Solarc Systems Nyarita Sarat jeung Kaayaan

Solarc Systems Nyarita Sarat jeung Kaayaan diobral pikeun Ultraviolet Phototherapy Alat:

1. "Alat" dihartikeun salaku Unit Lampu Solarc / SolRx Ultraviolet Phototherapy atawa Lampu Ultraviolet Phototherapy.
2. "Pasién" dihartikeun salaku jalma anu dimaksudkeun pikeun nampa perlakuan kulit ultraviolét ngagunakeun Alat.
3. "Jalma anu Bertanggung Jawab" dihartikeun salaku Pasén atanapi saha waé anu diurus atanapi dijagaan ku Pasén, sapertos indung bapa atanapi wali.
4. A "Healthcare Professional" dihartikeun salaku dokter médis (MD) atawa praktisi perawat mumpuni pikeun nyadiakeun nasehat on ultraviolét phototherapy jeung mumpuni pikeun ngalakukeun pamariksaan kulit pikeun kanker kulit jeung épék ngarugikeun lianna.
5. Jalma anu Bertanggung jawab ngaku yén aranjeunna parantos disarankan ku Solarc Systems pikeun naroskeun naséhat ti Profesional Kaséhatan pikeun mastikeun yén phototherapy ultraviolet mangrupikeun pilihan perawatan anu cocog pikeun diagnosis Pasén sareng pikeun ngévaluasi kamampuan Jalma anu Bertanggung Jawab pikeun ngagunakeun Alat kalayan aman.
6. Jalma anu Bertanggung Jawab satuju yén Alat éta ngan ukur dianggo ku Pasén.
7. Jalma anu Bertanggung Jawab satuju yén Alat éta ngan ukur dianggo upami Penanggung Jawab ngatur sareng kéngingkeun pamariksaan kulit pikeun Pasén anu dilakukeun ku Profesional Kaséhatan sahenteuna sakali sataun.
8. Jalma anu Tanggung Jawab satuju pikeun nanggung rugi sareng nahan ngabahayakeun ka Profesional Kaséhatan sareng/atanapi Solarc Systems Inc. Profesional Kaséhatan sahenteuna sakali per taun.
9. Pikeun meuli Unit Lampu Solarc/SolRx Ultraviolet Phototherapy, Jalma anu Bertanggung Jawab satuju pikeun maca sareng ngartos sapinuhna Buku Panduan Pamaké anu disayogikeun sareng Alat sateuacan perawatan munggaran Pasén. Upami aya bagian tina Buku Panduan Pamaké anu teu kahartos, Penanggung Jawab satuju konsultasi sareng Profesional Kaséhatan pikeun interpretasi. Jalma anu Tanggung Jawab satuju pikeun menta Manual Pamaké ngagantian upami anu asli leungit (Panduan Pamaké anu ngagantian bakal disayogikeun gratis ku Solarc Systems Inc.).
10. Jalma anu Tanggung Jawab satuju yén Pasén sareng sadaya jalma sanés anu kakeunaan sinar ultraviolét anu dihasilkeun ku Alat bakal ngagem pelindung panon ultraviolét salami operasi Alat.
11. Jalma anu Tanggung Jawab ngartos yén, sapertos sinar panonpoé alami, panggunaan Alat tiasa nyababkeun épék ngarugikeun, kalebet, tapi henteu dugi ka kaduruk ku panon poe, sepuh prématur kulit, sareng kanker kulit. Jalma anu Bertanggung Jawab satuju yén Profesional Kaséhatan sareng/atanapi Solarc Systems Inc. sareng/atanapi reseller anu aya hubunganana henteu nanggung jawab kana épék ngarugikeun anu timbul tina pamakean atanapi nyalahgunakeun Alat.
12. Pikeun Alat E-Series (120-volt), Penanggung Jawab satuju yén Add‑On Devices ngan bakal disambungkeun jeung dioperasikeun ti Solarc E-Series Master Device ka maksimum 4 Add‑On Devices per Master Device.
13. Transaksi ieu sareng Sarat jeung Kaayaanana bakal diatur ku hukum Ontario jeung hukum Kanada lumaku di Ontario.
14. Solarc Systems Inc. sareng Jalma anu Bertanggung Jawab satuju pikeun nampi tanda tangan sacara éléktronik atanapi ku fax, sareng aranjeunna sah sareng mengikat.
15. Jalma anu Bertanggung Jawab satuju pikeun nampi Kabijakan Privasi Solarc Systems Inc. kaasup ingetan data pribadi pikeun kahirupan alat médis ieu (25 taun). Klik di dieu pikeun urang kabijakan privasi.
16. Jalma anu Bertanggung Jawab satuju yén, ku mariksa kotak centang tandatangan dina halaman pamariksaan sateuacana, aranjeunna satuju kana Sarat sareng Kaayaan ieu.

SolRx 1000-Series & E-Series Kabijakan Pengiriman: Ieu mangrupikeun pakét anu ageung pisan, ku kituna, panampi kedah hadir sareng ngabantosan supir ngabongkar muatan. Teu mungkin pikeun kurir nelepon saméméh kiriman anu dikirimkeun sarta kurir bakal nyieun ngan hiji usaha pikeun nganteurkeun pakét. Ku sabab eta disarankeun pisan yén alamat "Kapal Ka" janten alamat anu sigana aya jalma di dinya salami jam damel, sapertos tempat usaha. Upami teu aya anu hadir dina waktos pangiriman, kurir bakal ngantepkeun bewara yén pangiriman éta dicoba. Ieu lajeng bakal diperlukeun pikeun panarima pikeun nyokot pakét dina 5 poé ti depot kurir di expense panarima urang. Pickups merlukeun sahenteuna minivan, station wagon atawa treuk pickup or lamun alat dicokot kaluar tina kotak pengiriman barang, éta bisa pas kana kandaraan leutik. Alternatipna, jasa pangiriman lokal tiasa dianggo. Waktu pangiriman biasana dinten salajengna di Ontario sareng 3-5 dinten ka Kulon, Quebec, sareng Maritimes.

Alat anu didaptarkeun nyaéta 120-volt sareng dirakit lengkep sareng bohlam Phillips UVB-Narrowband, kacamata pelindung UV, manual pangguna anu lengkep sareng pedoman paparan pikeun psoriasis / vitiligo / dermatitis atopik (eksim), sareng hardware dipasang upami diperyogikeun. Garansi Fototerapi Imah Standar: 4 taun dina alat / 1 taun dina bohlam. Henteu aya anu sanés anu anjeun kedah mésér.
* Pangiriman alat kalebet kana kalolobaan lokasi di Kanada - biaya tambahan ditagihkeun pikeun lokasi anu jauh (saluareun titik). Pajak Penjualan Propinsi pikeun Propinsi Non-HST-Ilubiung tiasa nerapkeun sareng dibayar ku Meuli. Paling alat oge sadia dina 230-volt; atawa sakumaha UVB-Broadband, UVA (PUVA) jeung UVA-1; mangga nelepon pikeun info salajengna. ** Cocog jeung Solarc E-Series & 1000‑Series. Reueus dilakukeun di Kanada saprak 1992.