Garansi - Jaminan Kadatangan - Kabijakan Barang Dipulangkeun

Solarc Systems Inc. (“Solarc”) parantos ngadamel alat-alat fototerapi bumi UV ti saprak 1992 sareng parantos ngajaga ISO-13485 Sistem Kualitas anu disertipikasi saprak 2002. Nalika urang ngintunkeun ka lokasi terpencil di sakuliah dunya, hal anu terakhir anu urang pikahoyong nyaéta masalah reliabilitas, ku kituna urang ngawangun alat SolRx pikeun tahan. Éta sababna urang tiasa reueus nawiskeun anjeun jaminan alat phototherapy industri-ngarah ieu:

garansi

Solarc ngajamin ka anu Meuli yén Alat Fototerapi Imah SolRx kedah bébas tina cacad bahan sareng pagawean salami opat (4) taun ti tanggal pameseran dina kaayaan operasi fototerapi bumi normal. Bohlam ultraviolét fluoresensi dina alatna dijamin khusus pikeun ngan ukur hiji (1) taun. Pamakéan normal sareng cimata teu kalebet, contona, bohlam tiasa dikonsumsi sareng dijamin pikeun gagal prématur wungkul.

Ieu mangrupikeun jaminan "Bagian Ngan" - Solarc bakal nyayogikeun sareng ngintunkeun bagian-bagian anu diperyogikeun sareng prosedur panggantian gratis, tapi tenaga kerja perbaikan ditanggung ku Pembeli, kalebet upami diperyogikeun ku ngagunakeun perusahaan perbaikan alat listrik. Upami Anu Dibeuli hoyong ngabalikeun alat anu rusak atanapi cacad ka Solarc pikeun perbaikan, anu Meuli kedah ngalakukeunana dumasar kana Kabijakan Barang Dipulangkeun di handapeun halaman ieu. Alternatipna, nu meuli bisa nyieun arrangements pikeun pribadi mawa alat ka Solarc pikeun perbaikan, dimana eta bakal repaired haratis bari anjeun ngantosan.

Punten dicatet yén sagala usaha pikeun ngoperasikeun alat 120-volt dina tegangan anu langkung luhur sapertos 220-240 volt tanpa trafo step-down anu cocog bakal kakosongan garansi sarta ngabalukarkeun salah sahiji atawa sakabéh bohlam, ballasts, sarta timer gagal; merlukeun ngagantian sagemblengna di expense nu meuli urang.

Garansi pikeun alat fototerapi SolRx anu dianggo di klinik sami sareng anu dinyatakeun di luhur, tapi ngan ukur satengah tina waktos nyatakeun: 2 taun dina alat, sareng 6 bulan dina bohlam ultraviolet fluoresensi.

Pikeun Pembeli Kanada, garansi alat tiasa diperpanjang dugi ka lima (5) taun ku cara mayar nganggo Interac E-Transfer (email) tibatan kartu kiridit.

Garansi datangna

Kusabab aranjeunna ngandung kaca, alat SolRx sareng bohlam ngagantian henteu tiasa diasuransikeun ku kalolobaan perusahaan pengiriman. Pikeun nawiskeun sababaraha panyalindungan upami aya karusakan pengiriman barang, Solarc parantos mangtaun-taun kalebet Jaminan Kadatangan sapertos kieu. Jaminan Kadatangan ngan lumaku nalika metode pengiriman Solarc dianggo; éta henteu lumaku pikeun kiriman anu dilakukeun nganggo metode pengiriman anu ditunjuk ku palanggan.

Dina sagala hal, Solarc naroskeun ka anu Meuli nampi pangiriman alat SolRx, sanaos aya bukti karusakan. Karusakan pengiriman barang jarang sareng biasana ngalibatkeun bohlam 6-suku anu rusak dina 1000-Series, atanapi sakedik dina E-Series. Leuwih gampang pikeun ngagantikeun bohlam anu dikirim ku Solarc tibatan résiko karusakan langkung seueur ku ngirimkeun alat deui sareng mudik.

Pikeun penjualan alat SolRx di Kanada sareng AS, Dina acara saperti teu mirip nu aya karuksakan pengiriman barang awal, Solarc bakal, salaku minimum jeung di euweuh ongkos ka nu meuli, geuwat ngirimkeun suku cadang ngagantian jeung nu nyieun perbaikan. Dina acara saperti teu mirip nu ruksakna leuwih éksténsif, éta bisa jadi munasabah yen alat dipulangkeun ka Solarc pikeun perbaikan atawa ngagantian, bisi nu meuli satuju pikeun ngalakukeunana nurutkeun Kawijakan Barang Dipulangkeun di handap kaca ieu.

Pikeun penjualan alat SolRx ka Pembeli Internasional di luar Kanada sareng AS, Solarc bakal nyayogikeun suku cadang panggantian gratis, tapi anu Meuli tanggung jawab pikeun mayar satengah tina biaya pengiriman barang-barang éta, sareng nyayogikeun tenaga kerja perbaikan kalebet upami diperyogikeun ku ngagunakeun perusahaan perbaikan alat listrik. Pembeli internasional didorong mésér sareng alat "suku cadang kit" diskon, anu tiasa kalebet bohlam ngagantian, ballast sareng/atawa timer. Pembeli internasional ogé tiasa mertimbangkeun milih E-Series dina 1000-Series, sabab E-Series langkung alit sareng langkung gampang dikirimkeun, sareng dina unggal alat E-Series Add-On dua (2) bohlam cadang tiasa dikintunkeun. Mangga tingali oge Pemesanan urang > Kaca internasional.

Pikeun Ngagantian Bohlam Penjualan di sakuliah dunya, Pembeli bulbs panjang 6-suku hususna didorong mésér hiji atawa dua bulbs tambahan pikeun nutupan kamungkinan karuksakan pengiriman barang atawa gagalna bohlam prématur, nu hal Solarc bakal nyadiakeun kiridit moneter atawa ngabalikeun duit pikeun leungitna. Upami teu aya bohlam cadang sayogi, Solarc bakal nyayogikeun bohlam panggantian gratis, tapi anu Meuli tanggung jawab sadaya biaya pengiriman. Pikeun kiriman di luar Kanada sareng benua AS, tinimbang ngirimkeun langsung ka tujuan akhir sareng résiko karusakan angkutan darat kurir, sareng ogé ngirangan biaya pengiriman, Pembeli didorong ngirimkeun pangiriman ka bandara internasional anu paling caket, sacara pribadi jelas. pangiriman pikeun impor, sarta pribadi ngalengkepan pangiriman ka tujuan ahir. Dina sagala hal, Pembeli nanggungjawaban kanggo biaya impor sapertos biaya khusus, tugas sareng calo. Mangga tingali oge Pemesanan urang > Kaca internasional.

Upami karusakan pengiriman barang parantos kajantenan, Solarc naroskeun ka anu Meuli nampi kiriman, ngahubungi Solarc pas mungkin, kirimkeun gambar karusakan pikeun ditinjau, sareng jaga sadaya bahan bungkusan dugi ka résolusi parantos dilakukeun. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngabenerkeun masalah pas mungkin.

Punten dicatet yén alat-alat SolRx sareng bohlam ngagantian biasana henteu cocog pikeun asuransi ti perusahaan angkutan barang mana waé sabab ngandung kaca. Pertahanan pangsaéna kami nyaéta bungkusan tugas beurat sareng metode pengiriman anu bijaksana.

 

Kawijakan Barang Dipulangkeun

Sadaya pamulangan tunduk kana otorisasi sateuacana ku Solarc. Nu Meuli satuju pikeun henteu ngirimkeun produk deui ka Solarc dugi ka nampi Nomer Otorisasi Barang Dipulangkeun (RGA#), sareng nyerat RGA# ka luar kotak pengiriman..

Balik produk pikeun kiridit tunduk kana kaayaan di handap ieu:
1. Produk mulih pikeun kiridit ngan bakal katampa ti Purchaser aslina. Ngabalikeun duit teu mungkin upami perusahaan asuransi mayar kanggo alat éta.
2. Ngan produk standar anyar dina karton undamaged na unopened aslina maranéhanana (s) anu layak pikeun balik sarta kiridit. Barang bekas teu tiasa dipulangkeun.
3. Paménta pikeun mulang kedah ditampi ku Solarc dina 30 dinten ti tanggal jual asli.
4. Nu meuli kudu ngatur jeung mayar pengiriman barang mulang ka Solarc.  
5. Balik deui bisa jadi tunduk kana 20% muatan restocking dina budi budi Solarc.

Ngabalikeun produk pikeun perbaikan dina garansi tunduk kana kaayaan di handap ieu:
1. Nu meuli satuju cooperate kahiji jeung Solarc pikeun mantuan nangtukeun jenis panyakitna jeung ngajawab masalah saméméh nyieun mulang.
2. Upami masalahna teu tiasa direngsekeun dina situs sareng dianggap perlu pikeun ngabalikeun alat ka Solarc, Meuli kedah: a) nyabut sareng nahan bohlam UV upami éta 6-suku full body E-Series atanapi 1000 -Series alat, b) leres ngarangkep alat dina bungkusan aslina, sarta c) ngatur jeung mayar pengiriman barang balik ka Solarc. Solarc teras bakal ngalereskeun alatna gratis kalebet tenaga kerja perbaikan, sareng Solarc bakal mayar kiriman deui ka anu Meuli.

Sadaya pamulangan kedah dilabélan ku Nomer Otorisasi Barang Dipulangkeun (RGA#) sareng dikirim ka:

Solarc Systems Nyarita.
1515 Salju Valley Jalan 
Pertambangan, ON, L9X 1K3 Kanada 
Telepon: 1-705-739-8279