FAQ

 Patarosan Remen Tanya ngeunaan UVB-NB Phototherapy

Halaman ieu nyayogikeun inpormasi ngeunaan fototerapi UVB-NB, nyaéta perawatan anu ngagunakeun panjang gelombang spéktrum alami panonpoé khusus pikeun ngubaran gangguan kulit anu responsif sapertos psoriasis, vitiligo, sareng dermatitis atopik (eksim), ogé kakurangan Vitamin D. Alat fototerapi nyiptakeun sinar Ultraviolet-B (UVB) panjang gelombang pondok atanapi sinar Ultraviolet-A (UVA) anu langkung panjang. Sinar UV ngahasilkeun réaksi biologis dina kulit anu nyababkeun ngabersihkeun lesi. UVB mangrupikeun hiji-hijina pita gelombang cahaya anu ngahasilkeun Vitamin D dina kulit manusa.

Halaman ieu ogé nyayogikeun jawaban kana patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan fototerapi UVB-NB, kalebet kasalametanana, sabaraha sering pangobatan dilaksanakeun, sabaraha lami waktos perlakuan, kumaha nyandak pangobatan, sabaraha lami waktos kanggo kéngingkeun hasilna, sareng naha anjeun bakal nampi. samak maké alat phototherapy UVB imah. Salaku tambahan, halaman éta nyayogikeun inpormasi ngeunaan modél SolRx anu béda-béda anu sayogi kanggo ngagaleuh, fitur sareng hargana, ogé inpormasi ngeunaan pangropéa, garansi, sareng cakupan asuransi.

Naon téh ultraviolét (UV) phototherapy?

Ultraviolet (UV) phototherapy nyaéta pamakéan panjang gelombang husus tina spéktrum alam panonpoé pikeun pengobatan gangguan kulit photoresponsive kayaning psoriasis, vitiligo, sarta dermatitis atopik (éksim); sarta pikeun pengobatan kakurangan Vitamin D. Alat fototerapi nyiptakeun boh sinar Ultraviolet-B (UVB) panjang gelombang pondok atawa sinar Ultraviolet-A (UVA) nu leuwih panjang. Sinar UV ngahasilkeun réaksi biologis dina kulit anu nyababkeun ngabersihkeun lesi. UVB mangrupikeun hiji-hijina pita gelombang cahaya anu ngahasilkeun Vitamin D dina kulit manusa.

Naha fototerapi UVB bumi tiasa dianggo pikeun kuring?

Cara anu pangsaéna pikeun nangtoskeun naha phototherapy UVB bumi bakal dianggo pikeun anjeun nyaéta mimitina kéngingkeun diagnosis anu leres ti dokter anjeun, sareng, upami diperyogikeun, nyandak pangobatan di klinik phototherapy caket anjeun pikeun ningali naha éta mujarab. Alat SolRx nganggo bohlam UVB anu sami sareng anu dianggo di klinik, janten upami perawatan klinik kabuktian suksés, aya kasempetan anu saé yén fototerapi bumi ogé tiasa dianggo, sakumaha dirojong ku ulikan médis ieu dua puluh lima SolRx UVB-Narrowband home. unit di wewengkon Ottawa: "Naha Unit Imah Ultraviolet B Narrow-band mangrupikeun Pilihan anu Layak pikeun Terapi Kontinyu atanapi Pangropéa Panyakit Kulit Photoresponsive?"

Lamun anjeun teu bisa hadir hiji klinik phototherapy, respon anjeun ka cahya panonpoé alam biasana mangrupa indikator alus. Naha kaayaan kulit anjeun langkung saé dina usum panas? Naha anjeun kantos ngahaja nyandak paparan panonpoé pikeun ningkatkeun kulit anjeun? Naha anjeun nyandak liburan ka iklim anu cerah pikeun ngabersihan kulit anjeun? Naha anjeun parantos suksés ngabersihkeun psoriasis anjeun nganggo alat penyamakan?

Catetan: Alat-alat tanning kosmetik emits lolobana sinar UVA (anu ku sorangan teu mujarab pikeun psoriasis), sarta ngan jumlah leutik UVB (nepi ka pamaréntah diatur maksimum kira 5%), jadi sababaraha penderita psoriasis meunang kauntungan tina tanning; sanaos sareng seueur énergi UVA anu teu dipikabutuh. Pikeun ratusan koméntar ti pangguna fototerapi bumi saleresna, kunjungan kami Unak sabar kaca.

Kumaha aman nyaéta phototherapy ultraviolet?

Sapertos sinar panonpoé alami, paparan sinar ultraviolét tiasa nyababkeun sepuh prématur kulit sareng résiko kanker kulit.. Nanging, nalika ngan ukur UVB anu dianggo sareng UVA teu kalebet, sababaraha dekade pamakean médis parantos ngabuktikeun yén ieu ngan ukur masalah leutik. Mémang, fototerapi UVB bébas narkoba sareng aman pikeun murangkalih sareng awéwé hamil.

Nalika résiko rélatif leutik tina phototherapy UVB ieu ditimbang ngalawan resiko pilihan perlakuan séjén, mindeng ngalibetkeun ubar resép kuat atawa malah injections, UVB phototherapy biasana kapanggih janten pilihan perlakuan pangalusna, atawa sahenteuna pilihan perlakuan nu kudu diusahakeun sanggeus. obat topikal kayaning stéroid jeung dovonex geus kabuktian minimally éféktif.

Loba pamaréntah ngaluarkeun "formulary" pikeun tiap ubar biologic nu nyebutkeun phototherapy kudu usaha saméméh biologic bisa prescribed, tapi hanjakalna mindeng jeung caveat "(iwal teu bisa diasupan)", nu teuing mindeng nyorong penderita kana leuwih picilakaeun, mahal. jeung ubar biologis teu perlu.

Saterusna, ubar biologis pikeun psoriasis geus ditémbongkeun leungit efektivitas maranéhanana rada gancang pikeun loba, jeung ORBIT ulikan ngeunaan 703 kursus perlakuan biologis nyatakeun: "Sakabèhna median survival ubar éta 31.0 bulan." Éta ngandung harti yén dina 31 bulan satengah pasien parantos ngeureunkeun perawatan kusabab ubar biologis parantos kaleungitan efektivitasna. Ulikan ORBIT diterbitkeun dina édisi Juni-2016 Journal of the American Academy of Dermatology (JAAD). Dina babandingan, phototherapy UVB bisa dipaké aman tur éféktif salila sababaraha dekade, jeung bonus dina waktos anu sareng alami nyieun jumlah badag Vitamin D dina kulit sabar urang, pikeun kauntungan kaséhatan sakuliah awak.

Pertimbangan kasalametan praktis séjén kalayan fototerapi nyaéta yén sadaya jalma anu kakeunaan sinar UV kedah ngagem panyalindungan panon, sareng pasien anu nganggo kacasoca UV-blocking anu disayogikeun sareng alat SolRx, sareng sareng lalaki nutupan sirit sareng skrotumna nganggo kaos kaki, kecuali di daérah éta. geus kapangaruhan. 

Pikeun nyegah pamakean anu teu diidinan, sadaya alat SolRx gaduh kakuatan listrik listrik pegatkeun switchlock sareng konci anu tiasa dicabut sareng disumputkeun. Ieu nilai husus lamun barudak aya di sabudeureun, atawa lamun aya jalma nu bisa salah kasalahan alat pikeun mesin tanning sarta nyokot jauh leuwih waktos perlakuan ti dianjurkeun, hasilna a husu kaduruk kulit. switchlock nu ogé matak ngamudahkeun pikeun megatkeun sambungan listrik alat, nu ngajaga eta tina kamungkinan karuksakan surge kakuatan, contona tina serangan kilat. 

Sabaraha sering perlakuan dilaksanakeun sareng sabaraha lami waktos perlakuan?

Saran pikeun waktos perlakuan (dosis) jeung prekuensi (jumlah poé per minggu) disadiakeun dina psoriasis, vitiligo, atawa éksim Paparan Guideline Table dina Buku Panduan pamaké alat. Dina sagala hal, sabar salawasna dimimitian ku waktu perlakuan cukup low (dosis UVB) pikeun mastikeun maranéhna moal meunang kaduruk kulit, nu ilaharna ngan sababaraha detik lila per aréa perlakuan. Teras, upami pangobatan dilaksanakeun sacara rutin saluyu sareng jadwal perawatan, waktos perawatan laun-laun ningkat kamungkinan dugi ka sababaraha menit nalika kulit tiasa nunjukkeun awal kaduruk anu hampang, anu ngagambarkeun dosis maksimal. Hasil perlakuan panungtungan sarta jumlah poé saprak perlakuan panungtungan dipaké pikeun nangtukeun waktu perlakuan keur perlakuan ayeuna. Pasién diteruskeun dina dasar ieu dugi ka kulit jelas jelas, anu tiasa nyandak 40 atanapi langkung pangobatan salami sababaraha bulan atanapi langkung. Teras, pikeun pangropéa, waktos sareng frékuénsi perawatan tiasa dikirangan nalika pasien mendakan kasaimbangan antara ngaminimalkeun paparan UV sareng kaayaan kulitna. Pangobatan pangropéa tiasa diteruskeun sapertos kieu salami mangtaun-taun, dasarna ngarengsekeun masalah sacara alami sareng bebas narkoba. Rébuan pasien phototherapy UVB-Narrowband bumi parantos ngabuktikeun ieu.

keur psoriasis, waktu perlakuan awal dumasar kana jenis kulit sabar urang (kulit lampu ka poék). Salila fase "ngabersihan", pangobatan dilaksanakeun 3 dugi ka 5 kali saminggu kalayan unggal dinten kadua idéal pikeun seueur. Saatos clearing signifikan kahontal, fase "pangropéa" dimimitian; perlakuan nu dicokot mana ti tilu kali per minggu mun teu sakabehna, kalawan waktu perlakuan ngurangan sasuai.

keur vitiligo, perlakuan biasana dicokot dua kali per minggu, pernah dina poé padeukeut. Waktu perlakuan biasana kirang ti pikeun psoriasis.

keur atopik-dermatitis (éksim), perlakuan biasana dicokot 2 atawa 3 kali per minggu, pernah dina poé padeukeut. Waktu perlakuan aya di antara pikeun psoriasis sareng vitiligo.

keur Kakurangan vitamin D, Solarc nyayogikeun dokumén tambahan anu disebut "Suplemén Manual Pamaké Vitamin D", Nu nyarankeun pamakéan Psoriasis Paparan Guideline Tables. Pikeun gancang mulangkeun tingkat getih Vitamin D perlakuan unggal poé kadua idéal pikeun loba pasien. Pikeun pangropéa Vitamin D anu terus-terusan, dosis UVB kirang ti maksimal tiasa rada efektif. Solarc mangrupakeun proponent kuat-dosis low UVB-Narrowband phototherapy pikeun Vitamin D jeung kaséhatan umum.

Kumaha kuring nyandak pangobatan?

s5-326-expandable-phototherapy-lampu-potoPikeun alat Full Body anu jangkungna 6 kaki sapertos SolRx E-Series sareng 1000-Series, léngkah munggaran nyaéta nempatkeun konci dina alat sareng hurungkeun supados timer nginget sareng ningalikeun setélan waktos perawatan anu terakhir. Teras pasien (atanapi jalma anu tanggung jawab) mutuskeun upami waktos perawatan kedah dironjatkeun atanapi diréduksi dumasar kana réaksi kulitna kana perlakuan anu saacanna sareng jumlah dinten ti saprak perlakuan anu terakhir, nganggo saran anu disayogikeun dina Tabel Pedoman Paparan SolRx. Saatos waktosna disetel, pasien nutupan daérah mana waé anu henteu peryogi perawatan (sapertos raray atanapi alat kelamin lalaki), nempatkeun kacasoca pelindung UV anu disayogikeun, nangtung supados kulitna 8 dugi ka 12 inci ti payuneun alat sareng nyorong. tombol START pikeun ngahurungkeun lampu. Lamun posisi perlakuan kahiji geus réngsé, timer berbunyi bip jeung lampu pareum otomatis. Pasén lajeng repositions sarta repeats posisi perlakuan séjén (s). Pikeun alat anu lega, sakapeung ngan ukur dua posisi perawatan anu diperyogikeun: sisi hareup sareng sisi tukang. Pikeun alat anu sempit, biasana opat posisi perawatan diperyogikeun: sisi hareup, sisi tukang, sisi kénca, sareng sisi katuhu. Hiji sési perlakuan lengkep nyokot saeutik leuwih ti waktu lampu hurung, nu biasana jumlahna kirang ti 5 atawa 10 menit. Loba jalma nyokot perlakuan maranéhanana langsung sanggeus mandi atawa mandi, nu exfoliates kulit paéh pikeun ngaronjatkeun transmisi cahaya, sarta washes jauh bahan asing dina kulit nu bisa ngabalukarkeun réaksi ngarugikeun.

 

 

 

Pikeun alat 500-Series, prosedurna sami, tapi pikeun perawatan "Hand & Foot" tiung anu tiasa dicabut kedah dianggo janten ngan ukur daérah anu kakeunaan anu kakeunaan, sareng panangan / suku disimpen dina penjaga kawat sareng pindah périodik. Pikeun pengobatan "Spot", jarak perlakuan nyaéta 8 inci ti bulbs jeung sababaraha posisi perlakuan kulit dicokot, biasana jeung Unit cahaya utama dina yoke (Layung) sangkan bisa diputer sakumaha perlu. Waktu perlakuan spot leuwih panjang batan waktu perlakuan Hand & Foot sabab kulitna leuwih jauh ti sumber cahaya.

 

p1013455-300x225Pikeun alat Handheld 100-Series, prosedurna sami, tapi tongkatna tiasa ditempatkeun dina kontak langsung sareng kulit pikeun irradiance maksimum (daya cahaya) tina alat kakuatan anu kawilang rendah (18 watt). Kalayan pilihan UV-Brush dipasang, éta tiasa dianggo pikeun psoriasis kulit sirah, tapi waktos perawatan langkung lami gumantung kana sabaraha rambut ngahalangan transmisi UV kana kulit sirah. 100-Series gaduh sababaraha fitur inovatif anu sanés - mangga tingali halaman produk 100-Series kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Pikeun sadaya alat, penting pikeun henteu tumpang tindih sacara signifikan kana daérah perawatan sabab ieu tiasa nyababkeun kaleuleuwihan lokal sareng kaduruk ku panon poe.

Sabaraha lami kanggo kéngingkeun hasil?

Ilaharna sababaraha remisi dibuktikeun saatos sababaraha minggu, sedengkeun pembersihan anu langkung maju peryogi dua dugi ka genep bulan sareng kadang dugi ka sataun pikeun kasus anu paling parah. Sakali kulit geus nyata diberesihan (atawa repigmented dina kasus vitiligo), waktu perlakuan jeung frékuénsi biasana bisa ngurangan sarta kulit dijaga dina kaayaan cageur salila sababaraha dekade.

Bonus nyaéta yén unggal perlakuan UVB ngajadikeun jumlahna ageung Vitamin D dina kulit pikeun kauntungan kaséhatan umum ogé.

Naha kuring bakal samak nganggo alat fototerapi UVB bumi?

Sababaraha urang ngalaporkeun yén maranéhna meunang samak jeung batur henteu. UVB dipikanyaho nyiptakeun langkung seueur melanosit dina kulit anjeun, sél-sél anu dipikabutuh pikeun gelap kulit maksimal, tapi sinar UVA mangrupikeun kontributor utama pikeun penyamakan. Dosages ogé maénkeun peran anu penting. Manual Pamaké SolRx nyadiakeun waktos perlakuan konservatif. Tanning kaleuleuwihan teu dilaporkeun. Leuwih dipikaresep nyaéta sababaraha reddening kulit samentara (disebut erythema) lamun dosage ngadeukeutan na maksimum. Beureum kulit biasana luntur dina sadinten.

Sabaraha lami perlakuan phototherapy ultraviolet dipaké?

finsen_lampu

Lampu Finsin dianggo dina awal 1900-an

Ngagunakeun sinar panonpoé atawa "hélioterapi” pikeun ngubaran panyakit kulit parantos aya salami 3,500 taun. Ékstrak dina kombinasi sareng paparan sinar panonpoé dianggo ku peradaban Mesir kuno sareng India salaku pangobatan pikeun leucoderma, anu disebut vitiligo upami henteu diawalan ku sabab anu sanés. Phototherapy modern dimimitian nalika Niels Finsen ngembangkeun lampu di 1903 nu dipancarkeun sinar kimia dipaké pikeun ngubaran tuberkulosis, ieu earned anjeunna Hadiah Nobel.

Mangpaat UV phototherapy pikeun psoriasis ieu dipikawanoh ku komunitas médis salaku awal salaku 1925 ku ulikan ngeunaan épék cahya panonpoé alam dina penderita psoriasis. Alat fluoresensi pikeun ngahasilkeun sinar UV pikeun pengobatan psoriasis parantos dianggo langkung ti 60 taun sareng ayeuna aya klinik phototherapy di kalolobaan kota, biasana di rumah sakit atanapi kantor dokter kulit. Unit bumi mangrupikeun fenomena anu langkung énggal, sabab biaya anu langkung handap ngajantenkeun aranjeunna langkung tiasa dicapai ku jalma rata-rata.

Awak urang mekar dina lingkungan anu dimandian ku sinar ultraviolét, ku kituna urang ngembangkeun réspon pikeun ngagunakeun cahaya anu mangpaat (Vitamin D fotosintésis) jeung ngajaga urang tina over-exposure (tanning). gaya hirup modern urang; keur pinuh dipakena, ngabogaan panangtayungan ti panonpoé, sarta loba urang hirup di ekstrim kalér / kidul lintang; geus nyata ngurangan paparan UV urang, lowered asupan vitamin D urang, sarta nyumbang kana masalah kaséhatan di sababaraha.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep kami nyarankeun maca Sajarah phototherapy di dermatology.

Naon kaunggulan Home versus Clinical phototherapy?

Kauntungan pangbadagna tina fototerapi bumi nyaéta penghematan waktos anu luar biasa anu ngamungkinkeun bari tetep nyayogikeun relief phototherapeutic anu épéktip. Pikeun anu parantos angkat ka klinik phototherapy, genah perawatan bumi ngaleungitkeun masalah jadwal, kunjungan lasut, sareng biaya perjalanan. Ogé, nalika perlakuan dina privasi imah anjeun sorangan, anjeun tiasa langsung ti pancuran atawa mandi ka lampu bari anjeun masih taranjang. Pikeun anu cicing jauh teuing ti klinik phototherapy, unit UVB bumi tiasa janten hiji-hijina pilihan anu lumrah, sareng éta tiasa nyegah anjeun nganggo obat sistemik anu picilakaeun sapertos biologics.

Naha fototerapi bumi tiasa dianggo? Éta pasti - pariksa ieu Imah UVB-Narrowband ulikan médis tina dua puluh lima alat SolRx di wewengkon Ottawa. Tingali kana PubMed sareng anjeun bakal mendakan seueur panilitian sanés sapertos KOEK pangajaran.

Pikeun nempo naon sabenerna pamaké phototherapy imah kudu ngomong; didatangan salah sahiji urang Unak sabar kaca.

Catetan: Salaku kaayaan dijual, pamakéan alat fototerapi imah SolRx merlukeun pamariksaan kulit nurutan rutin ku dokter sahenteuna sakali sataun.

Naha mungkin pikeun ngubaran kongkolak panon?

Cahaya ultraviolét tiasa ngarusak panon, janten kacasoca pelindung UV anu disayogikeun sareng unggal alat SolRx kedah dianggo salami unggal perawatan. Sanajan kitu, pikeun cutatan tina buku dermatologist kawentar Dr Warwick Morison urang: Phototherapy jeung Photochemotherapy of Panyakit Kulit; "Hiji iwal occasional bisa dijieun dina penderita panyakit recalcitrant tina kongkolak panon atawa kulit periorbital dina kawijaksanaan dokter". Ku kituna kalayan pituduh dokter, éta meunang jadi wajar mun menyinari kongkolak panon, tapi ngan lamun kongkolak panon ditutup keur sakabeh perlakuan jadi sinar ultraviolét teu langsung ngahontal panon. Kulit kongkolak panon cukup kandel sahingga teu aya sinar UVB anu nembus kulit kongkolak panon sareng kana panon.

Naon modél SolRx anu kuring kedah mésér?

Aya sababaraha pertimbangan nalika milih modél alat fototerapi SolRx. Kami gaduh halaman wéb khusus pikeun ngabantosan anjeun milih pilihan anu leres. Mangga tingali urang Imah Phototherapy Pamilihan Guide.

Sabaraha lami bohlam UV tahan?

Dina pamakéan phototherapy imah has, pangalaman némbongkeun yén bulbs Philips UVB-Narrowband biasana lepas lima nepi ka sapuluh taun. Bohlam fluoresensi laun-laun leungit dayana ku kituna salami mangtaun-taun, waktos perlakuan sigana dua kali lipat tibatan bohlam anu énggal, tapi jinis cahayana tetep konsisten (mibanda profil spéktroradiométri rélatif anu ampir sami). Kaputusan pikeun ngagentos bohlam mangrupikeun masalah kasabaran pasien tina waktos perlakuan anu langkung panjang. Lampu UVB khusus pisan sareng hargana $ 50 dugi ka $ 120 unggal. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan bohlam phototherapy, mangga buka kami Bohlam kaca.

Naha modél SolRx nganggo langkung seueur bohlam alat anu langkung ageung?

No Pikeun kulawarga alat tinangtu, sadaya model ngagunakeun komponén pigura baja sarua jeung béda ngan dina jumlah bulbs dipasang. Contona, dalapan bohlam 1780 ngagunakeun pigura utama sarua jeung opat bohlam 1740, tapi bohlam dipak dina loba tighter pikeun ngaronjatkeun irradiance alat (kacaangan UV) jeung ngurangan waktu perlakuan. Alat anu langkung seueur bohlam ogé bakal gaduh langkung seueur ballast, sareng janten langkung beurat.

Sabaraha rohangan anu kuring peryogikeun pikeun Panel Awak Lengkep SolRx 1000-Series?

narrowband-uvb-0131 Panel Awak Lengkep SolRx 1000-Series dirancang pikeun nyéépkeun rohangan minimum di bumi anjeun. Éta ngan ukur 3½" kandel ku 29" lebar ku 72" luhur sareng dipasang datar dina témbok, atanapi di juru, sareng bagian handapna di lantai sareng anu luhur dipasang kana témbok di dua tempat. Casters henteu praktis sabab kudu boga wheelbase lega pikeun ngajaga Unit ti tipping leuwih, kituna greatly ngaronjatkeun spasi lantai diperlukeun. Casters ogé ngaronjatkeun jarak antara handap bulbs jeung lantai, sahingga platform diperlukeun pikeun perlakuan leg handap. Langkung ti 25 taun pangalaman sareng 1000-Series parantos nunjukkeun yén sakali alatna dipasang, éta kaluar tina jalan sareng sakedik kedah ngalih. Unit 1000-Series pribadi panulis aya di tempat anu sami salami 20 taun, dugi ka nembé diganti ku E-Series 1M + 4A.

Sabaraha rohangan anu kuring peryogikeun pikeun SolRx E-Series Expandable / Multidirectional System?

s5-154-expandable-phototherapy-lampu-potonu SolRx E-Seri mangrupa sistem expandable nu bisa jadi alat full-body jangkungna 6-suku pangleutikna mutlak lamun ukur 2-bulb alat Master dipaké. Éta ukur ukur 3″ kandel ku 12.5″ lebar ku 73″ luhur, sareng dipasang datar dina témbok sapertos Seri 1000, kalayan bagian handapna di lantai sareng anu luhur dipasang kana témbok di dua tempat. Kusabab langkung seueur alat-alat E-Series Add-On ditambah dina boh atanapi dua sisi Master (sadayana ukuran anu sami), sistemna ngalegaan sareng disaluyukeun supados ngurilingan awak pasien, anu nyandak langkung seueur rohangan, tapi teras tiasa gampang narilep-up pikeun neundeun. E-Series boga loba mungkin konfigurasi assembly, unggal nyokot up jumlahna béda floor-spasi, tapi kabeh bisa narilep-up pikeun neundeun.

multidirectional-phototherapy-konfigurasi-1234-690x1139

 

Kumaha carana abdi tiasa nyegah batur tina ngagunakeun alat SolRx abdi?

100-Seri-Keylock-closeupPikeun nyegah batur ngagunakeun alat anjeun, sadaya alat SolRx gaduh konci listrik pegatkeun sambungan listrik sareng konci anu tiasa dicabut sareng disumputkeun. Fitur ieu penting lamun barudak aya di sabudeureun, atawa bisi aya nu salah kasalahan alat pikeun mesin tanning sarta nyokot perlakuan jauh leuwih lila ti dianjurkeun, nu bakal ngakibatkeun a husu kaduruk kulit. Résiko signifikan sabab perlakuan tanning biasana lilana leuwih lila ti perlakuan médis UVB.

Switchlock ogé mangpaat pikeun pegatkeun sambungan listrik alat pikeun ngajaga eta tina poténsi karuksakan surge kakuatan, contona ku panarajangan kilat.  

Pangropéa naon anu diperyogikeun pikeun alat fototerapi bumi?

Hiji-hijina pangropéa anu diperyogikeun nyaéta ngabersihkeun lampu bohlam sareng pemantulna nganggo pembersih kaca biasa. Kami ogé nyarankeun mariksa akurasi timer digital sacara périodik. Parentah pangropéa anu cocog dipasihkeun dina Buku Panduan Pamaké SolRx. Salaku conto, cara anu saé pikeun ngabersihan 500-Series nyaéta nyandak éta ka luar sareng niupkeun hawa anu bersih sareng dikomprés.

Naha kuring kedah nganggo UVA atanapi UVB pikeun phototherapy bumi?

Pikeun ampir sadayana, UVB mangrupikeun pilihan perawatan anu pangsaéna, kalayan UVB-Narrowband anu paling dipikaresep - ampir sok perlakuan fototerapi anu dicoba heula.

UVA téh kirang desirable sabab merlukeun pamakéan methoxsalen ubar (Psoralen), dicokot oral atawa dina "mandi" pre-perlakuan, sarta taliti diukur dosis lampu UVA ngagunakeun méteran lampu. Pangobatan anu disebut "PUVA" ieu gaduh efek samping anu langkung ageung sareng langkung hese pikeun dikaluarkeun di bumi tibatan UVB. Ku kituna PUVA biasana ditangtayungan pikeun kasus awon sarta pangalusna dipigawé di klinik a. UVB home phototherapy teu merlukeun pamakéan ubar nu mana wae nu jadi éféktif, jeung henteu merlukeun pamakéan méteran lampu UVB.

UVB home phototherapy ogé bisa dipaké dina kombinasi kalayan ubar topical dilarapkeun langsung ka lesions pikeun efficacy gede, pangalusna dilarapkeun. saatos sesi phototherapy. Contona: persiapan tar (LCD), stéroid jeung calcipotriene (Dovonex, Dovobet, Taclonex).

Naon jaminanna?

Solarc sertipikat ISO-13485 (alat médis). Kami ngan ukur nganggo komponén kualitas pangluhurna sareng metode manufaktur dina pangwangunan kulawarga SolRx alat-alat fototerapi UV kami, hasilna catetan réliabilitas anu saé.

Lamun dipaké pikeun imah phototherapy, aya hiji jaminan opat taun dina alat jeung hiji unequalled garansi kawates sataun dina bulbs.

Lamun dipaké dina a Klinik, aya garansi dua taun dina alat jeung hiji unequalled 6-bulan jaminan kawates dina bohlam.

Pamakéan normal sareng cimata teu kalebet, contona, bohlam tiasa dikonsumsi sareng dijamin pikeun gagal prématur wungkul.

Eksklusif pikeun konsumén Kanada, jaminan alat bisa diperpanjang nepi ka lima (5) taun lamun meuli alat dijieun maké Interac E-Transfer tinimbang kartu kiridit.

Pikeun pernyataan jaminan lengkep, mangga buka kami garansi kaca.

Naha kuring peryogi resép?

Resép Dokter nyaéta meunang milih pikeun pengiriman barang Kanada sareng Internasional, sareng nu diparentahkeun pikeun kiriman AS.

keur Kanada, resép a mangpaat ngan lamun anjeun nyobian pikeun meunangkeun reimbursement ti perusahaan asuransi kaséhatan dunungan, atawa bisa jadi diperlukeun sangkan ditarikna tina akun belanja kasehatan anjeun. A resép teu diperlukeun pikeun ngaku éta Kredit Pajak Biaya Médis (METC) dina Balik Pajak Panghasilan Kanada anjeun; Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta invoice ti Solarc.

Pikeun penderita di Amérika Sarikat, resép anu diperlukeun ku hukum per Code AS Peraturan Federal 21CFR801.109 "Alat Resep".

Naha Resép diperyogikeun atanapi henteu, Solarc nyarankeun yén sadaya pasien naroskeun naséhat ti profésional kaséhatan sateuacan mésér alat terapi sinar UV médis SolRx.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, kaasup naon nu resép kedah nyebutkeun, sareng kumaha cara ngirimkeunana ka Solarc, mangga tingali kami resep kaca.

Naha perusahaan asuransi kuring bakal ngabantosan biaya?

Loba pausahaan asuransi kayaning Manulife ngakuan parabot phototherapy imah awét Médis Equipment (DME) sarta baris mantuan kalawan sababaraha atawa sakabéh beuli awal. Sakapeung; kumaha oge, ieu merlukeun kegigihan considerable sabab "alat phototherapy imah" biasana teu aya dina daptar pausahaan asuransi alat pre-disatujuan. Sababaraha perusahaan asuransi tiasa nampik cakupan vitiligo anu nyatakeun yén éta ngan ukur masalah kosmetik. Hasil anu pangsaéna dicandak ku ngarujuk pamundut ka staf SDM anu langkung senior, sareng ngajantenkeun yén alat éta bakal ngahémat biaya ubar sareng ningkatkeun kualitas kahirupan anjeun. Surat dokter jeung/atawa resep oge mangpaat. Solarc terus damel pikeun nyandak sadaya perusahaan asuransi pikeun nutupan solusi anu aman, efektif, murah, sareng jangka panjang pikeun seueur gangguan kulit.

Upami anjeun teu tiasa nampi liputan perusahaan asuransi, anjeun masih tiasa ngaku salaku Kredit Pajak Biaya Médis (METC) anu diidinan dina ngabalikeun pajeg panghasilan Kanada anjeun. Tempo ogé urang Tips pikeun Reimbursement asuransi kaca.

Naha kuring tiasa ngaku alat SolRx dina Balik Pajak Panghasilan Kanada kuring?

Leres, alat fototerapi bumi SolRx mangrupikeun Kredit Pajak Biaya Médis (METC) anu diidinan dina pamulangan pajeg panghasilan Kanada anjeun sareng resép henteu diperyogikeun pikeun ngadamel klaim éta, ngan ukur invoice Solarc anu diperyogikeun.

Naon bédana antara UVB-Broadband sareng UVB-Narrowband?

Bohlam UVB "Broadband" konvensional mancarkeun cahaya dina rentang anu lega anu kalebet panjang gelombang terapi khusus pikeun pengobatan panyakit kulit ditambah panjang gelombang anu langkung pondok anu tanggung jawab pikeun kaduruk panonpoé. Sunburning gaduh kauntungan terapi négatip, ningkatkeun résiko kanker kulit, sareng ngawatesan jumlah terapi UVB anu tiasa dicandak.

Bohlam UVB "Narrowband", di sisi séjén, ngaluarkeun cahaya dina rentang pondok pisan panjang gelombang kentel dina rentang terapi sabudeureun 311 nanometer (nm). UVB-Narrowband ku kituna sacara téoritis langkung aman sareng langkung efektif tibatan UVB-Broadband tapi ngabutuhkeun waktos perlakuan anu langkung panjang atanapi alat anu langkung seueur bohlam pikeun ngahontal ambang dosis anu sami. UVB-Narrowband ayeuna ngadominasi penjualan peralatan anyar di sakuliah dunya (leuwih ti 99% tina sadaya alat Solarc ayeuna UVB-Narrowband), tapi UVB-Broadband sigana bakal salawasna ngagaduhan peran dina kasus anu langkung hese.

Model UVB-Narrowband Solarc gaduh n "UVB-NB" atanapi "UVBNB" ahiran dina nomer modélna. Model pita lebar ngan ukur nganggo sufiks "UVB". Cék Ngartos Narrowband UVB Phototherapy kanggo inpormasi lengkep.

Naon Dosimeter sareng naha kuring peryogi?

The irradiance (caangan) lampu fluoresensi rupa-rupa ku sababaraha faktor kaasup umur bohlam, tegangan suplai jeung suhu témbok bohlam. A dosimeter nyaéta sistem kontrol anu terus-terusan ngukur irradiance detik-demi-detik sarta ngalakukeun itungan make persamaan TIME = DOSE / IRRADIANCE pikeun mareuman alat nalika dosis prasetél ngahontal. Dosimétri kapaké di klinik fototerapi, dimana pancaran cahayana variabel pisan, contona dimana bohlam sering di-renew sareng nalika pasien tiasa nganggo alat anu béda. Dosimeter meryogikeun kalibrasi unggal taun atanapi langkung, sareng ngalaman sampling radiasi ngan ukur hiji atanapi dua bohlam anu henteu tiasa ngawakilan sadaya alat.

Dina perbandingan, imah alat phototherapy dipaké jauh leuwih konsistén ku sabar sarua ngagunakeun bulbs sarua dina cara nu sarua, hasilna perlakuan anu bisa diprediksi na repeatable. Pikeun ieu timer mundur basajan geus kabuktian éféktif sabab gampang kahartos, boga ongkos awal kirang, sarta teu merlukeun calibrations taunan mahal. Solarc parantos ngajual langkung ti 10,000 alat fototerapi bumi sareng henteu kantos nawiskeun dosimeter. Basajan leuwih hade.

Upami diperyogikeun, naha kuring tiasa ngagentos jinis pita gelombang UV dina alat SolRx?

Éta gumantung sabab henteu sadayana kulawarga alat SolRx gaduh bohlam anu tiasa ditukeurkeun dimensi anu sayogi pikeun sadaya opat jinis pita gelombang UV umum: UVB-Narrowband, UVB-Broadband, UVA jeung UVA-1. Alat SolRx 1000-Series sareng 500-Series gaduh sadayana opat jinis pita gelombang sayogi, SolRx E-Series henteu gaduh UVA-1, sareng SolRx 100-Series henteu gaduh UVA. Solarc henteu ngahasilkeun Buku Panduan Pamaké UVA atanapi UVA-1, janten anjeun kedah konsultasi ka dokter anjeun pikeun protokol perawatan. Solarc ogé tiasa ngabantosan ku nyayogikeun inpormasi ti perpustakaan urang. Nalika ngarobih jinis pita gelombang, penting pikeun ngarobih panyiri alat pikeun daptar jinis pita gelombang anu leres; kagagalan pikeun ngalakukeunana tiasa nyababkeun alat anu salah kaprah pikeun hal anu sanés sareng pasien kaduruk parah. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal tipe waveband, mangga tingali di handap Pituduh Pilihan.

Naon hubungan antara waktos perlakuan, dosis sareng irradiance alat?

Aya hubungan linier basajan antara waktos perlakuan, dosis jeung irradiance alat, ieu:

WAKTU (detik) = DOSIS (mJ/cm^2) ÷ IRRADIANCE (mW/cm^2)

IRRADIANCE nyaéta kakuatan sinar UV tina alat per unit aréa, nu keur phototherapy médis biasana dinyatakeun dina milliWatts per centimeter pasagi. Pikirkeun éta inténsitas cahaya atanapi kacaangan. Éta sami sareng panggunaan "Lumens" nalika ngarujuk kana cahaya katingali.  

DOS nyaéta énergi anu dikirimkeun per unit aréa. Pikeun phototherapy médis biasana dinyatakeun dina milliJoules per centimeter pasagi. Lamun dosis UVB tangtu geus ngahontal, kulit manusa bakal némbongkeun kaduruk kulit, nu ogé katelah erythema.

TIME dina persamaan ieu dinyatakeun dina detik.

Conto: Model SolRx 100-Series# 120UVB-NB ditempatkeun langsung dina kulit pasien boga irradiance alat UVB-Narrowband nominal 10 mW/cm^2. Upami diperyogikeun dosis per kulit-luas 300 mJ/cm^2, waktos anu diperyogikeun nyaéta 300/10 = 30 detik.

Unggal alat Solarc geus diuji pikeun nangtukeun nilai irradiance alat nominal na. Éta nilai irradiance dipaké babarengan jeung protokol perlakuan dipikawanoh pikeun ngahasilkeun waktu perlakuan dina Tables Guideline Exposure dina Manual pamaké.

Naon sarat listrik?

Unit phototherapy SolRx nyolok kana sagala 120-volt baku, grounded, 3-prong stop kontak témbok listrik umum pikeun ampir sakabéh imah di Amérika Kalér. Henteu aya sarat listrik khusus. Sababaraha alat 230-volt pikeun bagian séjén dunya ogé sayogi - mangga tingali langkung handap pikeun patarosan FAQ: Naha Solarc ngagaduhan alat 230-volt?

Peringkat Arus AC dina 120-volt AC nyaéta:

E-Series Bisa Dilegakeun: Jumlahna aya lima (5) alat 2-bohlam tiasa disambungkeun sacara listrik babarengan, jumlahna sakitar 8 amps.

1000-Seri Model Awak lengkep: 1790 = 7.9 amps, 1780 = 6.3 amps, 1760 = 4.7 amps, 1740 = 3.1 amps.

500-Seri Model Leungeun/Suku & Spot: 550 = 1.6 amps, 530 = 0.9 amps, 520 = 0.7 amps.

100-Seri modél Handheld 120: = 0.4 ampere.

Paling imah di Amérika Kalér ngagunakeun 15 amp circuit breakers pikeun sirkuit 120-volt.

Sadaya alat ieu merlukeun a tos, 3-prong suplai listrik.

Teu ditarima tur bahaya mun beroperasi alat SolRx tanpa sambungan taneuh, contona ku motong pin taneuh tina ari catu daya. 

Naha Solarc ngagaduhan alat 230-volt?

Naha Solarc ngagaduhan alat 230-volt?

Leres, sababaraha alat SolRx UVB-Narrowband didamel khusus pikeun dianggo nganggo kakuatan suplai 220 dugi ka 240 volt / 50 atanapi 60 hertz umum di daérah dunya sapertos Éropa. Alat-alat ieu ngagaduhan "-230V" dina nomer modélna. Aranjeunna 1000-Series 8-bulb 1780UVB-NB-230V, 2, 4 atanapi 6-Bohlam E-Series Master (E720M-UVBNB-230V, E740M-UVBNB-230V, E760M-UVBNB-230V), 2, 4 atanapi 6-Bulb E-Series Add-On (E720A-UVBNB-230V, E740A-UVBNB-230V, E760A-UVBNB-230V), Leungeun/Suku & Titik 550UVB-NB-230V, jeung Handheld 120UVB-NB-230V. Alat-alat ieu biasana aya di stock sareng tiasa dikirim dina sababaraha dinten.

 

Punten pastikeun nunjukkeun 230V nalika mesen alat ieu.

 

Sadaya alat 230-volt ieu merlukeun suplai listrik 3-prong grounded. Alatna dilengkepan standar internasional "C13 / C14 inlet kakuatan" anu ngamungkinkeun sambungan kabel catu daya khusus pikeun daérah éta. Palanggan panginten kedah nyayogikeun kabel listrik ieu, tapi kedah gampang dipendakan sabab ogé sering dianggo pikeun alat komputer. Teu ditarima tur bahaya mun beroperasi alat SolRx tanpa sambungan taneuh, contona ku motong pin taneuh tina ari catu daya. Ngoperasikeun alat tanpa grounding bisa ngakibatkeun listrik ngabalukarkeun maot.

Naha Solarc ngadamel alat anu jangkungna 4 kaki?

Henteu deui. Urang biasa nyieun model 1000-Series disebut "1440" nu dipaké opat 4-suku lila T12 bulbs, tapi kusabab 4-suku bohlam ngan 40-watts unggal (dibandingkeun 6-suku bohlam dina 100-watts unggal, 2.5). kali leuwih kuat) alat nu boga total kakuatan leuwih handap alat 6-suku urang kalawan ukur tabungan ongkos minimal. Nyatana, urang ayeuna mayar langkung seueur pikeun bohlam Philips UVB-Narrowband 4-foot TL40W/01 tibatan bohlam Philips 6-foot TL100W/01-FS72. Dibikeun faktor ieu, alat-alat 4-suku luhur téh téhnisna luntur.

Gantina, nyadiakeun alat ongkos handap nu loba pasien butuh, urang ngancik fokus kana ngembangkeun éta SolRx E-Seri Expandable System, nu, kalawan ngan hiji alat Master, bisa nyadiakeun awak pinuh éféktif phototherapy imah kalawan ukur dua bulbs 6-suku (200 watt total versus 1440 di 160-watt), sarta engké bisa dilegakeun sakumaha diperlukeun. Seueur pasien tiasa ngalakukeun saé kalayan ngan ukur hiji alat E-Series Master. Éta mangrupikeun alat awak pinuh anu hargana panghandapna di dunya.

Naha unit terapi sinar UV ieu ngahasilkeun seueur panas?

No Sadaya unit terapi sinar UV médis SolRx nganggo bohlam fluoresensi modern sareng ballast éléktronik upami mungkin. Aranjeunna ngahasilkeun panas saloba bohlam fluoresensi ukuran anu sami. Tapi, filamén listrik di jero bohlam nyababkeun tungtung bohlam janten panas sacara lokal, janten bohlam kedah écés henteu keuna nalika aranjeunna beroperasi, khususna dina tungtung.

Naha lampu UV bakal luntur warna di rohangan?

Kanyataan yén paparan anu berkepanjangan ka sinar ultraviolét bakal luntur warna. Nanging, ieu peryogi jumlah kumulatif sinar UV anu ageung sareng kusabab unit UVB bumi jarang dianggo, dibandingkeun sareng cet bumi luar anu kakeunaan sinar panonpoé sapopoé, pangalaman praktis urang nyaéta yén warna luntur henteu janten masalah. Lamun lumangsung, éta bieu perceptible. Hiji-hijina iwal anu mungkin pikeun ieu nyaéta seni rupa kedah dijagi.

Naha bohlam UVB mahal pisan?

Aya sababaraha alesan naha bohlam UVB fluoresensi médis mahal:

  • Pikeun ngidinan petikan tina lampu UVB, mahal sarta kadangkala hésé pikeun ménta kaca quartz kudu dipaké. Kaca standar nyaring sinar UVB.
  • Bohlam UVB médis dihasilkeun dina jumlah anu langkung alit tibatan jinis bohlam fluoresensi sanés.
  • Produk médis tunduk kana standar pangaturan anu langkung luhur, distribusi anu dikontrol, sareng biaya patuh anu langkung ageung.
  • Dina kasus bohlam Philips TL / 01 UVB-Narrowband, fosfor (bubuk bodas) dina bohlam mahal pikeun ngahasilkeun.
  • The bulbs anu rapuh sarta tunduk kana leungitna karuksakan pengiriman barang.
  • Di Kanada, Kaséhatan Kanada ngémutan 1% "biaya" (pajeg) pikeun ngagentos penjualan bohlam ultraviolét médis ngalangkungan "Lisensi Ngadegkeun Alat Médis", sareng pikeun ningkatkeun biaya, gaduh syarat ngalaporkeun anu beurat pisan pikeun nangtoskeun biaya anu ditaksir ka anu gaduh lisénsi. , sajaba on-site Kaséhatan Kanada MDEL audits unggal 3 atawa 4 taun.

Kumaha upami alat SolRx abdi sumping ruksak?

Produk naon waé anu ngandung bohlam kaca aya résiko karusakan pengiriman. Wadah pengiriman barang SolRx dikembangkeun pisan sareng tugas beurat, tapi enya, aya waktos nalika karusakan lumangsung. Dina kalolobaan kasus, éta ngan saukur bohlam rusak (s). Masalahna jarang sareng dipasrahkeun lolobana kana alat Full Body 1000-Series sareng E-Series sareng bohlam panjangna 6-suku. 500-Series sareng 100-Series nganggo bohlam fluoresensi kompak anu langkung alit sareng gaduh résiko anu langkung handap tina karusakan pengiriman.

Kusabab aranjeunna ngandung kaca, alat SolRx sareng bohlam ngagantian henteu layak pikeun asuransi anu ditawarkeun ku perusahaan pengiriman sapertos UPS, Purolator, sareng Canpar; jadi pikeun panangtayungan konsumén urang Solarc geus mangtaun-taun kaasup hiji Garansi datangna pikeun unggal kiriman.

Dina sagala hal, nasabah dipénta pikeun nampa kiriman sanajan ruksak, sarta lamun mungkin nyieun perbaikan lokal, sabab jarang praktis balik alat ka Solarc.

Kanggo inpo wincik mangga tingali kami Garansi, Jaminan Kadatangan, sareng Kabijakan Barang Dipulangkeun kaca. 

Naha lampu fluoresensi ngandung Mercury?

Sumuhun. Sadaya lampu fluoresensi, kalebet lampu UVB-Narrowband anu disayogikeun sareng alat Solarc, ngandung uap raksa. Merkuri henteu dileupaskeun nalika lampu gembleng atanapi dianggo, tapi upami lampu rusak, éta kedah dibersihkeun kalayan leres. Pikeun prosedur penanganan aman, ukuran kudu dilaksanakeun bisi tina pegatna kahaja, sarta pilihan pikeun pembuangan & daur ulang; mangga buka: LAMPRECYCLE.ORG. Buang atawa daur ulang luyu jeung hukum nu lumaku. 

Kalurahan Peringatan Solarc Mercury

Kumaha lamun perbaikan diperlukeun sanggeus jaminan geus kadaluwarsa?

Lamun perbaikan diperlukeun saatos garansi geus kadaluwarsa, konsumén bisa boh:

  1. Mésér komponén-komponén anu diperyogikeun sareng ngalereskeun alat sacara lokal, nganggo perusahaan perbaikan alat listrik lokal upami diperyogikeun. Solarc gaduh prosedur lengkep pikeun perbaikan anu paling umum.
  2. Meunang otorisasina balik per nu Kawijakan Barang Dipulangkeun lajeng leres ngarangkep jeung mayar balik alat ka Solarc. Teras, Solarc bakal nyayogikeun tenaga kerja perbaikan gratis, tapi palanggan kedah mayar kanggo komponén anu diganti, sareng palanggan kedah mayar sateuacana pikeun ngirim alat deui ka aranjeunna. 
  3. Jieun arrangements pikeun pribadi mawa alat ka Solarc pikeun perbaikan. Kami bakal ngalereskeun éta gratis nalika anjeun ngantosan sareng anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta mayar komponén anu kami anggo.

Naon waé masalahna, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan alat SolRx anjeun tetep jalan.

Kumaha kuring nempatkeun hiji urutan?

Cara anu pangsaéna pikeun mesen nyaéta nganggo Solarc Store online.

Upami nganggo Store online teu mungkin, mangga unduh, nyitak, sareng ngalengkepan makalahna Formulir Pemesanan ku leungeun. Pastikeun pikeun nandatanganan Sarat & Kaayaan, lampirkeun resép anjeun upami aya, teras kirimkeun ka Solarc nganggo inpormasi kontak anu disayogikeun di belah kénca juru luhur halaman mimiti formulir. Cara anu mungkin pikeun ngirimna kalebet: fax, scan & email, poto smartphone & email, sareng surat-surat. Inget pikeun nyimpen salinan pikeun rékaman anjeun. Saatos nampi, Solarc bakal ngaku pesenan sareng nyayogikeun detil pengiriman.

Naha Solarc Systems dikirim ka AS?

Enya, rutin. Sadaya alat SolRx nyaéta patuh AS-FDA. Sadaya pesenan kabeungkeut AS kedah disimpen dina situs wéb AS kami di solarcsystems.com. Jumlah didaptarkeun dina AS-dollar sarta sakabeh nu mayar, pengiriman barang sarta brokerage kaasup. Alat-alat éta cocog sareng NAFTA sareng gratis tugas. Solarc henteu ngumpulkeun pajeg AS. Upami pajeg AS dibayar, aranjeunna dibayar ku anu mésér.

Nomer Pendaptaran Fasilitas FDA Solarc nyaéta 3004193926.

Nomer Pamilik/Operator Solarc nyaéta 9014654.

Solarc ngagaduhan opat nomer FDA 510 (k) sareng opat Nomer Listing FDA - hiji kanggo unggal kulawarga alat SolRx:

  • Solarc/SolRx E-Series: 510(k)# K103204, Listing Jumlah D136898 (model E720M, E720A)
  • Solarc/SolRx 1000-Seri: 510(k)# K935572, Listing Jumlah D008519 (model 1740, 1760, 1780, 1790)
  • Solarc/SolRx 500-Seri: 510(k)# K031800, Listing Jumlah D008540 (model 520, 530, 550, 550CR)
  • Solarc/SolRx 100-Seri: 510(k)# K061589, Listing Jumlah D008543 (model 120)

Naha Solarc Systems dikirimkeun sacara internasional?

Sumuhun, sering. Kami parantos ngintunkeun alat SolRx ka langkung ti 80 nagara anu béda-béda sareng kami gaduh alat anu dianggo sareng catu daya 230-volt sayogi sareng biasana aya di stock (masing-masing gaduh "-230V" dina nomer modél).

Pikeun résiko pangsaeutikna karuksakan pengiriman barang, leuwih sering dipake tinimbang urang pikeun ngilikan ka bandara internasional pangcaketna dimana nasabah nanggungjawaban kanggo ngimpor alat kaasup mayar sagala waragad, tugas, atawa brokerage.

Urang ogé tiasa ngirim langsung nganggo DHL, tapi éta langkung mahal sareng ngabahayakeun karusakan nalika angkutan darat lokal ka tujuan akhir. 

Mangga tingali urang Pesenan internasional halaman wéb pikeun inpormasi anu langkung lengkep. Kami salawasna senang pikeun mantuan babaturan urang sakuliah dunya.

Naon pilihan kuring upami lampu Solarc UVB henteu jalan?

Solarc ngalakukeun nurutan-up ka unggal customer pikeun nangtukeun lamun alat éta éféktif. Ti ieu kami terang yén langkung ti 95% pasien ngahontal kasuksésan. Pikeun pasien anu henteu suksés, mangga marios Buku Panduan Pamaké SolRx - sakapeung ningkatkeun dosis mangrupikeun anu diperyogikeun. Pikeun pitulung langkung seueur, ngobrol sareng salah sahiji ahli kami di Solarc. Kami sanés dokter médis, tapi urang hirup sareng panyakit kulit ieu sareng leres-leres lebet kana subjek fotodermatologi. Dina staf, urang boga penderita psoriasis lifelong, sarta vitiligo sabar / clinician; duanana rutin ngagunakeun UVB-Narrowband pikeun ngajaga kaayaan kulit maranéhanana. Punten ogé, tangtosna, mertimbangkeun ningali dokter atanapi dermatologist anjeun, tiasa aya komplikasi anu sanés. Contona, psoriasis guttate bisa disababkeun ku inféksi matrep merlukeun perlakuan antibiotik.

Solarc teu tiasa ngagaleuh deui alat-alat SolRx anu parantos dianggo sabab henteu praktis sacara ékonomis pikeun ngadamel deui sareng ngondisikeun deui alat-alat médis ieu kana standar anu dipénta ku otoritas pangaturan. Upami anjeun hoyong ngajual alat, pertimbangkeun nganggo situs wéb sapertos Kijiji.

Naha Solarc ngagaduhan ruang pamer?

Solarc-GedongLeres, Solarc ngagaduhan ruang pamer di fasilitas manufaktur kami di 1515 Snow Valley Road di Pertambangan, Ontario, L9X 1K3 - nu deukeut Barrie, ngeunaan 10 menit drive ti Jalan Raya 400. Sadaya opat kulawarga alat SolRx aya dina layar tur ahli sadia pikeun mantuan ngajawab patarosan anjeun. Néangan beureum badag "S" dina wangunan, kira-kira 2.5 kilométer kuloneun Bayfield Street on Salju Valley Jalan. Ideally, mangga ngahubungan kami samemeh anjeun anjog di 1-866-813-3357, sarta utamana lamun Anjeun hoyong ninggalkeun jeung alat SolRx. Jam operasional kami nyaéta Senén dugi ka Jumaah, 9 énjing dugi ka siang, sareng 1 siang dugi ka 4 sonten. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

Abdi gaduh seueur patarosan, kumaha kuring ngahubungi anjeun?

Upami anjeun gaduh patarosan langkung, mangga ngahubungi kami gratis di 1.866.813.3357 atanapi langsung di 705-739-8279. Jam operasi kami nyaéta 9 énjing dugi ka 5 sonten sareng kami aya dina zona waktos anu sami sareng Toronto sareng New York City.

Urang ogé tiasa dihubungi ku fax di 705-739-9684, ku email di info@solarcsystems.com atanapi kirimkeun kami catetan ayeuna ku ngeusian formulir kontak langsung di handap sareng kami bakal uih deui ka anjeun pas mungkin. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun.

 

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

13 + 12 =