SolRx 1000 Series Panel Awak pinuh

Merenah, éféktif, jeung ekonomis; mangrupikeun alesan kunaon rébuan pasien milih sareng mendakan lega nganggo Panel Awak Pinuh SolRx 1000-Series pikeun fototerapi di bumi, sareng aranjeunna ogé hadé pikeun klinik fototerapi leutik.

Unit tinggi 6-suku ieu sadia sareng boh 8 atanapi 10 bohlam Philips UVB-Narrowband - bohlam anu sami sareng anu dianggo ku klinik fototerapi di sakuliah dunya. Sadaya alat anu didaptarkeun di dieu kanggo dianggo sareng kakuatan suplai 120 volt (pikeun alat 230 volt. klik di dieu).

Punten dicatet: kusabab paningkatan harga anu ageung ditumpukeun dina kotak ageung ku perusahaan kurir, 1000-Series tiasa tunduk kana biaya pengiriman anu alit. Upami biaya tambahan tiasa dianggo pikeun lokasi anjeun, kami bakal nyayogikeun anjeun kutipan pengiriman kanggo persetujuan anjeun.

Pilih Jumlah Bohlam di handap pikeun ningalikeun detil sareng hargana.

US$2,795.00

SKU: N / A kategori: , ,

Kusabab 1992, Panel Awak Lengkep SolRx 1000-Series parantos nyayogikeun rébuan pasien kulit di sakuliah dunya, sareng dina ngalakukeunana parantos janten standar de facto pikeun fototerapi di bumi pikeun gangguan kulit. Kalayan ngagunakeun bohlam Philips UVB-Narrowband anu sami sareng stan klinis ageung, 1000-Series parantos kabuktosan janten alternatif anu merenah, efektif, sareng ekonomis pikeun fototerapi di klinik. Kalayan tapak suku ukur 29″ lebar ku 3 ½” kandel sareng kamampuan dipasang datar dina témbok atanapi di juru, 1000-Series nyandak rohangan lantai minimum mutlak di bumi anjeun. Éta ogé cocog pikeun dianggo dina klinik phototherapy leutik.

Sadaya alat 1000-Series lengkep sareng Manual Pamaké anu komprehensif kalebet tungtunan waktos perawatan anu lengkep, hiji set kacasoca pelindung UV, dua konci pikeun switchlock, hardware dipasang, garansi produk 4 taun, garansi bohlam 1 taun, jaminan datangna, sareng pengiriman barang ka kalolobaan lokasi di Kanada sareng AS; kabéh kaasup kana harga. Henteu aya anu sanés anu anjeun kedah mésér pikeun ngamimitian perawatan anjeun. Sadaya unit dikirimkeun pinuh dirakit sareng patuh AS-FDA sareng Kaséhatan Kanada.

Sadaya alat 1000-Series didaptarkeun di dieu beroperasi dina outlet catu daya grounded 120-volt, 15-amp, 3-prong, anu standar di ampir sadaya bumi di Amérika Kalér. Pikeun konsumén internasional kalawan 220 nepi ka 240-volt kakuatan suplai, ogé sadia mangrupa 1780UVB-NB-230V; mangga ngahubungan Solarc pikeun inpo nu leuwih lengkep.

Pencét di dieu upami anjeun parantos gaduh alat sareng peryogi bohlam ngagantian.

informasi tambahan

beuratlbs 98
dimensi80 × 33 × 7 in
Kulawarga Alat SolRx

1000-séri

Modél SolRx

1740UVB-NB, 1760UVB-NB, 1780UVB-NB, 1790UVB-NB

Jumlah Bohlam ►

, , ,

Pita gelombang

UVB Narrowband (puncak 311 nm, Philips /01)

Nomer Bagian Bohlam

Philips TL100W/01-FS72 (100 watt per bohlam)

Syarat listrik

120-volt, 60Hz, 3-prong catu daya grounded (15 amp)

Beurat Alat

1740 = 72lbs (32.5kg), 1760 = 78lbs (34.5kg), 1780 = 82lbs (37kg), 1790 = 89lbs (40kg)

Diménsi Alat

72 x 29 x 3.5 inci (183 x 74 x 9 cm)

Kodeu Prosedur CPT / HCPCS

E0693: panel sistem terapi sinar UV, ngawengku bulbs / lampu, timer, sarta panyalindungan panon; panel 6 suku.

Wavebands Alternatif

UVA-1, UVA (PUVA), UVB-Broadband, Mangga wartosan Solarc kanggo inpormasi anu langkung lengkep

Tegangan internasional

230-volt, 50/60Hz, 3-prong catu daya grounded. Sadia ngan pikeun 8 Unit bohlam, model # 1780UVB-NB-230V. Mangga ngahubungan Solarc pikeun inpo nu leuwih lengkep.

pangaturan

Lisensi Alat Médis Kaséhatan Kanada #12783, US-FDA 510(k) #K935572