Solarc System Iinc. kabijakan privasi

pirvacy anjeun penting pikeun kami 

kabijakan privasi

Kabijakan Privasi ieu ngatur cara Solarc Systems Inc. ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajaga, sareng ngungkabkeun inpormasi anu dikumpulkeun ti pangguna (masing-masing, "Pamaké") tina situs wéb www.solarcsystems.com sareng www.solarcsystems.com ("Situs" ). Kabijakan privasi ieu manglaku ka Loka sareng sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun ku Solarc Systems Inc..

informasi idéntifikasi Personal

Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké dina sababaraha cara, kalebet, tapi henteu dugi ka, nalika Pamaké nganjang ka situs urang, ngadaptar dina situs, nempatkeun pesenan, ngalanggan buletin, ngabales survey, ngeusian formulir. , sareng aya hubunganana sareng kagiatan, jasa, fitur atanapi sumber anu sanésna kami sayogi dina Loka kami. Pamaké tiasa dipénta, upami pantes, nami, alamat email, alamat surat, nomer telepon, inpormasi kartu kiridit. Nanging, pangguna tiasa nganjang ka Loka kami sacara anonim. Kami bakal ngumpulkeun inpormasi idéntifikasi pribadi ti Pamaké ngan upami aranjeunna sacara sukarela ngalebetkeun inpormasi sapertos ka kami. Pamaké salawasna bisa nolak nyadiakeun informasi idéntifikasi pribadi, iwal eta bisa nyegah aranjeunna tina kalibet dina kagiatan nu patali Loka tangtu.

informasi idéntifikasi Non-pribadi

Urang bisa ngumpulkeun informasi idéntifikasi non-pribadi ngeunaan Pamaké iraha aranjeunna berinteraksi sareng Loka urang. Inpo idéntifikasi non-pribadi bisa kaasup ngaran browser, jenis komputer sarta informasi teknis ngeunaan Pamaké sarana sambungan kana Loka urang, sapertos sistem operasi sarta panyadia ladenan Internet garapan sareng inpo nu sejenna sarupa.

cookies Web browser

Situs kami tiasa nganggo "cookies" pikeun ningkatkeun pangalaman Pamaké. Pangotektak wéb Pamaké nempatkeun cookies dina hard drivena pikeun tujuan nyimpen catetan sareng sakapeung pikeun ngalacak inpormasi ngeunaan éta. Pamaké tiasa milih nyetél browser wébna pikeun nampik cookies, atanapi ngingetkeun anjeun nalika cookies dikirim. Upami aranjeunna ngalakukeun kitu, perhatikeun yén sababaraha bagian tina Loka éta moal tiasa dianggo leres.

Solarc Systems Inc. tiasa ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi Pamaké pikeun tujuan ieu:

  • Pikeun ningkatkeun palayanan palanggan: Inpormasi anu anjeun bikeun ngabantosan kami ngabales pamenta layanan palanggan anjeun sareng ngadukung kabutuhan anjeun langkung éfisién.
  • Pikeun pribados pangalaman Pamaké: Kami tiasa nganggo inpormasi sacara agrégat pikeun ngartos kumaha Pamaké kami salaku grup nganggo jasa sareng sumber anu disayogikeun dina Loka kami.
  • Pikeun ningkatkeun Loka kami: Kami tiasa nganggo eupan balik anu anjeun bikeun pikeun ningkatkeun produk sareng jasa kami.
  • Pikeun ngolah pamayaran: Urang tiasa nganggo inpormasi anu disayogikeun ku Pamaké ngeunaan dirina nalika nempatkeun pesenan tapi, ngan ukur nyayogikeun jasa anu aya hubunganana sareng pesenan éta. Kami henteu ngabagi inpormasi ieu ka pihak luar iwal ti sajauh anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun jasa.
  • Pikeun ngirim surelek periodik: Urang bisa make alamat surélék pikeun ngirim inpo pamaké sarta apdet pertaining kana pesenan maranéhanana. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngaréspon patarosan, patarosan, sareng / atanapi pamundut sanésna. Upami Pamaké mutuskeun pikeun milih milis kami, aranjeunna bakal nampi email anu tiasa kalebet warta perusahaan, pembaruan, inpormasi produk atanapi jasa anu aya hubunganana, sareng sajabana. parentah unsubscribe lengkep di handap unggal email atawa Pamaké bisa ngahubungan kami via Loka kami atawa cara séjén.

Kami ngadopsi pangumpulan data, panyimpen sareng pamrosésan anu luyu sareng ukuran kaamanan pikeun ngajagaan tina aksés anu teu diidinan, parobihan, panyingkepan atanapi karusakan inpormasi pribadi anjeun, nami pangguna, kecap akses, inpormasi transaksi, sareng data anu disimpen dina Loka kami. Situs kami saluyu sareng standar kerentanan PCI pikeun nyiptakeun lingkungan anu aman sabisa-bisa pikeun Pamaké.

Solarc Systems Inc. moal ngabagikeun atanapi ngajual inpormasi ka pihak katilu pikeun pamasaran atanapi tujuan anu sanés.

situs web pihak katilu

Pamaké bisa manggihan pariwara atawa eusi nu sejenna dina Loka urang nu numbu ka loka jeung layanan urang mitra, suppliers, advertisers, sponsor, lisénsina jeung pihak katilu nu lian. Urang teu ngadalikeun eusi atawa tutumbu nu nembongan dina loka ieu sarta henteu tanggung jawab ka lila-padamelan ku situs web numbu ka atawa ti Loka urang. Sajaba ti éta, situs ieu atawa ladenan, kaasup eusi jeung Tumbu maranéhanana, bisa jadi terus ngarobah. situs sareng ladenan ieu bisa jadi kudu kawijakan privasi sorangan jeung kawijakan layanan palanggan. Browsing jeung interaksi mana wae website séjén, kaasup situs web nu boga tumbu ka Loka urang, nunut ka watesan jeung kawijakan nu website urang sorangan.

Google Adsense

Sababaraha iklan tiasa dilayanan ku Google. Pamakéan Google tina cookie DART ngamungkinkeun pikeun ngalayanan iklan ka Pamaké dumasar kana kunjungan ka Loka kami sareng situs sanés dina Internét. DART ngagunakeun "inpormasi anu henteu tiasa diidentipikasi sacara pribadi" sareng henteu ngalacak inpormasi pribadi ngeunaan anjeun, sapertos nami anjeun, alamat email, alamat fisik, jsb. kawijakan di http://www.google.com/privacy_ads.html.

Patuh kana kalakuan panyalindungan privasi online barudak

Ngajagi karusiahan budak leutik pisan pentingna. Kusabab kitu, urang henteu kantos ngempelkeun atanapi ngajaga inpormasi dina Loka kami ti jalma anu saleresna urang terang sahandapeun 13 taun, sareng henteu bagian tina halaman wéb kami terstruktur pikeun narik saha waé anu sahandapeun 13 taun.

Parobahan kana kawijakan privasi ieu

Solarc Systems Inc. gaduh kawijaksanaan pikeun ngapdet Kabijakan Privasi ieu iraha waé. Nalika kami ngalakukeun, kami bakal masangkeun béwara dina halaman utama Situs kami, ngarévisi tanggal anu diropéa di handapeun halaman ieu. Kami ajak Pamaké pikeun sering mariksa halaman ieu pikeun parobahan naon waé pikeun tetep terang ngeunaan kumaha kami ngabantosan ngajaga inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun. Anjeun ngaku sareng satuju yén éta tanggung jawab anjeun pikeun marios Kabijakan Privasi ieu sacara périodik sareng sadar kana modifikasi.

ditampa anjeun istilah ieu

Ku cara make Loka ieu, Anjeun signify ditampa anjeun kawijakan ieu. Mun anjeun teu satuju kana kawijakan ieu, mangga teu make Loka urang. make terus anjeun tina Loka di handap ieu posting parobahan kana kawijakan ieu bakal dianggap ditampa Anjeun parobahan maranéhanana.

ngahubungan urang

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu amalan loka ieu, atawa transaksi anjeun kalawan loka ieu, mangga ngahubungan kami di:

Solarc Systems Nyarita.
1515 Lebak salju
Barrie, ON L9X 1K3
(705) 739-8279
info@solarcsystems.com
www.solarcsystems.com

Dokumén ieu terakhir diropéa Januari 2022.