pikeun konversi UVB-Narrowband unit leungeun & suku ayeuna maké FS20T12 / UVB Broadband bohlam. Ogé katelah: Néglasari Part # 7TL-012.

ENDTYPE=BI-PIN, WATTS=20, DIA=T12, L=23.75″

FILIP PL‑S9W/01 9-Watt pondok Compact fluoresensi UVB-Narrowband

USD $ 70.00

Cocog sareng seueur alat genggem kalebet SolRx 100‑Series. Ogé cocog: Daavlin DermaPal, NBC Dermalight‑80 & 90, Kernel KN-4003 & KN-4006, Dermfix 1000MX, Sigma SH1 & SH2 jeung sajabana. Kembar-tabung kalawan diwangun-di starter. Ogé katelah: NBC Part # 7TL-050.

ENDTYPE=2 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=9, DIA=T4, L=6.5″

UVB-Broadband Bulbs

Philips / 12 Warna    

PERHATOSAN: bohlam UVB-Broadband jauh kurang umum sarta mibanda 4 nepi ka 5 kali leuwih poténsi kulit-ngaduruk ti counterparts UVB-Narrowband maranéhanana. waktos perlakuan UVB-Broadband jeung dosis ilaharna leuwih saeutik ti maranéhanana pikeun UVB-Narrowband.

UVB-Broadband (PHILIPS /12, atanapi FS-UVB)

Baheula, hiji-hijina tipe pita gelombang UVB anu aya, UVB-Broadband, kadang masih dianggo pikeun psoriasis, dermatitis atopik (eksim), sareng kakurangan Vitamin D; tapi ampir pernah pikeun vitiligo. UVB-Broadband dianggap terapi UV-cahaya leuwih agrésif ti UVB-Narrowband, ku kituna biasana ditangtayungan pikeun kasus nu leuwih hese sarta sanggeus mimiti nyoba UVB-NB. UVB-Broadband kali perlakuan anu nominally 4 nepi ka 5 kali leuwih pondok ti UVB-Narrowband sabab UVB-Broadband gaduh poténsi ngaduruk kulit anu langkung ageung. Bohlam UVB-Broadband sayogi pikeun sadaya opat kulawarga alat SolRx, tapi Manual Pamaké UVB-Broadband ngan sayogi pikeun 1000-Series model 1740UVB sareng 1760UVB, sareng 100-Series Handheld model 120UVB Handheld (UVB-Broadband tiasa ngirangan psoriasis kulit sirah. kali nalika ngagunakeun UV-Brush). Modél UVB-Broadband SolRx gaduh sufiks "UVB" wungkul, sapertos 1760UVB. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ngabandingkeun UVB-Broadband ka UVB-Narrowband, mangga baca: Ngartos Narrowband UVB Phototherapy.

Solarc Broadband kurva spéktral lampu uv pikeun phototherapy

FS72T12 / UVB / HO 6-suku UVB-Broadband Kaluaran Tinggi (HO)

USD $ 95.00

Ieu mangrupikeun bohlam UVB-Broadband 6-suku anu paling umum. Cocog sareng kalolobaan alat 6-suku Amérika Kalér kalebet Daavlin, Solarc, Ultralite sareng anu sanésna; iwal NBC (tingali FSX72T12 / UVB / HO gantina). Ogé katelah: Philips TL‑F72100W/12, FSO72T12/UVB/HO, FS72T12/ERE/HO Cocog: Solarc/SolRx E-Series jeung 1000‑Series 6-foot devices.

ENDTYPE=RDC, WATTS=85/100, DIA=T12, L=69.75″

FSX72T12/UVB/HO 6-suku UVB-Broadband "FSX" Kaluaran Tinggi

USD $ 126.00

Cocog jeung National Biological Corporation 6-suku alat UVB-Broadband. Catetan: Philips teu nyieun versi Narrowband-UVB tina tipe bohlam ieu, tapi mungkin pikeun ngarobah alat NBC ieu pikeun nampa RDC standar in-line bohlam tipe endpin. Tingali gambar di handapeun halaman wéb ieu kanggo panjelasan FSX endtype. Ogé katelah: Néglasari Part # 7RA-072.

ENDTYPE=RDC(FSX), WATTS=85/100, DIA=T12, L=69.75″

FS72T12 / UVB / SL 6-suku UVB-Broadband "Slimline" (SL)

USD $ 95.00

Cocog sareng seueur unit UVB-Broadband 6-suku anu langkung lami sateuacan ngenalkeun bohlam kaluaran tinggi (Solarc, Richmond / Yordania, jsb.). Boga pin tunggal, badag, 5/16″ diaméterna dina unggal tungtung.

ENDTYPE=SLIMLINE, WATTS=56, DIA=T12, L=69.75″

FS40T12 / UVB 4-suku UVB-Broadband

USD $ 82.00

Dipaké dina modél SolRx 1440UVB & 1460UVB, sareng sabagéan ageung unit 4-suku UVB-Broadband. Philips ayeuna ngadamel versi bohlam UVB-Narrowband anu tiasa ditukeurkeun dimensi, nyaéta TL40W/01. Ogé katelah: Philips TL40W / 12, FS40T12 / UVB / BP.

ENDTYPE=BI-PIN, WATTS=40, DIA=T12, L=47.75″

PL‑L36W‑FSUVB 36-Watt Panjang Compact Fluoresensi UVB-Broadband (Henteu merek Philips) 

USD $ 95.00

Bohlam fluoresensi kompak tabung kembar gaduh kapadetan kakuatan anu luhur pisan sareng nyayogikeun sinar anu langkung ageung tibatan jinis bohlam T12. Cocog jeung: Solarc/SolRx 500‑Series Hand/Foot & Spot devices. Potensi ngaduruk kulit pisan tinggi. 

ENDTYPE=4 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=36, DIA=T5, L=16.25″

FS20T12 / UVB 2-suku UVB-Broadband

USD $ 82.00

Cocog sareng seueur alat 2-suku UVB-Broadband; hususna paling non-Solarc Hand & Foot unit (sababaraha iwal - pariksa nomer bagian). Diménsi ditukeurkeun sareng Philips TL20W / 01 pikeun konversi UVB-Narrowband. Ogé katelah: Philips TL20W/12.

ENDTYPE=BI-PIN, WATTS=20, DIA=T12, L=23.75″

FSX24T12/UVB/HO 2-suku UVB-Broadband "FSX" Kaluaran Tinggi

USD $ 85.00

Panjang nominal nyaéta 21 3/4″ (550mm), nyaéta leuwih pondok ti FS20T12 / UVB. Cocog jeung sababaraha Néglasari 2 ft. UVB-Broadband Hand & Unit suku (sababaraha iwal - pariksa nomer bagian). Ogé katelah: Néglasari Part # 7RA-024.

ENDTYPE=RDC (FSX), DIA=T12,, L=21.75″

FILIP PL‑S9W/12 9-Watt Short Compact Fluoresensi UVB-Bpita jalan

USD $ 70.00

Cocog sareng kalolobaan alat genggam UVB-Broadband kalebet SolRx 100‑Series. Ogé cocog: Daavlin DermaPal, NBC Dermalight‑80 & 90, Kernel KN-4003 & KN-4006, Dermfix 1000MX, Sigma SH1 & SH2 jeung sajabana. Kembar-tabung kalawan diwangun-di starter. Ogé katelah: NBC Part # 7PL-001.

ENDTYPE=2 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=9, DIA=T4, L=6.5″

UVA Bulbs pikeun PUVA

Puncak 350nm pikeun dianggo sareng fototerapi PUVA (Psoralen + UVA).  

Ogé katelah "BL" kanggo Blacklight - Philips / 09 Warna

UVA (PHILIPS /09, puncak 350 nm, pikeun PUVA)

UVA dipaké pikeun PUVA phototherapy, nu mangrupakeun perlakuan heubeul nu ngagunakeun ubar Psoralen pikeun mimiti poto-sensitize kulit, lajeng kulit disinarisasi maké sinar UVA (jeung ku kituna akronim PUVA). PUVA kanggo kasus anu paling hese sareng rumit pikeun administrasi, janten biasana ngan ukur dilakukeun di klinik fototerapi, sareng biasana ngan saatos gagal UVB-Narrowband. Bohlam UVA sayogi kanggo sadaya alat SolRx kecuali 100-Series Handheld. Solarc teu gaduh Buku Panduan Pamaké UVA atanapi PUVA, tapi urang tiasa ngukur radiasi alat UVA sareng urang gaduh aksés kana protokol PUVA.

Solarc UVA spéktral kurva lampu uv pikeun phototherapy

F72T12/BL/HO 6-suku UVA High Kaluaran

USD $ 35.00

Lampu PUVA 6-suku anu paling umum. Cocog sareng ampir sadaya alat PUVA 6-foot Amérika Kalér kalebet SolRx 1000‑Series sareng alat 6-foot E-Series. Ogé katelah: Néglasari Part # 8HO-072.

ENDTYPE=RDC, WATTS=85/100, DIA=T12, L=69.75″

F40/350BL 4-suku UVA

USD $ 23.00

Cocog sareng ampir sadaya alat PUVA 4-suku. Ogé katelah: F40T12 / BL.

ENDTYPE=BI-PIN, WATTS=40, DIA=T12, L=47.75″

FILIP PL-L36W Cleo Sunlamp 36-Watt Panjang Compact Fluoresensi UVA

USD $ 60.00

Bohlam fluoresensi kompak tabung kembar gaduh kapadetan kakuatan anu luhur pisan sareng nyayogikeun sinar anu langkung ageung tibatan jinis bohlam T12. Cocog: SolRx 500‑Series Hand/Foot & Spot alat. Ogé katelah: Philips PL-L36W/09.

ENDTYPE=4 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=36, DIA=T5, L=16.25″

F36T12 / BL / VHO 3-kaki UVA Kaluaran Kacida Luhurna (VHO)

USD $ 34.00

Cocog sareng alat Ultralite PUVA Hand & Foot wungkul.

ENDTYPE=RDC, DIA=T12, L=33.75″

F24T12/BL/HO Kaluaran Tinggi UVA 2 kaki (HO)

USD $ 27.00

Kanggo sabagéan ageung alat Hand & Foot PUVA. Ogé katelah: F24T12 / BL / HO / PUVA, Néglasari Bagian # 8HO-024.

ENDTYPE=RDC, DIA=T12, L=21.75″

Lampu UVA-1

Puncak 365 nm - Philips / 10 Warna

UVA-1 (PHILIPS /10, 365 nm puncak, pikeun aplikasi husus)

UVA-1 mangrupakeun perlakuan kawilang anyar jeung investigative pikeun sababaraha gangguan kulit nangtang. Sacara praktis, alat fluoresensi ngan ukur kapaké pikeun UVA-1 dosis rendah pikeun pengobatan anu mungkin dina bimbingan dokter ngeunaan scleroderma/morphea sareng sababaraha gangguan kulit anu sanés. Uji coba anu dikontrol pikeun lupus erythematosis parantos dilakukeun nganggo UVA-1 dosis rendah sareng lampu Philips TL100W/10R, tapi nganggo saringan khusus pikeun meungpeuk panjang gelombang anu langkung pondok. Dosis tinggi UVA-1 dipikabutuh pikeun éksim atopik sareng sababaraha gangguan kulit anu sanés, ngajantenkeun alat halida logam kalayan irradiance (inténsitas cahaya) anu luhur pisan pikeun ngajaga waktos perlakuan anu wajar. Bohlam UVA-1 sayogi kanggo sadaya alat SolRx kecuali E-Series. Solarc teu gaduh Buku Panduan atanapi saringan Pamaké UVA-1.

Solarc UVA 1 lampu uv kurva spéktral pikeun phototherapy

FILIP TL100W / 10R 6-suku UVA-1 "Long" Kaluaran High kalawan Reflektor internal

USD $ 75.00

Bohlam UVA-6 1-suku ieu "F71" panjangna sareng ukuran 70.25" tebih-tungtung ka tebih-tungtung. Ngawengku hiji pemantul internal (nu "R" dina jumlah bagian) pikeun ngaronjatkeun irradiance UVA-1. Cocog jeung Solarc/SolRx 1000‑Seri alat 6-kaki.

ENDTYPE=BI-PIN, WATTS=100, DIA=T12, L=70.25″

PL‑L36W‑UVA1 36-Watt Panjang Compact Fluoresensi UVA-1 (Henteu merek Philips)

USD $ 60.00

Bohlam fluoresensi kompak tabung kembar gaduh kapadetan kakuatan anu luhur pisan sareng nyayogikeun sinar anu langkung ageung tibatan jinis bohlam T12. Cocog: SolRx 500‑Series Hand/Foot & Spot alat. Ogé katelah: Philips PL‑L36W/10.

ENDTYPE=4 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=36, DIA=T5, L=16.25″

FILIP PL‑S9W/10 9-Watt Short Compact Fluoresensi UVA-1

USD $ 25.00

Cocog sareng seueur alat genggem kalebet SolRx 100‑Series. Ogé cocog: Daavlin DermaPal, NBC Dermalight‑80 & 90, Kernel KN-4003 & KN-4006, Dermfix 1000MX, Sigma SH1 & SH2 jeung sajabana. Kembar-tabung kalawan diwangun-di starter. Dipikawanoh ogé salaku: Néglasari Part # 8PL-001.

ENDTYPE=2 PIN COMPACT FLUORESCENT, WATTS=9, DIA=T4, L=6.5″

Catetan

  • Bohlam anu didaptarkeun di luhur tiasa dikenal ku nomer bagian anu béda. Contona, kadang ahiran "RDC" atawa "BP" ditambahkeun pikeun nunjukkeun ENDTYPE. Mangga ngahubungan Solarc Systems pikeun pitulung lamun perlu.
  • Diskon volume sayogi pikeun rumah sakit, klinik fototerapi, kantor dermatologi, sareng pangguna industri. Mangga ngahubungan Solarc pikeun cutatan a.
  • Harga ditémbongkeun dina USD; FOB Barrie, Ontario, Kanada.
  • Harga anu didaptarkeun nyaéta Angkutan Tambahan sareng tiasa robih tanpa aya bewara.
  • Pikeun ngaleutikan ongkos angkot & bungkusan, mertimbangkeun mesen Philips bohlam 6-suku dina lilipetan/kombinasi 12 atawa 30, sarta bohlam séjén dina lilipetan/kombinasi 12 atawa 24.
  • Bea bungkusan tambahan tiasa ditagihkeun pikeun kiriman nilai total anu rendah.
  • Bulbs Philips dijieun di Walanda, Jerman, atawa Polandia. Kaseueuran bohlam sanésna anu didaptarkeun di luhur dilakukeun di Amérika Serikat.
  • Pikeun ngahindarkeun kabingungan, Solarc umumna nganggo istilah "bohlam" pikeun hartosna komponén sumber cahaya anu tiasa diganti atanapi "lampu pangganti". Urang cagar pamakéan istilah "lampu" hartina alat lengkep, kalawan sababaraha iwal pikeun tujuan pangakuan customer.
  • Solarc NOT ngajual bohlam pikeun pengobatan jaundice neonatal (hyperbilirubinemia) atanapi Seasonal Affective Disorder (SAD).

definisi

    • "ENDTYPE" dumasar kana gambar anu dipidangkeun di handap.
    • "WATTS" mangrupikeun kakuatan input listrik anu dipeunteun per bohlam.
    • "DIA" nyaeta nominal kaca tube diaméterna luar, dimana: T12 = 1 1/2 inci (38mm), T8 = 1 inci (26mm), T5 = 5/8 inci (16mm), T4 = 1/2 inci (12mm). ).
    • Bohlam "Compact Fluorescent" (CFL) gaduh dua tabung kaca sareng tutup plastik di hiji tungtung wungkul.
    • "L" nyaéta TOTAL panjang bohlam dina inci (+/- 1/8″) sareng kalebet ENDCAPS ATAWA PIN (tungtung jauh ka tungtung tebih). L paling gampang ditangtukeun ku bohlam diposisikan sacara vertikal sareng hiji tungtung di lantai atanapi méja, sareng panjangna ka tungtung anu sanésna diukur ka luhur nganggo pita ukur, idéal sareng set pangukuran luhur nganggo pituduh kuadrat tinimbang ukur ku panon. Grafik di handap ieu nunjukkeun cara anu leres pikeun ngukur panjang bohlam, tungtung jauh ka tungtung jauh.

Bulb Panjang lampu uv pikeun phototherapy

 

  • Kanggo sabagéan ageung bohlam Philips, warna "fosfor" diselapkeun dina nomer bagian, kalayan definisi: /01 pikeun Narrowband UVB 311 nm, /12 kanggo Broadband UVB, /09 kanggo UVA (PUVA), sareng /10 pikeun UVA-1.
  • Lamun "HO" diasupkeun kana angka bagian, hartina "Kaluaran Tinggi" (teu lumaku pikeun bohlam Philips atawa bohlam fluoresensi kompak).
  • Nalika "BL" kalebet dina nomer bagian, hartosna "Lampu Hideung", anu mangrupikeun istilah sanés pikeun UVA.
rdc lampu uv pikeun phototherapy

ENDTYPE = RDC "Kontak Ganda Tersembunyi" (R17d) RDC tungtung boga adaptor palastik ngawengku dua kontak logam. Desain ieu dipaké pikeun nyegah bulbs UVB médis ti dipaké dina alat tanning, nu biasana bi-pin. Philips TL100W/01‑FS72 UVB-Narrowband ditémbongkeun. Catetan: bohlam "FSX", sapertos FSX72T12 / UVB / HO, nganggo endtype ieu tapi, tibatan unggal tungtung gaduh alignment anu sami, hiji tungtung diputar salapan puluh (90) derajat (axially) ka anu sanés, janten aranjeunna ngadamel "X" lamun ditempo ti tungtung. Desain bohlam FSX salajengna ngawatesan jumlah alat anu tiasa ngoperasikeun bohlam. The FSX bohlam éta / dipaké sacara éksténsif ku National Biological Corp., dina garis maranéhanana parabot UVB-Broadband. Philips henteu ngadamel lampu tipe UVB-Narrowband "FSX".

lampu uv slimline pikeun phototherapy

ENDTYPE = SLIMLINE “Slimline” Tungtung langsing gaduh hiji pin diaméterna 5/16″ (8mm), panjangna sakitar 5/16″ (8mm). Dina aplikasi phototherapy médis UVB, aranjeunna ngan dipaké dina 6-suku panjang FS72T12 / UVB / SL (SL = SlimLine) bohlam. kakuatan bohlam nominal maranéhanana nyaéta 56 watt. Bohlam Slimline ayeuna dileungitkeun pikeun milih bohlam 85 sareng 100 watt nganggo jinis tungtung RDC.

lampu uv bi pin pikeun phototherapy

ENDTYPE = BI-PIN "Bi-Pin Sedeng" Tungtung bi-pin gaduh dua pin logam masing-masing sakitar 1/4″ (6-7mm) panjangna jarak 1/2″ (12-13mm). Ieu susunan pin sarua sakumaha kapanggih dina loba tabung fluoresensi baku. Susunan bi-pin keur dileungitkeun pikeun nyegah pamakéan bohlam UVB médis dina fixtures standar.
Philips TL20W / 01 UVB-Narrowband ditémbongkeun.

kompak fluoresensi 4 pin lampu uv pikeun phototherapy

ENDTYPE = 4 PIN COMPACT FLUORESCENT
Philips PL‑L36W/01 UVB-Narrowband ditémbongkeun.

kompak fluoresensi 2 pin lampu uv pikeun phototherapy

ENDTYPE = 2 PIN COMPACT FLUORESCENT
Philips PL‑S9W/01 UVB-Narrowband ditémbongkeun. Ngawengku diwangun-di starter.