SolRx HEX Full Phototherapy Booth pikeun klinik

Solusi phototherapy awak lengkep anu murah sareng efektif

Idéal pikeun klinik sadaya ukuran

SolRx HEX 24 bohlam UVB-NB Phototherapy stan pikeun klinik.
HEX overhead

Ngawanohkeun hiji affordable anyar
Dua puluh opat bohlam
UVB-Narrowband
Booth pinuh pikeun klinik.

Kurang ti satengah biaya stan fototerapi kelas klinis anu sanés di pasar, SolRx HEX ngagabungkeun kakuatan sareng kabébasan.

SolRx HEX mangrupikeun rakitan genep alat E-Series 4-bohlam pikeun ngabentuk sagi genep, sareng dua panto asup pasien anu padeukeut. Baseplate palastik nahan alat dina posisi di handap, sarta konci struts teguh nepi assembly di luhur.

SolRx HEX hadir sareng jandéla akrilik anu jelas pikeun panyalindungan lampu lengkep, ngagunakeun timer konci konci pikeun nyegah pamakean anu henteu sah sareng tiasa dirakit sareng siap dianggo dina sajam.

Kalayan harga kirang ti satengah stan fototerapi klinis di pasar ayeuna, SolRx HEX mangrupikeun pilihan anu jelas pikeun klinik ageung atanapi alit.

Biaya relamping dipotong satengah kalayan ngan ukur 24 lampu anu dianggo bari waktos perawatan tetep pondok sareng efektif pikeun throughput pasien anu gancang sareng gampang.

 

gambaran

SolRx HEX mangrupikeun sistem modular, diwangun ku hiji E740 Alat master anu ngatur lima unit tambahan. Sadaya ieu dirakit kana hiji 1/2″ baseplate plastik kandel. Ieu naon hartosna pikeun anjeun:

Unggal unit hampang sareng gampang dicekel, beuratna kirang ti 50 lbs. Éta datang sareng gagang anu kuat dina dua sisi, ngajantenkeun aranjeunna gampang pikeun mindahkeun. Teu kawas alat klinis gede pisan sejen, sistem kami bisa dipindahkeun saukur ku ngageser baseplate di lantai - teu perlu casters.

Sistim ieu dikirimkeun dina genep kotak, jeung bohlam geus dipasang, ditambah baseplate nu. Kami parantos ngajantenkeun prosés pangaturan langsung pikeun ngahémat biaya anjeun. Kawas pamaké imah urang, klinik ilaharna bisa ngumpul sistem sorangan dina 1 jam, tanpa merlukeun hiji teknisi. Ieu mangrupikeun kaunggulan anu penting pikeun alat klinis sanés anu sering meryogikeun biaya tambahan pikeun pangiriman sareng setelan.

Dina kasus anu jarang tina gangguan alat, urang tiasa gancang ngirimkeun panggantian (biasana tina saham kami). Alat anu lepat tiasa dipulangkeun dina bungkusan asli, ngahémat biaya kunjungan teknisi. Ieu mangrupikeun daérah sanés dimana urang nangtung tina alat klinis sanés anu sering ngabutuhkeun kunjungan teknisi anu mahal.

Upami anjeun kedah ngalih, stan tiasa gampang dibongkar janten genep unit portabel. Pikeun genah tambihan nalika ngangkut, anjeun ogé tiasa nyapasangkeun unit, nyepetkeun aranjeunna saling nyanghareupan, sareng mastikeun bohlam ditangtayungan pinuh.

SolRx HEX dirancang kalayan éféktivitas biaya. Biaya hirup total sistem kami biasana langkung handap tibatan stan klinis anu sanés. Kami parantos usaha pikeun ngajantenkeun alat-alat kami sabisa-gancang ramah sareng biaya-éféktif.

TIMER HEX

System Control

Sistem kontrol anu diaktipkeun ku kecap akses SolRx HEX "C01" ngamungkinkeun dokter pikeun nyetél sareng ngonci waktos perawatan teras ngantunkeun daérah pikeun ngalaksanakeun tugas sanés. Nalika siap, sabar dimimitian perlakuan ti jero stan ku mencét mimiti / eureun tombol on controller nu. Sakali perawatan réngsé, bohlam pareum otomatis, timer berbunyi bip, sareng sistem kontrol ngonci deui pikeun nyegah pasien nyandak pangobatan anu sanés (kalayan waktos perawatan sateuacana nunjukkeun upami henteu kacatet).

nu ngawasaan alat ieu ilaharna dipaké salaku kénca "panto", jadi controller nu bisa diasupan ka clinician nalika panto dibuka. Éta lengkep sareng tombol eureun darurat anu tiasa diaksés upami aranjeunna kedah ngeureunkeun perawatan. Ngagunakeun eta ngonci controller. The ngawasaan alat ieu ogé dilengkepan switchlock keyed jadi stan bisa listrik dipegatkeun sarta pinuh dikonci kaluar, nu dianjurkeun latihan di ahir unggal poé.

SolRx HEX henteu gaduh "dosimeter". Perlakuan dirumuskeun dina menit: detik. Pikeun sawala ngeunaan topik ieu tingali "Perlakuan Timed versus dosimetry" handap.

listrik

SolRx HEX tiasa beroperasi dina 208V (khas pikeun gedong komérsial) atanapi 230-240V (sapertos dina tempat tinggal pribadi), dina 50hz atanapi 60hz. Merlukeun dedicated 208-230V single-fase 15-Amp 2-kutub circuit breaker sarta ngawadahan NEMA 6-15P sakumaha ditémbongkeun di handap ieu, ku batur.

Total draw ayeuna téh nominally 10 amps. Hiji IEC-C19 mun NEMA 6-15P SJT14-3 (14 gauge, 3C) ari suplai kakuatan kaasup. Sadaya alat kedah tos.

NEMA_6-15P colokan
E740-Hex Full Phototherapy Booth pikeun klinik
E740-Hex Full Phototherapy Booth pikeun klinik
E740-Hex Full Phototherapy Booth pikeun klinik

penanganan

SolRx HEX modular, sareng hiji ngawasaan alat ngadalikeun lima (5) Tambihan alat, sadayana dirakit kana 1/2″ baseplate plastik kandel. Ieu ngandung harti yén:

  • Unggal alat gampang dicekel, beuratna kirang ti 50 lbs sareng lengkep sareng gagang tugas beurat dina saban gigir. Sakabéh assembly bisa dipindahkeun ku ngageser baseplate di lantai - casters teu perlu. Ieu dibandingkeun sareng alat klinis anu sanés, anu mangrupikeun hal-hal anu teu kuat.
  • Sistem dikirimkeun dina genep (6) kotak (kalayan bohlam dipasang) ditambah baseplate, sadayana ku kurir atanapi treuk. Pikeun ngahemat biaya, pangaturan gampang janten sapertos seueur pangguna di bumi urang, klinik tiasa ngalakukeunana nyalira biasana dina 1 jam, tibatan teknisi Solarc. Sakali deui, dibandingkeun sareng alat klinis sanés, anu maréntahkeun biaya tambahan pikeun pangiriman sareng setelan.
  • Dina acara anu teu mungkin aya alat anu gagal, anu sanés tiasa dikirimkeun (biasana tina saham) sareng alat anu gagal dipulangkeun dina bungkusan anu sami, deui ngahémat biaya ku henteu peryogi teknisi Solarc. Ieu deui dibandingkeun sareng alat klinis sanés, anu maréntahkeun kunjungan mahal ku teknisi pabrik.
  • Upami anjeun kedah ngalih, kantun ngabongkar stan janten genep alat anu gampang dibawa. Alternatipna, anjeun tiasa ngabongkar pasang alat sareng pikeun ngangkutana nyepetkeunana supados aranjeunna saling nyanghareupan sareng bohlamna ditangtayungan sadayana.

Ku alatan éta, total biaya hirup SolRx HEX anu paling penting biasana langkung handap tibatan stan klinis anu sanés.

Hapus Windows Acrylic pikeun Kasalametan

Gantina penjaga kawat tradisional, unggal alat dina SolRx HEX kumplit jeung Jandela Acrylic Jelas (CAW) pikeun nyegah karuksakan bohlam sarta poténsi ngarugikeun sabar, kaasup ti noel tungtung panas tina bohlam. 

CAWs ngidinan sabar pikeun mindahkeun kalawan bébas dina stan tanpa perhatian, sarta CAWs nyata ngurangan akumulasi kokotor dina bulbs jeung sabudeureun lampholders handap. CAW ngabebaskeun dokter tina hariwang ngeunaan karusakan alat sareng cilaka pasien, khususna upami sababaraha pasien ngagaduhan kasaimbangan anu goréng.

Bahan CAW sorangan ngagaduhan kira-kira 10% kaleungitan sinar UVB-Narrowband anu dikirimkeun, tapi tés Solarc nunjukkeun yén diimbangi ku pendinginan anu disayogikeun ku kipas dina unggal alat, anu narik hawa ti handap sareng kaluar luhur, dimana éta tiasa dipiceun ti kamar lamun perlu ngagunakeun kipas siling kamar (ku batur).

SolRx HEX ogé tiasa disayogikeun ku penjaga kawat saderhana pikeun ngagentos CAW, kumaha ogé, Solarc nyarankeun pisan ka CAW pikeun klinik.

E740-Hex Full Phototherapy Booth pikeun klinik

Fitur séjén

Genep alat tina SolRx HEX dirakit kana baseplate anu langsung di lantai, pikeun ngaleungitkeun kabutuhan platform pasien pikeun ngubaran suku handap. stan séjén aya dina casters nu elevate sakabéh stan sababaraha inci, sarta ku kituna merlukeun platform sabar. Baseplate SolRx HEX dijieunna tina 1/2″ plastik HDPE, boga permukaan tékstur pikeun kaamanan sarta anti mikroba.

Di jero stan, dua gagang anu kuat dina sisi sabalikna sayogi pikeun pasién tetep.

Pikeun pengobatan awak parsial, sajumlah alat bisa dipegatkeun dina kabel sambungan daisy-chain di luhureun alat, nu bisa ngahemat hirup bohlam berharga.

Solarc SolRx HEX lengkep sareng 24 asli Philips TL100W / 01-FS72 UVB-Narrowband 6-suku bohlam. Solarc mangrupikeun, sareng kantos, hiji-hijina perusahaan di Kanada dimana Philips Kanada (ayeuna Signify Kanada) ngajual lampu UVB-Narrowband na langsung.

Naha 24 bohlam?

Ku ngabatesan stan ieu ka 24 bohlam, biayana diréduksi jadi kirang ti satengah tina stan 48 bohlam anu biasa, ku cara ngijinkeun panggunaan alat-alat rumah tangga E-Series volume tinggi Solarc. Kanyataanna, ngan nu SolRx HEX Master alat husus - lima Tambihan Alat-alatna sadayana unit bumi 230V. Hiji stan sapertos kitu mangrupikeun cara anu ekonomis pikeun nyandak fototerapi UVB-Narrowband ka fasilitas kasehatan anjeun.

Nalika waktuna pikeun ngembangkeun klinik anjeun, nambihan SolRx HEX kadua ngagaduhan sababaraha kaunggulan. Salaku conto, dua stan sapertos gaduh throughput pasien anu langkung saé tibatan stan 48 bohlam tunggal, sabab waktos perawatan bohlam ngan ukur hiji komponén tina total waktos per pasien, kalayan seuseueurna waktos anu dikonsumsi ku pasien ngabongkar baju sareng ulang. - ganti bari stan diuk dianggurkeun. Ngagaduhan dua stan sapertos ogé nyayogikeun redundansi sareng kalenturan pikeun klinik.

E740-Hex Full Phototherapy Booth pikeun klinik

Ogé, dibandingkeun stan 48 bohlam, sapasang stan 24 bohlam gaduh umur bohlam bersih anu langkung saé kusabab jumlah ngamimitian/eureun mangrupikeun kontributor utama pikeun degradasi bohlam, sareng sababaraha perlakuan anu gancang pisan. bohlam UVB-Narrowband pisan mahal, jadi usaha pikeun maksimalkeun pungsi hirup maranéhanana penting, sarta tangtu, rebulbing a stan 24-bohlam hargana ngan satengah tina stan 48-bohlam.

Ogé, kalawan ngan 24 bulbs aya kirang perhatian pikeun ngaleupaskeun panas runtah ti kamar perlakuan - a kipas siling kamar bisa jadi teu perlu.

Ngabogaan ngan 24 bulbs per stan ogé nyadiakeun margin lega pikeun kasalahan nu patali jeung waktu perlakuan jeung dosis hasilna.

Pangobatan waktosna versus dosimétri

"dosimeter" ngukur irradiance UVB sacara real-time nganggo sensor cahaya sareng sacara matematis ngahijikeunana nganggo komputer anu diwangun, dugi ka dosis anu disetél sareng alatna otomatis dipareuman.

SolRx HEX henteu gaduh dosimeter. Gantina, perlakuan dirumuskeun dina menit: detik ngagunakeun timer undur digital basajan tur dipercaya / controller, kalawan ballasts modern "tegangan universal", ku kituna irradiance UVB-Narrowband teu kapangaruhan ku fluctuations tegangan suplai. Ieu eliminates sensor pajeulit, éléktronika jeung mahal calibrations taunan, nu bisa ngajalankeun kana rébuan dollar (AS $ 3000 dilaporkeun ka kami dina hiji hal di Florida).

Waktu perawatan pasien ditangtukeun ku:

  • ngukur UVB-Narrowband IRRADIANCE nominal stan (mW/cm^2) mingguan atawa unggal minggu kadua ngagunakeun méter lampu UVB-Narrowband (ogé disebut "radiometer"). Pangukuran ieu biasana dilaksanakeun nalika irradiance alat ngahontal kaayaan ajeg; sanggeus pemanasan stan salila sahenteuna 5 menit.
  • milih DOSE pasien (mJ/cm^2) dumasar kana diagnosis pasien (sapertos psoriasis, vitiligo atanapi éksim), jinis Kulit Fitzpatrick (I - VI) upami psoriasis, durasi ti perawatan terakhirna, sareng hasil tina perlakuan éta. Keur kitu, tungtunan perlakuan phototherapy ilahar sadia bisa dipaké (saperti dina buku ajar Phototherapy Treatment Protocols for psoriasis jeung dermatoses responsif phototherapy séjén. Ku Zanolli jeung Feldman ISBN 1-84214-252-6), atawa Solarc urang sorangan Paparan Guideline Tables ti Manual Pamaké alat.
  • ngitung waktu perlakuan pasien ngagunakeun persamaan: Waktos (detik) = Dosis (mJ/cm^2) ÷ Irradiance (mW/cm^2). Pikeun éta grafik katingal-up sadia. Dokuméntasi biasana ku catetan kertas basajan.

Pertimbangan anu paling kritis nyaéta yén waktos perlakuan kedah dikirangan sacara signifikan nalika bohlam diperyogikeun, sahenteuna ku babandingan nilai irradiance lami sareng énggal. Gagal pikeun ngalakukeunana ampir pasti bakal nyababkeun penderita kaduruk! Éta salawasna pangalusna janten konservatif dina hal ieu. Nalika ragu, paké waktos perawatan anu langkung handap.

Prakték pangsaéna pikeun manajemén méter cahaya nyaéta mésér dua (2) méter lampu UVB-Narrowband dina waktos anu sami, sareng ngajaga hiji dikonci sareng ngan ukur dianggo périodik pikeun mariksa validitas méteran lampu kerja, panginten unggal sababaraha bulan. Ngagunakeun métode sapertos nyata nyangsang kudu mulangkeun méteran lampu ka pabrik pikeun recalibration, sarta lamun ngalakukeun kitu méteran lampu séjén tetep sadia, sarta salaku rujukan pikeun méteran lampu balik. Méter lampu UVB-Narrowband sanajan rada mahal, masing-masing $1500 dugi ka $2500.

Ogé, Waspada yén méter lampu ti pabrik béda dipikawanoh méré hasil béda, sakapeung rada béda. Ieu hanjakalna tapi tinimbangan penting nyaéta yén hiji méter lampu sareng kalibrasina parantos netepkeun salaku "kaleresan" sareng henteu nyimpang, sabab pikeun konsistensi di klinik, relatif langkung penting tibatan mutlak.

Sumber méter lampu UVB-Narrowband ngawengku: Solarmeter (béaya rendah), Optik Gigahertz, sareng Lampu Internasional. Solarc henteu ngajual méter lampu pikeun sababaraha alesan sistem pangaturan sareng kualitas.

Catetan: Sakali nyaman jeung hasil perlakuan, sababaraha dokter bisa milih dispense jeung itungan di luhur jeung increment waktu perlakuan ku persentase predetermined.

Data irradiance nominal stan nu diukur dipaké pikeun nangtukeun iraha rék rebulb stan, nu ideally dipigawé kalayan sakabéh bohlam diganti dina waktos anu sareng, sarta waktu perlakuan nyata ngurangan. Alternatipna, pangukuran irradiance bohlam individu caket tiasa dilakukeun sareng bohlam diganti sapotong-potong, tapi éta tiasa nyababkeun "titik panas".

Saha waé anu nyandak bacaan irradiance kedah ngajagi kulit sareng panonna tina paparan UVB. Tameng raray anu diverifikasi nganggo méter cahaya janten pameungpeuk UVB tiasa mangpaat pikeun éta.

Solarc komitmen pikeun nyangking pototerapi klinis UVB-Narrowband anu aman, efektif, diaksés sareng ekonomis ka sasama pasien kulit urang di sakuliah dunya. SolRx HEX mangrupikeun jawaban kami pikeun éta.

Sadaya alat SolRx dirancang sareng diproduksi di Barrie, Ontario, Kanada.

Sadaya alat Solarc sapinuhna Health Canada sareng patuh US-FDA.

Solarc nyaéta ISO-13485: 2016 / MDSAP Certified sarta diadegkeun dina 1992.

Pikeun rujukan, urang nunjuk ka urang Google sakabéh 5-béntang rating, kalawan leuwih 100 ulasan 5-béntang jeung cacah, babarengan jeung loba ratusan testimonials saméméhna séjén.