SolRx Phototherapy Almenak

Kalender pototerapi hiji halaman gratis anu ngagampangkeun anjeun pikeun ngalacak perawatan anjeun

Kalénder Phototherapy

Solarc parantos nyiptakeun séri kalénder fototerapi hiji halaman gratis anu ngagampangkeun anjeun pikeun ngalacak perawatan anjeun nganggo pulpén atanapi pensil anu sederhana. Unggal dinten gaduh rohangan pikeun waktos perawatan anjeun, sareng hasil tina perlakuan éta. Pikeun unggal bulan, dinten-dinten disusun sakaligus supados anjeun tiasa ningali pola langkung gampang tibatan upami nganggo kalénder konvensional anu disusun dina sababaraha minggu. Tambih Deui, pikeun maranéhanana anu ogé ngagunakeun cahaya panonpoe alam, musim surya dicirikeun, jadi anjeun terang iraha panonpoé tengah poé* UVB aya dina maksimum teoritis sarta nilai taunan minimum, sakumaha ditémbongkeun ku opat bunderan leutik. Pertimbangkeun nyandak kalénder phototherapy anjeun sareng anjeun nalika anjeun nganjang ka dokter anjeun, sareng simpen kalénder lami anjeun pikeun rékaman médis anjeun.

Sadaya almenak dina format pdf sareng ukuranna kanggo kertas 8.5" x 11", tapi anjeun panginten hoyong skala dugi ka 11" x 17" (tabloid), janten langkung seueur rohangan pikeun ngarékam inpormasi anjeun. Ieu kalénder generik bisa dipaké pikeun sagala taun, tapi poé sabtu minggu teu dicirikeun. Pikeun kalénder taun anu khusus, kalayan akhir minggu diidentifikasi, pilih tina daptar ieu: 2022  2023  2024  2025  2026  2027

kalénder phototherapy generik Solarc Phototherapy Kalénder Treatment
kalénder phototherapy 2011 Solarc Phototherapy Kalénder Treatment

* Daya cahaya UVB téoritis tengah poé salawasna, di belahan kalér, maksimum dina 21/22 Juni (solstice usum panas & poé pangpanjangna dina sataun), sarta di minimum dina 22nd/23rd Désémber (solstice usum tiris & poé pondok). taun). Utamana di lintang luhur, kakuatan pinuh panonpoé urang datang sababaraha minggu saméméh lingkungan warms ka maksimum, mindeng fooling jalma mun meunang sunburned, sarta diperparah ku korban ngabogaan rélatif saeutik pigmentasi kulit pelindung sanggeus usum panjang. Kaduruk ku panonpoe mangrupikeun hasil anu négatif pisan sabab predispose kana kanker kulit / melanoma. MOAL PERNAH DIBURUNG!

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 9 am-5 pm EST MF