Solarc SolRx naon sistem solar

Premium Amérika Kalér, Dermatologist Disarankeun
Alat Fototerapi Imah pikeun Pangobatan Psoriasis, Vitiligo, Éksim & Kakurangan Vitamin D

SolRx Home UVB Phototherapy Alat

Diwangun pikeun hirup salami, alat fototerapi bumi SolRx diproduksi
ku Solarc Systems Inc.. ngan ukur nganggo lampu médis Philips UVB-Narrowband asli

Meunangkeun perawatan anjeun di bumi henteu pernah langkung raos…

Taroskeun kami ayeuna pikeun terang upami asuransi médis anjeun bakal nutupan alat fototerapi anjeun nyalira

E-Series

Sistem solar 1M2A

nu SolRx E-Seri nyaeta kulawarga alat urang nu pang populerna. Alat Master nyaéta panel bohlam heureut 6 kaki, 2,4 atanapi 6 anu tiasa dianggo nyalira, atanapi dilegaan sareng anu sami. Tambihan Alat pikeun ngawangun sistem multidirectional anu ngurilingan pasien pikeun pangiriman cahaya UVB-Narrowband optimal.  

US$ 1495 jeung up

1000-séri

sistem tatasurya

nu SolRx 1000-Seri nyaéta panel Solarc 6-suku asli anu parantos nyayogikeun rébuan pasien di sakuliah dunya ti saprak 1992. Sadia sareng 8 atanapi 10 bohlam Philips Narrowband UVB.

US$2795 éta 3095 $

 

500-séri

Sistem solar SolRx 550 3

nu SolRx 500-Seri gaduh inténsitas cahaya pangageungna tina sadaya alat Solarc. Pikeun kokotor perlakuan, eta bisa diputer ka sagala arah lamun dipasang dina yoke nu (ditémbongkeun), atawa pikeun leungeun & suku perlakuan dipaké kalawan tiung removable (teu ditémbongkeun). Wewengkon perawatan langsung nyaéta 18″ x 13″.

US$1195 nepi ka US$1695

100-séri

100 séri 1 sistem solar

nu SolRx 100-Seri mangrupakeun-kinerja tinggi 2-bohlam alat handheld nu bisa disimpen langsung dina kulit. Éta dimaksudkeun pikeun nargétkeun tempat-tempat leutik, kalebet psoriasis kulit sirah kalayan pilihan UV-Brush. Sadaya-aluminium wand kalayan jandela acrylic jelas. The aréa perlakuan langsung nyaéta 2.5 "x 5".

US $ 825

ngadegkeun

Paranti Dijual

Nagara Dilayanan

%

Amérika Kalér

Rawat kulit anjeun ku cara nyandak perawatan fototerapi anjeun dina privasi sareng genah bumi anjeun nyalira

Eureun ngandelkeun topikal sareng ngahémat biaya perjalanan ka klinik

Alat fototerapi bumi SolRx aman, efektif, murah sareng nawiskeun solusi jangka panjang pikeun kaayaan kulit anjeun

sareng sampurna 5-béntang rating Google, Palayanan palanggan anu saé sareng responsif tiasa ngabantosan anjeun nangtoskeun alat phototherapy bumi anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun sareng bakal teras-terasan nyayogikeun dukungan salami saatos pameseran anjeun.

Tingali naon anu diomongkeun jalma ngeunaan alat UVB Phototherapy kami dina Ulasan Google

  • avatar TT
    produk hébat sarta layanan hébat. Nelepon kaluar Kevin Boddy anu super mantuan. Kuring ngagaduhan alat kuring dikirimkeun ka Asia tanpa halangan. Abdi kedah nampi sababaraha persetujuan adat sateuacana di bumi pikeun panggunaan pribadi alat médis tapi alhamdulillah éta ogé … Tambih deui digawé kaluar rupa.
    ★★★★★ bulan 5 ago
  • avatar Pak Gator
    Hiji pangalaman hébat kaayaan parusahaan ieu. I am a customer pikeun hirup. Barang dikirimkeun super gancang. Pohara sopan tur mantuan. Kuring nyarankeun pisan jalma layanan palanggan maranéhanana ogé produk maranéhanana. produk maranéhanana diwangun pikeun panungtungan sarta aranjeunna … Tambih deui dianggo kacida alusna. (Psoriasis)
    ★★★★★ bulan 8 ago
  • avatar Veronica "Veronica"
    Abdi ti Australia sareng kuring ngahubungi Solarc ku email pikeun terang ngeunaan unit fototerapina sareng kuring gaduh pangalaman anu hébat dina urusan perusahaan ieu khusus sareng Spencer sareng Kevin. Urang disilihtukeurkeun sababaraha surelek tur kungsi ngobrol ngaliwatan telepon dimana Spencer … Tambih deui ngajawab sagala patarosan abdi. Palayanan palanggan anu saé sareng gancang pisan. Sakabeh proses saprak kuring maréntahkeun E‑Series 6 Bulb Master UB narrowband ngahiji, nepi ka kuring nyokot eta ti bandara Sydney nyokot ngan saminggu. Abdi nyarankeun pisan perusahaan ieu sareng produk anu kuring mésér. Kuring mimiti noticing pamutahiran dina kulit kuring sanggeus ukur 5 sesi phototherapy. Upami anjeun kakurangan tina kaayaan kulit sapertos psoriasis, ulah ragu mésér ti Solarc, kualitas unitna kadua pikeun henteu sareng éta leres-leres artos!
    ★★★★★ bulan 5 ago
  • avatar Matt Habil
    produk endah tur layanan palanggan. Kuring ngagaleuh lampu séri 1000 sababaraha taun ka pengker sareng éta saé pikeun psoriasis. Sababaraha taun ti harita... Kuring boga flare deui jeung hayang ngamimitian lampu. Teu bisa manggihan konci pikeun ngahurungkeun lampu sanajan. Dina kirang ti … Tambih deui 2 menit dina telepon kalayan sistem c surya aranjeunna ngawartoskeun kuring maranéhna bakal kintun konci anyar pikeun kuring asap.
    Disarankeun pisan!
    ★★★★★ sataun katukang
  • avatar Lillian Bayne
    Kuring maréntahkeun unit Solarc 10-bohlam pikeun dianggo di bumi kuring dina ngubaran éksim kronis, ngahémat waktos kedah ngalakukeun sesi tri-mingguan di dermatologist. Sateuacan mésér unit éta, kuring nelepon pikeun nyarios sareng batur di Solarc sareng nampi inpormasi anu saé … Tambih deui jeung rojongan ngaliwatan telepon. Parentah anu disayogikeun sareng unit éta jelas pisan sareng janten unit éta gampang dipasang sareng dianggo langsung.
    Abdi nyarankeun pisan ka Solarc. Produkna saé sareng dukungan palanggan luar biasa! Kuring teu boga reservations pisan dina méré pangalaman kuring rating 5 béntang sarta dina nyarankeun Solarc ka batur.
    ★★★★★ bulan 8 ago
  • avatar J2 D
    1. Produk - saperti nu diharapkeun sarta ogé diwangun. Dipasang ngalawan témbok jeung ngajalankeun dina menit.
    2. Materi Pituduh Disadiakeun - wijaksana, pinuh, henteu aya patarosan anu teu dijawab. Website - ogé hébat.
    3. Pengiriman barang - pisan gancang sarta pohara alus dipak pikeun produk a
    … Tambih deui alam ieu.
    4. Bantuan jeung Patarosan: mun anjeun nelepon nomer web-situs jalma nu promptly ngajawab telepon, sabenerna nyaho sagala jawaban kana patarosan anjeun. Sopan, mantuan, sareng siap.
    Ieu langka tur wilujeng sumping di dagang nanaon.
    5. parusahaan luar biasa, well-ngajalankeun, diatur, miara tur wijaksana. Ogé, langka.
    6. Leuwih ti 5 béntang, turun tangan.
    7. Perusahaan ieu mangrupikeun modél anu saé pikeun kumaha sadayana perusahaan milik pribadi kedah dijalankeun.
    8. produk ieu geus bisa dipake kacida alusna pikeun pamaké, tapi kuring terang yen eta bakal saméméh ieu dibeuli. Waktos disimpen teu dihargaan.
    ★★★★★ bulan 11 ago

Tuturkeun tautan ieu kanggo carita anu langkung mereun ...

Naon Anu Urang Bisa Ngabantosan Anjeun?

sistem tatasurya psoriasis
sistem solar vitiligo
sistem tatasurya

Imah UVB Phototherapy News

Hiji studi anyar metot diterbitkeun dina April 2023 geus ditémbongkeun:

 "Jalma anu vitiligo ngagaduhan résiko anu langkung handap tina melanoma sareng kanker kulit non-melanoma dibandingkeun sareng populasi umum."

Tuturkeun tautan ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Imah UVB Phototherapy Mangpaat

Simpen Biaya Travel

Ngaleungitkeun perjalanan anu nyéépkeun waktos ka klinik phototherapy. Eureun nyetir, parkir, sareng ngantosan.

Efisien & Pribadi

Langsung ti pancuran atawa mandi ka lampu UVB-NB anjeun, dina privasi imah anjeun sorangan, iraha wae rék. Perawatan UVB Narrowband ngan ukur sababaraha menit.

Diaksés & Affordable

Nyadiakeun aksés pikeun anu jauh teuing ti klinik. "formulary" pamaréntah sorangan nyebutkeun yen phototherapy kudu diusahakeun saméméh resorting ka ubar biologis mahal tur picilakaeun.

Tetep Dina Jadwal

Dibandingkeun sareng fototerapi di klinik, imah phototherapy ngajadikeun eta loba gampang tetep jadwal perlakuan Anjeun. Pangsaeutikna pangobatan anu teu sono hartosna hasil anu langkung saé!

Cakupan Asuransi Kaséhatan

Seueur rencana asuransi swasta bakal nutupan pameseran alat kami, pariksa rencana asuransi anjeun sateuacan mesen.
~

Aman & Épéktip

Mangtaun-taun pamakean nunjukkeun yén fototerapi UVB ngagaduhan résiko minimal kanker kulit. Éta bébas narkoba sareng aman pikeun murangkalih sareng ibu hamil.
C

Ngurangan Topicals

Bisa ngurangan sarta mindeng ngaleungitkeun pamakéan creams topical pabalatak sarta ointments; ngahemat waktos, artos, sareng repot.
}

Solusi Jangka Panjang

Bisa aman dipaké pikeun ngadalikeun panyakit kulit anjeun mangtaun-taun, kalayan bonus ngajaga Vitamin D anjeun dina tingkat anu langkung luhur pikeun kauntungan kaséhatan anu sanés. Seuseueurna jalma anu ngagaduhan panyakit kulit ogé kakurangan Vitamin D.

Fakta gancang

Pangalusna Panonpoé

Ieu mangrupikeun UVB alami dina sinar panonpoé anu nyageurkeun psoriasis sareng ngadamel Vitamin D dina kulit. Alat SolRx ngadamel UVB anu sami nganggo lampu fluoresensi médis khusus.

Kulit langkung saé dina usum panas?

Loba penderita psoriasis manggihan yén kulit maranéhanana meunang hadé dina usum panas. Ieu mangrupikeun indikasi anu saé yén fototerapi UVB bakal efektif.

Pangropéa rendah

Unit terapi lampu UV imah merlukeun praktis euweuh pangropéa. Bulbs tahan 5 dugi ka 10 taun atanapi langkung lami.
B

Ningkatkeun Vitamin D anjeun

Sinar UVB ngajadikeun jumlah badag Vitamin D dina kulit Anjeun. Teu anéh, lolobana jalma nu hirup jauh ti khatulistiwa bumi kakurangan Vitamin D, utamana dina usum tiis.

Dosing anu akurat

Kalayan timer mundur digital sareng kaluaran lampu anu tiasa diprediksi, alat SolRx nyayogikeun dosis UVB anu langkung konsisten tibatan sinar panonpoé alami. Kadé ulah kaduruk kulit.

Klinik Buktikeun

Phototherapy jalan - aya leuwih 100 klinik dibiayaan pamaréntah di Kanada. Éta tiasa dipendakan di rumah sakit, kantor dermatologist sareng sababaraha klinik fisioterapi.
N

Cocog sareng Pangobatan Lain

UVB bisa aman dipaké ditéang jeung paling perlakuan séjén kaasup topicals na biologics.

Mung Panjang Gelombang Pangalusna

Alat SolRx Narrowband UVB ngan ukur nyayogikeun panjang gelombang sinar UV anu paling terapeutik, bari ngaminimalkeun panjang gelombang non-terapi anu berpotensi ngabahayakeun.

Ngahubungan Solarc Systems

Kuring:

Abdi resep:

Bohlam ngagantian

Bohlam ngagantian

Kontak Preference

Urang Ngabales!

Upami anjeun peryogi hardcopy inpormasi naon waé, kami nyuhunkeun anjeun unduh tina kami ngundeur Center. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngunduh, kami bakal resep pikeun ngirimkeun naon waé anu anjeun peryogikeun.

alamat: 1515 Snow Valley Road Pertambangan, ON, Kanada L9X 1K3

Bebas Pulsa: 866-813-3357
telepon: 705-739-8279
fax: 705-739-9684

Jam bisnis: 8 am-4 pm EST MF