Katuhu pikeun Ngalereskeun Alat SolRx

Solarc percaya yén Katuhu pikeun Perbaikan

mangrupa kawajiban moral pikeun kapentingan:

Nyadiakeun nilai jangka panjang maksimum ka konsumén urang.

Ngurangan runtah sahingga ningkatkeun kelestarian lingkungan.

 1. Alatna kedah didamel sareng dirarancang dina cara anu ngamungkinkeun perbaikan gampang dilakukeun;

Sadaya alat Solarc, kalebet alat warisan anu diwangun dugi ka taun 1992 (seueur anu masih dilayanan), tiasa dibongkar nganggo alat umum. Sadaya komponén listrik sapertos timer, ballast sareng bohlam (tabung lampu UV) diskrit sareng tiasa dicabut sareng diganti ku komponén anu sami atanapi sami. A minimum bagian plastik dipaké, dina ni'mat bagian logam nu ilaharna boga lifespan jauh leuwih panjang.

2. Pamaké ahir sareng panyadia perbaikan mandiri kedah tiasa ngaksés suku cadang sareng alat asli (software sareng alat fisik) anu diperyogikeun pikeun ngalereskeun alat dina kaayaan pasar anu adil;

Pikeun sakabéh alat urang dihasilkeun saprak 1992, Solarc stock komponén listrik sarua atawa sarupa, ngajual suku cadang ieu dina nilai pasar adil, sarta baris nyadiakeun bantuan teknis lamun perlu pangaruh perbaikan. Sadaya Manual Pamaké Solarc kalebet skématik listrik pikeun ngabantosan tukang ngalereskeun.
Pikeun pamaké home phototherapy has, nu bulbs ultraviolet panungtungan 5 nepi ka 10 taun atawa leuwih. Solarc gaduh seueur jinis bohlam fototerapi ultraviolét médis, kalebet sadayana anu dianggo dina alat Solarc anu diproduksi ti saprak Perusahaan diadegkeun dina 1992.

3. Perbaikan kedah tiasa dilakukeun ku desain sareng henteu dihalangan ku program parangkat lunak;

Hiji-hijina "software" anu digunakeun dina alat-alat anu kawilang basajan "firmware" dina timer diskrit. Henteu aya larangan anu diwangun pikeun perbaikan. Timer ngalakukeun teu lock-out sanggeus sababaraha perlakuan; ieu teu tina jinis "resep anu dikontrol", atanapi Solarc henteu kantos nganggo jinis timer éta.

4. The repairability sahiji alat kudu jelas komunkasi ku produsén;

Solarc ku ieu nyatakeun yén sadaya alat kami saluyu sareng Hak Pikeun Ngalereskeun.

 

penting: Kabéh perbaikan kudu dilakukeun ku repairperson mumpuni. Pegatkeun sambungan kabel catu daya saméméh ngalayanan!

Alat SolRx Kumaha-Pidio

Kumaha Ngarobih Bohlam

dina SolRx 500-Series

Kumaha Ngarobih Bohlam

dina SolRx 1000-Series

Nyuhunkeun Manual Produk