Pusat Unduh

 AS & Internasional

Paket Émbaran Standar (SIP): (Adobe Acrobat .pdf)

Paket Émbaran Standar (SIP) pikeun konsumén AS & Internasional. File PDF 3.8 MB ieu kalebet sadaya file PDF individu anu didaptarkeun di handap sareng nyayogikeun ampir sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun phototherapy UVB bumi. Catetan: Dokuménna aya 31 halaman sareng langkung saé dicitak dua sisi. Hiji-hijina file anu anjeun hoyong unduh nyaéta témplat surat MS-Word anu tiasa diédit anu didaptarkeun di handap ieu ("Surat Pasien ka Perusahaan Asuransi" sareng "Surat Dokter ngeunaan Kabutuhan Médis").

Undeuran File Pribadi: (Adobe Acrobat .pdf)

Studi Médis Anyar anu Penting: "Naha Unit Imah Ultraviolet B Narrow-band mangrupikeun Pilihan anu Layak pikeun Terapi Kontinyu atanapi Pangropéa Panyakit Kulit Fotoresponsif?" Panggihan naha UVB home phototherapy mangrupa alternatif éféktif pikeun klinik phototherapy dina ulikan ieu 25 penderita ngagunakeun alat Solarc di wewengkon Ottawa. Reprinted kalawan idin ti Jilid 10, ngaluarkeun 5 tina Journal of Cutaneous Kedokteran & bedah; publikasi resmi ti Canadian Dermatology Association. (189 kB pdf)

Imah UVB Phototherapy Pamilihan Guide
(Catetan: Bentuk pesenan ieu luntur sareng henteu ngagambarkeun produk sareng daptar harga anu akurat.)

Brosur - SolRx E-Series Expandable Phototherapy System

Brosur - Panel Awak Lengkep SolRx 1000 Brosur - SolRx 500‑Series Leungeun / Suku & Perawatan Titik

Brosur - SolRx 100-Series Handheld Spot Leutik & Perawatan Kulit Kepala

Brosur - SolRx "Clinic Rated" 550UVB‑NB‑CR sareng Positioning Cart opsional - Pikeun Klinik Fototerapi wungkul

Patarosan remen tanya (FAQ)

Ngartos Narrowband UVB Phototherapy Pasal

Imah Phototherapy Testimonials Sampel

The Ottawa Imah Phototherapy Ringkesan Study

Tip pikeun Reimbursement Asuransi Ngawengku "Surat Pasén ka Perusahaan Asuransi" sareng "Surat Dokter ngeunaan Kabutuhan Médis".

Citakan Surat anu Bisa Diédit: (MS-Word .doc)

Surat Pasien ka Perusahaan Asuransi

Surat Dokter Kabutuhan Médis

Kalénder Phototherapy:

Lacak waktos sareng hasil perawatan anjeun. Klik di dieu pikeun buka Solarc urang Phototherapy Calendar Kalurahan pikeun ngundeur bebas kalénder perlakuan phototherapy.

Undeuran séjén:

Brosur - "Perlakuan Médis Kalayan Fototerapi" Publikasi Philips# 3222 635 67398 2013 (2.0MB pdf ageung) buklet 28-kaca ieu ditulis pikeun jalma awam jeung nyadiakeun tinjauan alus teuing tina subjék ieu. Bab ngawengku: Manusa jeung cahya panonpoé dina sajarah, Cahaya dina pencegahan, Terapi jeung rehabilitasi, Épék samping, Karakteristik radiasi optik, Sipat optik kulit, Sumber cahaya jieunan, Rujukan klinis ngeunaan pamakéan Philips UVB Narrowband (TL/01) , Rujukan anu relevan, sareng Lampu sareng aplikasina.

Brosur - "Lampu Philips pikeun Perawatan Fototerapi" Publikasi Philips# 3222 635 67128 Aug 2012 (PDF 5.2MB ageung) Brosur 12 halaman ieu nyayogikeun pedaran anu lengkep sareng khusus kalebet dimensi, panjang gelombang, fitur, mangpaat, sareng spésifikasi tina sagala rupa produk lampu anu ditawarkeun Philips. Ieu kalebet UVB-Narrowband, UVB-Broadband, UVA (PUVA) sareng lampu fototerapi Jaundice.

Brosur - Terapi Cahaya Éféktif Philips Publikasi Philips# 3222-635-46751 Séptémber 2007 (512kB pdf) Brosur 4-kaca ieu nyayogikeun inpormasi spéktroradiometrik, dimensi, sareng listrik pikeun jinis bohlam ultraviolét fluoresensi médis Philips; kaasup / 01 Narrowband UVB 311 nm, / 12 UVB-Broadband, / 09 UVA (PUVA), jeung / 10 UVA-1.

Buklet - Philips "Sumber Cahaya pikeun Fotobiologi & Fototerapi" (pdf 2.4MB ageung) buklet 26-kaca ieu ditulis pikeun jalma awam jeung nyadiakeun tinjauan alus teuing tina subjék ieu. Bab ngawengku: The manusa jeung cahya panonpoé dina sajarah; Cahaya dina pencegahan, Terapi sareng rehabilitasi; Karakteristik radiasi optik; sipat optik kulit; Sumber cahaya jieunan; sareng Lampu sareng aplikasina.

Kumaha Maca Nomer Model Solarc / SolRx (pdf)